Cămașă tunică pentru femei

Cămașă tunică pentru femei

Cămașa tunică este o cămașă slăbită alungită. Acest lucru combină proprietățile cămășii și, în același timp, tunică. Aceasta este cea mai practică opțiune.

Cu aceasta, puteți crea arcuri elegante pentru viața de zi cu zi și pentru ocazii speciale. Vă sugerăm să ne ocupăm de caracteristicile stilului și să inspirăm crearea de imagini noi.

Modele

Gama de modele este foarte diversă.

În primul rând, cămășile tunice sunt gratuite și ușor montate. Adesea, ambele modele vin într-un set cu o centură. Modele pliate populare sau trapezoidale.

Dacă acesta este un model gratuit fără o centură, atunci putem ridica o centură pe cont propriu sau uzură fără ea. Cea mai bună alegere va fi o centură subțire sau o centură de piele largă.

Tendința la modă este suprastrucția Tjason cu o linie lată de umeri, mânecile ar trebui să fie răspândite.

Un alt model – cu o strângere a taliei pe talie. Modalitate excelentă de a sublinia talia.

Lungimea poate fi, de asemenea, diferită. Cel mai scurt – de la mijlocul șoldurilor, stilurile de sub șolduri, și chiar cămășile tunice, lungimea rochii de reminisaj.

Tunica de cânepă ia următoarele forme: drept, rotunjit, asimetric, cu tăieturi pe laturi. Modelele diferă, de asemenea, în forma și lungimea manșoanelor, scurte, lungi, trei sferturi. Forma: Direct, Lanternă, Volan, Sleeve Kimono.

Colierele pot fi amânate, cu colțuri îndreptate sau rotunjite, rack, fără guler, au un gât V.

Populare tricouri tunice pentru bărbați cu buzunare mari sau deasupra capului pe piept în stil minimalism.

Designerii vin în mod constant cu detalii noi, cum ar fi jabii, broderie, modele, sânii, volanse și dantelă europeană.

Textile

Cămașa tunică trebuie să stea liber pe figură și să sublinieze eleganța liniilor. Prin urmare, ar trebui să alegeți modele din țesuturile naturale naturale.

Pentru vară, texturi ideale, cum ar fi in, mătase, șifon, buldate și bumbac. Aceste texturi subtile ajută produsul să stea frumos pe figură și să dea imaginea aerului. A țesăturilor mai dense pentru vreme rece – Viscoză, Poliester, Tricotaje, Jersey Slim.

Separat, merită anularea tunică denim. Ele pot fi purtate în orice sezon. Este elegant și probabil opțiunea cea mai practică.

Pentru plină

După cum am observat, cămașa tunică este unică. Este potrivit pentru ambele fete cu construcție subțire și cu forme luxuriante. Ultima ajută la ascunderea imperfecțiunilor taliei.

Pentru doamnele care doresc să ascundă dezavantajele, puteți alege de la modele simple de modele casual, amestecate din piept, precum și focalizarea pe talie sub forma unei centuri. Ștampilele cu jaburi și detaliile sânilor sunt potrivite pentru fetele care doresc să ascundă un volum excesiv în zona abdomenului, precum și cei care doresc să crească partea de sus a vârfului cifrei. În consecință, cei care au un volum suplimentar în piept și umeri ar trebui să abandoneze detalii în partea de sus.

Fă-ți vizibil mai devreme și prelungi vizual silueta și picioarele vor ajuta pantofii pe tocuri.

Pentru gravidă

Deja, nici o femeie nu a fost convinsă de numirea universală a cămășilor tunice. Datorită libertății sale gratuite și a proprietății taliei, un astfel de lucru a devenit indispensabil pentru mamele gravide și tinere.

Femeile gravide Este mai bine să alegeți o cămașă de tunică de A-Format, a doua opțiune este cămășile cu o talie copleșitoare. Deci, ei vor ajuta vizual să ascundă volumul în abdomen.

Culoare și imprimare

Uită-te super la tunica unei nuanțe monofonice de tăiere trapezoidală.

  • Opțiunea cea mai de bază este albă, ușor combinată cu multe obiecte de garderobă. Accentul poate fi făcut pe pantofi sau pungi strălucitoare.
  • Culorile pastelate creează o imagine a romanticității și ușurinței. Aceste culori includ albastru, lămâie, pulbere, turcoaz ușor, lactate.
  • Nuanțele de contrast sunt potrivite pentru fete îndrăznețe. Nuanțele de modă ale sezonului: Coral, Turcoaz, Fuchsia Culoare și Albastru.

Dacă nu se limitează la versiuni de un singur foton, alegeți cu îndrăzneală opțiuni cu o imprimare geometrică sau florală, într-o cușcă și bandă. Principalul lucru este de a imprima partea de sus ecou din partea de jos.

Apropo, banda din nou îndepărtează vizual centimetri suplimentari și prelungește silueta.

Este foarte important ca culoarea produsului să sublinieze frumusețea pielii și părului.

Unde să purtați?

Datorită combinației sale unice, are o afacere și un stil liber. Tricoul de tunică albă este ideal pentru birou, în timp ce îl face mai original decât cu obiectele obișnuite de garderobă. Aceasta nu este o cămașă strictă strictă, și nu o rochie de afaceri, dar alternativă la ei.

În plus față de birou, puteți purta în siguranță o astfel de cămașă în viața de zi cu zi: pentru o plimbare, o întâlnire, studiu.

Tunicii Într-o cușcă sunt potrivite pentru călătorie, plimbare în natură.

Mai ales aș dori să menționez posibilitatea aplicării cămășilor tunice în vacanță. Alegeți culori și modele contrastante cu ornament. O opțiune excelentă pentru un dulap în vacanță. Completați imaginea bijuteriilor mari din plastic, pietre, ochelari eleganți, HAW cu câmpuri largi. Această opțiune este potrivită nu numai în timpul zilei, ci și pentru cină.

Ce sa porti?

Tricoul tunic este perfect combinat de pantaloni, de a tunde o figură, cum ar fi pantalonii pielii, plictisitoare. Aceasta este una dintre puținele opțiuni atunci când putem purta pantaloni de jambiere. De la pantofii de pantofi de pe călcâi sau pantofi de înaltă rezistență.

Este mai bine să evitați combinația cămășilor tunice cu fundul volumetric, cum ar fi pantaloni de casual, scăpare sau conflict.

De la tunică de deasupra puteți pune o jachetă sau o jachetă alungită pentru a spori efectul de afaceri.

SPEECTAT este o combinație de cămașă de tunică albă cu pantaloni piele de piele. Acest arc este potrivit pentru o petrecere.

Vorbind de fuste, este mai bine să alegeți lungimea scurtă și medie. Dar lungimea maximă este mai bună pentru a evita. Pantofi – Sandale de călcâi sau pantofi, pantofi, balet,

Pentru a crea un stil casual, utilizați o combinație cu blugi, din nou este mai bine pentru. Încălțămintea se va potrivi cu orice: cizme glezna, cizme dur cu catarame, sandale. Puteți rula cu ușurință mânecile.

În ciuda faptului că cămășile tunice sunt alungite în formă, le puteți purta cu pantaloni scurți. Chiar dacă o astfel de cămașă le acoperă complet. Sandale excelente cu un astfel de arc și o pungă lungă curelei.

În cazul în care alegeți un vârf de denim, arată minunat într-un set cu pantaloni albă cu zăpadă. De exemplu, pantaloni înguste 7/8. Nu tocuri sau pantofi inutile pe o pană.

Un punct important este alegerea accesoriilor. Cu cămașe de tunică Produse de aur perfect combinate. Dacă doriți să faceți un accent luminos, alegeți accesorii mari din plastic: brățări, cercei și margele.

Este mai bine să alegeți gâtul bijuteriilor pe lanțul lung, astfel încât silueta voastră va prelungi vizual.

V-am spus la baza recomandărilor noastre și am revizuit caracteristicile cămășii tunice. Fără îndoială, acesta este unul dintre puținele elemente ale dulapului, care vine la toate. De ce nu remediați dulapul și creați o ceapă nouă cu un astfel de lucru universal!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: