Cardigani fără mâneci

Cardigani fără mâneci

În secolul al XIX-lea din Marea Britanie, domnul purta adesea uniforme militare. Dar, deoarece insulele englezești sunt departe de cele mai sudice latitudini, astfel de haine au fost necesare pentru a izola. Unul dintre Lorzilor a decis să utilizeze în acest scop un tip special de pulovere de canalizare, care mai târziu a devenit una dintre cele mai populare tipuri de haine. Ce crezi, ce a fost numele acestui lord? Corect, numele lui a fost Lord James Cardigan.

Ce este?

După inventarea primului Cardigan, au trecut aproape două secole, iar acest model nu este pierdut nu numai în timp, ci, dimpotrivă, cu fiecare sezon nou la modă câștigă, de asemenea, popularitatea acestuia. Numărul de diverse modele este pur și simplu uimitor imaginația, din această abundență, orice modă poate ridica un lucru pentru garderoba lui.

Separat, aș dori să rețineți Cardigan-Fără mâneci. Printre acestea se numără, de asemenea, diferite variante de stiluri, lungimi si culori. Doar unul este combinat – nu fără mâneci, astfel încât astfel de cardigane cel mai des servesc pentru a adăuga imagini decât pentru izolare.

Excepțiile sunt cardigan din lână sau din țesături foarte dense, care sunt folosite ca o pelerină pe ansamblul principal. Dar ei, de regulă, joacă un rol important în stil, mai degrabă decât în ​​a face căldură.

Modele

Clasic

Clasic niciodată nu iese din moda. Acest adevăr este o dată confirmat de modelele de non-mâneci cardigan, printre care, de foarte multe ori pot fi găsite create pentru a vizita evenimente de afaceri. De regulă, acestea nu sunt prea lungi – maxim, până la mijlocul șolduri, dar nu scurt – acoperă întotdeauna talie.

Citește mai mult  bluze Mint

Decuparea în formă de V a gulerului este o prioritate în modele stricte de afaceri, dar, uneori, există, de asemenea, opțiuni alternative. De exemplu, un cardigan fără mâneci arata foarte impresionant, dar cu un guler bine definit. El se află un pic pe sacou, dar dă o mai moale textura de tesatura și nu fără mâneci. Cu toate acestea, astăzi, chiar și cel mai strict cod de îmbrăcăminte nu prevede jacheta obligatorie de purtare pentru a lucra, astfel încât cardiganul strict ton va fi destul de adecvat în birou.

Clasic negru sau gri închis închis le face o alternativă excelentă la o jachetă gravă și completează imaginea de afaceri. Cardigan silueta poate fi dreaptă sau ușor montată, toate celelalte stiluri, din păcate, sunt potrivite doar pentru evenimente informale. Dar acest lucru este cel mai bun, pentru că nici un model nu va putea să sublinieze sexualitatea figurii dvs. ca montare, dar tricotaje stricte sau cardigan de lână subțire.

Colegii de sex masculin vor aprecia imaginea dvs. și vă vor umple cu siguranță cu complimente.

Cardigan cu miros

Cardigan cu miros, dar fără mâneci, poate fi o opțiune excelentă de a vizita evenimente vesele cu o grămadă de oameni. Se poate completa perfect aproape orice imagine, se potrivesc cu succes într-o varietate de ansambluri. Adesea, nu există nici o înclinare pe un astfel de model, astfel încât curea sau cureaua subțire este un accesoriu care acționează ca fiind funcțional și ca un element decorativ.

De obicei, în modelele finite, centura vine într-un set cu un cardigan, deci nu ar trebui să existe probleme cu selecția corectă a acestui accesoriu.

Prelungirea cardiganului fără mâneci

Modelul alungit al cardigan-somnului trebuie să fie un lucru de must – a avut în garderoba fiecărei fete care are un para-triplu de kilogram suplimentar. Datorită lungimii sale, va ascunde perfect astfel de zone problematice ca fese și șolduri, iar culoarea sau imprimarea corectă este capabilă să vă schimbe silueta, care o întinde vizual și o face mai subțire.

Citește mai mult  Pulovere Ruban

Când alegeți un model sub tipul său de formă, acordați atenție la împerecherea. Marele își pot permite doar fete subțiri, deoarece datorită volumului fibrelor de lână, figura dvs. este adăugată instantaneu kilograme suplimentare.

Cardigane din lână

Cardiganii din lână fină își pot permite și se pot permite și doamnelor „în organism”. Cel mai adesea, mașina de tricotat a mașinii este utilizată pentru a crea o astfel de țesătură, prin urmare, chiar și în prezența unei imagini surround pe ea, lână nu va adăuga o formă de câțiva centimetri în volum, dar, din păcate, și nu se ajustează cifra, demonstrând-o așa cum este.

Tricotate cardigan

Cardiganele fără mâneci tricotate vor fi o soluție excelentă pentru crearea și zilnic și o imagine solemnă. O caracteristică a texturii acestei țesături este abilitatea de a facilita silueta, dar în același timp să nu „supraîncărcați”. Prin urmare, cardiganurile tricotate au o gamă deosebit de largă de modele pentru fiecare gust și tip de formă.

Ce sa porti?

Din moment ce un cardigan fără mâneci, datorită stilului său de multe ori acționează ca un element suplimentar al imaginii, culoarea nu ar trebui să fie de capturare. Este permisă să aveți o imprimare simplă, cu care intenționați să vă ajustați corect forma.

O trăsătură distinctivă a Cardigan-Sleeping este faptul că același model în diferite imagini pot arăta complet diferit. De exemplu, un cardigan negru tricotat montat pe silueta pe butoane poate fi pus în siguranță pe birou, combinându-l cu o bluză albă și pantaloni stricți drepți. Și dacă punem același model cu Blugi Skinnie și un vârf strălucitor, adăugând imaginea cu tocuri înalte și o geantă de mână strălucitoare, se transformă într-un ansamblu frumos pentru o campanie la un film sau întâlnire cu prietenii.

Citește mai mult  Ce specială în rochiile în stilul anilor '50?

Aceste opțiuni pot fi dat o sumă uriașă, cel mai important, pentru a alege între ele pe cel care se va potrivi stilului dvs. și astăzi starea de spirit.

Ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți

Atunci când alegeți un ansamblu cu cardigan fără mâneci ca element suplimentar, trebuie luate în considerare următoarele puncte:

  • Cu un cardigan de țesătură densă sau lână groasă, ar trebui să combinați numai lucruri subțiri și strânse: blugi slabi, broaștele subțiri, silueta de fitness+
  • În combinație cu fusta, cardiganul poate fi preluat mai mult în combinație cu modele înguste și drepte. Fuste în vrac, cum ar fi clopotul. Soare sau ambalaj, puteți purta doar cu o lungime cardigană chiar sub talie+
  • Arată mult mai eficient un cardigan fără un dispozitiv de fixare, deci dacă ați achiziționat un buton cu butoane, încercați să o fixați cât mai mult posibil. Va da imaginii tale un fel de neglijență, care arată foarte elegant și elegant+
  • Cardiganii din țesături naturale încearcă să se combine cu aceleași lucruri naturale. Textura bumbacului și a lânii naturale nu este foarte bine combinată cu un poliester explicit sau lycra.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: