Costume sportive de iarnă

Costume sportive de iarnă

Orice fată care își urmărește figura și conduce un stil de viață sănătos, continuă să se angajeze într-un sport și în sezonul de iarnă. În schi prioritar, patinaj, snowboarding, joguri în aer liber. Pentru a se potrivi sporturilor într-adevăr ajutat la sănătate, și nu contrariul, nu faceți fără costum de sport izolate.

Caracteristici și avantaje

Această bucată de îmbrăcăminte vă permite să vă simțiți cât mai confortabil, fiind în aer proaspăt chiar și în sezonul de iarnă. În interiorul fiecărui costum sportiv există un termal special. Se evaporă bine și absoarbe umezeala menține în mod eficient corpul în cald și protejează împotriva înghețului.

Acesta poate fi făcut din diferite materiale, dar trebuie să se acorde preferință sinteticii cu un amestec de fibre naturale. O astfel de opțiune este durabilă. Diferite cu proprietăți impecabile de izolare a vaporilor și vă permite să vă simțiți cât mai confortabil posibil.

Avantaje:

  1. Călduros. Țesutul membranei și umplutura de înaltă calitate efectuează funcția de termoregulare și oferă temperatura optimă în orice vreme.
  2. Confort. Datorită tăieturii speciale, vă puteți comporta cât mai activ. Confortul suplimentar oferă manșete pe mâneci și sprâncene care împiedică înfășurarea și zăpada.
  3. Aspect estetic. Costumurile sportive calde sunt diferite culori și stiluri, astfel încât în ​​orice situație veți arăta atractiv.

Vizualizări și modele

Femeie pentru mersul pe jos

Costumele sporturilor de iarnă sunt cele mai populare la mamele tinere care au nevoie de haine calde și confortabile pentru mersul pe jos cu copiii.

Va fi potrivit pentru a merge liniștit cu un cărucior și a zburat în zăpadă împreună cu babe cultivate.

În mod obișnuit, astfel de costume constau din pantaloni calzi cu o talie copleșitoare și o jachetă încălzită. Soluția optimă va fi semi-salopetă pe curele, care se ocupă de cele mai multe arme. Curelele oferă o fixare fiabilă, deci chiar și cu cel mai activ timp petrecut, pantalonii vor rămâne în vigoare.

Datorită pantalonilor cu o potrivire ridicată, puteți renunța la o jachetă lungă, va fi un model până la mijlocul șoldurilor. Desigur, jacheta trebuie să fie cu o capotă, ceea ce sporește proprietățile sale de protecție.

Pe SinyProna

Aceste modele sunt potrivite pentru schi și șosete de zi cu zi.

Poate fi două costume (pantaloni și sacou) + troică (pantaloni, jachete și jachetă) și jumpsuit de schi cu o jachetă.

Acestea sunt cusute din țesut de manta quiltad pe un tub sintetic, astfel încât acestea sunt superb de reținere căldură, în timp ce posedă proprietăți de ventilație. TAKA Costum de sport este foarte ușoară, nu strălucește mișcări în timp ce joacă sport, ceea ce este foarte important.

Material

Poliester sau iubiți

Țesături sintetice. Ele sunt durabile, rezistente la uzură, nu ard, nu se tem de umiditate, ei țin forma bine și de a rezista cu ușurință impactului temperaturilor scăzute. Aceste țesături au rezistență excelentă la temperaturi ridicate, atât de ideale pentru coaserea costumelor de sport de iarnă.

Polipropilenă

Pentru a cita costum de sporturi de iarnă, se utilizează tipul de polipropilenă obișnuită și tipul modificat din polipropilenă.

Țesătura din polipropilenă este rezistentă la deteriorarea mecanică, scăderea temperaturii și influența substanțelor chimice. Dar cel mai important lucru este că are proprietăți hidrofobe foarte bune – practic nu absoarbă umiditatea, deci un costum de sport din acest material rămâne cald și ușor chiar și cu transpirație activă.

Bumbac

Nu priviți popularitatea materialelor sintetice, niciunul nu asigură condiții atât de confortabile ca bumbac uscat.

Această țesătură constând dintr-o varietate de fibre, foarte moale și plăcută la atingere, se potrivește strâns.

Bumbac are proprietăți ridicate hidrofilice: ușor și rapid absoarbe umezeala și o ia din corp. Țesătura păstrează umiditatea până când este complet umedă. Dar când produsul este complet, lichidul absorbit începe să circule liber de piele până la suprafața țesăturii, care poate fi comparată cu o pompă termică spectaculoasă.

Branduri

Adidas

Adidas Costumurile sportive se disting prin înaltă calitate și confort.

Sortimentul prezintă costume pentru sporturi de iarnă cu mâneci lungi și o capotă, așa că se încălzesc în sporturile de aer proaspăt. Marca are mai multe limite de iarnă, astfel încât fiecare fată poate alege un costum de gust.

Există modele din tricotaje strălucitoare, cu manșete elastice confortabile. Ele sunt potrivite pentru jogging în sezonul de iarnă. De asemenea, există modele încălzite de iarnă din poliester. Ei se vor încălzi în ele pentru a juca sport și pentru a merge chiar și în cel mai puternic îngheț.

Ribok

Costume sportive Reebok calitative și confortabile. Acestea sunt cusute dintr-o țesătură cu proprietăți speciale, astfel încât costumele acestei mărci să aleagă atât profesioniști, cât și iubitorii neexperimentați. Ei protejează împotriva oricăror condiții meteorologice negative, posedă higroscopicitate ridicată și permit pielea să „respire”.

Țesătura nu este frică de mirosuri neplăcute și rezistente la razele ultraviolete. Costumele nu necesită îngrijiri speciale, pot fi ușor spălate și eliminând diferite locuri.

Nike

Orice costum de sport Nike nu este numai cald și confortabil, ci și incredibil de elegant.

Acest criteriu este foarte important pentru fetele moderne care le pasă de apariția lor în orice situație. Prin urmare, va fi posibil să mergeți la o plimbare cu un copil, să mergeți dincolo de oraș sau chiar să mergeți la cumpărături.

Costumul standard de iarnă constă din pantaloni izolați și jachete cu glugă. Ea este bine adiacentă corpului, astfel încât să nu vă mai fie frică de vânt și alte condiții meteorologice negative.

Puma

Costumele sportive de iarnă Puma sunt foarte populare. Nu vă uitați la faptul că acestea sunt produse de înaltă calitate, costul lor este destul de accesibil unui larg consumator. Toate modelele sunt convenabile și practice, iar aspectul lor vă va permite să arătați întotdeauna foarte atractiv. De regulă, acestea sunt costumele făcute în schema de culori inadecvată, deci sunt minunate pentru mersul cu copiii sau călătorii pentru oraș.

Cum de a alege?

Pentru o plimbare

Dacă alegeți un costum pentru o plimbare, acesta trebuie să fie alcătuit din pantaloni calzi și jachete. Lungimea acestuia din urmă ar trebui să fie astfel încât bucata dvs. să fie complet acoperită. Este de dorit ca mânecile să fi fost manșete tricotate care să-și protejeze mâinile de vânt.

Acordați atenție prezenței controlului climatizării, care nu va da corpului să se supraîncălzească. De asemenea, important, la prima vedere, detalii minore: buzunare adânci de fixare, o capotă în vrac care își protejează capul de impactul precipitațiilor, o căptușeală specială care va respinge simultan umezeala și încălzirea.

Pentru activități în aer liber

Încălzit trei costume perfect potrivite pentru schi sau snowboarding.

Ei bine, dacă există dungi speciale pe genunchi și coate – vor extinde rândurile costumului de sport de mai multe ori.

Verificați calitatea fulgerului, trebuie să faceți față acestuia, chiar dacă vă aflați în mănuși. Acest lucru este important, pentru că nu doriți să le eliminați într-o zonă deschisă în care vântul suflă de peste tot. Este important să luați în considerare calitatea cusăturilor, dacă în interior, ele sunt perforate de o panglică specială care minimizează suflarea.

Calitatea filtrului

Aproape în orice costum de sport pentru sezonul de iarnă, există un material de umplutură.

Modelul de pe SinyTENDER este potrivit pentru o iarnă foarte rece, plimbări nemișcate în zonele urbane, unde cantitatea de vânt este minimă. Un astfel de umplutură este practică și convenabilă, dar umiditatea este frică. Prin urmare, schiul nu se va potrivi.

În acest caz, este mai bine să vă acordați atenție izolației hipoallergene mai calde, de exemplu, Tinsules sau Holofiber.

Imagini

  • Un astfel de costum de sport este ideal pentru schi sau snowboarding. Stratul superior impermeabil va proteja în mod fiabil împotriva umidității, izolația de înaltă calitate nu va da foc. Designul elegant va permite chiar și în procesul de mișcare să rămână la modă și atractivă. Marginea de blană de pe capotă nu este doar o izolație suplimentară, ci servește și ca imagine. Uite complement mega cizme calde-lunas și confortabil cu haine de culori de muștar, a căror umbră ecou cu culoarea decorului pe tracksuit.

  • Alegerea unui tracksuit de iarnă pentru jogging, acordați atenție modelelor subțiri și convenabile cu funcția de termoregulare. Legături negre izolate, jachetă, olimpiyar și capac, strâns adiacentă în cap – aceasta este o alegere excelentă. Este foarte important să alegeți suficiente adidași calzi și confortabili. Nu uitați de asemenea despre mănuși astfel încât mâinile tale să nu congelate și ochelari speciali care îi vor proteja ochii de vânt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: