Chifon tricouri

Chifon tricouri

Chiffon cămăși, poate, nu a lăsat pe nimeni indiferent. Acest produs vă va ajuta să creați o imagine a aerului, iar țesătura ușoară va arăta perfect pe figura dvs. În ciuda faptului că astfel de cămăși sunt translucide și provocatoare, poate fi combinată perfect cu multe articole de dulap.

Modele

Să începem cu cele mai ușoare modele – aceasta este o siluetă dreaptă și montată de tăiere masculină. În modelul tendinței în stilul minimalismului cu buzunare mari pe piept, cu linii stricte de siluetă.

Modelele de ocazie sau de supradimensionare – este în primul rând minimalism. Secretul eleganței constă în forme libere și textură de curgere ușoară.

Când alegeți, acordăm atenție nu numai siluetei, ci și forma gulerului. Formele standard – rotunjite, muchii ascuțite sau de formă clasică.

Manșoanele de cămașă pot fi strânse, casual, pliate, reglang și cu mâneci scurte. Alegeți cele care accentuează frumusețea mâinilor.

Lungimea cămășii variază de la scurtarea modelelor, la mijlocul șoldurilor și sub șold.

Unul dintre modelele elegante – un model cu un arc pe gât, un fel de stil retro. Un astfel de stil este potrivit pentru a crea o imagine romantică, excursie în teatru și plimbare.

Tendințele ultimelor sezoane – produse cu mai multe straturi din sifon și cămăși cu tăieturi de spin. Designerii vin în mod regulat cu elemente decorative pentru modelele de decorare – dantelă, broderie, butoane spectaculoase, precum și guler.

Cămășile Chiffon sunt populare în întreaga lume. Ele sunt ideale pentru orice sezon. Un alt avantaj este că acestea sunt potrivite pentru fetele construirii subțiri, precum și pentru fetele fără parametri de model foarte model.

Citește mai mult  Fuste de plajă

Culori și amprente populare

Cele mai populare culori – alb și negru. Cămașă albă Chiffon este un element al unui stil de afaceri. Negru – Clasic și Elegance.

Nu ieși din cămașă de moda chiffon tonuri pastelate – pulbere, culori de șampanie, turcoaz deschis, bej, val mare.

Fetele îndrăznețe pot opri alegerea lor asupra nuanțelor de modă strălucitoare – Coral, Turcoaz, Blow Blow, Fuchsia, Green.

Dacă preferați produsele cu tipărire, atunci modelele populare sunt cămăși într-o cușcă, dunga, imprimare florală, Polka Dot.

Stripul de a vă extinde vizual silueta. Flori Imprimare dă imaginea de misteriozitate, principalul lucru este că se dovedește cu nuanțe de pantaloni sau fuste. Mazărea arată foarte feminină, mai ales dacă este un model de cămașă cu un guler rotunjit.

Ce să poarte și să combine?

Culorile clasice se uită perfect cu pantaloni și fuste stricte. Pantalonii pot fi slabi, o opțiune redusă sau o ciocnire. Din fuste, creionul de fuste pare original, fustele sacrificate sub genunchi. Astfel de imagini vor fi potrivite în birou.

De la pantofii sunt pantofii de pe călcâi, pantofii de pe tocul de gros, Lofer.

Cămăși de o siluetă scurtată arată original cu pantaloni cu o talie copleșitoare.

Pentru întâlniri și plimbări se potrivesc tricourilor de tonuri pastelate sau cu o imprimare florală în combinație cu fuste de diferite lungimi, pantaloni de orice tăietură. Completă imaginea accesoriilor nonsens. Alegeți sandale, sandale, încălțăminte de călcâi sau o pantofi de balet.

La petrecere va fi perfect în căutarea cămășilor de chiffon de culori negre, albastru închis și luminoase. Pantaloni mai bine alegeți negru sau albastru închis. Seara, arata bine cautati din piele – pantaloni slabi, fusta. Nu sunt tocuri inutile. Completați imaginea accesoriilor.

Citește mai mult  Colin b Jeans

Cămășile de celule sunt perfect combinate cu blugi sau pantaloni scurți. Cămașa poate fi spectaculoasă pentru a lega centura. Cu o astfel de ceapă la modă, puteți purta adidași sau alunecări.

Astfel, cu combinația corectă de cămăși de la sifonul arata foarte feminin si original. Explorați recomandările noastre în detaliu și transmiteți propriul stil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: