Alegeți o rochie pe corporativă

Alegeți o rochie pe corporativă

Părțile corporative au intrat în viața de birouri. În organizațiile mari, acestea sunt deținute cel puțin de două ori pe an – pentru noul an și ziua de naștere a companiei. Uneori, întreaga echipă sărbătorește alte sărbători. Pe partidul corporativ, fiecare femeie are nevoie de un costum și, bineînțeles, ar trebui să fie frumos.

Modele populare

Contrar stereotipului stabilit, evenimentul corporativ nu este neapărat ajustat la rochia de seară, cea mai interesantă sau mai scumpă. Este important să alegeți o rochie în așa fel încât să vă simțiți confortabil și arată bine în același timp.

Dacă mai devreme ar fi fost luminoase, montarea, accentuarea unor tinute seducătoare, atunci Acum, rochii sunt rochii relevante semi-flutura, cu fustele arcuite, detalii originale – coliere, maneci, tăietură asimetrică și t. D. Dacă alegeți o rochie de dantelă sau o țesătură transparentă, trebuie să aibă un caz de culoare naturală. Deep Cutout este de preferat pe spate, și nu pe piept. În loc de o fustă scurtă, este mai bine să rămâneți pe linia neuniformă a încălzitorului cu picături de lungime.

Cu deschidere înapoi

Neckline pe spate – un detaliu foarte rafinat, mai ales dacă rochia frontală este adaptată într-un stil restrâns. Dacă alegeți un costum de cocktail, este mai bine să vă opriți pe o tăietură de fantezie. Straight gol înapoi sau inima banală nu este în tendință, dar decuparea triunghiulară originală pe semi-ridicarea, țesutul zburător, și chiar acoperit deasupra unei frisuri ușoare sugerează că fata din această rochie este perfectă în mod modern. O astfel de rochie va fi potrivită în orice situație.

Dacă alegeți o rochie de seară, lăsați-l să fie deschis ceva – fie înapoi, fie sânii. Reducerea profundă a ambelor părți fac un stil mai ușor și mai rugher, și în combinație cu o fustă scurtă – vulgară. Este puțin probabil ca cineva dorească să facă exact impresia.

Cu corset

Poate că nu există niciun alt detaliu în îmbrăcămintea femeilor, ceea ce ar corecta figura mai bună decât corseta. Corsetele moderne pot fi cusute în haine și pot efectua separat.

Alegerea unei rochii de corsetă pentru o petrecere corporativă, culorile simple ar trebui evitate – roșu, alb, negru. Este mai bine să rămâi în nuanțe complexe:

 • Smarald+
 • lavandă+
 • Marsala+
 • ocru.

Subliniat partea de sus nu ar trebui să completeze fusta scurtă, similar cu partidele de modă și doar fete tinere. Mai bine să stați la lungimea MIDI sau MAXI.

Corsetul cusute este perfect combinat cu atât de la modă acum navigat cu umeri deschise cu mâneci și fuste-pls sau cânepă neuniformă pe o rochie combinată.

Cu draperie

Foarte câștigând o rochie festivă cu un astfel de detaliu ca draperia. Poate fi localizat pe umăr, pe talie, pe spate sau coapse. Este cu ajutorul unor pliuri moi așezate pe țesutul rochiei, puteți ascunde volumul nedorit, de exemplu, o burtă care nu este o burtă sau un echilibru umeri și coapse.

Rochia realizată din țesături curgătoare în stilul grecesc cu drapete poate face orice figură Flawless. Principalul lucru este alegerea țesăturilor potrivite care vor forma pliuri moi, subliniind avantajele formei și dezavantajele ascunzate.

Foarte des, draperia din rochii este combinată cu mirosul. Tăierea complexă a unor astfel de produse pare deosebit de eficient în astfel de culori:

 • Ecru+
 • vin+
 • ciocolată+
 • Golden Bej+
 • grafit.

Cu pruramy american

Foarte spectaculos este prura americană. Această diagonală din axă la gât (gât este închisă), la care umerii rămân deschise. În sine, prezența unui împrumut american în model îl face mai elegantă. Este adesea folosit în rochii de seară și de nuntă.

În ciuda avantajelor sale, o astfel de linie este potrivită numai pentru fetele miniaturale cu umeri drepte, dar nu largi. Nimeni a căror umeri nu a arătat, nici pe cei ai căror largi, nici cei care nu au talie sau șolduri nu sunt prea mari, purtând astfel de haine tăiate nu sunt recomandate. Femeile cu umeri largi ar trebui să aleagă altceva, deoarece astfel de tăiat vizual face ca umerii să fie chiar mai largi.

Rochii de seară cu o astfel de primă arata foarte bine cu mănuși. Dar Trebuie să respectați două cerințe: mănușile trebuie să fie opace și lungi.

Și, desigur, trebuie să le purtați numai atunci când sunt furnizate de codul de îmbrăcăminte al evenimentului.

Cu asimetrie

Există două tipuri de asimetrie în rochii, iar ambele sunt foarte spectaculoase. Prima – Asimetrie în față. Lenada de lungime sau hem neuniform, fustă cu două straturi, un manșon, rafturi de configurație diferită și t. D. Opțiunile tăiate astăzi sunt foarte mult, iar fiecare dintre ele poate fi destul de atractiv.

Al doilea – asimetrie în culoare și textură. De exemplu, o rochie sau o jachetă, care sunt două jumătăți diferite. Astfel de costume necesită un curaj scurt, pentru că, punând acest lucru, trebuie să îl purtați ca și cum ar fi cel mai simplu și utilitar al lucrurilor. Numai atunci poate fi atins efectul potrivit.

Alegerea unei asimetrice ca un cod de bare principal pentru o petrecere corporatistă, nu vă puteți îndoi că nu veți fi neobservată.

Cu incizie

Poate că cel mai provocator detaliu al unei rochii de sex feminin este o tăietură. Nu contează unde se află, în fața, în spatele sau pe partea laterală, incizia atrage întotdeauna toate vederile. Prin urmare, atunci când alegeți o rochie cu o tăietură pe podol, este necesar să cântăriți cu atenție totul și împotriva înainte de ao cumpăra.

Încercând pe o astfel de rochie, trebuie să mergeți în ea. Și nu un mers curat pe care fetele îl folosesc în camera de potrivire și obiceiurile lor obișnuite. Perfect, dacă cineva decide la telefon, ca o tăietură – nu este prea zdrobit, indiferent dacă tivul nu „se târăște” dacă fusta nu este. Trebuie să fie luate în considerare prezența vântului natural sau artificial, astfel încât atunci când se potrivește, nu a trebuit să ridice părțile împrăștiate ale tivului și să le pună în mod convulsiv unde ar trebui să fie.

Incizia înaltă – un lucru în același timp și spectaculos și riscant. Este recomandabil să „experimentați” o astfel de rochie și în dans – nimeni nu vede în cabină în cabină, dansați cum intenționați să dansați.

Asigurați-vă că tivul și incizia se comportă așa cum ar trebui să fie că nu trebuie să învețe după fiecare mișcare energetică.

Materiale și culori

Nu există o astfel de nuanță în care era imposibil să coaseți sau să cumpărați o rochie elegantă. Ți-ar plăcea negru elegant? Nici o problemă! Doresc roșu la podea? Cât de mult vă rog! Sau poate aveți nevoie de imprimare? Și acest lucru este suficient – de la abstracțiile de acuarelă la paleta solară africană.

Dacă există anumite tendințe în țesuturi – de exemplu, Mai des decât altele pentru rochii elegante aleg Atlas, moale, tricotaje curgătoare, mătase, sifon, crepoifon și alte zboruri, plăcute la materialele touch, Apoi, varietatea de culori este atât de mare încât tendințele sunt greu de ieșit. Desigur, în fiecare an include anumite nuanțe, în timp ce alții ies din ea, dar dacă o femeie este albastră sau corală, care este diferența de tendință sau nu?

Dacă rochia este cusută de la țesătura de culoare la modă, dar nu se potrivește fata în culoarea, temperament, pe senzație, nu o va decora niciodată.

Diverse lungime

Rochia originală poate fi aleasă orice lungime – de la foarte scurt până la foarte lung. Alegerea este întotdeauna pentru o femeie.

Maxi

Rochii de pe podea sunt neobișnuite, dar nu întotdeauna adecvate pe corporative. Formatul evenimentului trebuie clarificat atunci când alegeți o rochie. Maxi-Rochie – nu întotdeauna seara, poate fi un model de stil Boho, într-un stil grecesc sau cu o fustă cu o linie neuniformă de Hem, cu un corset cusute.

Astfel de stiluri vor fi potrivite aproape pe orice corporativă.

Midi

Poate că această lungime este cea mai cerută pentru modelele de zi cu zi și pentru cocktail. Poate fi o pisică nouă, cu o aterizare ideală pe umăr și talie și o fustă largă, cu o fustă largă. Modelele în stilul „Vintage” – acoperă în anii 1940, cu imprimări florale mici. Astfel de rochii sunt bune în combinație nu numai cu pantofi, dar și cu cizme. Coafura în stilul rulourilor victoriei și a râului Alaty va completa imaginea.

Costumul poate fi proiectat în spiritul anilor 1970, adică în stilul discotecii. Puteți să-l bateți cu ajutorul unor bucle mari, machiaj strălucit, genele și pantofi uriașe deasupra platformei.

Mini

Fuste foarte scurte mai bine concediu pentru alte evenimente. În primul rând, într-o rochie care poate merge cu ușurință în mod inutil pentru a urca, puțini oameni vor fi confortabili. În al doilea rând, corporații – este încă un eveniment de lucru, chiar dacă într-un cadru informal. Prin urmare, nu este necesar să se arate centimetrele suplimentare ale corpului colegilor și conducerii.

Dar rochiile sunt ușor deasupra genunchiului, deși sunt numite și mini, arată mult mai restrâns, rămânând totuși scurt. Ei vor permite să demonstreze picioarele subțiri, dar în același timp, fără a depăși rezonabilitatea. Trebuie amintit de regula de aur: deschideți fie partea de sus sau de jos.

Dacă alegeți o fustă scurtă, partea de sus a rochiei dvs. ar trebui să fie cât mai strictă posibilă și accentuată închisă.

Opțiuni pentru femei complete și pentru femei însărcinate

Deluziunea este afirmația că o femeie în anticiparea unui copil sau dimensiunea dimensiunii plus nu poate arăta spectaculoasă. Mai mult, în zilele noastre, când viitoarele mame aproape înainte ca slujitorii să rămână angajați cu drepturi depline, îndeplinind absolut toate funcțiile lor de muncă: întâlniți cu clienții, prezentarea prezentărilor, gestionați un număr mare de documente.

În ceea ce privește rochia festivă, o femeie însărcinată nu are nevoie să vopsească burta. Mai bine să rămâneți pe o rochie în stil grecesc cu o talie copleșitoare sau să alegeți un stil „cocon”, atingând genunchii. În astfel de comenzi va fi confortabil, nimic nu va stoarce și trage.

În plus față de rochie, o femeie în poziție trebuie să se gândească la pantofii pe care o pune. Șuruburile sunt excluse, mai ales pe o perioadă mare de sarcină, sandale cu o abundență de curele sau cusii subțiri. În pantofi ar trebui să fie convenabil să meargă, să stea și să stea. Adesea de dragul unui aspect spectaculos, multe confort neglijent, dar o femeie însărcinată ar trebui să se gândească nu numai despre el însuși, ci și despre copil.

De aceea, în timpul perioadei de așteptare, copilul este mai bine să nu-și expună corpul în pericol, obținându-se pe tocuri înalte subțiri.

Doamnele complete arată adesea perfect, bine întreținute și proaspete, alegând costumele care la nivelul defecte ale figurii și subliniază avantajele. În primul rând, acestea sunt draperii, ascunzând tot ceea ce nu aș dori să stabilesc un depozit. Pentru fete cu o potrivire a tipului „Apple”, masa „Cocoon” va fi foarte potrivită, ascunzând plinătatea în zona abdomenului și accentuând frumoasa linie de genunchi și picioarele subțiri. Femeile – „pere” sunt rochii recomandate cu o fuste de clopot arcuite lungime până la mijlocul genunchiului sau mai jos. Doamnelor cu sân mare nu este nevoie să o sublinieze suplimentar, este mai bine să încercați să echilibrați silueta.

Gleznele și încheieturile din fetele Chubby trebuie să fie întotdeauna deschise, oferă ușurință de siluetă.

Cum de a alege o rochie?

Când alegeți o rochie, trebuie să luați în considerare o serie de puncte importante.

 • Ca orice alte haine, ar trebui măsurată o rochie. În plus, din moment ce Partidul Corporativ este un eveniment pe care concursurile le pot asuma, dansuri, mișcări active, apoi a scos costumul și a vedea cum se află, nu suficient. Trebuie să fie ca, mișcați, faceți mai multe treceri de dans. Rochia nu trebuie să strică, săpată, să desfăcați, ar trebui să fie confortabil să respiri în ea. Dacă alegeți un stil de potrivire, asigurați-vă că verificați dacă HEM nu are auz. Este puțin probabil ca materialul să fie greu de îmbunătățit starea de spirit la festival.
 • Orice produs tricotat, de mătase sau sifon poate acumula electricitate statică. Este important să clarificați acest moment înainte de a merge pentru vacanță.
 • Desigur, atunci când alegeți o rochie, trebuie să vă gândiți la faptul că ați pus cu el. Dacă modelul este deschis, ar trebui să aveți grijă de un cardigan elegant care curge și o catalină care poate fi aruncată prin intrarea în aer proaspăt.

Decât suplimentul?

Pantofii și accesoriile reprezintă o parte importantă a ansamblului, ele pot fi completate pentru a completa imaginea și a-l distruge. Prin urmare, ar trebui să încercați în avans îmbrăcămintea cu pantofi în care intenționați să mergeți la petrecerea corporativă, precum și cu o geantă de mână, decorațiuni, o centură, alte accesorii pe care le veți opționa.

Pentru a nu fi câștigat cu sandale sau pungi nereușite, este mai bine să vă uitați la combinațiile de lucruri similare pe revistele de Internet sau de modă. Există un număr mare de recomandări privind combinația de culori, modele și texturi, astfel încât eliminarea posibilelor erori de stil nu vor face probleme.

Exemple frumoase

Puteți fi întotdeauna respinsă din exemplele gata:

 • Negrul poate fi foarte diferit+

 • Gradientul de pe țesătură arată neobișnuit de spectaculos+

 • Nu contează dacă alegeți sau colorați șampanie, neobservată, veți fi cu siguranță+

 • Draperii, fusta sacrificată și culoarea neobligată – toate componentele succesului.

Cum să alegeți o rochie pe partea corporativă, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: