Bluze albastre

Bluze albastre

Albastru este întotdeauna prospețime, eleganță, eleganță și simplitate.

Culoarea albastră subliniază în mod eficient bronzul pe piele. Prin urmare, bluzele de porumbei sunt o alegere în favoarea prospețimii și harului.

Cui se potrivește?

Bluze albastre vor deveni o alegere excelentă pentru fetele de vară „de vară” și „iarnă”. Fetele cu albastru de piele ușoară vor ajuta să se concentreze asupra sofisticării dulapului.

Pentru proprietarii de păr roșu și pistrui, ar trebui să purtați bluze albastre cu grijă, deoarece culoarea strălucitoare a părului poate face un incompatice cu un duet cu o bluză albastră. Ei bine, tu ești frumusețea cu părul roșu, și totuși doriți să purtați o bluză albastră, apoi alegeți un albastru deschis, nu o umbră strălucitoare

Modele

Clasic

Opțiune perfectă pentru birou. O astfel de bluză este cel mai adesea cu un manșon lung. Ea poate fi pe butoane sau fără ei. O diferență importantă între bluza clasică T a altor modele în simplitatea sa și minimizarea decorului.

Maneca scurta

Manșonul scurt poate fi făcut în diferite tehnici Croy, cum ar fi lalele sau lanterna. Manșonul poate fi foarte scurt, cum ar fi aripile și poate chiar deasupra cotului.

Cu Zabbi

JABS ca decor este un indicator al eleganței și a romantismului. Bluze cu Zabo Mono purta pe o cină neoficială, pentru o plimbare sau o birou. Astfel de bluze arată întotdeauna elegant. Amintiți-vă că alegeți o bluză cu jabs, ar trebui să refuzați accesoriile inutile, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea.

Bluze cu jabi scurți și răspândiți, precum și cu un guler volumetric, nu recomandăm să purtați fete cu sânii luxurianți.

Cu un arc

Bluze cu un arc – este întotdeauna inteligent și interesant. Alegeți un arc larg pentru fetele cu sânii mici și un mic contrast arc pentru fete cu sânii mari. Deci, salvați proporțiile din silueta ta.

Citește mai mult  Pulover cu kosyos

Batnick

Bluza ca o cămașă masculină. Obligatoriu pentru că este prezența butoanelor sau a butoanelor și a gulerului amânat.

Top

Este o bluză fără mâneci fără tăiere. Poate fi tricotat și tricotat și sifon. Există opțiuni cu umeri sau curele deschise.

Cu un guler

O varietate de gulere fac ca fiecare bluza să fie unică. Designerii oferă diferite tipuri de gulere, cum ar fi rack-ul sau arcurile sau guler-șal. Este important să alegeți gulerul drept pe tipul feței dvs. pentru a accentua frumusețea naturală a fetei.

Cu miros

Bluza albastră cu miros ajută la formarea unei linii de talie în fete fragile. Pentru că umerii răspândiți mai bine abandonează centura, pentru a nu crește umerii mai mult.

Bluze cu miros – este spectaculoasă și interesantă. O astfel de bluză va ajuta benefică să accentueze sânul datorită v-gâtului. Mirosul poate fi cusut sau conectat folosind o centură.

Deosebit de spectaculos se uită la bluze cu un miros sau basque și un decor pe spate.

Cu bass

Basque este capabil să-ți accentueze talia. Bluze cu o baie largă pot ascunde centimetri în plus pe stomac și talie, fă-ți silueta feminin. Această opțiune nu este numai pentru Casual, dar și pentru birou.

Tunică

Bluză lungă liberă GRATUITĂ CROY. Ei bine ascunde șoldurile complete și prelungi silueta. Tunica poate fi realizată din diferite țesături, cum ar fi bumbacul sau sifonul

Cămaşă

Bluza-cămașă poate fi atribuită nu numai stilului clasic în haine, ci și în fiecare zi. Diferite de cămașa de sex masculin numai de fixare. În caz contrar – prezența obligatorie a manșetei, a butoanelor pe bară sau fără, și a gulerului amânat.

Citește mai mult  Fuste lungi pentru femei complete

Tints

Albastru – Culoare universală. Se potrivește celor mai multe fete, indiferent de tipul de figură.

  • Albastru deschis este o umbra ușoară, răcoritoare.

  • Sleese Blue – Culoare populară de primăvară. Vă ajută să faceți imaginea dvs. ușoară și frumoasă. Din cauza ușurinței și a eleganței sale, această umbră a primit un alt nume – „Paris”.

  • Blue ceresc este foarte asemănător cu albastru deschis, doar puțin mai strălucitor. O astfel de umbră a fost foarte populară în secolul trecut.

  • Bright Blue – Aceasta este o culoare de aspect proaspăt, idei. Deoarece este cel mai adesea folosit pentru croitorie plus dimensiune.

  • Cobalt – culoarea albastră bogată mai aproape de albastru. Perfect fi definit pe bluză-batnikov și rubah.

  • Cyan sau color de mare. O astfel de umbră nu va lăsa indiferentă nici un iubit de călătorie.

Bluze cu imprimare

Designerii ne oferă din ce în ce mai mult un model cu o imprimare. Toate celebrele „Polka Dot” sau Polka Dot, așa cum am folosit pentru a numi această imprimare, nu renunță la pozițiile lor pentru mai multe sezoane la rând.

Blue Blue Polka Dot Blue este mai bine să poarte cu un fund monofonic. De exemplu, cămașă în Polka Dot combinată cu fusta galben gipure.

Imprimările de flori oferă imaginea feminității și eleganței.

Printurile Merry, cum ar fi câinii, sunt cele mai potrivite stilului de tineret.

Imprimările geometrice, de asemenea, nu își transmite pozițiile.

În colecțiile de moduri celebre, vedem „rhombus” sau pătrat. De multe ori există un subiect marin din benzi orizontale sau verticale.

Ce sa porti?

Fusta de creion într-un duet cu o bluză albastră va crea un kit feminin. Bluza poate fi monofonică sau imprimată. Completați această imagine a pantofilor pe călcâi.

Citește mai mult  Cu ce ​​și cum să purtați blazerul femeilor?

Bluza albastră în combinație cu fusta – soarele va deveni indispensabil pentru zilele de vară rece.

Pantaloni întunecați în mod armonios în ansamblul dvs. Simțiți-vă liber să purtați un astfel de duet pentru birou.

Alb și albastru părea întotdeauna eficient. Blugi alb, pantaloni scurți sau fusta în combinație cu o bluză albă va crea un arc de vară. Pentru a finaliza imaginea, alegeți pantofi de tonuri de lumină sau de aur.

Pantalonii în combinație cu cobaltul va crea aspect casual. Adăugați imaginea de completare Ajutor centura metalică.

Shorts și Blue Blue – Aceasta este o opțiune îndrăzneață. Puteți alege modele clasice de pantaloni scurți sau scurte, denim sau bumbac. Combinați pantofii în conformitate cu stilul și cazul.

Combinați albastru cu culori țipătoare, de exemplu, cu roșu sau portocaliu, designerii nu recomandă. Dar combinația de culoare mentă și albastru va crea un arc de vară ușoară.

Bluza albastră este un lucru universal în dulapul de bază. Perfect combinate cu flori, cum ar fi negru, albastru, cobalt, gri și alb.

Imagini spectaculoase

Fișier albastru cu maneci scurte într-un duet cu o fustă cu o imprimare geometrică diluează o pungă de aur de aur. Ca accesorii, alegeți decorațiunile „sub aur”.

Pentru a crea un stil de birou, nu este necesar să alegeți o bluză clasică. Puteți purta o fustă de creion alb și o bluză albastră. Pentru a accentua linia taliei, puneți centura. Mai bine dacă este în menta sau nuanțe ușoare. Adăugați o brățară la curea de tonuri și pantofi cu bej deschis.

În vara pentru plimbări, alegeți pantaloni scurți cu cămașă de bluză de cobalt. Cel mai bine aici pentru a face o alegere în favoarea pantofilor cu run.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: