Cireșe – rochie – suculentă și „gustoasă” imagine + imagine

Cireșe - rochie - suculentă și "gustoasă" imagine + imagine

Când elaborează un dulap personal, stilistii sfătuiesc să dobândească lucruri de culori monocrome, cum ar fi negru, alb și gri. Folosind numai culorile de bază, este posibil să evitați erorile în pregătirea unui „arc” ocazional. În același timp, există o șansă de a deveni proprietarul celui mai plictisitor și primitiv garderoba.

Pentru cei care nu se tem de riscant, iubește să experimenteze hainele și să iasă în evidență, printre altele, opțiunea ideală va fi culoarea „cireșului coapte”. Această umbră nobilă a fost întotdeauna apreciată de aristocrați și a fost în miercuri a poporului regal într-un cont special.

Caracteristică de culoare

Particularitatea acestei culori este că este unul dintre derivații roșii, de la care cireșul mi-a moștenit energia, activitatea și temperamentul inerent. Dar spre deosebire de propria sa, cireasa nu arata atat de vulgati si sfidintata. Dimpotrivă, rochia acestei culori poate accentua nobilimea și statutul social ridicat al proprietarului său.

Care se potrivește?

Rochia de cireșe se va potrivi femei increzatoare, cu o organizare mentală senzuală și subțire. Rochia acestei culori regale este puțin probabil să aibă o persoană obișnuită simplă. Pentru că nu este atât de ușor să alegeți accesoriile la acesta, precum și să purtați, nu este atât de ușor.

În urma sfaturilor stilistului, orice femeie este capabilă să-și aleagă în mod independent umbra lui Cherry și să creeze o imagine terminată impecabilă.

Alegeți întotdeauna o rochie potrivită pentru dvs. Nu uitați că un model selectat corect al rochiei este capabil să sublinieze virtuțile figurii. Și, dimpotrivă, alegerea greșită va face defecte mici (dacă există) și mai vizibil pentru alții.

Pentru plină

Foarte des, femeile cu forme magnifice preferă rochii – Balahoane, considerându-le cu slefuirea lor pentru toate ocaziile. Acest stereotip emergent face adesea o cifră de dimensiune a unei femei plus și mai voluminoasă și complet disproporționată.

Citește mai mult  Bolero pentru o fată

Larg ascunse, de exemplu, capabil să ascundă o rochie de cireșe sau o siluetă. Acesta va accentua în mod avantajos și talia și zona gâtului și nu va accentua zona problema.

Combinații spectaculoase

Generarea combinațiilor de culori, merită lipită de reguli simple.

Opțiunea Win-Win pentru orice femeie este o combinație de culoare de bază cu accesorii ale nuanțelor adiacente. În cazul unei rochii de cireșe, fundațiile însoțitoare ale dulapului pot fi pantofi, decorațiuni și alte elemente auxiliare de roz, burgundie, precum și tonuri de zmeură.

Dacă rochia de cireșe are o nuanță bogată suculentă, atunci accesoriile roz ar trebui să fie la fel de luminoase și expresive. Alegerea dvs. este o rochie de ton de cires dezordonată, apoi culorile auxiliare trebuie să fie adecvate.

Sus Designeri folosesc în colecțiile lor Win-Win combinații de cireșe cu culori negre, albe, gri și bej.

Rochii de culori de cireșe sunt transformate atunci când sunt brodate cu pietre de aur și contrastante

Cele mai populare modele – o rochie de cireșe cu o talie copleșit, decorată cu o centură neagră și un arc drăguț, care este aproape întotdeauna situat imediat sub piept.

Un alt model la fel de popular al rochiei de cireșe a siluetei atașate este fabricat din țesături de satin de cireșe în combinație cu o rețea neagră, care este cea mai des folosită pe mâneci. Un astfel de model arată sexy și îndrăzneț. Este tonul de cireș nobil al rochiei care nu ajută să înceapă fața greșită între sexual și vulgar.

Ce sa porti?

Mai multe combinații mai îndrăznețe de culoare primară, cu culori contrastante opuse. Pentru o rochie de cireșe, accesorii, pantofi și alte elemente auxiliare ale dulapului de diferite nuanțe furioase pot fi o adăugare bună, precum și obiectele culorii „valului de mare”.

Citește mai mult  Legături din piele

Deci, de exemplu, rochia de culoare cireșe, care este mai aproape de maro, este perfectă pentru o haină de o umbră erbacee suculentă. O astfel de combinație sugerează natura în sine.

Amintiți-vă cum un aperitiv de cireș coapte arată ca un fundal al propriilor frunze verzi. Adăugați imagine Banda de maro maro închis. Un astfel de „arc” la modă nu va numi plictisitor sau obișnuit. Deși se va potrivi perfect pentru ambele lucrări, dacă rochia dvs., desigur, are lungimea corespunzătoare.

Rochie de culoare cireș ultra-înșurubată, cusută de la viscoză sau elastan, combinată cu guipure sau dantelă, va fi adecvată la o petrecere.

În timpul verii, un lot favorabil al rochiei de cireșe va fi o jachetă albă a tăierii montate și în toamna – haina albă. Opțiunea Office – rochie de culoare cireșe cu o mică gât rotunjită de o țesătură mai densă, care este perfect combinată cu un cardigan tricotat sau o jachetă montată. Rochia de birou poate avea o tăietură montată sau simplă. Inacțiunea și modelele asimetrice de rochii sunt mai potrivite pentru întâlniri cu prietenii sau orice acces.

Bandajul de rochie de culoarea cireșei vă va face o stea a unui eveniment secular. O condiție prealabilă atunci când alegeți o bandaj de rochie la modă – cifra unei femei ar trebui să fie perfectă. Finalizați imaginea unui ambreiaj miniatural și a zgomotului lăcuit de negru, alb sau gri. Iar imaginea poate fi considerată completă.

Decorațiuni

Este avantajos să se sublinieze nuanțele de cireșe coapte va ajuta decorațiile și accesoriile adecvate. Combinați o rochie de cireșe cu produse de aur sau argint. Pentru culoarea rece „iarna”, „vara” este mai bine decoratiuni de la astfel de metale pretioase cum ar fi argintul, aur alb, platina.

Pentru femeile care aparțin vederilor culorilor – „primăvara”, „toamna” bijuterii de aur vor veni la modul în care este imposibil apropo.

Nu prea cu sârguință și puneți totul și imediat. Accesorii de dozare – un angajament al unei imagini concise și armonioase.

Pantofi

Pentru perioada de toamnă-iarnă, pantofi negru sau gri și alte modele izolate de modele de pantofi de grafit, precum și culori „asfalt umed” sunt potrivite pentru perioada de toamnă-iarnă la rochia de cireșe. Lacurile gri închis sunt combinate cu succes cu o rochie de cireasă concisă.

Citește mai mult  Rochii cu mâneci lungi - pentru imaginea restrânsă

În timpul verii, o ușoară rochie de cireșe este pur și simplu combinată cu sandale de răchită brună pe o pană sau o talpă plată. Cu cât mai ușor va fi o rochie tăiată, complicația poate fi pantofi potriviți. La urma urmei, sandalele cu mai multe elemente ale decorului sunt capabile să tragă toată atenția.

Dacă rochia pe care ați ales-o are o tăietură asimetrică sau decorată strâns, atunci ambarcațiunile clasice negre sau corporale vor veni întotdeauna să vă ajute.

Machiaj

În plus, un accent final vor fi buze suculente strălucitoare în tonul rochiei. Dacă îndrăznești să cireșe ruj, atunci merită atenție din cauza buzelor în avans. Ele nu ar trebui să fie erodate.

Ruj pentru stabilitate este de dorit să verifice în prealabil. La urma urmei, buzele luminoase zdrobite arate vulgar și nu atractiv.

La locul de muncă, ar trebui să fie evitate astfel luminoase make-up accente. Aici sunt mai relevante pentru a fi culori neutre potrivite pentru orice femeie.

Manichiură

Rochia de cireșe aproape întotdeauna arată nobil și scumpe, prin urmare, manichiura trebuie să fie adecvată. Cel mai de elita pentru această zi este clasică franceză. În cazul în care „clasic al genului“, nu mai te face cu admirație, puteți face franceză de culoare. Doar acoperi vârfurile unghiile cu lac, tonul la tonul cu rochii alese tine.

Nu vă fie teamă de a experimenta cu haine, pentru că puteți crea o imagine unică, care vi se potrivește.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: