Bluza cu Zababy

Bluza cu Zababy

Bluza elegantă este întotdeauna indispensabilă în dulapul la modnice. Bluza cu Zabo devine o adevărată trandă a acestui sezon. Din ce în ce mai mult, ele pot fi văzute în colecțiile de couturierilor celebri.

Ce este?

Zabo – acesta este un cuvânt francez care înseamnă „goale de păsări”. Detaliile situate în gâtul din fața bluzei sub formă de volane de diferite lungimi și volume, oferă romantism și eleganță imagine.

Prima apariție a acestui tip de guler a fost la începutul secolului al XVIII-lea în costumele oamenilor. Mai târziu, aproximativ o sută de ani, Jabs a devenit parte dintr-o rochie de sex feminin. Și acum bluze cu un guler Jabro fac parte din colecțiile de case de modă. Datorită lui Karl Lagerfeld, modelului german de modă și fotografului. A fost cel care a folosit pentru prima dată un decor în vrac în colecțiile sale.

Cum să purtați

JABA ca element de haine nu poate fi atribuită stilului de afaceri

Care se potrivește?

Eleganța este inerentă fiecărei femei de orice vârstă. Deoarece acest detaliu al decorului ca jabin ar trebui să aleagă cu precauție extremă. Vine departe de fiecare femeie.

Deci, de exemplu, o bluză cu lebeturi mici (jabs) este mai bună potrivită pentru fetele cu forme luxuriante. În detrimentul micilor loyads, care sunt descendenți la aproape marginea bluzei, figura dvs. va părea să caute mai subțiri.

Reguli mari mari pentru femei și fete plus dimensiunea nu este acceptabilă. Ele vă pot adăuga silueta de kilograme inutile și îl fac și mai mult

Fete subterane, vă recomandăm să acordăm preferință jabilor cu leberi mari care ajung la linia de piept. Un astfel de decor adaugă vizual volumul sânului dvs. și va face o siluetă mai atractivă.

Tipuri Zababy

Zabo – acesta este detaliile gulerului, conceput pentru a decora hainele, adăugând eleganța ei. Acest element de decor poate fi cusut sau detașabil, pentru a fi o formă diferită.

Astfel de coliere pot fi compozite sau solide. Ele pot să semene cu forme geometrice, cum ar fi un pătrat. Ele pot fi ca o talie sau o talie volumetrică. Poate fi scurt sau lung, pentru a fi localizat ca un element dintr-o singură bucată sau poate fi împărțit în două părți.

Mai jos vom privi unele tipuri de jaburi care diferă în tipul de tăiere.

 • Fluture. Un astfel de guler este similar cu aripile fluturelor. Vârful său este îndreptat, iar partea de jos, dimpotrivă, rotunjită. Va fi cusut pe două părți ale barului bluzei.
 • Oval. Un astfel de guler constă dintr-un detaliu, cusute la gâtul bluzei. Seamănă cu o formă ovală.
 • Rundă. Acesta este un detaliu al decorului, cusut la gâtul bluzei. Și-a luat numele „rotund” datorită tăierii sub forma unui cerc.
 • Cu falduri de boabe. Un astfel de castron este format din două detalii, blocat. Zabo este asamblat în așa fel încât prăbușirea arcului seamănă cu.
 • Cu o lenjerie alungită de cusut. Astfel de jabi sunt rebuși sub forma unui triunghi și coase la gâtul bluzei.
 • De la Volanov. Piesele de tăiere speciale vă permit să creați flaute de lungimea și lățimea dorită. Cel mai adesea, jabii de la Volanov este un accesoriu și poate fi detașabil.

Zabo – acesta este un decor și nu este întotdeauna parte a bluzei. Poate fi un element separat folosit cu ocazia. În unele cazuri, jabinul detașabil înlocuiește accesoriile femeii, deci necesare pentru a finaliza arcul

Cum să purtați

 1. Alegeți culorile monofonice în haine care nu vă supraîncărcați imaginea.
 2. Imprimările grafice în combinație cu JAB-urile vor face arcul înclinat.
 3. Jabii și alte ruine pe hainele tale nu sunt combinate! Abo își pierde eleganța, iar silueta feminină devine nefericită.
 4. Accesorii sub formă de lanțuri, margele sau alte accesorii sunt, de asemenea, incompatibile cu jab.
 5. Dorind să pună accesoriu la bluză cu Zabo, să plătiți alegerea dvs. în favoarea bijuteriilor scumpe, de exemplu, cercei cu pietre mari în stilul „Vintage”.

Ce sa porti?

Practicitatea și eleganța bluzei cu jabii sunt incontestabile. Ei vor deveni un duet excelent, atât pentru fuste, pantaloni, jachete și veste.

 • Pantaloni clasici sau scurți și bluze cu flash-uri vor deveni un set bun pentru ziua lucrătoare. Suplimentarea unui astfel de kit poate fi jachetă.

 • Jachete pruți, inclusiv mâneci, arata elegant în combinație cu o bluză cu un jab.

Bluza cu Jabro și Sarafan strictă strictă Casual va deveni o decizie îndrăzneață în favoarea stilului de birou

 • Uitele totale albe pentru vară va ajuta la crearea de bluze cu jabii lungi și mari în combinație cu fusta soarelui.

 • Pentru partidele seculare vor fi o alegere bună de fustă de dantelă. Gama alb-negru va ajuta la crearea unei bluze albe cu mesager negru cu broșă.

 • Fuste scurte, mijlocii sau lungime sunt, de asemenea, perfect combinate cu o astfel de bluză. De exemplu, o fustă scurtă poate fi acoperită cu bluză fără mâneci. Un astfel de arc este potrivit pentru cina informală de afaceri.

  O fustă lungă, alegeți stilul casual. Dacă sunteți curajos, vă recomandăm să puneți o bluză transparentă cu o lungă jaba și un arc pe gât.

  Fusta creionului și bluza cu o aromă largă alungită va fi o alegere demnă pentru stilul de birou.

  Fuste-an în combinație cu bluza și decor JABS face imaginea mai sexy.

 • Jeans vor ajuta la crearea stilului stradal sau casual. Dacă preferați romantismul în imagine, atunci alegeți o bluză ușoară cu jaburi de la dantelă și blugi albastre.

O altă idee cu blugi: bluza alungită cu imprimarea „Polka Dot” de culoare albă în combinație cu blugi clasici întunecați pentru stil casual.

Stilul de cowboy va ajuta la crearea unei bluze într-o cușcă pe butoane. Jeans aici – un element indispensabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: