Bluze roșii

Bluze roșii

Ce culoare, dacă nu roșu, poate atrage atenția așa? Mantive, pasionate, atractive! Femeia din dressing roșu va acorda cu siguranță atenție și rețineți-o. Dacă doriți să începeți o nouă pagină în viața voastră, guvernați-vă dragostea – cumpărați cu îndrăzneală o bluză roșie.

Modele

În acest an, bluzele roșii sunt relevante, stilistii recomandă ca toate femeile să achiziționeze un model adecvat. La emisiunile la modă din acest an, faimoasele case de modă și designeri de modă prezentați în colecțiile lor, luxoase haine roșii, inclusiv multe modele de blugi.

Desigur, nu toate sunt potrivite pentru dulapul femeii moderne, deoarece este dominată de elementele stilului de zi cu zi. Cu toate acestea, pentru cazurile solemne, astfel de echipamente sunt doar perfecte.

Un indispensabil pentru garderobă, bluze cu mâneci lungi montate de o zi sunt potrivite pentru viața de zi cu zi, la urma urmei, adăugându-le într-o jachetă sau cardigan, puteți merge la studiu, iar după aceea, punând o decorare strălucitoare, seara merge la a întâlnire cu prietenii sau la o dată.

În primul rând, este necesar să se decidă cu umbra, deoarece roșu strălucitor, Burgundia sau Coral se vor potrivi cu depozitele pielii întunecate. Cu cât mai luminos cu atât mai bine! Aceste culori le vor adăuga mai multă expresivitate.

Blondele cu pielea luminoasă sunt potrivite un pic mai strălucitor și mai blând de roșu, dar moda de modă cu părul roșu sunt norocoși – în cazul lor, orice nuanțe sunt adecvate!

Decor

Chiffon, mătase, atlas și inserții de dantelă – alegere pentru dvs., deoarece moda modernă oferă un milion de variante de diferite modele.

Citește mai mult  Costum național Kazah

Nu uitați de imprimare, multe colecții de modă reprezintă modele cu modele Polka Dot, inserții contrastante, broderie și guipure. În noul sezon, umerii deschisi sau rotirile sunt, de asemenea, relevante, pentru cei care nu se tem să-și sublinieze avantajele. Cu câțiva ani în urmă, în lumea Basca de modă este încă relevantă.

Ce sa porti?

Combinați bluza roșie cu alte ieșiri ale dulapului nu este atât de dificilă. Imaginea de afaceri se poate dovedi dacă adăugați o jachetă, pantaloni sau fustă creion, știfturi și geantă de umăr. Opțiunea cea mai clasică este roșie de sus și fundul negru, costumul strict poate fi suplimentat cu pantofi frumoși – pantofi sau sandale lacuite pe tocuri înalte sunt ideale pentru.

În timpul verii puteți experimenta cu țesături, culori și siluetă – purtați mai mult, bluză de aer cu un gât V-Neck, înlocuiți pantalonii întunecați pe alb, și încălțămintea pe sandale. Ești irezistibil!

Pentru imaginile de zi cu zi, blugi sunt potrivite, și fuste și chiar pantaloni scurți! Diferite nuanțe de blugi, fuste strălucitoare, în special fuste creion, pantaloni de ciocnire. Nu vă fie frică să experimentați! Rujul roșu poate juca mâna. Regula principală – nu trebuie să purtați mai multe obiecte de o singură culoare, nu exagerați-l în crearea unei imagini de neuitat.

O bluză de caiffon roșu completă cu o fustă din piele strictă va face o impresie incredibilă – această combinație arată proaspătă, elegantă și incredibil la modă. Adăugați accesorii și va fi reamintit pentru o lungă perioadă de timp.

Imagini spectaculoase

Tendința sezonului viitor este bluzele din Atlasul Roșu. Ele arata grozav si se potrivesc foarte mult. Merită să acordăm atenție modelelor din țesături mai transparente, în acest caz, va fi necesar să se punem pe lenjerie frumoasă de roșu sau negru, corp sau sutien. În nici un caz, nu combinați o bluză translucidă cu iubitor alb, deoarece va atrage atenția și șocul.

Citește mai mult  Organza Rochii - Transparență și festivitate misterioasă

Inserții transparente, tăieturi adânci, detalii non-standard și imprimări originale – Creați cu îndrăzneală imagini unice bazate pe colecțiile de modă din acest an.

Principalul lucru din această afacere este de a forma competent o siluetă în funcție de figura dvs. și să adăugați accesoriile necesare. Nu uitați că partea de sus selectată corect este jumătate din succes, ridicați decupajul, țesătura și imprimarea în funcție de caracteristicile dvs. individuale.

Roșu – magie, specială și unică. Dacă doriți să deveniți de neuitat și să atrageți atenția celorlalți, par mai încrezători, pasionați și atractivi, alegeți cu îndrăzneală o bluză roșie. Psihologii susțin că această culoare în îmbrăcăminte provoacă simpatie de la interlocutorul dvs., confirmând că sunteți îndrăgostit, sexy, emoțional și optimist.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: