Costum de nunta

Costum de nunta

Alegerea unei rochii de nuntă – cel mai plăcut, mai supărător și interesant eveniment pentru fiecare mireasă. Cum de a alege un costum care se află perfect pe figura și amintiți-vă pentru toată viața? Varietatea de astăzi de rochii de nuntă este izbitoare chiar cea mai sofisticată cunoscătoare de modă.

Și dacă doriți să ieșiți din masa totală, alegeți-vă mai elegant sau extravagant sau costum practic? Costum de nunta? De ce nu?

Modele pentru mireasă

Distribuitorul stilurilor și desenelor costumelor de nuntă nu este mai puțin impresionant decât gama de rochii. Și nu este întâmplător. Rochia nu permite întotdeauna o lovitură frumoasă o figură feminină, mai puțin practică, în cele din urmă, aceasta este o chestiune de gust.

Printre principalele motive pentru care costumele de nunta prefera mireasa:

  1. Practicitatea și oportunitatea de a folosi costumul în viața de zi cu zi.
  2. Diversitate. Este posibil ca mireasa să pună deja o rochie de mireasă și vrea să încerce pe un costum complet diferit.
  3. Valoarea întrebărilor.
  4. Ceremonia de căsătorie modestă, care nu implică un număr mare de oaspeți și vacanță zgomotoasă.
  5. O chestiune de gust.

Printre cele mai populare modele de costume de nuntă, cel mai adesea îndeplinesc următoarele opțiuni.

Pantsuit

Pantalonii pot avea stilul cel mai distinctiv: drept, ciocniți de la șold sau genunchi, îngustat. Poate fi o pants-pantaloni sau chiar jumpsuit.

Pantalonii pot avea un design clasic sau original, de exemplu, suplimentați cu bucle de diferite lungimi și densitate. Jacheta poate avea, de asemenea, o siluetă strictă sau poate fi completată cu bibeluri, pliuri, swaps, bask, buclă și t.D.

Jachetă și fuste

Un astfel de kit deschide un câmp imens pentru fantezia designerului. Orice stil, lungime, stil, decor. Principalul lucru este că ambele părți ale setului sunt perfect combinate între ele. Dacă selecția unui stil este dificilă, un clasic dovedit va veni întotdeauna la salvare: fusta creionului de lungime mijlocie accentuează efectiv linia rotunjită a coapsei și picioarele subțiri.

Mirele cu reglate romantic pot opri alegerea lor pe modelele de fuste sacrificate, inclusiv la soare și jumătate. Fusta poate fi decorată cu efective, pliuri sau pleiate.

Opțiune interesantă: lungimea fusta-clopotului până la mijlocul piciorului. Un astfel de model arată grozav pe fete mari și subțiri. Nu mai puțin luxos și elegant arată și fusta. Fusta poate fi, de asemenea, suplimentată cu detalii suplimentare, de exemplu, buclă.

Jacheta atașată arată grozav pe o figură de sex feminin subțire. Lungime poate fi diferită. Jacheta Logsa trebuie să sublinieze avantajele figurii și să ascundă defectele posibile. De exemplu, gâtul oval va accentua gâtul lung. Și, dimpotrivă, – cu un gât scurt, cel mai bine este să alegeți un model cu un gât V, care să sublinieze efectiv linia seducătoare a gâtului.

Hobs cu mâneci lungi nu prea subțiri, scurtate sau ¾ vor sublinia ușor ușor.

Imaginile extravagante și curajoase pot lua în considerare opțiunea cu o lungime de sacou. Interpretarea foarte neobișnuită și elegantă a unei rochii de mireasă.

Una dintre cele mai feminine și frumoase opțiuni este fusta pantaloni. Un astfel de model arată foarte ușor și aer, în mare parte datorită țesuturile care curg utilizate atunci când cusută. Un astfel de model poate avea o talie medie sau copleșit, decorat cu mătase nassed sau buclă de sifon.

Dacă o fustă sau pantaloni arcuit sunt selectate pentru tinuta, jacheta este cel mai bine selectat direct sau siluetă montate. Deci, cifra va parea mai subtire, iar imaginea este armonioasă. Elegant pantofi cu toc înalt completă imagine frumoasă.

O altă opțiune interesantă este salopeta. O astfel de tinuta intotdeauna arata foarte neobișnuit și extravagante. Și, ca un element al unei rochii de mireasa, mai ales. Salopeta poate avea un stil strict în față și decupaj adânc pe partea din spate. mănuși lungi sau curea lata, talie subțire subliniere, pot fi folosite ca accesorii. Un sacou scurtat va da finalizarea nunta de-a lungul.

costum de nunta poate consta din două sau trei elemente. În acest caz, o vesta este adăugată la sacou și pantaloni sau fusta. Dacă mireasa preferă clasicii mai multe opțiuni originale de tineret, atunci pot fi recomandate modele de jachetă asimetrică, jachete – tuxedo, foarte relevant în acest sezon, pantaloni de formă neobișnuită.

Nu ieșiți din echipajele de modă și rustic. Rustic, stil folclor, neobișnuit de confortabil și acasă. Costumul din acest stil ar trebui să aibă cea mai simplă și laconică tăiată, fără biblioteci și părți complexe. Stilul implică prezența unui număr mare de culori, cel mai simplu, câmp. Ele pot fi decorate cu vârful costumului, Naskov Elegant Boutonniere, asigurați-vă că purtați o coafură. Iar mobilierul și îmbrăcămintea oaspeților sărbători trebuie să reziste complet în acest stil.

Pentru mirese într-o poziție interesantă, se dezvoltă întreaga colecție de costume elegante și frumoase pentru o sărbătoare de nuntă. Foarte elegant, și cel mai important, un costum adecvat pentru viitoarea mamă, constă din pantaloni și tunici luxuriante. Tunica nu ar trebui să fie strânsă, arată bine, stil liber. Tunica poate avea o lungime diferită (până la mijlocul șoldurilor și sub, tăierea directă sau asimetrică).

Dacă un model clasic este ales ca un costum de nuntă, atunci poate fi folosit în viitor ca o tinuta de seară pentru o ieșire solemnă sau o ocazie specială. Diferitele decorațiuni, pantofi și accesorii vor juca de fiecare dată când costumul elegant este complet diferit.

TOP – O parte integrantă a multor costume de nuntă. Să se simtă confortabil în orice moment al celebrării, este necesar să se gândească la designul său nu mai puțin cu atenție decât Leson de restul costumului. Jacheta sau sacoul pot fi îndepărtate în orice moment, astfel încât partea superioară trebuie să se potrivească complet orientarea stilistică a costumului. Top poate fi decorat cu dantelă, curat, cu ghipura, prin pulverizare cu pietre, sticlă sau pietre.

costum de nunta – un solemn și costum festiv, astfel încât materialul de cusut acestuia trebuie să fie selectată de către corespunzătoare. satin Brilliant grele, qhipura lumina, dantelate, sifon de aer, de mătase strălucitoare și t.D.

Atunci când alegeți un material adecvat, este necesar să se ia în considerare complexitatea stilul costumului. Cu cât este mai complicată și design original, textura mai simplu ar trebui să fie la materialul.

Culoare și imprimare

Desigur, culoarea albă a fost și rămâne în afara competiției. Tinuta de nunta alb-zăpadă este întotdeauna asociat cu curățenia și inocența. Cu toate acestea, timpul nu sta încă, și tendințele modei vin la schimbarea sondajelor tradiționale.

Astăzi, tinuta mireasa poate fi nu numai albastru, lila sau crem. De multe ori ne vom întâlni rochie si costume de culoare rosu aprins, verde și chiar negru.

Culoarea costumului de nuntă este selectată, bazată nu numai de la tendințele de modă, propriul gust, dar și de culoarea sa. De exemplu, proprietarii de colorare de primăvară-vară sunt cele mai potrivite pastel-uri, nuanțe de licitație. Și fetele „toamnă-iarnă” arată grozav în hainele unor nuanțe mai luminate și mai saturate.

Albastru – unul dintre cele mai populare. Nuanțele diferite sunt relevante: de la un albastru rece până la un safir saturat sau ultramarin.

Costumul poate fi realizat într-o singură culoare sau într-o combinație de două culori. Nu mai. Imaginea ar trebui să fie elegantă și strălucitoare sau opusă – foarte blândă și emoționantă. Ghiveci nu ar trebui să fie.

Burgundia, culoarea roșie, stacojie atrage întotdeauna atenția, astfel încât aceste culori pot fi găsite adesea în costumele de nuntă.

Dar nu toate miresele sunt atât de extravagante. Cele mai multe preferă, dacă nu alb, atunci tot felul de nuanțe de lumină, tonuri pastelate (fildeș, ceai, cremă, nisip, lumină bej și t.D.).

În ceea ce privește amprentele, în primul rând, desigur, ornamentele de plante sunt. Florile pot fi pe tonul rochiei, diferă ușor la umbră sau să fie contrastante. Mugurile de flori bine decorează cel mai adesea unele suite sub formă de broderie sau aplicație.

Tendințe de modă

Una dintre tendințele acestui sezon de modă este un costum clasic.

Imaginea feminină, elegantă a fost, există și rămâne la vârf de popularitate. Jachetele scurte cu o linie clară de umeri și lacuri înguste, cutanate sunt deosebit de populare.

În ceea ce privește pantalonii, cele mai relevante opțiuni sunt relevante. De exemplu, modelele cu aterizare înaltă și curgerea fluidă din șolduri. Lungimea pantalonului poate fi, de asemenea, diferită, o opțiune foarte populară cu pantaloni, pantofi complet de închidere.

Cu jachete scurtate, ei vor urmări excelent, pantaloni spartă și „Dăimea” Dălds „a gleznei. Stilul elegant, modern completează gama de culori luminoase. Nuanțe foarte relevante de culori turcoaz, violet, roșu și furios.

Cum de a alege?

Obișoară de toaletă de nuntă – nu este o afacere ușoară. Fiecare mireasă fără excepție visează să arate ca o zi de nuntă în sine. Pentru ca imaginea să fie memorabilă și luminoasă, alegerea costumului de nuntă ar trebui să fie gândită literalmente la cel mai mic detaliu!

Spectrul de culori. Culoare albă – O opțiune câștigătoare pentru un costum efectuat în orice stil. Dacă doriți să vă îndepărtați de tradiție, puteți acorda atenție costumelor luminii, tonurilor blânde (șampanie, bej, cremă, fildeș, roz deschis sau albastru deschis). Nu mai puțin elegant și elegant, vor exista costume făcute în culori saturate (violet închis, burgundă, albastru, negru).

Material. Pentru un costum de nunta, cel mai bine este de a alege un material frumos, elegant (atlas, mătase strâmt, sifon, tafta, catifea).

Decor si decoratiuni. Tinuta miresei trebuie sa fie elegant si feminin. De aceea, abundența de decoratiuni decorative, nu ar trebui să fie. În plus, totul depinde și de suitsa. În cazul în care mantaua este decorat cu bibelouri luxuriante, muște, bucla, alte elemente decorative, apoi accesorii și bijuterii suplimentare ar trebui să fie de cel puțin (brosa rafinat, suspensie, diademă, broderie elegant, cu pietre sau perle și t.D.).

Tyson costum este selectat, bazat pe fizicul miresei. Tinuta trebuie să maximizeze avantajele figurii feminine și a ascunde defectele sale.

Frizură. Desigur, vălul pare mai adecvat cu rochii. Cu toate acestea, un vehicul elegant, o pălărie elegantă, o diademă frumoasă sau doar o decorare de păr sau de păr va deveni o alternativă demnă de soarta tradițională, iar imaginea mirelui nu va arăta mai puțin solemnă și elegantă.

O versiune clasică a pantofilor la solemne alături, inclusiv nunta, sunt pantofi. Și cel mai bun pe călcâi.

Imagini frumoase

Combinație incredibil de lux și feminină: fusta și jachetă elegantă. Costumul poate fi decorat cu ornament de legume frumos sau poate ședea albul de zăpadă. Orice imagine va arăta doar uimitoare!

Variații pe subiectul costumului de pantaloni clasici. Jachetă cu un stil original rezistent la guler, un model cu o buclă, pantaloni arcuiți, combinat cu partea superioară continuă a aceleiași culori – toate aceste costume arată elegant și nobil, datorită liniilor clare, siluetă strictă, lipsei de decorațiuni și decoruri excesive.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: