Bluze originale

Bluze originale

Fiecare femeie uneori vrea să aibă un lucru în garderobă, care nu va mai fi nimeni. Și poate fi o bluză originală, izbitoare cu detaliile sale interesante, o tăietură neobișnuită sau o colorare interesantă.

Tăietură unică

Bluza poate ieși din sute de alte tăieri ciudate, de exemplu, o gât neobișnuită. Unele modele se întâmplă foarte adânc și intrigant.

Cutout poate fi prezent pe spate, de exemplu, în spatele bluzei poate avea o gâscă mare sub lame.

Atrage atenția asupra bluzei poate, de asemenea, mâneci interesante, de exemplu, dacă sunt lungi, dar cu o tăietură.

Originalul poate fi numit o bluză cu o astfel de tulpină, când umerii rămân deschise.

Nu există modele mai puțin interesante care au felinare sau mâneci de puf, mai ales dacă sunt fabricate dintr-un alt material sau sunt făcute într-o altă colorare comparativ cu baza bluzei.

Asimetrie

Îndepărtarea inegală a fundului sau a gâtului turnat – și cu ajutorul „asimetriei”, bluza cea mai comună nu va arăta standard și la modă.

În unele bluze, hem asimetric poate cădea sub șolduri.

Modele foarte atractive cu fundul oblic pe un umar, in timp ce singurul lor maneci pot fi lungi si mai scurte. Frumos caută bluze, a căror față este mai scurtă, prelungită la cusăturile laterale și mai mult în partea din spate a produsului.

Combinație neobișnuită de țesături

Faceți o bluză de atragere a vederilor va ajuta la o combinație de mai multe țesuturi, care au texturi diferite.

De exemplu, o bluză foarte interesantă se uită în care pielea și sifonul sunt combinate. Un aspect neobișnuit va avea, de asemenea, o bluză, în coaserea căreia se utilizează combinația de țesături și piele de bumbac.

Citește mai mult  Pulovere de burgundă

Adăugați bluze neobișnuite chiar și cu cea mai ușoară tăiere va ajuta lacel.

Poate fi cusut prin clopotele unei bluze sau să participe la alte părți ale acesteia, să fie destul de dense sau să pună o dantelă deschisă deschisă.

Produse care au maneci de la dantelă. În același timp, lungimea lor poate fi cea mai diferită.

Mă întreb modelele dintr-un material ușor suplimentat cu inserții tricotate. Astfel de bluze sunt delicate și feminine, iar dacă sunt create cu propriile mâini, garantează unicitatea produsului.

Incarnații de culoare interesante

Bluzele originale prezentate într-o culoare rară, de exemplu, aur sau argint. Bluze non-standard și foarte elegant, cusute din materiale irizante.

Atrage vederi și o combinație neașteptată de culori contrastante, de exemplu, roșu cu albastru.

O viziune interesantă are bluze cu o imprimare neobișnuită, de exemplu, în culorile camuflajului sau a unei cuști mari. Chiar și cea mai simplă bluză decorată cu un model luminos sau original, transformat într-un lucru unic.

Decor original

Elemente strălucitoare sau de contrast, cum ar fi margelele, broderii și pietrele unice.

Nu mai puțin bluze unice, în decor care utilizează pene, panglici, bibeluri, o varietate de pliuri sau perforări.

Puteți adăuga un produs de originalitate cu o curea sau curea. Batesul par foarte neobișnuit, dar nu în față, unde sunt adesea găsiți destul de suficient, dar pe spate.

Ce sa porti

Dacă aveți grijă de bluza originală, care va atrage cu siguranță toate opiniile, partea de jos pentru a alege modest și nonsens.

Pentru utilizarea de zi cu zi, o opțiune bună va fi pantaloni înguste sau blugi, iar dacă modelul este o bluză de vară, atunci puteți să-l ridicați pantaloni scurți.

Pentru o imagine festivă, bluza originală poate fi combinată cu pantaloni și cu fustă. Accesorii luminoase pentru un astfel de ansamblu nu este necesar.

Citește mai mult  Bluze pe blană și cu căptușeală caldă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: