Ce să purtați pantaloni roșii?

Ce să purtați pantaloni roșii?

Pantaloni roșii pentru moda îndrăzneață? Prostii! Pantalonii roșii pot fi purtați în fiecare, deoarece sunt o versiune câștigătoare pentru toate ocaziile, în orice moment al anului. Principalul lucru este să luăm în considerare atunci când alegeți un pantalon al acestei culori a caracteristicilor lor, un stil și o combinație cu restul imaginii.

Particularități

Culoarea roșie este întotdeauna în lumina reflectoarelor. El este luminos, atrăgător, memorabil. Acesta este un gen clasic – cum ar fi culoarea neagră, roșu este întotdeauna în tendință. Prin urmare, femeia care aleg pantaloni roșii este încredințată o mare responsabilitate pentru întreaga imagine.

Pantalonii roșii au o serie de caracteristici care trebuie să știe să arate adecvate și elegante în nici un caz.

Textile. Acum, există o mare varietate de țesături, de la care zboară și aer dens și greu. Atunci când alegeți o factură, aceasta este în valoare de navigație următoarele puncte: Tipul de telecomunicații, sezon și Preferințe proprii.

Culori. De la somon ușor la visiniu saturate, toate nuanțele merită o atenție. Cald, tonuri de lumină pot adăuga volume suplimentare, iar culorile închise se va face o siluetă de vedere vizual mai suplu.

Stil. Din fericire, pe piața modernă nu există nici o lipsă în alegerea o închidere: lipici, pantofi, culwood trendy. Orice reprezentant minunat sex va gasi un model ideal. Dar este necesar să se abordeze în mod critic figura ta, astfel încât pantalonii așezat perfect.

Cine merge?

Nu toată lumea merge pantaloni de culoare rosu aprins. Ei atrag o mulțime de atenție pentru a se, prin urmare, toate defectele din figură poate fi accentuat. Există o serie de restricții care pot ajuta la alegerea unui pantaloni roșu.

Limitări ale figurii

Principalul minus al roșu – el este plin. Astfel încât femeile cu un tip de „pere” (talie îngustă, șolduri largi, sânii de dimensiuni medii) sunt mai bine să abandoneze pantalonii roșii și să se concentreze asupra altor haine ale acestei culori.

Pantalonii roșii se potrivesc perfect figurii „Triunghiul inversat”. Black Top completează perfect acest ansamblu.

Figura „Apple” Puteți avea în pantalonii arsenali ai mai multor nuanțe de roșu, dar se recomandă să stați pe Beon de o ciocnire sau o tăietură directă.

Limitări de vârstă

Există doar restricții foarte condiționate. În mod obișnuit, guruul industriei la modă sfătuiește femeile în 45 de ani pentru a alege pantaloni, nu culoarea roșie și Burgundia. Dar din nou, este imposibil să spunem că femeile mature din punct de vedere categoric imposibil de purtat culori strălucitoare. Optimul de ieșire – experimentați și încercați mai multe opțiuni.

Selectarea și lățimea de lungime optimă

Când alegeți pantalonii de femei, două întrebări veșnice: ceea ce ar trebui să fie lățimea și lungimea pantalonilor. Acestea sunt întrebări complexe, răspunsurile la ele afectează în mod direct aspectul unei femei în pantaloni.

Lungimea și lățimea, deși toți indicatori diferiți ar trebui să fie luați în considerare în relații.

  1. Pantaloni largi. Acestea includ, de exemplu, ciocnirea șoldului, velele. Ei nu își asumă opțiuni scurte. Curura largă și lungimea scurtă arată fără gust chiar și pe proprietarii picioarelor lungi subțiri.
  2. Pantaloni stramti. Există două opțiuni. Pantofi pantofi se potrivesc în jos pe picior de-a lungul întregii lungimi și pot avea o opțiune redusă. Dar pantalonii sunt largi în problemele și îngustat la fund ar trebui să aibă o lungime maximă.
  3. Pantaloni și tocuri. Dacă există o dorință de a vă concentra pe pantaloni și de a ascunde unele flawbacks, călcâiul trebuie să fie închis maxim de către un personal. În cazul picioarelor perfecte, lungimea poate avea indicatori.

Ce sa porti?

pantaloni roșii sunt universale, ele pot fi combinate cu diferite haine, ele arata foarte bine atât cu informale tricou și sacou stricte. Astfel de pantaloni sunt adecvate să poarte la locul de muncă, plimbare, petrecere.

Oficiul moda

Birourile dicteze cadrul greu de apariția angajaților. Dar, la modă, care nu se tem să risc, se pot uita întotdeauna luminoase și nu plictisitor. pantaloni roșii le ajuta. cămașă albă, sacou sau cardigan gri, pantofi cu barca – și luminoase pantaloni se potrivesc absolut în orice cod vestimentar. Imagine de birou Opțional, puteți completa accesorii – stricte, dar elegant, armonizarea între ele în schema de culori, de exemplu, un set de bijuterii de argint.

Pentru o plimbare

Pentru mersul pe jos principala cerință pentru îmbrăcăminte – comoditate și caracterul practic, precum și o combinație cu pantofi confortabil. adidași albi, o jachetă sau bluză ușoară în tonuri de gri-alb, un mic rucsac din piele – un mod rece pentru o plimbare gata.

O altă opțiune este concisă, dar elegantă. Cel mai frecvent adidași și tricoul gratuit al albului. În astfel de haine, puteți depăși orice kilometru în oraș.

Data romantica

Regula pentru date – cu atât mai devreme costumul, cu atât mai bine. Regula este veche ca o lume, dar funcționează. Prin urmare, pantalonii roșii nu au nevoie să suprasarcină lucrurile chic și complicate. Sandale sau pantofi la o înălțime confortabilă, bluză de mătase albă, o geantă mică peste umăr, destul de puțin de accesorii, iar o dată va fi mai mare decât de succes.

Excursie la club

Club Fashion este întotdeauna luminos, memorabil, nu standard. Există pantaloni roșii, îngroșați, o jachetă neobișnuită cu o baie și umeri deschise, un ambreiaj negru și aceeași culoare a pantofilor pe o pană amețitoare. Această ieșire va fi amintită de înconjurătoare pentru o perioadă lungă de timp.

SPORTS CHIC

Nu este nevoie să uitați de sport, prea poate fi la modă. Acest lucru va ajuta pantalonii de sport roșu. Ele sunt libere, de la o țesătură tricotată plăcută. Ei vor completa tricoul simplu al adidaților gri și lumini. Într-o astfel de costum, nu este rușine să mergem pe o jogging în parc sau să începem să vizitați un club de fitness.

Pentru vreme rece.

Jachetă-rădăcini de la piele de piele sau piele, cizme sau încălțăminte gleznă, haina de nisip sau parcul bej – pantalonii roșii vor arăta minunat în acest tandem.

Uitele roșii totale

Pentru cele mai îndrăznețe frumusețe. Costumul absolut de pantaloni roșii combină bărcile bej și tricoul alb, numărul minim de accesorii, dar arată atât de inteligent și sofisticat.

Ce să combinăm în timpul verii?

Designerii în fiecare an oferă multe stiluri diferite de pantaloni roșii pentru vara. În pantaloni în vreme caldă, calitatea țesăturii – modelele sunt cusute în principal din Chiffon, in și bumbac. La vârf de modă, pantalonii sunt lăsați la gleznă sau sunt numiți 7/8, iar pantalonii – banane de croli liberi.

Pantalonii roșii sunt perfect combinați cu obiectele dulapului de alb, negru, bej, nisipos, gri. Astfel de culori sunt numite neutre, ele umbrite perfect roșu și completează-o. Pentru a crea un aspect la modă, nu se limitează neapărat la nuanțele de mai sus, vara este populară cu tonuri luminoase – de la roz până la emerald verde.

Nu vă fie frică de pantaloni roșii, combinați cu cămăși de denim albastru, bluze de sifonie cu tipărite florale sau animale și multe alte puncte de vânzare sunt capabile să creeze imagini relevante și la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: