Costum clasic de sex feminin

Costum clasic de sex feminin

Costum clasic este sigur că este în garderoba fiecărei femei. Poate fi un set de jachetă cu o fustă sau jachetă și pantaloni. Un costum clasic este un lucru de bază care să permită în orice situație să arate elegantă, la modă și costisitoare. Schimbarea decorațiilor sau adăugarea de accesorii, puteți crea o imagine nouă, luminată și memorabilă de fiecare dată.

Particularități

Costumul este un set de haine, de regulă, de la o vesta, sacou (sacou) și pantaloni (fuste). Toate articolele de costum sunt efectuate de la un material. Costumele diferă unul de celălalt cu un set complet, material de execuție, schemă de culori, stil, lung și t.D.

Salvarea costumului clasic a apărut în mijlocul secolului al XVII-lea. La început a fost un set de haine pentru călărie, costum ulterior sa mutat la dulapul casual de sex feminin. Inițial, jacheta a fost efectuată într-o siluetă liberă liberă și numai la începutul secolului al XX-lea erau modele mai feminine schimbate.

Fuste lungi au început să scurteze treptat, deschizând mai întâi caviarul și apoi întregul picior înainte de genunchi. În multe privințe, datorită lui Coco Chanel în moda a intrat în siluete feminine de costume. Astăzi astfel de modele au devenit clasice.

Timbre

Pantsuit. Opțiunea foarte practică și elegantă este la fel de potrivită pentru birou și pentru viața de zi cu zi și pentru celebrare.

Când alegeți un LED adecvat, trebuie să vă respingeți de la propriul fizic. De exemplu, fetele cu coapse largi sunt arătate de modelele rupte sau drepte de pantaloni și jachete până la talie sau ușor mai mici. Modelele mai lungi vor face șolduri chiar mai largi.

Costumele de tuning sunt destul de practice și confortabile în șosete. Ei reglează perfect figura, trăgându-l dureros și făcând mai subțire.

Pantaloni clasici – un model strâns plantat pe talie și coapse, drept sau ușor colorat de la șold, lungime – până la mijlocul călcâiului.

Costum cu o fustă nu mai puțin popular decât un kit de pantaloni. Fusta pentru un costum clasic poate fi făcută în mai multe stații. Printre cele mai frecvente: creion direct, fusta, un trapez, lalea, soare, fusta într-un ori, cu plisate, pe o cochetă. Lungimea perfectă este aproape de genunchi, ușor mai mare sau mai mică.

Jacheta poate fi efectuată într-o varietate de variații: cu lebede, bash, guler original de formă și lapeluri, montate sau drepte. Lungimea sacoului clasic este, de asemenea, diferită. Acesta este un model scurtat, abia atingând talia și alungită, sub șolduri.

Costumul de afaceri implică o combinație de obiecte de una sau două culori contrastante. Cel mai adesea această combinație este de sus – fundul întunecat sau invers.

Concepția greșită de a crede că costumul clasic arată perfect exclusiv pe o femeie subțire, înaltă. O varietate de jachete, pantaloni și fuste fac posibilă alegerea cu ușurință a unui kit armonios și pentru doamne complete cu forme luxuriante.

Costumele de dimensiuni mari nu sunt mai puțin perfecte, dar nu vor mai puțin elegante. Totul depinde de tipul de construire a femeii. Este suficient să alegeți lungimea pantalonului sau a fustelor, bateți corect avantajele formei și ascundeți defectele mici, astfel încât silueta să pară mult mai grațioasă și mai subțire decât este de fapt.

Costum de afaceri, realizat în stil englezesc, se distinge prin simplitatea designului, claritatea liniilor, confortul în șoseaua și eleganța formei. Conservatorul englez implică reținerea în culori, imaculatness în cultură, lungime tradițională și materiale naturale.

Textile

Materialul selectat pentru un costum de cusut trebuie să îndeplinească mai multe cerințe.

  • Rezistența la brățară. Costumul clasic ar trebui să arate întotdeauna impecabil.
  • Abilitatea de a restabili rapid forma originală după întindere. Materialul nu ar trebui să fie deformat.
  • Materialul trebuie să aibă o higroscopicitate bună.

Cel mai adesea pentru coasere, materiale naturale (bumbac, tweed, aluat, lână, mătase, cașmir, crep) sunt selectate. Materialele sau țesuturile sintetice cu o adăugare mare de sintetice nu sunt recomandate pentru coasere. Într-un astfel de costum va fi fierbinte, incomod, în plus, o astfel de pânză lipsește umiditatea.

Velvet moale, blând este foarte des folosit pentru curățarea costumelor de seară și costume pentru o cale specială. Costumul de catifea albastru închis, vinul profund, emerald verde, violet sau negru arata foarte rafinat si nobil.

Culoare

Culori tradiționale pentru costum clasic – negru, maro, gri sau alb. Costum negru sau alb Uită-te în mod corespunzător la orice atmosferă și perfect combinată cu alte haine, încălțăminte și accesorii. Este foarte elegant și neobișnuit o combinație de culori contrastante, de exemplu, o jachetă neagră – fustă albă sau viceversa.

Astăzi, designerii sunt oferite să se îndepărteze de la normele general acceptate și să-și atragă atenția asupra costumelor de nuanțe mai strălucitoare și suculente. Saturat roșu, albastru albastru, frumos de culoare smarald este ideal pentru o combinație cu o tăietură clasică.

Una dintre tendințele sezoanelor recente este culoarea roz. Nu țipă sau otrăvitoare și blândă sau complet palidă. Un astfel de costum arată foarte rafinat.

Cum de a alege?

Când alegeți un model clasic de costum, mai întâi de toate, respingeți de tipul dvs. de fizic. De exemplu, cu vedere la umerii de sus și îngustă transformarea vizuală va ajuta jacheta montată cu margele. Echilibrul vizual Topul îngust și fundul larg va ajuta și lapelurile largi pe jachetă. Jacheta este de dorit să se ridice, în orice caz, lungimea ei nu ar trebui să treacă de-a lungul celei mai largi linii de coapse.

Femeile cu tipul de tip de corp „triunghi”, se recomandă să vă atrageți atenția la seturile de pantaloni întunecați sau de fuste și o jachetă sau o jachetă. O astfel de combinație aliniază vizual proporțiile, făcând cifra mai armonioasă.

Pentru proprietarul figurii de pe tipul „dreptunghi”, puteți recomanda jachete de tăiere directă sau ușor adiacentă. Pantalonii pot fi, de asemenea, drepte sau îngustate. Părțile mici decorative sunt permise, de exemplu, buzunarele deasupra capului.

Fetele miniaturale pot sfătui costume cu o bandă subțire verticală. O astfel de imprimare vizuală „scoate” figura.

Proprietarul formei tipului „Apple” poate încerca jachete cu un gât destul de profund. Lungimea sacoului poate fi de până la șold sau ușor de mai jos. Este de dorit să ridicați o gamă de culoare întunecată, care se scoate în mod semnificativ și ușor ușor. Și a bătut frumos culorile restrânse vor ajuta accentele luminoase aranjate corespunzător (eșarfă de gât, broșă frumoasă, ambreiaj elegant și t.D.). Pantalonii trebuie să stea suficient în zona șoldurilor și a bursei. Modelul poate fi drept sau ușor pliat.

Moda tendințe 2021

Una dintre tendințele noului sezon este cu siguranță sofisticarea siluetei și geometria clară a liniilor. Nu există forme încețoșate și modele de avangardă. Doar o siluetă strictă, concisă, linia de umăr frumoasă, lungimea clasică.

Foarte relevantă o fustă și pantaloni creioane, așezate strâns pe șolduri și coapsele s-au amestecat de la linie. Gratuit, silueta Flying. Pantaloni în același timp ar trebui să ascundă aproape complet pantofii. Numai pantofii șosetelor și o parte din călcâi rămân în vedere.

În monocromicitatea de modă. Foarte la modă și relevantă vor fi costumele înfundate într-o singură schemă de culori. Foarte popular oțel gri și albastru bogat. Precum și pastel, nuanțe gamma blând (menta, coral, caramel, șampanie, perle roz).

Ce sa porti?

Bluza este unul dintre cele mai populare lucruri de companie pentru costum clasic. Bluze pot fi cele mai diferite: tăiate de sex masculin, cămăși stilizate, romantic cu leberi și garnituri, decolate și închise. Bluze pot fi monofonice sau pot efectua în combinație de mai multe culori, broderie de decorare, jabs elegant, arc, guler de formă originală și manșete și t.D.

În loc de bluze, o cămașă, sus, cămașă, broască țestoasă, jumper subțire și t.D.

Astfel încât imaginea să aibă cât mai armonioasă și în mod eficient, la costumul clasic este necesar să alegeți accesoriile și încălțămintea potrivită. Nu există cizme grosiere sau saci în vrac: ambreiaj elegant, bărci curat sau pantofi de călcâi închis. Explorați imaginea ornamentelor laconice – lanț, cercei, inele.

În ciuda faptului că versiunea tradițională a încălțămintei potrivită pentru costumul clasic este pantofii sau pantofii gleznei, designerii moderni oferă pentru a extinde această linie, combinând un costum cu diferite opțiuni pentru pantofi sport, de exemplu, cu moare sau adidași. De obicei, această imagine este caracteristică a tinerilor sau a stilului neoficial. Jacheta poate pune pe un corp gol, pantalonii au o lungime scurtată, sunt permise diferite elemente decorative și decorațiuni neobișnuite.

Un strat elegant de tăiere directă de la cașmir, lână sau alt material este perfect potrivit pentru costumul clasic. Poate fi o mantie elegantă și o haină de blană luxoasă și oi elegante și alte haine care se combină cu un costum de stil.

Imagini frumoase și elegante

Surprinzător de feminin: grafit Culoare sacou montat și fusta creionului. Cu gri armonizează cu succes finisajul gulerului și buzunarele, butoanele și centurile negre.

Costumul alb de zăpadă arată întotdeauna foarte elegant și proaspăt. Mai ales când culoarea albă este reprezentată într-un astfel de design elegant și feminin. Completează imaginea ornamentelor laconice și o pungă neagră.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: