Pikamas pikachu

Pikamas  pikachu

Curios, dar fanii unui picochon drăguț și vesel Pikachu nu sunt numai printre copii și adolescenți, ci printre adulți. Pentru toți iubitorii acestui animal electric amuzant, va exista o achiziție minunată pentru a fi un kigurumi, stilizat sub el.

Particularități

Caracteristica principală a pikachuului reprezentând Pikachu este o asemănare cu acest Pokemon. Asigurați-vă că utilizați galben și negru, deși există opțiuni în care galbenul a fost înlocuit cu un roz (imagine a unei fete Picamach), dar conștientizarea lui Pokemon nu a pierdut.

Modelele cele mai câștigătoare de pijamale cu Pikachu sunt opțiuni pentru a kigurum, ceea ce face o persoană foarte asemănătoare pe un pokemon mare.

Kigurumi – ceva de genul o pantă copil imens, în care o persoană de orice vârstă se va simți la fel de confortabil. Este luminos, cald, pijamale confortabile și originale, în care nu se poate merge doar la culcare și merge în jurul casei, dar, de asemenea, să meargă în lumină, provocând un zâmbet pe fața trecătorilor.

Este luminos, cald, pijamale confortabile și originale, în care nu se poate merge doar la culcare și merge în jurul casei, dar, de asemenea, să meargă în lumină, provocând un zâmbet pe fața trecătorilor.

Ca o regulă, kigurumi fixată în față – pe de blocare sau butoanele, și au un volum mare stoc. Astfel de pijamale sunt foarte iubit de schi, punând pe dreapta kinguri pe partea de sus a echipamentului. Toți cei care au văzut mulțimea „Pikachu“ și alte personaje din filme și desene animate se deplasează de pe munte nu va uita niciodata.

Citește mai mult  Flanel Hobe

Modele

Kigurumi este o unitate de unisex, iar opțiunile de femei, bărbați și copii nu au diferențe. Acest model este întotdeauna sub forma unui jumpsuit gratuit, fixând pieptul, mai puțin de multe ori – pe spate.

Există modele Kigurumi, unde șosete sunt cusute la pantalonii de manșetă – mai degrabă, este convenabil pentru șosete de casă.

Modelele de pijamale cu picking pot fi sub forma unui costum separat, dar, totuși, jacheta va avea întotdeauna o capotă cu urechi. Poate fi ca un model cu pantaloni și jachete și o opțiune de lumină – pantaloni scurți și un tricou.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea pijamelor cu pikachu, merită să acordăm atenție calității materialului, mai ales dacă intenționați să o purtați pe un corp gol.

Acest personaj este acum foarte popular, iar în favoarea aplauzerii modelului producătorii folosesc adesea țesături de calitate slabă. Cel mai bine este să alegeți pijamale din textile dense, dacă este Kigurumi – un velur sau un fleece vor fi potrivite, bine prezentate bine.

De asemenea, este important ca țesătura să nu transpire din Stilul sau desenul nu a dispărut după cunoștință cu mașina de spălat. Fiți atenți la eticheta produsului – va fi mai bine dacă pijamalele „afișate” cel puțin se spală la temperaturi scăzute, deoarece nu este ușor să ștergeți volumul.

Cum să-l faci singur

Kigurui Pikamachi se poate face pe cont propriu. Acest lucru necesită o țesătură galben-negru și un model complet simplu având doar șase elemente. Unele dintre ele sunt destul de simple, este:

  • Coadă+
  • Urechi+
  • Hood+
  • Manșete pe mâneci și pantaloni.
Citește mai mult  Alegerea unei cămașă de sex feminin de dantelă

Elementul principal este corpul „corpul” unui costum. Este important să se bazeze pe creșterea unei persoane, pentru care Pajama-Kigurum este cusută, deoarece alte proporții nu sunt atât de importante. Modelul în sine este simplu – este pantalonii Afgani Unite și un pulover gratuit. Un sfat mic – dacă există o foaie mare de hârtie la îndemână, atunci o persoană poate chiar să se afle pe el. Silhouette este suficient pentru a cerc cu stocul dorit pe părțile laterale, și apoi se taie. Două părți ale unui astfel de model, o cusute unele cu altele, și va fi pajama. Ca material pentru kging, este mai bine să aleagă lână sau blană artificială, și elemente decorative – picaming ochi, nas si perii pot fi lipite sau brodate cu fire de culoare dreapta.

Galerie

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: