Sport Bra

Sport Bra

Sutienul sportiv (denumit și Top sau Sconce) – atributul necesar al fetelor sau femeilor garderobe implicate în sport. El nu ar trebui să împiedice mișcarea atunci când efectuează eforturi fizice și, în același timp, este obligat să păstreze pieptul de nemișcat.

Particularități

Bustul sportiv – subiectul dulapului, care este obligatoriu pentru o femeie modernă, cu o poziție de viață activă. Sutienul sportiv în timp ce șosete vă permit să vă simțiți confortabil și, de asemenea, protejează sânii femeilor de la condus și aspectul unor vergeturi.

Acest tip de lenjerie de corp poate fi utilizat nu numai în perioadele de formare intensă. Cu intenția de a vă proteja sânii de la influența nedorită, trebuie să purtați o lenjerie similară în dans, gimnastică, yoga, în timp ce alergați sau mersul pe jos.

Sutate atletic arată ca un vârf de piept strâns, cu curele largi încrucișate pe spate. Cel mai adesea pe el există o marcă de un anumit brand sportiv. Dacă sunteți confuz prin apariția corsetului, îl puteți purta în siguranță sub un top sau cămașă sportivă. Pădurile sportive pot fi înlocuite cu un sutien convențional sau cupe de silicon, dar pentru a conforta în timpul sportului, acest lucru nu merită să faceți acest lucru.

Material

În procesul de fabricare a unui sutien de sport, sunt folosite materiale care trece umiditatea aerului și de eliminare. Astfel de materiale consumă, de asemenea, pentru a crea alte sporturi sportive: tricouri, topuri, jambiere.

Bunurile de tricotaje sportive sunt formate din două straturi:

 1. Primul (apropiat de corp) este un material higroscopic care ratează rapid umiditatea și nu-i dă ocazia de a aduna și de a irita pielea.
 2. Stratul exterior (de obicei mai dens) permite transpirației treptat să se evapore, fără a provoca inconveniente.

Pentru a vă proteja corpul de reacții alergice, utilizarea de coasere a materialelor hipoalergene speciale. Pe rafturile de ferestre de magazin adesea puteți vedea adesea sutiene sportive din bumbac.

Fabricul de bumbac are un număr de minus:

 • Umectarea rapidă (și bazată pe acest miros neplăcut)+
 • Cârpa devine greu+
 • Bumbacul nu va oferi sprijinul necesar la sân cu un exercițiu intensiv+
 • Produsele de bumbac pierd rapid formularul.

În principal, țesătura din care se face un sutien sportiv ar trebui să fie practic o greață și să îndepărteze imediat excesul de lichid.

Modele

Sarcina principală de lenjerie sport este de a crea condițiile necesare pentru menținerea maximă a singur san, datorita efectului de compresie (compresie – presiune, compresie).

Citește mai mult  Ce arata un top sport si cum sa-l alegi?

Există mai multe soiuri:

 • Suport slab (biciclete, Gimnastică, Pilates)+

 • sprijin mediu (patinaj, role, schi, dans)+

 • Un sprijin puternic (alergare, aerobic, fitness, Călărie, Zumba, Tai-Bo).

Asigurați-vă că pentru a încerca pe produs înainte de cumpărare. În procesul de montaj, nu este nevoie să stea în continuare, în loc să vă puteți admira mâinile, sari, înapoi fierbe. Nu te mai ales pe un model care nu se va freca și transmite pielea, și în afară, va fi strâns ține piept.

De asemenea, atunci când cumpără cu atenție și să examineze eticheta pe produs. Acesta conține informații cu privire la gradul de confort de lenjerie.

Desemnarea Fabric poate fi ca aceasta:

 1. Umezeala Wicking – Sutienul se face din umezeala materiei bine absorbante. Recomandă-i să poarte în timpul exercitării fizice a oricărei intensități+
 2. Anti-microbiană – un astfel de sutien de ridicare de pe o rețea, care este saturată cu o substanță antibacteriană specială. Cei care transpiră foarte mult, un astfel de sutien va împiedica apariția unui miros rău. Această lenjerie este purtată atunci când efectuează un grad ridicat de exerciții de intensitate+
 3. Compresia este un corset care are o acțiune puternică de retenție. Este mai bine decât toate celelalte chei și sănătoși să se potrivească femeilor cu bustul mare. Pentru a conforta, modelele de BRRS de acest tip sunt adesea echipate cu un dispozitiv de fixare în față. Reprezentanții mărimii sânului Mai puțin decât cea de-a treia nu trebuie să dobândească un creier de acest tip+
 4. Cusături off-setate – aceasta este o lenjerie care nu are cusături. Se recomandă să poarte oameni cu piele subțire și sensibilă, deoarece acest tip de bustier nu lasă urme și nu rănește pielea+
 5. Cupe turnate – lenjerie sport cu pahare formate. Un astfel de sutien este cel mai adesea folosit în timpul aerobicului sau care rulează. Își păstrează bine pieptul și nu-i dă posibilitatea de a ezita în timp ce conduce. Adesea sutienele unui astfel de plan au efect push-up. Practic, căptușeala care creează efectul push-up poate fi îndepărtată.

Tricou cu un sutien intern – o altă facilități sportive. În majoritatea cazurilor, această lenjerie este îmbrăcată când intenționează să joace sport. La rândul său, un astfel de lucru va fi foarte convenabil pentru doamnelor în poziția, precum și pentru mamele mamelor care alăptează. Tricou cu un creier introdus în ea – un lucru practic și util.

Structura pungilor de cumpărături sportivă a fost creată luând în considerare caracteristicile structurii corpului feminin și, în plus, ia în considerare poziția diversă a corpului în timpul efortului fizic. Tăierea acestui tip de îmbrăcăminte nu ar trebui să împiedice executarea stăpânilor și de ridicare cu mâinile, se transformă ale corpului și îndeplinirea altor exerciții.

Citește mai mult  Sport Top: De ce aveți nevoie și cum să alegeți

Sport sutien are de multe ori un fel de top cu două file pentru sprijin suplimentar de san si de simulare minore. Ca urmare, bustul mic va fi bine fixat și o ușoară creștere.

T-shirt sutiene pentru fete gravide și mamele care alăptează le ajuta să se adapteze formele în schimbare ale corpului. Acest tip de lenjerie oferă toleranță gratuită a unui copil la pieptul mamei. T-shirt-uri cu built-in sutiene de multe ori mai convenabil decât magicieni obișnuite, pentru că am combina T-shirt și sutien. Înainte de a alăptării, mama poate matura rapid și fără efort cupa din cauza incuietoare speciale.

Branduri populare

La acel moment, atunci când trebuie să faceți o selecție de haine sport, recomanda cu accent atentia pe produsele de branduri și etichete de sport celebre, care produc doar sport. Aceste companii sunt efectuarea de cercetări în domeniul sportului, astfel încât prototipurile lor sunt fabricate din cele mai recente materiale folosind cele mai noi tehnologii.

 • Nike și Adidas (Nike și Adidas) – Favorite printre brandurile sportive. Ele oferă o varietate de modele sportive.

 • Amortizor – Dacă aveți de gând să ruleze în mod activ, apoi alegeți sutien de brand de brand. Bras de această reținere marca în interiorul temperatura dorită, sânii prin aceasta nu supraîncălzire.

 • Reebok (Ribok) – marca producătoare de foarte înaltă calitate, dar, de asemenea, sport relativ scumpe.

 • de brand de sport cu built-in cesti de marca panaș (Panash) sunt destinate în principal pentru deținătorii unui bust mare. Acestea vor oferi un sprijin bun pentru 4 și 5 dimensiunea sânilor, iar inserția unică de transmisie între cupe va da claritate.

Atunci când alegeți un sutien sportiv, vă recomandăm să acordați atenție acestor mărci celebre precum: Decaton, Enel, Anita, Freya, lui, Tuulik Org, Calvin Klein, Triumf, Puma, Anita, Tricotion Hybrid Lite P.

Soluții de culoare

Printre varietatea de modele de fitness există diferite soluții de culoare, variind de la bej, finisarea cu culori de acid luminoase.

Dacă aveți piele strălucitoare – acordați atenție lenjeriei de nuanțe pastelate (roz pal, albastru palid, cenușă.) Dacă sunteți un reprezentant al pielii întunecate, atunci puteți da în siguranță preferințe luminoase, nuanțe suculente (roșu, liliac, salată).

Cum de a alege?

În funcție de ce fel de sport preferați, alegerea unui anumit model sportiv de sport depinde de:

 • Gradul de fixare a pieptului depinde de frecvența sportului. (Cm. Ns.. Modele) În produse de înaltă calitate, producătorul denotă pe etichetă și scopul produsului și nivelul suportului de sân. În procesul de montare, veți observa diferența dintre modele.
 • Stylistii sfătuiesc să aleagă modele cu o linie largă de pick-up pentru a-l menține.
 • Curelele nu ar trebui să fie foarte întinse, altfel vor intra rapid în dezordine. Lățimea lor ar trebui să fie de cel puțin 2.5 cm.
 • Examinați cu atenție structura Cupei. Pentru un confort maxim, într-un moment în care corpul se mișcă, cupele trebuie să se deplaseze simultan cu sânul. Uneori se adaugă inserții suplimentare, care oferă o fixare și mai mare a pieptului.
 • Materialul din care a fost făcut un sutien sportiv, ar trebui să fie un exces de lichid de ieșire,.
Citește mai mult  Costume de baie pentru coregrafie

Dacă doriți ca lenjeria să vă servească de mult timp, aveți nevoie de îngrijirea corectă. În cele mai multe cazuri, sutienele sportive sunt proiectate pentru spălarea mașinilor, așa că încercați să rămâneți la modul de temperatură dorit și selectați pulberea potrivită.

Lenjeria de sport se usucă destul de repede, deci nu este nevoie să se usuce cu aer cald. Dacă sunteți implicat activ în sport, atunci schimbați sutienul vechi la cel nou este necesar o dată la șase luni.

Multe minune: Este posibil să purtați un sutien sport în fiecare zi? Răspunsul este afirmativ dacă nu trage pieptul peste măsură și nu provoacă disconfort cu o șosete pe termen lung. Medicii nu recomandă purtarea unui sutien mai mult de 12 ore pe zi.

Pentru a nu face o greșeală în alegerea unui leafer sport, ar trebui să vă definiți dimensiunea în avans. Dimensiunea sutienului este indicată prin numere și litere latine. Circumferința sub piept este marcată cu numere, iar dimensiunea cupei – litere.

Recenzii

În general, recenzii despre Sport Lenjerie pozitivă. Consumatorii sărbătoresc o calitate superioară, confort, confort, sprijin bun de sân și o absorbție excelentă la umiditate. Unii au remarcat că, deoarece șosetele de rufe de sport au început să se ridice mai puțin în timpul antrenamentului.

Printre recenziile se întâlnesc ocazional în care raportează confortul insuficient atunci când șosezi un sutien sportiv. Acest lucru se întâmplă numai datorită faptului că persoana în momentul cumpărării nu a luat în considerare toate caracteristicile și pur și simplu a dobândit un model care nu este foarte potrivit pentru el.

Ce sa porti?

Sutienul sportiv poate fi purtat atât separat, cât și sub tricou, tricou sau partea de sus.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: