Ce să poarte o rochie de cămașă?

Ce să poarte o rochie de cămașă?

Rochia de cămașă a devenit la modă pentru o lungă perioadă de timp și rezistentă își păstrează poziția în colecțiile mondiale. O astfel de rochie este un atribut obligatoriu al fiecărei fete elegante. Nu este surprinzător, pentru că este potrivit pentru orice figură și orice vârstă. Dacă cineva se pare prea simplu și viața de zi cu zi, este în valoare de adăugarea de accesoriile potrivite si vei primi un elegant și imagine.

Denim

Rochia Denim este deja un lucru independent și elegant, care vine perfect cu accesorii de stiluri diferite. Principalul lucru nu este de a combina camasa rochie denim cu blugi.

Principalul prieten al rochie-tricou este de pantofi de piele într-o nuanță maro. În plus, nu trebuie să uitați despre alte accesorii din piele – curea, geanta, sau ambreiaj mare. cizme grosier sau chiar pantofi de balet sunt perfect potrivite pentru un set comun.

Mergând la locul de muncă, peste denim camasi rochie purta cu curaj o jachetă de culoare închisă într-un stil de sex masculin. Dacă strada este destul de rece, apoi se arunca mantaua clasic sau de lungime medie strat de sus.

Rochia lui Denim este perfect combinată cu pantofi clasici și de sport, curele colorate, pălării, eșarfe și potențiale tricotate.

Intr-o cusca

Camionul de îmbrăcăminte într-o cușcă va fi la moda, dar un singur sezon. La urma urmei, cusca este una dintre cele mai populare amprente din ultimii ani.

Purtați o astfel de rochie cu cizme înalte sau cu gleznă. În timpul răcoros, tricotate liber ia și cardiganul este potrivit, deoarece este imposibil de modul.

Accesorii din piele, de exemplu, o curea de piele subțire și o geantă de mână din piele mică pe lanțul Chanel, sunt ideale pentru o rochie de cușcă. Poate fi mai îndrăzneț de purtat cu blugi înguste sau pantaloni din piele.

În orele răcoroase, este mai bine să purtați un kuchka kuchka sau o jachetă scurtă din Denim. Imaginea din rochia tabără va fi ideală pentru amateuranții așa-numitului stil „stradă”.

Lung

Rochie cu cămașă pe podea alegerea potrivită pentru cei care caută să arate feminin și ușor. Pentru doamne mai îndrăznețe, o alegere bună va fi o rochie din țesături ușoare. Îl puteți bate cu bijuterii elegante și cu o geantă mică.

Pentru o imagine zilnică, o rochie lungă este suplimentată mai bine cu centurile de contrast și o pungă mare. Principalul lucru este că centura nu trebuie să contrasteze cu pantofii pe care îi alegeți.

Rochie lungă denim reprezintă jachete, sandale sau sandale, adăugând un lanț mare, brățări și chiar pălării.

Un scurt

Dress-shirt genunchi sau foarte scurt, de obicei uzură în timpul verii. Ce va fi combinat rochia, depinde de modelul și tesatura sa. Poate arata bine ambele cu pantofi simpli de balet si cu pantofi pe un călcâi.

O rochie scurtă poate fi purtată ca o tinuta independentă, fie ca o tunică, adăugând jambiere sau blugi înguste slabi. Este universal și nu obligă accesorii speciale. Cu toate acestea, imaginea poate fi completată cu curele și brățări. O curea de piele subțire va pune în pericol talia și va face mai subțire.

Dacă terminați imaginea ambreiajului și a încălțămintei pe părul de păr, veți obține o tinuta de seară, iar dacă cu moare și sac-rucsac – atunci va fi o imagine absolut casuală de mers pe jos.

În primăvară puteți combina o astfel de rochie cu un pulover sau cardigan. Bine se potrivesc unei astfel de forme de eșarfă, mai ales dacă sunt culori contrastante, iar pe picioare pot scoate șanțuri dens opac.

La evenimente de lucru sau de afaceri, alegeți o rochie de cămașă în tonuri dezactivate. Butonarea porții la rochia de pe ultimul buton, adăugați imaginea cu cercei lacune scurți.

Materialul de rochii joacă, de asemenea, un rol important. Rochia din țesături naturale, cum ar fi inul și bumbacul, va arăta foarte ușor și ușor. Este mai bine să alegeți o pungă de formă solidă și accesorii.

Și puteți ridica o brățară solidă și o pălărie într-o rochie ușor curgătoare.

În stilul de afaceri

Cămașa de îmbrăcăminte datorată gulerului, vârfului închis și lungimea mijlocie se potrivește perfect într-un cod strict de îmbrăcăminte.

Accesoriile ar trebui, de asemenea, să fie destul de restrânse. Pantofi și pungă necesită formă clasică. Acest lucru va face o imagine mai bună și strictă. Îmbrăcați curea de îmbrăcăminte subțire pe talie și decorați gâtul cu margele subțiri.

În timpul răcoros al anului peste rochie, purtați un strat de lungime medie sau șanț. Jacheta în acest caz va arăta nepotrivită și proastă.

În fiecare zi

Rochia în nuanțe maro, gri-verde și maro-verde în stilul militarilor sunt susținute în același stil cu pantofi grei, curele de piele și brățări. Pe partea de sus a rochiei este mai bine să alegeți o vestă denim întunecată sau o jachetă.

Rochia de cămașă ușoară va fi transformată în pantofi și accesorii de imagine casual. Acest lucru va ajuta pantofii de balet, sandale de pană, șist. Luminozitatea va da o pungă mare, ochelari de soare și brățări mari și inele.

În stilul de seară

Aproape orice rochie de cămașă poate fi bate în stil de seară. Dacă vă terminați rochia cu o centură largă, care combină culoarea cu pantofi, cum ar fi bărci cu toc înalt, și ambreiajul, veți arăta perfect la evenimentul de seară.

De asemenea, pentru salvare va veni o nuanță de aur de bijuterii, cercei cu pietre luminoase și jachetă denim. Este demn de remarcat faptul că accentul seara aduce exact accesorii.

Ce să poarte în primăvară și vara

Accesorii și pantofi care merită alegerea pe baza evenimentelor și a locurilor în care veți merge. De exemplu, bijuteriile de ambreiaj și argint sunt perfect potrivite pentru muncă. Dacă mergeți la plimbare, atunci vor fi adecvate mai multe decorațiuni masive, o curea largă și o pungă mare.

Pentru a purta un călcâi sau pentru a alege o soluție unică plană pentru dvs. Principalul lucru este că imaginea finală a fost armonioasă și ați fost confortabil. În vreme mai caldă, puteți arunca pe partea de sus a cardiganului de rochie sau a șanțului ușor.

Ideal va fi accesorii într-o versiune de răchită, dar materialele din piele vor fi bine combinate. Balletele sunt perfect potrivite, sandale mari pe un călcâi sau o pană. Punga trebuie să fie neapărat mare, la tonul centurii ei de piele largi.

Image de iarnă și toamnă

O opțiune minunată pentru o rochie caldă va fi o haină scurtată de la cașmirul. O astfel de imagine poate fi suplimentată cu o pungă clasică.

Dacă doriți să vă dați imaginii o feminitate mică, atunci o ambreiaj din piele mare va face față cu ea, pune peste umăr. Dimpotrivă, pentru un aspect mai informal, merită adăugarea de accesorii din piele.

În timpul iernii, haina de blană vă va încălzi, mai bine dacă este lungă ușor deasupra genunchiului. Este posibilă combinarea unui astfel de costum cu un ambreiaj mic și pantofi de suede lungime medie pe un călcâi subțire.

Pentru o imagine mai rigidă, merită înlocuirea cizmelor pe tocuri pe cizme de cowboy greu. Și dacă vă decideți să purtați o rochie denim în timpul iernii, atunci un sacou jos sau o haină de blană este perfectă pentru el.

Cu ce ​​pantofi purtând

Rochii Logsa afectează în mod direct alegerea pantofilor. De exemplu, tricourile de dans denim arată bine cu pantofi mari, dar rochii subțiri de bumbac sunt mai bine să poarte cu sandale și sandale. Pentru îmbrăcăminte de birou, calea, pantofii clasici, cizmele negre sau maro pe călcâi nu pot fi introduse.

Dar pentru imaginea „stradă” poate experimenta. Totul depinde de cea de-a lungul cea dorită pe care doriți să o obțineți. Poate fi ca pantofii brutali cu dansuri grosiere, cizme cazaci si cizme simple pe un toc stabil sau chiar cizme.

Imaginea sportivă va ajuta la adăugarea adidașilor albi, adidași și mocasini.

În sezonul următor, rochia de îmbrăcăminte a devenit o lovitură reală și destul de meritată. Este incredibil de universal și convenabil. Astfel încât toate fetele care nu au avut timp să ajungă la ele, recomandăm cu tărie gândirea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: