Costume de schi

Costume de schi

Iarna va veni foarte curând, ceea ce înseamnă că este timpul pentru divertismentul de iarnă, plimbări în natură, schi, patinaj și săniuș. Fanii activităților în aer liber încearcă să meargă la munți sau cel puțin mulțumiți de piesele artificiale. Recent, schiul dobândit nemaiauzit de popularitate. Chiar și cei care știu puțin despre schiuri nu caută munții.

Cel mai important atribut pe care doriți să-l luați cu dvs. este un costum de schi. De la cât de convenabil vă simțiți, jumătate de succes depinde. Dacă schiurile pot fi la fața locului, atunci cazul este mai complicat cu costumul. Trebuie să știți cum să alegeți un echipament. În acest articol vom vorbi despre costume de schi.

Particularități

Costum de schi este semnificativ diferit de hainele obișnuite de iarnă. Sarcina principală este de a proteja de frig, vânt și precipitații.

Schiurile au caracteristici specifice proprii:

 • Cusăturile complet pierdute+
 • Capota detașabilă+
 • Ventilație în câmpul axilor și, uneori, pe spate+
 • Fusta de zăpadă și manșete pe mâneci, împiedicând ca zăpada să intre+
 • Sleeve Buzunar Skipassa+
 • Buzunare secrete și în aer liber pentru documente, telefoane, chei+
 • O bucată de material într-un buzunar extern pentru pahare de ștergere+
 • Inserții reflectorizante.

Trebuie să vă amintiți că un costum de schi nu este numai îmbrăcămintea exterioară. Este, de asemenea, lenjerie de corp și șosete. Acest detaliu trebuie să plătească nici o atenție mai mică decât cea de sus. Pentru șosetele zilnice optime, lenjeria de corp este luată în considerare, realizată din țesături naturale. Dar pentru sport, dimpotrivă, trebuie să alegeți lenjeria sintetică. Un astfel de material va permite umiditatea să se evapore rapid, iar pielea este de a respira. Este mai bine să cumpărați termo-lenjerie de producători bine-cunoscuți și apoi nu vor apărea probleme.

Modele

Designerii moderni plătesc din ce în ce mai multă atenție costumelor de schi, deoarece cererea pentru ei crește în mod constant. Astăzi puteți găsi costume pentru bărbați, feminin, precum și unisex.

Toate costurile de schi pot fi împărțite în două grupe – fuziune și separate.

Companiile aleg, în cea mai mare parte sportivi profesioniști. Ele sunt făcute astfel încât să facă ușor să se miște și să economisească căldură. Tăierea specială a acestor haine chiar ajută la creșterea vitezei. Un costum de fuziune are multe avantaje. El impermeabil și protejează împotriva vântului.

Modele separate Cumpara, mai ales, sportivi amatori. Ele constau din două părți ale sacoului și pantalonilor. Un astfel de kit poate fi purtat în oraș. Cu toate acestea, ca și alte schiuri, este echipat cu toate tehnologiile necesare. Adesea, pantalonii și sacoul sunt interconectați cu ciocniri sau cuțeri.

Soiuri de destinație:

 1. Racing. Acest tip de costum este conceput pentru concursuri și formare în schi. Utilizează cele mai rezistente la uzură pentru producția sa. Din cauza elasticității sale, ele sunt complet strânse. O caracteristică distinctivă a costumului de curse este că atunci când este creată, nu se aplică țesături rezistente la vânt. Sarcina lui este în curând o licitație de umiditate și termoregularea de înaltă calitate.
 2. Coborâre. Acest tip de jumpsuit este conceput pentru a participa la diferite turnee. Are o tăietură specială, creșterea vitezei atunci când rulează. Costumele de rulare aleg nu numai sportivi profesioniști, ci și noii veniți. Într-un astfel de model, puteți vedea cum se află brațele și picioarele, ceea ce permite antrenorului să pună tehnica potrivită. Declanșează salopete, printre altele, au protejat înapoi, antebraț și picioare, ceea ce este doar necesar într-o fugă de schi.
 3. Alergare. Acest costum este recomandat pentru schiorii neprofesionali. Se distinge prin tăiere liberă. Un costum de funcționare este un pic izolat și intensifică în fața protecției speciale de vânt. La calitățile sale arată ca o formare.
 4. Mers pe jos. După cum rezultă din nume, aceste salopete sunt folosite pentru a vă relaxa în natură. Ele sunt gratuite, confortabile, rezistente la uzură și izolate.
 5. Instruire. Acest tip de costum este conceput pentru scutecele sportive. De asemenea, ei cumpără adesea sportivi amatori. De obicei, un astfel de kit include o haină alungită din spate. Nevoie aici pe RAM. Maneci largi, nu limitează mișcarea. Pantalonii de aici sunt îngustați, pot avea curele. Există o țesătură suplimentară înainte, iar țesătura este bine întinsă, oferind mișcări libere și o ventilație bună.
Citește mai mult  Alegeți o tunică în stilul Boho

Dimensiuni mari

Adesea, femeile care poartă dimensiuni mari de îmbrăcăminte se confruntă cu o provocare a unui costum de schi. Într-adevăr, nu este ușor să găsiți practic și, în același timp, un model elegant de salopete într-o dimensiune non-standard. Fie ca, cum ar fi, designerii încearcă să-i placă pe toți cumpărătorii și să dezvolte haine pentru fiecare gust și complex.

O soluție excelentă pentru schi a devenit modele practice spațioase pe membrană. Aceste costume nu limitează mișcările și împiedică pătrunderea vântului și la rece. Costumele de schi ale dimensiunilor mari pot fi găsite atât în ​​culori clasice, cât și în culori luminoase. De asemenea, pot avea o varietate de amprente. Astfel de produse sunt realizate din materiale și accesorii durabile și nu diferite de modelele de dimensiuni standard.

Materialele

Echipamentul de schi include 3 straturi de îmbrăcăminte. Fiecare dintre ei are propriul scop.

 • Stratul interior.

Sarcina lui – pentru a distrage umiditatea din corp. De obicei, este lenjeria termică adiacentă pielii.

 • Izolatie.

Acest strat este conceput pentru a menține căldura. Poate fi atât un strat de salopetă, cât și pulovere diferite sau pulovere.

 • Protecţie.

Acest strat este potrivit direct. Caracteristicile sale – protecție împotriva ploii, vântului și a zăpezii.

Sa vorbim despre fiecare detaliu.

Termo-lenjerie De bună calitate ar trebui să scape de pielea de sudoare, „trece“ de lângă stratul său. Materialul pentru lenjeria termică de iarnă este sintetica modernă, permițând pielea să respire. Trebuie remarcat faptul că se va usca rapid și împiedică reproducerea bacteriilor.

Șosete De asemenea, trebuie să fie speciale. Mulți producători fac volte. Ei înșiși nu ud și dau toată umiditatea spre exterior. În plus, ei lupta un miros neplăcut. Șosetele de înaltă calitate sunt de obicei izolate și sigilate în domeniul degetelor, tocurilor și tibiei. Există șosete cu efect de masaj, de reproducție picioare.

Dacă vorbim despre izolarea, atunci este mai bine să-l cumpere separat. Costumul are un încălzitor în compoziție va fi incomod și prea cald.

Al treilea strat este un salt sau un set constând dintr-o jachetă și pantaloni. Această îmbrăcăminte se caracterizează prin permeabilitate impermeabilă și a vaporilor. Prima poziție – reflectă presiunea apei, care poate păstra materialul înainte de scurgere. Al doilea – vorbește despre numărul de abur pe metru pătrat, care material produce pe zi.

Cele mai calitative sunt modelele, ca parte a căreia există un strat de membrană.

Sunt cunoscute trei tipuri de membrane:

 • Hidrofil (fără bar)

Lucrează în conformitate cu exemplul de difuzie. Pe partea de sus a membranei va fi suficientă condens pentru impregnarea țesăturii și eliminarea umidității. În hainele din membrana de îngheț, de obicei, „ușor umed”. Este mai bine să cumpărați pentru temperaturi medii. Este practică, elastică și nu are nevoie de o îngrijire deosebit de atentă.

 • Pore

Funcția datorată porilor mici, prin care este trecută molecula de abur și apa nu lipsește deloc. Costumul din acest material nu ar trebui să fie pus pe vreme caldă și umedă. În plus, el este cunoscut pentru murdar. Deși merită remarcat faptul că este potrivit pentru vreme rece atunci când corpul se încălzește.

 • Membrane combinate

În prezent, aceasta este cea mai optimă opțiune. Deși conține nu numai calitățile pozitive ale tipurilor anterioare de membrane, dar și negative. Din avantajele acestui material, este posibil să se observe rezistența excelentă la uzură, impermeabilă și proprietăți drepte. Minusurile sale includ un preț ridicat și indicatori răi cu umiditate ridicată și temperatură scăzută.

Citește mai mult  Sweatshirturi gri

Cum de a alege?

Costume de schi sunt diferite. Selectarea unui anumit model depinde de scopul utilizării sale. Deci, un costum de schi obișnuit nu este potrivit pentru coborâri de mare viteză. Deci, în primul rând, trebuie să decideți de ce aveți nevoie de această îmbrăcăminte.

Alegerea echipamentului de schi ar trebui să acorde atenție acestor indicatori ca material, Caracteristicile membranei și detaliile suplimentare. tesatura de înaltă calitate ar trebui să fie hipoalergenice și să asigure o bună ventilație. Mucoasa costumului trebuie să împingă umiditatea adunat pentru straturile exterioare ale țesutului, și căldură – pentru a reflecta interior. Cea mai opțiune optimă este ochiurilor de plasă sau lână tesatura căptușeală.

De asemenea, criteriu important este puterea produsului. Pe genunchi, coate, umeri trebuie să fie de etanșare, care, în caz de cădere va ajuta mai indulcesc.

Toate îmbinările de produs trebuie să fie înțepat. Se vorbește despre etanseitate lui.

Este important de a avea o glugă pe o jachetă. Acesta trebuie să fie reglabil în două planuri. Sarcina lui este de a proteja împotriva vântului și a zăpezii și, în același timp, el nu ar trebui să interfereze cu revizuirea. Unele modele sunt echipate cu o mască eliminarea, care poate fi îndepărtat în buzunar.

Alegerea unui costum de schi, nu merg în jurul valorii de partea.

 1. Toți șerpii trebuie să fie bun și fără probleme „plimbare“.
 2. Fulgerul pe o jachetă trebuie protejat de o supapă, pentru a evita schița.
 3. Cu atât mai multe buzunare – cu atât mai bine.
 4. Manșetele de pe mâneci ar trebui să se fixeze ușor și fiabil în interiorul zăpezii.
 5. Gulerul din interior trebuie să fie acoperit cu fleece. Îi va salva fața de la temperament.
 6. Cumparați în mod ideal costume cu semnul „RECCO”. Acesta este un reflector pentru salvatori în situații de urgență.
 7. Pantofi sub costum de schi
 8. Cele mai bune pantofi sub costum de schi servesc cizme de schi. Cumpărarea lor – cazul este atât de dificil, ca în cazul unui costum.

 • Există două reguli principale care trebuie utilizate la alegerea pantofilor.

Cizmele ar trebui să facă un picior strâns, nu stoarceți niciodată și nu ieșiți. Pentru a înțelege dacă unul sau alt model este potrivit, mergeți timp de zece minute în ea. În timpul ridicării pe șosete, călcâiul nu ar trebui să se desprindă de branț.

Rigiditatea pantofilor de schi este aleasă în funcție de modul de plimbare. Pentru schiorii novici, pantofii se vor potrivi mai mult, realizate din materiale plastice mai puțin grele. Este posibil să treceți de la mers pe jos pe patinaj și viceversa. Astfel de cizme dau mai multă libertate despre timpul de îndoire a picioarelor în picior. De asemenea, aceste pantofi vor fi confortabile în timpul așteptării sale pe lift. Pentru sportivi mai experimentați, sunt potrivite modele mai dure de încălțăminte.

Cizmele de schi ale femeilor sunt mai moi și plămâni decât bărbații. Ele au, de asemenea, un alt bloc, conceput ținând cont de caracteristicile picioarelor feminine.

Unde pot cumpăra?

Astăzi, echipamentul de schi poate fi găsit oriunde. dar, astfel încât costumul nu te-a dezamăgit și nu a primit fals, este mai bine să contactați magazinele sportive speciale. Acolo puteți afla informațiile necesare de la vânzător, încercați costumul, ridicați-l corect. În plus, veți fi siguri că cumpărați un lucru de înaltă calitate, deoarece de obicei vinde haine direct de la producător. Magazinele dovedite și conștiincioase sunt Sportmaster, Columbia, Roxy, Stayer, Kerom, Azimuth, Salomon, Witzen și așa mai departe.

Pentru cei care doresc să salveze, o opțiune bună sunt cumpărături on-line sportive. De regulă, ele sunt mai mici decât prețurile pieței. Cu toate acestea, nimeni nu este jurat pentru calitatea bunurilor. Și încercați modelul pe care îl doriți, puteți doar acasă. Prin urmare, de când ați decis să faceți o achiziție în magazinul online, alegeți site-uri bine cunoscute și populare, pentru a nu arunca bani pentru vânt.

Citește mai mult  Suit German National

Care este pretul?

Costum de înaltă calitate pentru schi – această plăcere nu este ieftină. Trebuie remarcat faptul că nu aveți nevoie să salvați pe ea. În caz contrar, riscă să călătorești în condiții neplăcute, să fii bolnav, să cumperi un costum pentru un sezon sau cel puțin să arate ridicol. Adevărat, novice nu ar trebui să cumpere modele scumpe de înaltă tehnologie. Ei nu au nevoie de ele!

În funcție de materialele utilizate și diferite, prețul costumelor de schi este cel mai divers. Jacheta masculină poate costa de la 30 la 90 de mii de ruble. Femeie este de obicei mai scump. Prețul minim este de 45 mii și poate ajunge la 190 de mii de ruble. Pantaloni pentru bărbați pot fi cumpărați pentru 20-50 de mii de ruble. Pentru femei vor nevoie de la 2-70. Jumpsuit, de regulă, un costum mai ieftin.

În timpul achiziției trebuie să fii atent, ca să nu fugi în fals. Imitarea unor branduri celebre pot fi găsite pentru 5 mii de ruble. O altă întrebare este că ceva despre confort, fiabilitate și durabilitate în acest caz și vorbire nu este. costume complete de schi, aveți nevoie numai în anumite locații dovedite – buticuri de marcă sau în rețeaua de nave sportive.

Dacă costumul nu are etichete și ambalaje, dacă sigla este negociată (Există nereguli sau lipiți de fir) dacă nu există date privind tehnologia și compoziția, dacă există un fulger obișnuit pe produs, și nu YKK-Zipper), cu excepția cazului în care produsul are un aspect non-primar – Deci, acesta este un fals. În magazinul care vinde astfel de modele, este mai bine să nu cumperi nimic.

Moda tendințe 2017

Îmbrăcămintea de schi nu este supusă unui efect de modă. Cu toate acestea, există câteva tendințe comune care au atins-o.

 • În acest sezon, acordă atenție nuanțelor moi, fără aciditate excesivă. Este piersic, vinete, liliac, maro și așa mai departe.
 • Ca imagine, alegeți o cușcă, o bandă, zebră, abstractizare. Mai ales motive etnice interesante.
 • Ar trebui să acordați preferință modelelor simple tăiate, cu un număr minim de cusături și fără părți inutile.
 • Pietrele și decorațiunile excesive în acest sezon nu sunt populare.
 • Nu merită să cumpărați stiluri scurte sau nevăzute, precum și jachete cu blănuri. În munți, ei vor arăta nepotriviți.
 • Astăzi în Fashion High Collars-Racks.
 • Mă întreb că țesăturile de membrană făcute sub panza, velveen sau blugi.

Sfaturi pentru îngrijire

După timp, produsele cu membrană sunt înfundate din cauza sărurilor de transpirație. Acest lucru se aplică și pufului. Din acest motiv, o dată pe an, produsul trebuie spălat. Cu toate acestea, este imposibil să faceți acest lucru în mașina de spălat. Se poate folosi și o pulbere obișnuită. Este necesar să vă amintiți bine, altfel doar strică chestia. Astfel de produse trebuie să fie șterse folosind mijloace speciale. Cel mai bun dintre toate despre metodele de spălare Aflați de la vânzător în timpul achiziției.

Nu există membrane, dar modele impregnate. Astfel încât acestea nu pot fi șterse de niciun mijloc. Sub influența substanțelor chimice, impregnarea efect de protecție laminată și de umiditate va dispărea.

Necesare după fiecare utilizare costum uscat. Mai bine o face într-un mod natural. Utilizați încălzitoare sau baterii – nu!

Curățarea chimică – de asemenea, nu o opțiune. De la murdărie, tu în mod natural scapă, totuși, membrana se strică.

După cum puteți vedea, cumpărarea de îmbrăcăminte de schi – cazul nu este ușor și necesită o abordare responsabilă. Nu vă grăbiți, cântăriți totul și gândiți-vă la asta și apoi alegerea dvs. vă va încânta de mult timp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: