Ce să poarte o sudoare?

Ce să poarte o sudoare?

Ce trebuie să combinăm sweatshoes monofonic?

Sweatsho-urile cu un singur ton pot fi combinate cu elemente diferite ale dulapului de sex feminin, în timp ce partea de jos poate fi monofonică și decorată cu o imprimare elegantă. Excelent vizionarea dulciurilor albe sau gri cu pantaloni negri sau blugi. Jocul de contrast dă imaginea luminozității și a de neuitat.

Dulciurile monofonice pot fi purtate cu fuste. Fetele subțiri cu picioare frumoase dau preferință lungimilor lungimii mini, dar fustele din podea sunt perfect potrivite pentru femeile cu forme luxuriante. Adesea, un reprezentant de podea echitabilă combină un dulci monofonic cu o fustă din piele. Frumos arată peste culoarea albă în combinație cu fustă blândă.

Sweatshot-ul alb de zăpadă este perfect pentru realizarea unei ceapi interesante. Când alegeți Niza, merită o preferință pentru pantalonii de satin de umbra întunecată. Cu un astfel de costum, puteți purta chiar pantofi pe o talpă subțire. De asemenea, cu o bluză albă, puteți combina ceapă mai extravagantă.

Volumul colier de aur decorează perfect topul.

Trucuri cu o singură culoare ale culorii întunecate ale modeiului se combină adesea cu pantaloni de lumină din Denim. Puteți purta un bow favorit „stratificat” – tricou + jachetă din piele. O memento a unei dispoziții bune și curcubeu va fi un ambreiaj al unei culori de mentă.

Bluza de culoare roz poate fi purtată cu o fustă MIDI de la piele naturală de culoare neagră, contrastul întotdeauna arată luminos. Pentru cei cărora le place stilul „Barbie”, puteți ridica un arc complet roz. Luminos și în mod original va fi roz de bluză și pantaloni sfâșiați în combinație cu moare.

Citește mai mult  O jachetă alungită

Cu o suport de echitație monofonică purtând o eșarfă de gât sau eșarfă. O alegere excelentă este accesoriu din Silka. El adaugă vopsele la imagine și face imaginea creativă și neobișnuită.

Ce să combinați sudoarea imprimată?

Dulciurile cu diverse amprente permit fiecărei fete să găsească opțiunea perfectă, să-ți arăți individualitatea, să-ți transmiteți starea de spirit la alții. Ele pot fi decorate cu inscripții sau numere elegante, desene în 3D, flori, fructe sau animale. Modelele cu stele și eroi din Disney, anime sau filme se bucură de multă popularitate.

Dulciuri cu o imprimare care merită transportată cu un fund monofonic. Poate fi blugi, pantaloni, fuste, jambiere și chiar colanți. Arată armonios ca o imagine în care se produce culoarea blugiilor sau fustelor în desenul vârfului. Și, de asemenea, o bluză și fuste sau pantaloni pot fi reprezentate într-o singură culoare.

Sweathot alb cu „Mickey Mouse” poate fi purtat cu o fustă scurtă trapez. Sus cu o imprimare de flori poate fi combinată cu fustă albă ușoară. Selectarea soluțiilor de culoare arată armonioasă și elegantă.

Sweatshoes cu inscripții sunt adesea folosite pentru a crea ceapa elegantă în stilul casual. De exemplu, sweatshot-ul albastru cu inscripția culorii albe a croas clasic poate fi purtată cu fustă de vară și cizme înalte. Interesant este în arcul se potrivește cu o geantă țesută, cu emblema aceluiași albastru.

Sufletul negru cu o inscripție albă poate fi purtat cu o fustă dungată. O adaos la Luka va fi un ambreiaj negru si sandale pe toc, precum si ochelarii in marginea neagra.

Ce haine sunt modele diferite?

Dulciurile pot fi combinate cu elemente diferite ale dulapului, dar merită lipit de unele reguli, astfel încât să nu pară ridicol și amuzant:

 • Armonios arată transpirație și pantaloni sau fuste în culori contrastante. Cu fuste gratuite perfect combinate. Ceapa completă elegantă pot fi pantofi la modă.
Citește mai mult  Rochii tăiate - pentru o imagine romantică

 • Cu modelul alungit, puteți purta jambiere, dar numai din țesături dense. O astfel de transpirație va închide complet fesele, iar silueta va părea mai subțire.

 • Pentru realizarea arcului de zi cu zi, puteți purta o bluză de blugi. Cu modele gratuite, blugi slabi sunt mai buni decât blugi, dar sweatshoes pe gumă sunt perfect combinate cu iubiții de blugi.

 • Combinația de jachetă scurtată cu pantaloni scurți, care poate fi ambele tricotaje și denim.

 • Neobișnuit și elegant arată ca o fustă din piele cu o bluză. Tandemul original este o fustă de mătase cu o bluză strălucitoare.

 • Sub bluza scurtă, puteți purta o cămașă monofonică. Guler, manșetă și cămăși de fund ar trebui să privească sub pulover. Elegant și frumos.

 • Pentru realizarea arcului romantic ar trebui să acorde atenție creionului de fuste. Puteți purta diferite modele de top.

 • O transpirație extinsă este mai bună de purtat cu lichiors și nu cu chilot, astfel încât imaginea să nu pară vulgară.

 • Cu călătorii scurte combină perfect o fustă luxuriantă sau dezvăluită. Unii gardieni de modă preferă fustele de lungimi maxi. O astfel de imagine se distinge prin feminitate și atractivitate.

 • Grila de transpirație a țesăturii translucide poate fi purtată în siguranță peste rochie. Un astfel de tandem arată fermecător și romantic.

Sfat util

 • Astfel încât ceapa elegantă arată armonios, este necesar să se folosească doar un accent. Dacă vă decideți să purtați o bluză strălucitoare, decorată cu o imprimare sau o aplicație, atunci când alegeți o Niza este de a oferi preferință lucrurilor unic în culori restrânse.
 • Sweatshoes au o tăietură liberă, dar nu împiedică să sublinieze talia. Suficient pentru a purta o centură elegantă.
 • Nu cumpărați modele de montaj, deoarece transpirația ar trebui să meargă liber în jurul cifrei. Jacheta strânsă nu vă va da feminitate, ci, dimpotrivă, accentuează doar defectele figurii.
 • Astăzi în Trend Multi-strat. SweetChot vă permite să implementați această tendință. Poate fi pus pe partea de sus a cămășii și completează imaginea elegantă a unei jachete din piele.
 • Pentru elegant și atractiv aspect, este în valoare folosind o varietate de accesorii. Experiment pentru a găsi stilul tau.
Citește mai mult  Jachete pentru femei 2021

Imagini spectaculoase

Feminin și elegant combinația de hanorac alb cu o inscripție albastră în partea de sus a unui tricou cu dungi care arată și reîmprospătează un arc unic. blugi rupti scurtate tăiate se potrivesc perfect într-o imagine elegantă de tineret. Pantofi negri cu toc înalt, va fi pus pe o dantelă de feminitate. Un plus excelent va fi o geantă de mână-ambreiaj la pantofi de ton.

Pentru exemplul de realizare a imaginii de zi cu zi, puteți purta o sweatshot gri cu o abreviere populară „LA“, într-un tandem cu blugi skinny negri. adidași alb și farmec crema largă adăuga imaginea de prospețime și farmec. Spațioasă, sac de blugi completează perfect imaginea la modă pentru fiecare zi.

Elegant și romantic arata ca o combinatie de o sudoare gri, decorat cu un logo, cu o fusta creion de culoare neagră. Sandalele de pe fusta de tonuri completează perfect imaginea elegantă. Decorațiile masive vor fi foarte potrivite.

Pentru un eveniment solemn, un buldshot alb de zăpadă este ideal în combinație cu o fustă desfășurată de o nuanță roz roz. Sandale elegante pe fusta tonului completează armonios imaginea. Superb arată de mână-ambreiaj negru cu inserții de aur sub forma unei cărți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: