Blugi cu găuri

Blugi cu găuri

Dumping blugi la un moment dat personificat spiritul de rebeliune și confruntare cu valorile promovate de societatea de consum. Apoi, un denim ponosit iubit doar de la reprezentanți ai multor subculturi de tineret.

Mergând în fundal, dar tot timpul revenind la câmpul de vedere al mods din nou, blugi cu găuri, acum și apoi a schimbat motivele pentru lor „Kam Bakov“. La un moment dat, de exemplu, needlewomen resurse a decis să facă în mod independent, scuffs elegant și fante de pe blugi vechi, care a fost rău să arunce. Deci, ceea ce a achiziționat a doua viață.

Revenind la toate colecțiile de modă câțiva ani în urmă, blugi cu găuri transporta acum un nou simbolism.

Ei personifică simplitate în orice, libertatea de alegere, seninătatea vieții și tineretul Duhului.

Particularități

Astăzi, la modă nu este doar găuri pe blugi, dar astfel de scuffs care nu vor funcționa fără dificultate. Dacă v-ați crăpat un pantalon în zona genunchiului, nu puteți lăsa totul așa cum este și purtați doar acești blugi. Va trebui să fie destul de transpirație pentru a crea un element de tendință de haine de la un nespecificat. Dar acest lucru este o veste bună pentru cei care iubesc lor vechi blugi vechi și nu vrea să o parte cu ei.

Dacă mai devreme în spatele blugi rupți, bucla întins un simbolism clar (armăturilor protest), astăzi este doar un element de modă și nimic mai mult. Acesta este motivul pentru care toți creatorii de modă mondială încearcă să găsească un loc pentru ei în colecțiile lor. Și nu contează – vara sau iarna.

Găuri de toate dimensiunile posibile, scuffs și patch-uri intenționate – toate acestea sunt un amestec cu cusături decorative, lanțurile și pietrele sunt oferite astăzi couturierilor celebri. Și astfel de lucruri merită foarte mult, deși pot fi făcute în mod independent!

Înainte de a încerca să încercați rolul unui designer de modă, citiți recomandările noastre. Indiferent cât de ciudat sună, dar în crearea de blugi neglijenți, succesiunea și respectarea anumitor reguli sunt importante.

Unde există găuri și dacă dimensiunea lor este limitată?

Pentru a crea un lucru cu adevărat la modă, și nu un lucru absurd, găuri și scuffs ar trebui să se facă exclusiv în zonă. În zona de șold (atât în ​​față, cât și în spate) și pe fese, aceste elemente sunt inacceptabile și inadecvate. Excepție – buzunarele din spate.

Citește mai mult  Pantalonii pentru copii

Alegerea dimensiunii găurilor la modă necesită, de asemenea, o abordare delicată. În primul rând, depinde de locația specifică a elementului de trend. Orice gaură în timpul șosete crește treptat. Pe genunchi, de exemplu, se pare frumos un slot de aproape orice diametru. Și aici e tot ce mai jos de genunchi, se pare mai eficient într-un spectacol în miniatură.

În al doilea rând, contează numărul de găuri și scuffs, cât mai aproape acestea sunt situate. Dacă sunteți de planificare pentru a crea un ansamblu de mai multe găuri, este mai bine să le facă mici, iar distanța dintre ele este semnificativă. Acest lucru va ajuta pentru a evita faptul că o zi în această compoziție se va transforma într-o gaură solidă.

Toate cele de mai sus este relevantă pentru găuri bătute în mod artificial și îmbătrânit pe blugi. Dacă aveți de gând să taie cu atenție una sau mai multe fragmente de tesatura de la pantaloni din denim și nu le înghiți înainte de apariția bretonului, reducerile pot avea de asemenea dimensiuni impresionante, în timp ce distanța dintre ele este permis de la 2 cm.

Are gaura de brand diferă de obicei?

O anumită categorie de modă este cu siguranță pregătită să stabilească suma rotundă de blugi, în vârstă artificială de către faimoasele designeri. Și acesta este dreptul lor. Dar nu există astfel de resturi de modă, tăieturi sau găuri pe blugi că nu v-ați putea face acasă. Dimpotrivă, lucrul la formarea pantalonilor deniming este cazul exclusiv manual. Nu există tehnici secrete din fabrică care să depășească propriile eforturi pentru a crea acest lucru elegant.

În plus, cel puțin justifică cumva prețurile nebune pentru blugi de scurgere, unii stilisti încearcă să-și decoreze pietrele și alte elemente decorative care sunt cel mai probabil nepotrivite în astfel de lucruri.

Lăsați blugi rupți să nu mai fie un simbol al libertății și rebeliunii, dar decorațiile inutile nu sunt încă „în față”. Găurile ar trebui să fie principalul „cip” al unui astfel de lucru. Deși, bineînțeles, iubitorii de glamour au dreptul să adauge piese sau paiete.

Nu e de mirare în mod modern – o astfel de neacceptare și democratică – eclectismul este deja dominant.

Modele și stiluri

Acest sezon va fi relevant absolut orice stiluri și modele de blugi de panglică. Regula de alegere este doar un singur lucru – trebuie să stea perfect pe tine. Suporturile de picioare subțiri pot fi oprite în piele cu o mulțime de zgârieturi și zgârieturi. Astăzi, cei mai la modă vor fi blugi care au până la 50% din suprafață. Astfel de teste sunt bine reduse și drepte, precum și modelul „iubit”.

Citește mai mult  Ce să combinăm fustele scurte pledate și ceea ce se întâmplă?

Adeziv ușor sau mediu – opțiune pentru fete cu șolduri largi. Un astfel de stil ajută la echilibrarea siluetei figurii. Dar pentru argile, puteți spune, merită să introduceți o limită a cantității de scufundări. Acestea ar trebui să fie mult mai mici decât pe modelele descrise mai sus. De asemenea, pentru blugi rupte, incizia în zona genunchiului este permis, nu la fel de mare ca și pentru skinnie sau pantaloni drepte.

pantaloni banane, cu scuffs au țipat și găuri, va arata elegant și relevante în acest sezon. Buna ziua din trecut: popular în 80-90s, aceste blugi ca și în cazul în care acestea au fost găsite la mezanin și a păstrat o poveste despre modul în care a purtat o dată pe mama ta. imagine elegantă, din motive mici.

Culori populare

Clasic opțiune – Light Indigo – va fi întotdeauna relevante.

În acest sezon, hit-uri reale sunt blugi negru sau alb cu ROMES pe genunchi.

Viciate blugi prieteni sunt de preferat într-o versiune albastru blând.

Skinnie cu widespits puternice aproape toată lungimea pantalonilor va fi perfect în căutarea în gama roșu, verde, galben sau roz.

Foarte susținut blugi gri închis în acest sezon.

Găsire reală – Ripped Trendy Trendy Shade „Cafea cu gheață”.

Nu există o opțiune mai puțin câștigătoare – pantaloni intermitei Culoare blugi fierte. Încă un salut din trecutul din apropiere.

Culoarea albastră întunecată a blugi este o opțiune excelentă pentru iubitorii de contrast. Va fi mai ales luminos și aruncarea firelor albe de biblioteci lipire din găuri și scuffs.

Pentru cei mai curajoși – blugi cu o imprimare. Repetarea pe toate pantalonii poate fi perfect adiacentă găurilor și a sloturilor.

În prioritatea inimilor, asteriscilor, a mazării mici, a păsărilor, a spațiului sau a abstractizării.

Sfaturi pentru alegerea

Deși blugi sfâșiați sunt un lucru foarte universal, încă mai dorim să vă sfătuim să respectați câteva criterii care vă vor ajuta să alegeți singur modelul perfect.

• Femeile cu o cifră cu șolduri complete, este mai bine să oprim alegerea lor pe blugi rigizi direcți. În același timp, găurile și tăieturile de aici trebuie să fie verticale – va scoate silueta figurii și vă adaugă vizual câteva centimetri de creștere. În acest caz, găurile nu ar trebui să fie foarte mult. Concentrația lor maximă aici ar trebui să fie de 10-20 cm deasupra genunchiului.

• Suporturile unei figuri ideale vor se potrivi cu blugi de orice stil cu orice număr de găuri și scuffs. Cel mai piquant și seducător aici va căuta tăieturi pe genunchi și în zona inferioară a șoldurilor.

Citește mai mult  Rochie roșie într-o cușcă - imaginea de contrast atrăgătoare

• fetele mici cu ouă pompate nu poartă blugi care au pante sub genunchi. Alegeți modele cu găuri în partea de sus a Pantianului, și stilurile care stau liber pe caviar. Unitățile fără numărare vor fi foarte potrivite aici.

Ce sa porti?

Vă aducem atenția la câteva combinații elegante pentru orice sezon.

• bluză sau cămașă. Un astfel de ansamblu va crea o imagine echilibrată între partea inferioară și călăria romantică. Cămașa sau bluza trebuie neapărat să completeze pantaloni. Cureaua elegantă – la Will.

• acoperiș din piele. Opțiune combinată pentru o seară de vară rece sau de primăvară de toamnă. Sub jacheta poți purta o cămașă, Top, Turtleneck. Pantofi pentru a completa acest costum – pantofi, cizme grosiere sau sandale pe tălpi groase. Puteți ridica aici și adidași sau adidași, dar va fi o opțiune mai plictisitoare.

• palton. O altă opțiune de primăvară de toamnă – a rupt blugi cu o lungime de strat la genunchi. De la pantofii de aici pantofi perfecți – pe un călcâi sau o tăltie plat, precum și orice pantofi și cizme închise.

• Blazer. Opțiunea de contrast. Subiectul stilului strict de birou privește într-o pereche de blugi shabby. Jacheta într-un astfel de ansamblu trebuie să fie neapărat scurt (în partea superioară a șoldurilor sau chiar mai mare). Dar, în întrebări cu privire la paleta de culori pentru un sacou cu un astfel un costum, nu există restricții – poate fi din orice gama reproductibilă și chiar cu imprimeuri. Pantofi – Ambarcațiuni sau Ankle Boots.

• Cloak. Acest punct de vedere al îmbrăcăminte exterioară a CROES libere și lungimea la genunchi este un companion excelent pentru blugi panglică. Și din nou codul de bare finală perfectă – pantofi. Permis atât ciorap închis și în aer liber.

  • Sweatshot, Pulover. Această bucată moale și confortabil de îmbrăcăminte este perfect combinat cu orice blugi. Și cu trendy rupte deniming pantaloni, puteți crea o mulțime de ansambluri elegante. opțiune excelentă pentru vreme rece. Dacă alegeți un comutator cu o imprimare, pantofi poate fi mai dur și colorat. Sub pulover alb-negru este mai bine să pariezi pantofi grațioase.

  • T-shirt, top. În mijlocul verii fierbinte, minimalismul este relevant. blugi rupți la fel de bine se potrivesc ambele tricouri de orice stiluri, și mai ales curente Crop-topuri. Completați un astfel de ansamblu de sandale, pantofi de balet ascuțite sau adidași.

Imagini spectaculoase

La sfârșitul lecțiilor noastre de stil și a regulilor pentru selecție și o combinație de blugi la modă cu găuri, vă aducem în atenția dvs. o galerie spectaculoasă și imagini originale!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: