Alegeți o tunică în stilul Boho

Alegeți o tunică în stilul Boho

Stilul Bocho este obligat să țigani Boemia – oameni nomazici care iubesc costume gratuite cu mai multe straturi și decorațiuni mari luminoase. American Hippie a contribuit considerabil la dezvoltarea stilului, adăugând pantalonii și pantalonii lui denim.

Una dintre cele mai importante detalii ale imaginii de sex feminin în stilul boho este o tunică. În acest articol, alegeți o tunică în stilul Boho.

Particularități

Costumul în stilul Bocho are următoarele caracteristici:

 • Lungimea minimă începe chiar sub șolduri, maximul poate ajunge la mijlocul gleznei + o astfel de variație lungă poate fi purtată ca o rochie sau combină cu pantaloni într-un singur stil+
 • Tulbura de beecho-tunică poate fi chiar, asimetrică, sub forma unui romb sau semicircular + este tăierea cu dantelă, decorată cu pompons, ciucuri, robinete sau lăsând marginea marginilor+
 • manșoanele tunice pot fi aproape orice lungime, dar trebuie să fie largi+
 • La coasere, sunt utilizate materiale extrem de naturale „respiră”+
 • Silueta de tunică în stilul lui Boho sau Straight sau în formă de A-în formă de + lucrul nu ar trebui să facă un corp, să permită doar o tăietură liberă.

Soiuri

În general, Bocho este un amestec de mai multe stilistice. În funcție de direcția a fost luată ca bază, pot fi distinse mai multe tipuri de tunice.

 • Etno-bocho. Principala caracteristică distinctivă – o culoare specială. Cel mai adesea este un ornament, animal sau floral. Când se uită la un astfel de lucru, o asociație cu decorațiuni tradiționale de costume naționale de vintage din diferite națiuni. Ethno-Boho se caracterizează prin prezența modelelor brodate manual (cel mai adesea pe coală și mâneci), curele subțiri cu perii la capete. Adesea, astfel de tunici sunt decorate cu margele de lemn nepoliticos de lemn.

 • Hippie Bocho și New Hippy Bocho. Deja în afara numelui este clar ce se poate aștepta din această direcție. Culori luminoase, ornamente brodate neobișnuite – totul este ca tinerii americani din secolul de 60 de ani. A adăugat ceapă, de preferință pantaloni denim sau pantaloni scurți, precum și accesorii masive: cercei, centuri, brățări, margele.

 • Bocho Provence. Prin ea însăși, Provence este foarte blând, feminin, romantic. Este caracteristică decorarea dantelă, razchiki, ryushkami. Gama de culori – Pastel, orice adăugări (broderie, modele), de regulă, sunt absente. Astfel de tunici sunt adesea multi-straturi, ca și cum ar fi curge. Țesături – lumină excepțional, aer, harvire tip sau lână foarte subțire.

 • Bocho Glamor. Această zonă salută prezența bijuteriilor: broderie în vrac, pietre, paiete, alerte. CRA poate fi ușor montat, ceea ce nu este de fapt tipic pentru Boho, dar în favoarea glamourului, poate apărea o astfel de excepție.

 • Eco-Bocho. Aici, naturalitatea materialelor și a culorilor. In, bumbac, încălzire, lână – aici este probabil o listă completă de țesături din care este cusută o tunică în stil eco-booh. Nu sunt furnizate decorațiuni suplimentare. Kra – tricou, gratuit, hem cel mai adesea asimetric, lungime poate fi oricare. Gama de culori este foarte calmă, în favoarea nuanțelor naturale.

 • Bocho Vintage sau Retro Bocho. Această direcție nu este potrivită pentru iubitul de „bunica” de vintage „. Tunică într-un astfel de stil – acest produs bulk croșetat sau de ace. În tehnica de împerechere a filmei, puteți crea o tunică uimitoare care seamănă cu un voal de dantelă. Manșonul poate fi făcut atât extins, cât și redus. Imaginea este de dorit să se adauge o centură largă și o fustă multistrat la pantaloni scurți de la podea sau denim, care este, de asemenea, destul de adecvată.

Criteriile de alegere

   Pentru a alege o tunică în stilul lui Boho, trebuie să vă bazați pe mai multe recomandări. Trebuie să înțelegeți că lucrurile sunt supradimensionate, în orice caz, va privi volumul, chiar dacă sunteți un proprietar fericit al dimensiunii XS. Prin urmare, atunci când cumpărați, concentrați-vă pe figura dvs.

     Există doar 5 dintre ei: „Pear”, „Apple”, „triunghi inversat”, „dreptunghi”, „Hourglass”, și anume:

     • Silueta în formă de pară este potrivită pentru o tăietură în formă de romă, precum și pentru un gât de barcă+

     • Nuanțele formularului „Apple” vor ascunde o tunică cu o talie de tăiere copleșitoare, iar decupajul în formă de V se concentrează pe un gât lung și un gât frumos+

     • Tipul „triunghiul inversat” este recomandat pentru modelele cu cânepă de tăiere, tăiate cu asistente medicale sau dantelă + și ar trebui să fie, de asemenea, considerate opțiuni cu buzunare de patch-uri situate în zona coapsei+

     • Tipul dreptunghiular de formă va decora tunica cu un gât în ​​formă de V și o găină, ca și cum ar fi concave în interior+

     • Ei bine, în cele din urmă, „ora nisipului” este cel mai potrivit pentru tunici care se extind în zona taliei.

     Următoarea recomandare pentru alegerea Tunicii Boho se referă la vârsta tânării doamnei. Fetele tinere își pot permite o mai mare varietate de modele care se referă la ambele caracteristici ale croitoriei și culorilor. Cu femeile mature totul este puțin mai dificil. Se recomandă să acorde atenție opțiunilor alungite. Tunică excelentă cu albine asimetrice sau sub forma unui trapez. Doamna de cincizeci de ani nu ar trebui să poarte o tunică ca o rochie, chiar dacă este foarte lungă.

     Excepție – zona stațiunii unde puteți întocmi ceapă de la Boho-Tunic, sandale în stilul grecesc și pălării cu câmpuri largi de la paie.

     Imagini frumoase

     Bine, în concluzie – o selecție de imagini de succes pentru inspirația dvs.

     • Rochie de tunica gri cu dantelă în combinație cu cardigan tricotaj gri și cizme de culoare gri-maro. Imaginea ar părea plictisitoare dacă nu o adăugare sub formă de accesorii mari de argint și un ambreiaj luminos.

     • Marea ceapă de plajă: Tunică gratuită cu ornament strălucitor, sac pe o curea lungă.

     • Tunica albastră din vindecarea luminii în tandem cu blugi de panglică și un pandantiv mare. În mod deliberat, părul dezordonat completează imaginea de rebar.

     • Și în acest caz, culoarea este mai aproape – muștar galben. Ceapă suplimentează pantaloni simpli de culoare slabă, margele lungi, brățări și ceasuri de mână. Tunică interesantă și cutie – este mai scurtă în față decât în ​​spate.

     • Vedeți ce imagine boemă uimitoare! Tunică de pantaloni verzi de plante din plante și verde și gri închis cu o eșarfă neobișnuită de coulon-sovucka și flirtară. Doamnelor îndrăznețe ar trebui să fie adoptate de această idee.

     • Versiunea Glamour a stilului Boho: O rochie de dantelă este suplimentată cu cizme înalte într-un singur stilist. Accesoriile mari luminoase sunt folosite ca accente.

     • Tunicul tricotat + pantaloni scurți + sac de piele simplu pe curea lungă, brățări, ochelari și pandantiv – gata de imagine pentru plimbarea de vară.

     • Costum de in: rochie lunga tunica si pantaloni liberi. Culoarea gri de unassum este egalizată de margele mari și de eșarfă ușoară. Aceasta este o altă idee minunată pentru stropi de vârstă.

     • Opțiunea de plajă: Tunica albastră din Glava, decorată cu dantelă albă și ciucuri de ciucuri. Wicker Bege Bag completează imaginea.

     • Eco-Bocho: o tunică foarte simplă, fără bijuterii, pantaloni albi și sandale – pentru aderenți de simplitate și ecologie.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: