Cămăși cu mânecă scurtă

Cămăși cu mânecă scurtă

Cămașă cu maneci scurtă se referă la subiecții de bază de garderobă. Aceasta este o alegere excelentă pentru sezonul de primăvară-vară, care va rămâne întotdeauna relevant. Trebuie doar să veniți cu imaginea dvs. unică.

Cum de a alege?

Se pierde atunci când alegeți o opțiune potrivită pentru dvs. nu veți fi dificil. Acordați atenție unui număr de elemente. Pentru a vă facilita sarcina, creați un anumit algoritm.

 1. Suntem hotărâți cu modelul. Luați în considerare tipul fizic, care ar trebui să fie subliniate avantaje și ce dezavantaje să se ascundă.
 2. Vom decide ce texturi vă vor aborda. Totul depinde de cazul specific, va fi acest birou, o dată sau o petrecere.
 3. Acordați atenție gamului de culoare. Din fericire spectrul este minunat: pastel delicat, luminoase, nuanțe clasice și tipărite.
 4. Alegeți un model potrivit. Alegerea este diversă, de pe piața de masă la branduri bine cunoscute. Vom acorda atenție tendințelor de modă și elementelor suplimentare pe produs.
 5. Selectăm un arc spectaculos: pantaloni / fusta / pantaloni scurți, încălțăminte, accesorii.

Vom examina toate pașii mai detalii.

Modele

Cel mai simplu model de bază – se potrivește sau silueta dreaptă. Acesta este un stil clasic „mascul” tăiere. Doar doar, dar, în același timp, creează o serie de idei pentru experimente. Nu alegeți modelul prea potrivit.

Model de siluetă gratuită. O astfel de alegere va ajuta la ascunderea defectelor figurii. Poate fi purtat cu o curea subțire subliniind talia.

Model de peste mări. Diferit cu un nor gratuit. Diferă de modelul „liber” prin faptul că forma creează impresii de „formă”. Nu vă îndoiți de faptul că, cu ea, veți crea orice imagine de la clasic la o petrecere.

Acordați atenție gulerului. Poate fi amânată cu colțuri îndreptate sau rotunjite, guler de raft, jab, arcul gulerului, precum și fără guler.

Fiecare tip de guler este adecvat sub un anumit caz. Colțuri ascuțite, vedere de stand – prezentabilă. Bow și gulere rotunjite – pentru o imagine de zi cu zi și ușoară. Jabs pentru a crea o imagine de epocă.

Citește mai mult  Bluze de la Guipure și Lace

Desigur, cămășile cu mâneci scurte ar trebui să aleagă fete subțiri cu mâini subțiri și elegante sau aproape de astfel de. Persoanele cu mâneci mai complete ar trebui să fie preferate cu mâneci de trei sferturi.

Mâneci, precum și cămăși, pot fi diferite:

 • Manșon direct pentru cei care doresc să adere la un stil conservator și să nu se retragă din regulile stabilite.
 • Lantern Sleeves – Tipul cel mai flirtil și romantic. Amintiți-vă că manșoanele în vrac nu sunt potrivite pentru fete cu călărie în vrac. O astfel de maneci se usucă vizual partea de sus.
 • Maneta-aripa si maneta-talie – una dintre cele mai populare specii, coase din materiale subtiri. Uită-te la fete cu o figură de pere.
 • Kimono este un castron gratuit, de cheltuieli a arcului, manșeta nu este de obicei adăugată. Fete mai potrivite cu corp subțire.

Puteți fixa elegant marginea cămășii în pantaloni sau purtați o eliberare. Dacă doriți să o purtați reflectată în pantaloni sau fusta, este mai bine să alegeți lungimea la mijlocul coapsei.

În cazul în care preferați să purtați un lucru pentru a elibera, atunci aici ar trebui să procedeze de la stil. Designerii au venit cu numeroase stiluri, poate fi o opțiune scurtată elegantă și o alungită, dând până la mijlocul șoldului sau chiar mai jos. Tendința de modă este de a umple pantaloni doar partea din față.

Stofa

Un punct important este alegerea texturii produsului. Cu mâneci scurte făcute din materiale cum ar fi bumbac, satin, sifon, mătase și in.

 • Bumbac – opțiune clasică și elegantă. Mai potrivit pentru birou sau studiu. Puteți să o purtați fixată la toate butoanele sau să dezactivați butonul de sus.
 • Cămăși de mătase fără mâneci arata foarte feminin. Cu ei puteți crea propria imagine unică.
 • Opțiunile din satin sunt potrivite pentru seara. Când alegeți o astfel de factură, aveți grijă de decorațiuni. Atlasul în sine este deja elegant.
 • Opțiunile ușoare sunt lucruri de la in – aceasta este o alegere excelentă pentru vară. Produse populare din bumbac irlandez 100%. Combinate cu multe lucruri.
 • O altă opțiune – sifon. Acesta este, de obicei, modele translucide. Provocatoare și feminine. Modele relevante în stilul minimalismului cu buzunare mari pe piept, manecrafturi și manșete de opac. Opțiune excelentă pentru ieșirea de seară.
Citește mai mult  Fusta creion MIDI Lungime

Adesea tricouri decorează detaliile dantelă, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai feminine. În plus față de dantelă, tendințele la modă sunt diferite decorațiuni sub formă de pietre, pietre, dungi, modele. Detalii la modă din ultimii ani – coliere deasupra capului.

Culoare

Cămașele monofonice cu mâneci cu mâneci sunt ușor combinate cu un fund potrivit. Culorile de bază sunt: ​​alb, negru, bej, albastru, albastru, rând de nuanțe pastelate.

Dacă sunteți mai susținător al nuanțelor luminoase, opriți alegerea la nuanțe la modă, de exemplu, turcoaz, coral, verde, strălucitor. Nu uitați că această gamă de culori are o gamă largă de nuanțe. De exemplu, turcoaz, are cel puțin șase nuanțe: de la turcoaz ușor la turcoaz-verde.

Dacă vorbim despre cămăși de imprimare, poate fi verificată, cu o imprimare de flori, cu o imprimare geometrică și T.D. Un punct important este că imprimarea pe cămașă în mod obligatoriu din partea de jos.

Tendințe de modă

Întotdeauna în Trend V-gât. Supravegheați superbinitatea voastră.

Cămăși fără guler. Acest lucru este pentru cei care doresc să evite cadrele standard și să-și diversifice garderoba. Inspirație cu stilul Celibriti și creați-vă propriul dvs.

O altă tendință de modă este cu siguranță oversisis. Acest caz versatil este atunci când partea de sus este potrivită pentru a crea orice ceapă, fie că este vorba de un birou sau o dată.

Maneci largi ca și cum ar fi scăzut umerii, pot fi văzute pe podiumurile ultimei colecții de branduri celebre. Similar cu răcire cu mâneci de kimono.

Ce sa porti?

Să începem cu imaginea clasică în sine – o combinație cu pantaloni stricți. În consecință, dacă rămâneți la clasici, opriți alegerea pe o cămașă albă. Apropo, modelul poate fi orice. Selectați semnele pantalonilor negri sau albastri sau se ciocnesc cu săgeți.

Citește mai mult  Corpul bluzei

Cu un creion de fustă, o cămașă arată în același timp conservator și sexy. Acesta va fi al doilea clasic. Pantofi – pantofi de stiletto sau pantofi cu toc înalt susținută.

Speologic arată ca o combinație cu blugi de orice modele, inclusiv precaut. Partea de sus poate fi monofonică sau verificată. Arată bine albastru. Pantofii pot fi diferiți, variază în funcție de imagine, adidași, alunecări, pantofi, sandale.

Așa-numitele tineri chic – pantaloni scurți în combinație cu cămașă. Poate fi o tăietură liberă sau o supradimensionare din țesături fine de curgere. De la pantofi – sandale. Veți arăta că ați coborât cu podiumurile europene.

Perfect combinate cu pantaloni și fuste de nuanțe contrastante.

O cămașă strălucitoare monofonică arată grozav în combinație cu o fustă decorată cu imprimare florală. Fusta de busteni poate fi: mini, maxi, lungime medie sub genunchi, cu o talie copleșitoare.

Doriți să jucați cu o imprimare. Variații posibile: cămașă de imprimare + cămașă monotonă și cămașă monofonică + partea de jos cu imprimare. Așa cum am menționat deja, principalul lucru este că culoarea imprimării a ecou cu o altă afacere cu un singur foton.

Tricouri tipărite arată perfect cu pantaloni liberi dacă fusta maxilară.

Este important să alegeți accesoriile potrivite. Arată grozav, o combinație de cămașă albă cu un colier mare luminos. Poate fi pus pe guler. O altă versiune a suspensiei pe lanțurile lungi. Aurul bine combinat cu alb.

Imagini spectaculoase

Clasic alb + negru. Imaginea imaginii este un dantelă top.

Cămașă roz + blugi. Imagine casual. Cămașa „Exprăd” a unei culori de trandafir nonrry într-o cușcă în combinație cu blugi.

Cămașă cămașă Silhouette cu mâneci largi + pantaloni scurți. Aceasta este exact opțiunea unei siluete scurtate care este potrivită pentru pantaloni scurți cu o talie copleșitoare. Rețineți cât de eleguros combină denimul cu fundul alb. Această opțiune este perfectă pentru o plimbare sau cumpărături de drumeții.

Denim Combinație. Casual Ansambl Blue Shirt + Jeans.

Imagine luminoasă. Fusta galbenă + vârful dungi. Fusta creionului în combinație de cămașă în bandă orizontală galbenă. Manșoanele atârnă inițial, margini elegant legate de centură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: