Bluze de dimensiuni mari

Bluze de dimensiuni mari

Bluze de dimensiuni mari sunt în cerere datorită practicității și a comodității. Caracteristica designului bluzului este că este perfectă pentru orice formă. Inițial, bluza făcea parte din dulapul de sex masculin, dar treptat a devenit un atribut integrat și îmbrăcăminte pentru femei.

Modele

Hoodies de sex masculin și femei de dimensiuni mari sunt prezentate sub forma unei cămăși din țesături dense. Unele modele prezentate – cu fulgere, altele – fără ea. Ele pot fi purtate peste pulovere sau broaștele, precum și pe partea de sus a lenjeriei.

Sweatshirts coase din diferite materiale: tricotaje dense sau subțiri, fleece, bine fuziune. Unele modele sunt fabricate din țesături cu sezon rece.

Bluze de dimensiuni mari cu o capotă pot purta atât femei, cât și bărbați. Ele sunt numite „hoody”. Ele sunt elegante în afară, precum și confortabile și confortabile în șosete. Acest model este o soluție excelentă pentru persoanele care conduc un stil de viață activ.

Gama de modele de bluză de dimensiuni mari oferă opțiuni cu o capotă, amânată cu guler sau guler-rack. Bărbații preferă bluze care au o bandă de cauciuc elastic largă de la tricotaje la. Acesta oferă o fixare strânsă și menține caldă.

Modelele de sex masculin și feminin sunt caracterizate prin design. Pentru decorarea bluzelor, designerii folosesc o varietate de elemente: logo-uri, ornamente, broderie, dungi, fulgere, buzunare și multe altele. Fiecare model arată original și elegant. Indiferent de tipul de figură, puteți ridica modelul care atinge perfect toate neajunsurile figurii dvs. și accentuează avantajele.

Sfaturi pentru alegerea

Sweatshirt are o tăietură liberă, așa că merge bine pe figură și ajută la ascunderea defectelor.

Bărbații și femeile în exces au nevoie de atenție pentru a alege dimensiunea bluzei. Nu ar trebui să fie acoperit, dar prea liber nu ar trebui să fie.

Mai multe reguli care ar trebui să fie urmate la alegerea unui hoodie pentru întreg:

  • Sweatshirt trebuie să închidă șoldurile. Acesta va ajuta la corectarea formei, ascundeți șoldurile complete, iar silueta dvs. va părea mai mult.
  • Nu cumpărați mai mult o bluză pentru mai multe dimensiuni, deoarece efectul sacgii doare numai.
  • Prezența unei cantități uriașe de elemente decorative ar trebui evitată, altfel cifra va părea mai masivă.
  • Modelele cu un guler mare ajută perfect să ascundă bărbia dublă și umerii largi.
Citește mai mult  pulovere din lână

Ce sa porti?

Sweatshirt este ideal pentru crearea unui sport sportiv sau arc de zi cu zi. Mulți preferă să poarte hooies în combinație cu blugi. Opțiune practică și confortabilă.

Pentru sport sau mersul în natură, puteți purta pantaloni sport.

Jeans și bluza este un tandem excelent care arată confortul elegant și caracteristici. Adidați confortabili sau adidași, geantă elegantă vă vor ajuta să creați o imagine de neegalat pentru fiecare zi.

Sweatshirt poate fi purtat peste o cămașă cu pantaloni drepți pentru a încorpora o imagine de afaceri. Un guler de cămașă care arată din bluze va da imaginea eleganței. Atunci când alegeți pantofi, femeile ar trebui să acorde atenție pantofilor confortabili pe un călcâi mic stabil.

În sezonul rece, jacheta poate fi pusă pe o jachetă sau haină. Ea va juca bluze. Și în vreme caldă, bluza este folosită ca o jachetă.

Accesorii vor adăuga o imagine a elegității. Dar merită să ne amintim că geanta nu ar trebui să fie foarte mică, astfel încât imaginea să pară armonioasă. Bijuterii trebuie moderate. Iar capacul sportiv elegant va deveni o completare excelentă la arcul sportiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: