Bluze în Polkahoba

Bluze în Polkahoba

Bluze Polka Dot pot fi găsite în fiecare sezon, deoarece această imprimare nu devine niciodată. Polka Dots pe bluze le dau o varietate, dă o dispoziție pozitivă, dă imaginea de joc.

O astfel de imprimare poate decora o bluză în direcții diferite de stil. Este permisă chiar și în codul de îmbrăcăminte strictă. Gama de modele mari vă permite să alegeți acea opțiune care să se potrivească fetelor de orice fel sau vârstă.

Modele

Designerii oferă o mare varietate de bluză Polka Dot. Acestea sunt reprezentate de diferite stiluri, modele, soluții de culoare, lung, gât și t. D.

Bluze de gheare sunt perfecte fete subțire, accentuează talia. Modelele gratuite pot purta toate fetele fără excepție. Pentru a face o diversitate, bluza poate fi hrănită cu blugi sau fusta, pantaloni scurți. Cureaua elegantă va fi elementul final al cepei unice.

Femeile la vârsta care încearcă să închidă zona cu gâtul și gâtul, merită o preferință cu bluzele Polka Dot, decorate cu un guler de tulpină.

Astăzi, în bluzele de tendință din mazăre cu un neckline deschis pe spate, cu mâneci lungi și un arc superb în gât. Un astfel de model pare atractiv și elegant.

Loverul în stil retro poate ridica modele de lux cu un guler rotund care dă haine de modestie și un obturare. Pentru boluri de afaceri, bluze cu un guler amânat.

Pentru a atrage atenția asupra liniei taliei, puteți utiliza modele cu o baie pe o curea, bluze cu o talie copleșitoare sau o opțiune cu o centură largă sub piept

Astăzi, în bluza de modă din punctul polka, ambele cu mâneci lungi și scurte. Pentru stilul de birou, un manșon lung este mai potrivit, dar într-o zi de vară, bluza cea mai bună mânecă va fi cea mai bună opțiune.

Citește mai mult  Ce să purtați o rochie din piele și ce accesorii alegeți?

De asemenea, gâtul poate fi diferit. Există adesea bluze cu un gât V, pentru că ei subliniază perfect gâtul frumos, atrage atenția asupra pieptului.

Dimensiunea mazei

Deși desenul de la bile arată destul de simplu, dar aceste forme geometrice au multe variante de amprente. Ele pot fi de valori diferite, ceea ce afectează aspectul produsului. Soluția de culoare și eliminarea este de asemenea o importanță deosebită atunci când alegeți o bluză.

Modelele decorate cu mazare mici sunt potrivite cu fete subțire, subțiri. De obicei, mazele mici sunt situate destul de strâns și au similare asemănări cu piesele de mac. O astfel de bluză pare luminoasă și pestro.

Deseori, mazare mici pot fi găsite pe elemente separate de haine: gulere, manșete sau manșete. O astfel de imprimare este ideală pentru lamele de tăiere a bluzei.

Speecat și îndrăzneț, bluză în mazare mare. O astfel de tipărire va ajuta la creșterea formelor femeilor, astfel încât deținătorii de forme luxuriante nu ar trebui să-și reface garderoba lor o astfel de bluză.

De obicei, fetele complete încearcă să evite bluza cu o astfel de imprimare interesantă. Dar chiar și pe proprietarii de forme luxuriante, mazărea va arăta potrivită, regula principală de a alege un desen și o soluție de culoare. Fetele complete se potrivesc cu desenul mic. Bluze în mici puncte Polka, decorate cu un BASK, vor permite nu numai să evidențieze talia, ci și să ascundă centimetri suplimentari pe Bemps.

Culori populare

De obicei, un astfel de desen are două culori: mazăre de fundal și culoare. Există o locație tradițională a bilelor, care se repetă în toată pânza. De exemplu, pe o mazăre albă de fundal albastru.

Bilele multicolore arata impresionante si luminoase, dau produsul de jucatie si originalitate. Dacă astfel de mazăre sunt haotice, atunci efectul se intensifică numai. De asemenea, puteți găsi bluze în mazăre multicolore de diferite dimensiuni. Ei vor ridica cu siguranță starea de spirit nu numai proprietarul bluzei la modă, ci și pentru toți ceilalți.

Citește mai mult  Ce este HUD?

Mazărea poate fi nu numai ca imprimare pe țesături. dar și ca decor. Astfel de haine arată creativ și elegant, vă permite să vă arătați individualitatea.

Designerii de modă nu s-au oprit la o mare varietate de bluze Polka Dot și modelele prezentate decorate cu picturi de mazăre de diferite dimensiuni, precum și pătrate sau ovale, dar cu colțuri rotunjite. Astfel de forme geometrice permit crearea de modele creative și amprente.

Ce sa porti?

Bluzele din mazăre pot fi folosite pentru a încorpora un arc elegant în orice stil. Ei vor ajuta să decoreze dulapul, să facă o varietate și o sofisticare în ea.

Regula principală la combinarea acestei imprimări cu alte elemente de îmbrăcăminte este aceea că mazărea nu poate fi purtată cu lucruri dungate, o cușcă sau decorată cu amprente florale.

Cea mai bună soluție pentru combinarea hainelor cu o bluză în Polka Dot va fi selecția lucrurilor monofonice.

O alegere clasică pentru stilul de afaceri este o bluză din mătase sau tricotaje în mazăre mici cu mâneci lungi. Preferința merită să plătiți culori stricte. Imaginea feminității poate fi adăugată cu elemente decorative. Deci, bluza poate fi decorată cu Ryushami, Zabo sau Frill îngust.

Atenția separată merită modelele de bluze care au mazăre și finisare de aceeași culoare. De exemplu, o bluză de umbra pastelă în mazare neagră poate avea butoane negre, manșete și guler. Un astfel de model poate fi combinat cu blugi sau pantaloni de tăiat clasic în culori închise. Dacă adăugați o ceapă elentă la o fustă de creion, atunci acest model este perfect pentru muncă. Pentru a crea o imagine interesantă pentru fiecare zi, puteți combina bluza în mazăre cu o fustă scurtă.

Citește mai mult  Cămașă de lenjerie

Modelele expansionate ale tăierii echipate trebuie completate cu o curea la modă care poate fi reprezentată în contrast. O astfel de bluză poate fi purtată cu blugi, fustă sau pantaloni scurți. Pentru realizarea unei ceapi feminine romantice, feminine merită o preferință la modelele de lumină în Dot Polka Dark.

Pentru a crea o arcuri romantice, bluza de sifon în mici puncte polka va fi perfectă. Designerii oferă cifre pentru anul de summer. Ele pot fi combinate în siguranță cu fuste la podea dintr-un denim subtil. Când alegeți pantofii, puteți da preferință modelelor pe o talpă plat. De asemenea, bluza în mazare mică poate fi combinată cu blugi, pantaloni sau pantaloni scurți.

Imagini spectaculoase

Pentru realizarea unei ceapi elegante și feminine, puteți pune o bluză neagră clasică în mazăre albă cu o dimensiune mică, în combinație cu o fustă portocalie a unei lungimi gratuite de genunchi crudă. Un plus ideal la părul de păr pe un ac de păr de cafea și o pungă spațioasă pe mânere scurte.

Pentru o imagine elegantă de zi cu zi, puteți găsi o bluză ușoară, cu aerul de ton întunecat într-o mazăre albă mare. Cutie rotundă, mânecile de pe banda de cauciuc și fundul asimetric sunt combinate armonios între ele. O astfel de bluză poate fi pusă pe pantaloni scurți.

Combinația clasică de alb și negru arată perfect în orice situație. Bluzele albe din punct de culoare neagră pot fi purtați cu pantaloni negri de tăiere strânsă. Într-o astfel de costum, puteți apărea la o întâlnire de partid cu prietenii sau să mergeți la o plimbare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: