Primrose pijamale

Primrose pijamale

Dormi nu percepe doar ca o vacanță după o zi grea și o modalitate de a puterea de câștig pentru a atinge noi culmi. Somnul este un ritual special pentru care poate fi preparat în mod corespunzător. Acum, există atât de multe tipuri de imbracaminte pentru somn pe care le puteți alege cu ușurință pentru tine pijamale superbe, care va încălzi, va oferi confort și mărginește confortul necesar. O opțiune poate fi pijamale de la marca Primrose.

Aceasta companie a fost creată în 2014 și sa dovedit imediat ca un producător serios de haine de mătase de casă realizate din materiale naturale. Cu ceva timp, modele realizate din bumbac natural au fost adăugate la gama.

Conținutul articolului

Particularități

Silk este un material special, care în aparență și proprietățile sale nu este alternative acceptabile. Acest material de la apariția sa a fost considerat un simbol care personifică frumusețe, zei decente, și bogăție nepământeană. Moda variază, iar splendoarea de mătase rămâne neschimbată.

Primroza este angajată într-o croitorie individuală, oferind fiecărui model elementele de personalizare. Aceste caracteristici sunt adesea folosite pentru a organiza petreceri de pijama și bacilatele originale care dobândesc popularitate mondială. Rareori atunci când abilitatea de a comanda un set de pijamale cu aplicarea inițialelor viitoarelor lor proprietari. O astfel de soluție va rezolva problema cu un cadou pentru un cuplu sau o vacanță pentru copii.

Produsele de la compania Primrosé sunt ușoare, abilitatea de a da confort, pentru a merge complet la culcare în brațele unui material natural moale, foarte blând.

Modele

Pijamalele pentru bărbați sunt reprezentate în cea mai mare parte în culoarea alb-negru, care este împărtășită de butoanele albe de margine și perle. Sostul solid de somn masculin – altfel este imposibil să numim creațiile acestui brand.

Citește mai mult  Halat de baie

Îmbrăcămintea pentru femei pentru somn este prezentată într-un sortiment mare, care nu se limitează la pijamale. Peignuari seductivi cu curele subțiri și spate, seturi de vârf și pantaloni scurți, cămăși, pantaloni scurți sau pantaloni. Lipsa alegerilor de culoare nu este, de asemenea,: în afară de modelele clasice albe și negre, prezente de piersici și corali, șampanie misterioasă, roz blând, albastru subțire, pasionat de burgundă și smarald, lapte și ciocolată de lapte. Gama este preluată pentru fiecare gust, puteți umple hainele dulapului pentru modelele de dormit numai ale acestui brand și să arate ca unul nou de fiecare dată.

Modelele pentru copii sunt reprezentate de pijamale de diferite culori, care vor permite fiecărui copil să-și aleagă opțiunea.

Modele personalizate cu inițialele proprietarului care vor fi brodate cu fire de mătase – aceasta este una dintre caracteristicile mărcii Primrose. Cât de drăguț este atunci când întreaga familie se îmbracă în aceleași pijamale, fiecare având inițialele proprietarului. Astfel de trifle sunt unite, legate între ele și oferă minute mici de bucurie, dintre care o viață de familie fericită este formată.

Imagini

Doriți să organizați un partid original Bachelorette, dar din numărul de idei cap merge în jur? Stați pe o petrecere de pijama.

Uită-te la cât de rece pare și neobișnuit. Fiecare pijama trebuie să facă inscripții originale.

Continuând teme de nuntă, nu am putut rezista ideii de a comanda un set de pijamale pentru nou-născuți. Astfel de pijamale trebuie luate cu dvs. într-o excursie de nuntă. Fie ca viața de familie să înceapă cu obiceiuri minunate, va fi la fel de confortabil și neted ca mătase naturală în pijamale primroze.

Citește mai mult  Kamono Halat de baie

Ziua de naștere a copilului poate fi, de asemenea, organizată într-un stil de pijama. Acest lucru va face ușurință, va ajuta la crearea unui mediu de origine și vă veți obișnui rapid pentru fiecare oaspete.

Primrose Silk Pajamas este un lux pe care toată lumea le poate permite acum. Și aceasta este masa de idei noi care trebuie să implementeze imediat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: