Costume sportive Nike

Costume sportive Nike

OED devine recent stil de viață sănătos populare. clase Sport – cea mai importantă componentă. Pentru antrenamente de succes, nu alegerea unui costum de sport bun. În acest sens, nu pierde, dacă aveți haine confortabile și frumoase celebrul american de brand Nike.

Avantaje

Nike începe început din anii ’60 ai secolului 20. Fondatorul ei a fost un economist și un sportiv Phil Knight, care inițial angajat în revederea reușită a adidaților chinezi. În viitor, omul de afaceri și-a creat propria linie de bunuri sportive, care aproape imediat sa dovedit a fi la cerere de la consumator. Până în prezent, Nike este o marcă cunoscută la nivel mondial. Costumele sportive ale acestui brand au o serie de beneficii:

 • Absorbiți perfect umiditatea și asigurați circulația aerului. Costume destinate antrenamentelor stradale, impermeabile și protejate perfect de vânt.
 • Realizate din cele mai recente materiale sintetice, plăcute la corp, hipoalergenic, care își păstrează aspectul original chiar și după mai multe stiluri. În plus, țesătura rezistentă la uzură, nu se estompează la soare, respinge murdăria și ușor de îngrijit.
 • Produsele distinge croitorul de înaltă calitate și fitingurile elegante.
 • Modelele (în principal pentru femei) sunt caracterizate printr-o varietate de soluții de culoare tăiate și originale.
 • Hainele sunt foarte convenabile și practice, dar în același timp arată elegant și estetic. Costume sportive se repetă perfect contururile corpului, nu argumentează mișcări. Ele nu sunt resimțite pe corp: atletul nu este distras în timpul antrenamentului și poate să se piardă pe deplin în sport.
 • Costumele pentru bărbați, femei și copii sunt universale – potrivite pentru antrenament și plimbări, sunt ușor combinate cu diferite obiecte de îmbrăcăminte.

Popularitatea costumelor sportive Nike confirmă feedback-ul marcat al consumatorilor, printre care este imposibil să se întâlnească nemulțumit. Singura îmbrăcăminte negativă a acestui brand, cu toate acestea, ca și alte branduri cu un nume mondial, este un cost destul de ridicat. Cu toate acestea, există întotdeauna posibilitatea de a achiziționa un costum de sport în timpul acțiunilor și vânzărilor sezoniere.

Citește mai mult  Cireșe - rochie - suculentă și "gustoasă" imagine + imagine

Modele

Sortimentul costumelor sportive ale femeilor Nike este extrem de variat. În general, se pot distinge următoarele soiuri principale:

 • Costume pentru instruire în sala de gimnastică: Fabricat din tricotaje și alte țesături similare.
 • Kituri sportive în zilele calde de vară: Fabricat din țesături ușoare Aerul de conducere.
 • Îmbrăcăminte pentru antrenament în vreme ploioasă. Aceste produse sunt create din materialul impermeabil, impermeabil și aer rece.

Costumele sportive ale femeilor au următoarea configurație:

 • Pantaloni standard de două – sport și o jachetă cu o clapetă de șarpe (cu un guler de mână pentru antrenamente în cameră sau cu glugă pentru clase în aer liber).
 • Pantaloni sport și jacheta (posibil cu o capotă).
 • Troika Costum (pantaloni sport, jachetă și vesta).
 • Opțiunea ușoară – jambiere, tricou și vesta.
 • Opțiuni de vară ușoară: pantaloni scurți fie pantaloni cu tricou, partea de sus sau tricou.

Trebuie remarcat faptul că sexul frumos este deosebit de popular cu un triplu. Acest lucru a fost mai ales iubit de Autolee și fete care sunt în mod constant în mișcare. Acest model este convenabil pentru toamnă și primăvară, iar în plus, puteți combina elementele kitului, creând imagini noi de fiecare dată. Există o versiune de vară în care jacheta înlocuiește tricoul. Unele tinere doamne sunt înlocuite cu pantaloni de sport, iar bluza este un top sau broasca.

În ceea ce privește modelele de sex masculin, au o orientare mai clasică, nu atât de diversă de soluțiile de tip și color.

Soluții de moda

Marca comercială Nike monitorizează în mod constant cele mai recente tendințe de modă – ca rezultat, fiecare colecție este îmbunătățită, produsele devin mai elegante și mai confortabile. Deci, cele mai populare modele ale sezonului curent – Departamentul-1 și DBL Sport Hban.

Costum sportiv în mod clasic și montat. Fulgerul și butoanele sunt practic invizibile. De asemenea, relevante olimpice scurte, bombardiere.

Pantalonii sportivi la modă pot fi un stil diferit: drept, îngust, îndoit, pe o bandă de cauciuc. Lungimea variază, de asemenea, de la modele lungi la al cincilea la pantaloni scurți.

Citește mai mult  Sweets Supreme

În plus, astăzi în tendință un astfel de lucru ca un costum de sport cu o jachetă – un pulover de tricotaj sportiv, care poate fi combinat cu pantaloni, jambiere sau pantaloni scurți. Plumb se distinge printr-o mică gât rotundă, o bandă de cauciuc pe fundul produsului, absența elementelor de fixare. Opțiunile bărbaților vor accentua forma fizică excelentă a proprietarului lor, iar femela – eleganța figurii (în special, câștigând cu jambierele).

Textile

În timp, astfel de kituri nu sunt deformate și nu își pierd culoarea ca rezultat al spălării. Rețineți că marca are costume cusute complet din țesături naturale, ele sunt destinate unei anumite categorii de persoane cu non-eficiența materialelor sintetice. Produsele Nike sunt elastice, potrivite perfect figura și mișcările absolut nu timide.

Costumele sportive Nike sunt realizate dintr-o combinație de materiale sintetice moi și țesături naturale. De exemplu, bumbacul în combinație cu Viscoză – respectiv 95% și 5%. Modelele calde, pentru antrenament în sezonul rece, constau din 100% din poliester, datorită tehnologiilor moderne de aer de conducere și umiditatea absorbantă.

Haine pentru sporturi intensive Nike sews dintr-o țesătură specială de înaltă calitate, cu proprietăți pentru a absorbi umiditatea excesivă (datorită tehnologiei speciale de potrivire uscată). Ca urmare, pielea rămâne uscată, datorită lipsei de transpirație, iritații și apar diferite reacții alergice. Atletul nu transpiră chiar și în timpul plimbării.

Costumele pentru antrenament pe stradă în zilele răcoroase ploioase sunt fabricate din material cu proprietăți de izolare termică (Clima Fit și Tehnologia Fit Therma). Un astfel de control al climei nu permite unui atlet.

Tehnologia specială FIT FIT vă permite să creați o țesătură care să reziste la condiții extreme. De regulă, coase costume de sport masculin de la ea, care nu se teme de ploaie, blizzard și chiar furtună.

Culoare și imprimare

O carte de vizită a fiecărei colecții de sex feminin, în plus față de stilurile la modă, sunt culori strălucitoare și imprimări originale.

Citește mai mult  Dulciuri cu imprimare

Designerii mărcii întotdeauna vă rog podeaua frumoasă, cu o gamă bogată de culori – de la tonuri saturate la cea mai delicată. O combinații luminoase relevante de albastru închis cu roșu, albastru sau alb, gri cu roșu, roz sau turcoaz. De asemenea, puteți alege opțiunile tradiționale monocromatice: culoare neagră, gri, grafit.

Pentru iubitorii de soluții extraordinare, brandul oferă costume de sport violet, coral, luminos galben, precum și lucruri Fuchsia la modă. Designerii de modă au dezvoltat, de asemenea, tot felul de opțiuni de tipărire (florale, abstract și alte desene).

Linia de îmbrăcăminte pentru bărbați din punct de vedere al culorii are în principal focalizarea clasică. Acestea sunt costumele unei varietăți de nuanțe de gri, albastru, precum și alb-negru neschimbate. Combinațiile culorilor specificate arată armonios, precum și combinații gri-verde, Burgundy Blue. În plus, există modele originale: de exemplu, un fundal de costum gri deschis decorează fragmente cu o imprimare „cușcă” în tonuri albastre. Amintiți-vă că pe fiecare model există întotdeauna un logo corporativ Nike.

Cum de a alege?

Fetele, punându-se pe Nike Sports Suit, în primul rând, caută să arate elegante. Acest lucru este ușor de realizat în haine de acest brand. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare moda un punct important – partea de sus și de jos a kit-ului trebuie să fie echilibrat. De exemplu, dacă purtați un tricou vrac sau vesta, apoi în rolul Niza, este de dorit să se aleagă jambiere în etanseitate. Și invers, pantaloni de sport gratuit va arata armonios ca un top strâmt.

În plus, alegerea o versiune potrivita a costum de sport, să ia în considerare scopul său țintă. De exemplu, dacă aveți nevoie de un lucru exclusiv pentru antrenament intensiv, apoi cumpăra un kit cu o suprafață „respirabil“ furnizarea de bună circulație a aerului. Dacă aveți de gând să meargă într-un costum de sport în seara de odihnă sau în natură, apoi, în primul rând, să acorde atenție atractive opțiuni de exterior elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: