Terry Halate de baie

Terry Halate de baie

Cât de bună după înfășurarea băii într-un halat cald și simțiți-l cald și sensibilitate. Halatele termale sunt în orice familie – una dintre cele mai populare lucruri de uz casnic. Haine fără care nu face nici o dimineață sau seară.

Khattov are mai multe destinații – să se încălzească după stradă, nu dormi după baie și să fie un costum pentru întreaga zi acasă. Ultima calitate, apropiată, promovarea designerilor eminenți la „swallbish” pe halate și să le supună noilor colecții. Sa dovedit o combinație uimitoare – modă și confort.

Modele

Cel mai adesea în casele noastre puteți găsi un halat de baie clasic – tăiat direct cu mirosul care se lipeste cu centura. Această opțiune este de obicei potrivită pentru hainele de baie, dar pentru o versiune la domiciliu, butoanele sau fermoarurile sunt utilizate ca auxiliare. Buzunarele și capacele sunt cusute la astfel de halate de baie pentru comoditate.

Hainele de îmbrăcăminte diferă una de cealaltă. Cele care sunt autentice, concepute pentru bunăstarea confortabilă după procedurile de apă. Elementele scurte sunt cele mai potrivite pentru timpul de acasă. Printre aceștia sunt aceia în care nu va fi rușine să apară în fața oaspeților. Halatele italiene sunt cele mai potrivite pentru astfel de cazuri. Ele sunt decorate cu margini pe guler și mâneci, ceea ce le deosebește în mod semnificativ de halatele tipice. În plus, culoarea blândă adaugă confortul de acasă.

Bine în mobilierul de acasă arata haine cu urechi pe capota.

De regulă, halatele domestice sunt în compoziția lor sintetică. Ele sunt moi la atingere și corpul plăcut. Dar, în același timp, absorb la umiditate și nu recomandă utilizarea după duș. Pentru procedurile de baie, este mai bine să alegeți un halat de baie dintr-un material natural. Dar halate de baie pentru copii, în cea mai mare parte coase doar de la o sută la sută bumbac.

Datorită acestui fapt, hainele păstrează perfect căldura și nu provoacă alergii. Pentru copil, astfel de haine după adoptarea băii este pur și simplu necesară. Aceasta este o protecție la rece, în plus, după o astfel de haină nu este nevoie de un prosop. Produsele pentru copii nu au nevoie de îngrijire specială, este suficient să o spălați și să se usuce bine în aerul proaspăt. Ei nu își vor pierde aspectul lor original, chiar și după mai multe styrics. halate de baie pentru copii au un salon și o glugă cu urechi amuzante. desene distractive și appliques dau farmec suplimentar produs.

Zhalatov Stoys se distinge prin detalii caracteristice. De exemplu, halate de baie terry femei sunt cusute pe nasturi sau prin fulgere, guler și manșete sunt decorate cu dantelă. Un astfel de produs o poate avea o siluetă montate, atât de des vine fără centură. În ceea ce privește haine de acasă de sex masculin, ei au un guler amânat, poate fi pe butoane, dar de cele mai multe ori un model fără ele, cu un miros și pe centura.

Pentru fete tinere producători oferă liste scurte cu glugă amuzant cu urechi. În această imagine, hostess arată drăguț și obraznic.

halate de baie pentru bărbați pe culoare pot diferi de modele de sex feminin – materialul este selectat în culori închise, în timp ce luminos pentru femei, cu un desen.

Singura culoare pentru un halat de baie care este folosit și femei și bărbați – alb. Asemenea halate de baie pot fi găsite cel mai adesea în SPA – saloane.

Halate de machion sunt, de asemenea, utilizate în mod activ în afacerea hotelului și în industria sportivă. Culoarea și stilul sunt alese în funcție de activitățile întreprinderii și ale simbolismului corporativ.

Lungime

Ca orice haine, halatele sunt, de asemenea, împărțite în trei tipuri: foarte scurt, mediu – la linia genunchiului și lung – sub genunchi. Toate stilurile sunt testate de timp, iar alegerea apare adesea pe baza practicității lor.

Modelul scurt este potrivit pentru cei care iubesc și după procedurile de baie arată lumina și energică. Cu toate acestea, pe schițe în astfel de haine puteți fi ușor deranjați. Cea mai universală opțiune este o halat de baie lung. Pentru cei care nu-i place să-și usuce capul cu un prosop, există o capotă. Apropo, acest detaliu astăzi este foarte popular în orice fel de haine ca un element la modă. Deci, la domiciliu, poti sa te uiti moderne și la modă.

Culori populare

S-ar părea ce diferenta ce culoare va fi un halat de baie, mai ales că în această formă, vei vedea. Dar casa este spatiul nostru personal, și încercăm să-l confortabil și atractiv. imbracaminte Home – una dintre principalele atribute. Prin urmare, culoarea hainelor joacă un rol important.

Mulți aleg halate de baie, pe baza dependențelor personale la culoarea ta preferata. Și acolo sunt cei care iau haine de culoare tendință. Acest sezon este nuanțe luminoase la modă – smarald, rosu, purpuriu, roz, gri, galben, albastru. Dar, în straturi, aceste culori sunt ușor înăbușite.

Este demn de remarcat faptul că imprimeuri florale la modă și benzi din straturi nu arata. Mai mult decât atât, ele crește vizual volumul proprietarului. Prin urmare, dacă doriți să arate subțire, cel mai bine este de a selecta un halat de baie monofonic. Bărbații aleg cel mai des pentru ei înșiși produse de negru.

De la bijuterii pe halate de acest tip pot fi broderii, care subliniază personalitatea produsului. De obicei producătorii pentru acest lucru utilizează manșete, gulere și hem. Broderia poate părea delicată – un ton al produsului și poate, în contrast, va evidenția imediat o haină din rândul lucrurilor obișnuite.

Producătorii

Marca rusă a mărginit distingerea produselor de înaltă calitate produse în cele trei mărci. Fiecare are propria politică de stabilire a prețurilor, care vizează o audiență specifică a consumatorilor. În conformitate cu oaspeții ruși, standardele internaționale de calitate, compania produce diferite produse textile, inclusiv halate de baie Terry. Ele se disting printr-o culoare saturată, un grad ridicat de rezistență la uzură.

De la producătorii ruși puteți observa hainele fabricilor de cusut din orașul Ivanovo. Produse din panza panza, orice culoare si stiluri. Un pariu pe un material natural care nu provoacă alergii, pe lângă faptul că permite corpului să respire liber.

Valentin Yudashkin, care a creat o colecție specială, a fost remarcat de la Fashion Rusia Couturier la fabricarea de halate de baie, care a creat o colecție specială. Produsele sunt realizate din bumbac de o sută la sută. Robes confortabil cu miros, există două buzunare, pe piept Valentina Yudashkin semn. Într-o colecție specială de culori – verde, burgundă și bej și albastru închis.

Marca celebră cinci Wien din Turcia este renumită pentru o gamă largă de produse. Produce halate de baie domestice pentru adulți și copii. Fabricul de bumbac mixt și bambus este utilizat ca material. Datorită ultimelor, halatele sunt caracterizate de moale. Se oferă o gamă foarte largă de dimensiuni.

Un alt reprezentant turc – Brand Tas. Oferă kituri Kitzala de consumatori cu un prosop în aceeași culoare. Dar există persoane fizice. De înaltă calitate și de moale – caracteristică distinctivă a acestui brand. Halatele sunt produse atât cu mâneci lungi cât și cu mâneci scurte. Concepute pentru adulți și copii.

Producătorii ucraineni oferă, de asemenea, zmee de la o sută la sută bumbac. În producția de produse Terry, se utilizează o metodă tricotată, ceea ce face ca produsele să fie mai moi. Diferite cu calitatea și gradul ridicat de ecologie.

Belarus este, de asemenea, cunoscut pentru producătorii săi, inclusiv marca Belarusachka, OOO Nicole și altele. În producție, țesăturile sunt utilizate cu un conținut de bumbac de 100%, precum și există țesături mixte cu bambus și in. Modelele de fulgere sunt oferite, butoane, cu o centură. Corp plăcut, cu un grad bun de absorbție.

Producătorul italian Bassetti a făcut, de asemenea, un pariu pe bumbac pur, produse confortabile tăiate și calitatea acestora. Ele diferă în culori bogate. O astfel de baie de baie chic nu va fi rușine să fie prezentată ca un cadou pentru cei dragi.

Sfaturi pentru alegerea

Piața oferă cea mai largă diversitate a halatelor Terry, printre care puteți întâlni specimene de calitate slabă.

La cumpărarea hainelor de acasă, este necesar să se ia în considerare compoziția țesăturii. Halatele bune se fac numai dintr-un material natural care nu provoacă reacții alergice. În plus, oferă o bună absorbție și un nivel ridicat de confort. Pentru a verifica această calitate, este suficientă pentru a scăpa de apă pe suprafața produsului. Dacă scade scăderea, atunci este mai bine să nu luați o astfel de hoț. Materialul bun absoarbe rapid apa.

Uită-te la calitatea mahra. Se întâmplă două specii – simple și răsucite, în funcție de bucle. Răsucite sunt considerate mai bune pentru că sunt mai puțin trase și păstrează forma. Densitatea Kolata este, de asemenea, o proprietate de calitate importantă. Rochie densă greu în greutate și volumetrică, nu are liber, iar mahraul său pare prea simplu. Cel mai bine este să alegeți un produs de densitate medie. O astfel de bucle de baie dublu răsucite, în timp ce este moale și pufos. Lungimea grămezii nu trebuie să fie mai mult 5 mm.

Greutatea unei haine bune de terry 1,5 kg.

Eucalipt și bambus pot fi adăugate la țesătură, care crește doar rezistența la uzura produsului. Caracteristicile calitative ale halaturii rămân neschimbate. Acordați atenție culorii produsului. Ar trebui să fie uniformă. Acest lucru vorbește despre vopsele de înaltă calitate în fabricarea materialelor. O astfel de baie de baie nu se va ridica. Cusăturile interne ale produsului trebuie prelucrate pentru a preveni frecarea pielii. Halat de calitate nu poate mirosi nici o chimie.

Structura structurii

Mahra se referă la bumbac, dar bambus, eucalipt sau modal, sintetice adaugă la ea. În funcție de aceasta, produsul este împărțit în două grupe – clasic cu conținut de bumbac 100% și amestecat. În același timp, toate produsele posedă aceleași proprietăți pentru a absorbi umiditatea, căldura.

Halate de baie cu adăugarea de bambus diferă în Silkiness. Țesătura se descurcă bine și absoarbe perfect umiditatea. Bamboo este încă evaluat pentru proprietățile sale bactericide. Modalul este fabricat din eucalipt. Datorită fibrelor sale, Mahra absoarbe umiditatea de două ori mai mult. Cârpă mixtă își păstrează bine culoarea pe întreaga perioadă de utilizare. În greutate, astfel de rochii sunt ușoare, dar la prețul produsului cu un modal sunt cele mai scumpe.

Halatele sintetice cu Mahra nu își imaginează, greutatea este, de asemenea, ușoară, cu un grad ridicat de uzură. De obicei, poliester sau acrilic folosit. Ei înmoaie mahru dur. Absorbția de mai jos, dar nu critică. Dar sintetica noii generații de Cyclesoft pe fundalul lor arată semnificativ mai bună. Îmbrăcămintea de la un astfel de material se distinge prin higroscopicitate. Produsele Vorsa păstrează bine cald, în timp ce pielea respiră perfect. De la calități valoroase – nu învață și își păstrează viziunea inițială pentru o lungă perioadă de timp.

Un alt „părăsire” din bumbac, sa manifestat perfect în haine de casă – velur. Halate de baie din ea arată solemn, păstrând în același timp o vedere confortabilă. Densitate ridicată, dar în același timp mi-e dor de aer bine și am absorbit bine umezeala.

Cum se spală?

Halat de baie nu este recomandat să ștergă cu alte lucruri. Înainte de a spăla, este mai bine să-l îmbibați în apă sărată. Aceasta va ajuta la îndreptarea mahru și pentru a atenua duritatea apei, puteți aplica un amestec de oțet și apă în proporții 1:10.

Produsul este șters în modul „Spălare manuală” sau „delicat”, temperatura apei nu va crește peste 40 de grade. Acest mod de temperatură trebuie să reziste și cu spălarea manuală. În poluare severă, se recomandă aducerea temperaturii la 60 de grade. Din apă mai caldă, produsul poate suferi.

Aerul condiționat trebuie să aleagă cu silicon, el va adăuga moale și pufos cu un halat de baie. Uscat necesar în aer proaspăt, într-o zi fierbinte, principalul lucru nu este de peste. Călcarea unui fier de halat este interzis.

Imagini

Blue Light Croes Lungime Halat cu centura. Gulerul de sanie intră fără probleme în linia de miros. Modelul este făcut fără elemente de fixare. Coquetty Datery oferă arcuri mici situate pe buzunare. Opțiune excelentă pentru dimineața devreme sau seara târzie după ce a părăsit dușul.

Un scurt model cu o capotă este foarte potrivit ca o rochie de seară sau dimineață. Fermoarul adaugă modelul de picurare, iar centura descrie mai clar cifra.

Un halat de baie cu capișon scurt cu urechi înghesuite îi oferă proprietarului o viziune obraznică. Vederea interioară a urechilor decorative de o culoare cu o presare de mâneci scurte și hem. Asociate cu caractere fabuloase. Finisajele din haine dau pompons albe pe legături care atârnă de capotă.

Rochie excelentă de acasă, realizată în culoarea roz la modă. Pickenii speciali ai stratului oferă trandafiri decorative, zdrobite de-a lungul dispozitivului de fixare, pe gulerul rack-ului și marginea mânecilor. Imaginea feminină completează coroana de pe capul trandafirilor.

White Long Bathrobe Elegance Elegance. Un astfel de aspect elegant îi conferă o broderie, făcută în negrul contrastant. Flori blânde brodate într-o bandă largă pe guler și coboară de-a lungul liniei mirosului până la vindecare. Exact aceeași broderie decorează mâneci și buzunare. Figura accentuează centura pe o talie subțire.

Halat de baie albă blând cu model de învelire sub formă de culori albastre blânde. Datorită lor, halathroba arată ca aerul și lumina. Silueta produsului subliniază centura.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: