Bluză-Țărănesc

Bluză-Țărănesc

Indiferent cât de multă modă nu sa schimbat, există întotdeauna o haine care rămâne în afara timpului. Fusta creionului, pantaloni clasici drepți, cămașă strictă – aceste lucruri nu își vor pierde niciodată relevanța.

Această listă poate fi atribuită bluzului de stil popular, care este, de asemenea, numit țăranul.

Bluza țărănească nu a venit la lista celor mai la modă lucruri ale sezonului, dar acest stil iubește și purta femei din întreaga lume. Ce este acest lucru mai ales în bluzele „țărănești”? Puteți afla despre acest lucru prin citirea articolului nostru actual. Vom spune despre specificul acestui model, despre soiurile sale populare, precum și combinația de bluze țărănești cu alte lucruri.

Funcții Simone

În conformitate cu designul original al designerilor, bluza țărănească trebuie să fie ceva ca o cămașă populară feminină, dar într-o versiune scurtă. Acest lucru se reamintește de asemenea detalii ca o tăietură liberă, cu manșon larg, gât rotund și broderie aproape obligatorii cu ornamente etnice sau legume.

De-a lungul timpului, apariția bluzei țărănești a suferit schimbări semnificative: benzile elastice au apărut pe mâneci și pe podol, gâtul a devenit atât de adânc încât multe modele complet deschise umeri, partea de sus a pieptului și spate.

Manșonul este foarte scurtat și a devenit mai cuprinzător: bluze cu lanternă sau o bluză reglementată sunt foarte populare.

De ce stilul se numește rustic sau țărănesc?

Logon, care este în discuție în articolul de astăzi, se referă la stilul de îmbrăcăminte, numit țăran (de asemenea, există opțiuni pentru „Pasansky” sau „Rustic”). Acest stil nu copiază haine populare complet, ci doar reproduce unele dintre elementele sale. De aceea, când vorbesc despre lucruri într-un stil rustic, folosesc adesea prefixul „pseudo-„.

Stilul țărănești de așa cum o cunoaștem acum, originat în mediul de proprietăți superioare. Departe de viața populară, doamnele nobile romanticizate calea ei simplă și apropierea de natură.

Este modă că totul este simplu și natural este obligat să aplice îmbrăcăminte, ca și cum ar fi împrumutat de la o garderobă modestă țărănească obișnuită.

Modele

Gama de modele de bluze de sex feminin în stilul țărănești este foarte diversă. Nu numai opțiunile clasice pentru acest obiect de îmbrăcăminte, dar și modelele care diferă în tăierea originale, finisarea sau decorul sunt populare cu popularitate.

Cele scurtate bluze țărănești, de deschidere aproape complet stomac, au fost foarte relevante pentru ceva timp, dar astăzi fashionista rareori se opresc la alegerea lor pe astfel de lucruri, dând preferință modele mai restrânse și elegante.

Lungi bluze țărănești asemănătoare tunici în vrac, uita-te ușor și romantic, în afară, acestea sunt incredibil de confortabile. Ele sunt bine combinate cu pantaloni înguste și blugi, jambiere și jambiere, precum și cu pantaloni scurți extrem de scurte.

Bluze țărănești cu umerii navalized astăzi sunt una dintre cele mai importante tendințe ale modei.

Ei sunt capabili să sublinieze profitabil frumoase umeri, gât lung și postura buna. Este o modalitate foarte bună de a soying arata si sexy, fără a rupe fracțiunea de decență.

bluze țărănești cu mâneci scurte – opțiune excelentă pentru cea mai tare vreme. Manecile in modele similare, de regulă, volum – tampoane, felinare și aripi. Din acest motiv, bluzele țărănești cu mâneci scurte nu sunt recomandate pentru a purta fete cu mâini și umeri complete.

Broderia este un mod tradițional de decor de bluze și alte lucruri în stilul țărănești. Ori când era posibil să-și dea propria imagine a individualității, decorarea doar a lucrurilor cu mâinile lor, a rămas în urmă. Cu toate acestea, brodate (manual sau pe o mașină de scris special) Bluzele țărănești arată încă elegante și interesante.

Finisarea dantelă și rufoane – o altă metodă populară pentru decorarea bluzei țărănești. Excursie, țesuturile deschise sau manevrele magnifice vă vor face imaginea mai feminină și flirtă. Trebuie amintit că finisajul multistrat adaugă vizual volumul cifrei, deci este mai bine să alegeți modelele cu un decor pe poartă și mâneci.

Ce sa porti?

Bluza țărănească este combinată nu numai cu fuste și sundrese strălucitoare în podea, ci și cu multe alte lucruri ale celor mai diferite subiecte care nu au nimic de-a face cu stilul rustic.

În primul rând, sunt haine de la denim: blugi, pantaloni scurți, fuste, veste, blugi și cămăși.

În al doilea rând, – lucruri din dulapul tău de zi cu zi – pantaloni strânși, jambiere, jachete din piele, cardiganuri tricotate și t.D.

Pantofi împreună cu o bluză țărănească Alegeți destul de ușor: sandale, sandale, pantofi pe un călcâi, cizme cu un ambalator larg sunt potrivite.

Selectarea accesoriilor nelimitate: margele luminoase, cercei mari, curele largi, pungi originale din materiale naturale și multe altele.

Imagini spectaculoase

  • Fuccia saturată bluza de umbră speră pe o rochie lungă cu imprimare florală. Imaginea luminată completează pantofii în tonul bluzei, precum și cureaua și colierul sub culoarea rochiei.

  • Bluza scurtată albă cu reguli în stilul păpușilor pentru copii în combinație cu pantaloni albastru deschis-banane pe cochetă mare, sandale de gladiator și accesorii în culori roz.

  • Bluza neagră liberă cu decorațiuni concise, combinate în mod eficient cu pantalonii de zăpadă cu panglică și sandale sportive confortabile.

  • Bluza albă simplă cu mâneci rupte în combinație cu shadere colorate, pantofi originali călcâi și pălărie de paie elegantă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: