Bocho fuste

Bocho fuste

Fustele Bocho sunt întotdeauna în evidență de originalitatea și unicitatea imaginii create de ea. Care este secretul lor?

Beocho Fusta Finiss

Această direcție a provenit relativ recent, la sfârșitul anului 19. în Franța. Stil neglijent, combinație de luminoase, păsări, lungime cyganică – atât de îmbrăcați, oameni creativi, boemia. Prin urmare, al doilea nume – „Boemian Chic”.

Majoritatea oamenilor de profesii creative preferă să se aloce, spunând costumul distins de „masa gri” a vieții de zi cu zi.

Caracteristici Fuste Bocho:

 • au un gust impecabil al proprietarului ei+
 • Abilitatea de a combina straturile cu mai multe straturi+
 • Abilitatea nu o exagerat cu o combinație de desene, imprimări și inserții+
 • Știți cum să combinați corect nuanțele și materialele de culoare, deoarece diferite texturi pot fi colectate într-un singur model.

Principalul lucru este testul, luminozitatea, prin urmare, originalitatea și unicitatea dvs.

Cui se potrivește?

Prefer această direcție în forțele de îmbrăcăminte și personalitățile îndrăznețe. Iubitorii de aspect liber, aroma etnică, avangardă.

Lumina, fluturarea, fustele de aer Boho sunt potrivite pentru elegante, moderne, cu timp pentru femei de afaceri, adolescenți direcți, doamne elegante. Într-un cuvânt, toți cei care iubesc să uimească și să cucerească fantezia chic din jur.

Stilul Bocho este deosebit, atrage întotdeauna atenția oamenilor. Nu există limitări de vârstă.

Gratuit Craith oferă ușurința de fustă, Model Sun – Clash în varianta întunecată – Afaceri, Vizualizare strictă.

O fată tânără va da preferință antetului, valuri de lungime asimetrică sau ornament neglijent de flori. Slender, fetele mari nu vor accentua doar unicitatea ei.

Subțire va dobândi compoziția formei datorită plierelor de la Chiffon. Decorate cu astfel de produse și o varietate de Ryshes, Frills, urmată de picioarele subțiri.

Fetele predispuse la exhaustivitate sunt bucuros să poarte modele înainte sau sub genunchi, ridicând stilul în funcție de creștere. Femeile mai în vârstă vor purta o fustă monofonică la podea, subliniind eleganța ei.

Acest stil vă cere să aveți un sentiment rafinat de gust și abilitatea de a combina uneori nu se combină.

Soiuri

Designerii de modă sunt bucuroși să ne afecteze cu noutăți și forțe pentru a ține pasul cu noi tendințe, creând noi modele și imagini. Luați în considerare speciile de fuste Boho:

 1. Bocho-shik. Brand, modele scumpe. Fabricat numai din materiale naturale. Maxim maxim.
 2. Fuste combinate Boho. Combinații îndrăznețe de diferite țesături (de exemplu, un hem de fustă monofonică decorată cu inserții cu ornament mic de culoare luminată). Sau combinație de clapete într-un singur produs.
 3. Skirts-Boho Asymmetric Cut. Asimetria este exprimată de mai multe pene, diferite lungimi. Sau două straturi: undă inferioară și deasupra stratului IT de segmente de panglică. Popular ca monofonic și multicolor.
 4. Skirts-Boho Multi-Tier. Straturile sunt suprapuse unul pe celălalt și fiecare strat lovește cel precedent. Lungimea unor astfel de segmente variază în funcție de stil.

Bocho Fusta se distinge prin decorarea pietrelor, decor frumos de dantelă, bibeluri deschise, broderie, fringe, cusur.

Stofa

Țesăturile naturale sunt potrivite pentru astfel de fuste. Materialul este selectat în funcție de sezon. Acestea sunt ușoare, transparente, aeronave, colorate, monofonice, luminoase, chiar trunchi. În vara – sifon, Shelk, Lon, bumbac, denim, nu fierbinte.

În timpul iernii – este lână, jacquard, velveen, catifea, ei dețin cald. Colorat bej, alb, albastru, roz, albastru, blând tonuri naturale. Pentru modelele multicolore, puteți lua baza de abstractizare, forme geometrice, linii, model fin colorat, vintage. Inserțiile pot fi burlap sau piele.

Ce sa porti?

 • Purtând fusta Boho mai bine cu bluze sau tunică feroce.
 • Topuri, tricouri, jachete, tricouri, scurte și lungi, puse pe lansare sau centură.
 • Combinați cu veste brodate într-o manieră indiană sau cu o vestă din piele cu blană, cu capete de tip tricotate, margele decorate, butoane, margele deschise.
 • Pick-urile și cardiganurile lungi pot fi prezente. Firele sunt cele mai diferite, de la fire subțiri, moale la nepoliticos, principalul lucru este alegerea setului.

Pantofii de aici este adecvat – piele sau piele de piele + tacâmuri textile posibile. Pantofi de decorat cu șnuri, încuietori, nituri, inserții din țesături, margele, broderie. Pantofii pot fi cu pietre aruncate.

Weave tot felul de curele și texturi permise pentru pantofi de vara. De exemplu, sandale din plasa, în gaura.

De asemenea, de multe ori aleg cizme de cowboy, tocuri pantofi glezna, pantofi denim.

modele de pantofi trebuie să se apropie – boho, toc stabil, cheie, platformă mică, sau complet fără toc.

Culoare – bej, fildeș, alb, negru, maro, mai aproape de nuanțe naturale.

O imagine a unui sac mare, păr decorate cu panglici, agrafe de păr cu culori frumoase mari. Efectele se va adăuga o pălărie și fular minunat legat.

Cum de a coase?

Pentru cei care revizuiască garderoba lor și fixând deoparte sarafane de anul trecut (arunca rău) este în căutarea pentru utilizare, următoarele pot fi utile:

Cel mai simplu model este Soare-Clash sau semi-Sun. Luând ca bază a unei astfel de piese de prelucrat și adăugarea de câteva straturi de țesut a unui alt textura sau culoarea corespunzătoare, vom obține o nouă fustă.

Toate țesăturile denim și materia de vară și palmă cu sifon. Trimiteți garniturile, nu puteți să vă conformați cu cercul și să interconectați liniile nivelurilor dvs. de-a lungul lungimii dvs., cu atât mai mult jocul de fantezie, această noutate va arăta noutatea. Ele fac dantelă (din material natural), procesării articulațiilor, decorați buzunarele, puteți atribui marginea stratului inferior și colegul sunului, puteți adăuga un decor diferit.

Chiar mai ușor – tăiați blugi vechi, cusatura sub forma unei fusti și adăugați la bucățile de alertă ale țesăturii multicolore, cu atât mai multe bucăți, cu atât mai moderne și mai creative. Un astfel de stil – Boho.

Fusta cu mirosul se va reîncarna perfect în fusta – Bocho. Se va potrivi cu fusta obișnuită dreaptă.

Puteți lua baza modelului modernizat pe manipulară fusta – Sun. Pentru a crea un volum vizibil, ele sunt testate în jurul marginilor nu numai cu gestiile, ci și gingiile de cusut pentru ansambluri spectaculoase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: