Cu care puteți combina fustele verzi?

Cu care puteți combina fustele verzi?

Nu mai multă imagine feminină și romantică decât o femeie în fustă pliată. Moda pe pleks se întoarce din trecut și nu va trece poziții.

Vizualizări

Între timp, numele pleks este un colectiv.

Sub acest nume, astfel de produse apar:

 • Plâns+
 • Fuste directe „Corrug”+
 • cu cochetă pe șolduri.

Diferența este că plisteiul este o fustă directă cu pliuri mici, aceeași în lungime, iar ondularea este o șlefuire interconectată sau la soare cu pliuri mici care extind cartea.

Nu este un secret că pliurile de pe șolduri își măresc volumul. Modelele cu cochete sunt potrivite pentru femeile cu o figură luxuriantă.

Pentru fustele pliate țesut adecvat de calitate diferită. Acesta este poliester, mătase, țesătură de bumbac ușoară, in, lână. Uneori există Plentiles sau onduri de cupru.

Cea mai populară lungime „franceză” la genunchi sau midi (chiar sub genunchi).

Nuanțe populare

Fiecare sezon de case la modă sunt atribuite culorile dominante în haine. De regulă, culorile sunt numite mai multe culori. Din nuanțele verzi din toamna anului 2020 Ultramarin recomandat. Este reprezentat de un ton umbros de smarald, în care există o particulă de albastru.

Albastru verde Plisate salvează în memoria vara de ieșire: verde saturat și culoarea smarald a mării în soare. Aceasta este o culoare complexă, este dificil să alegeți umbra perfectă a vârfului.

Pentru a nu face o greșeală cu alegerea, este mai bine să utilizați culori universale, armonizarea cu totul: negru, alb, gri.

Culori reci – Emerald, albastru-verde – combinat cu nuanțe calme de roz, albastru, liliac.

Verde inchis Fuste în fold fin este caracteristic imaginii de iarnă. Pulovere calde de nuanțe întunecate, jachetă de bombardiere sau denim se potrivesc cu ușurință într-o imagine la modă cu culoarea pliată. O umbră luminoasă de Marsala sau Sapphire va servi ca o bijuterie cu o fustă verde închis.

Tendința sezonului este o fustă verde închis într-o singură culoare cu partea superioară a rochiei.

Un pulover sau o bluză tricotată cu model de prădăciune a animalelor este potrivită pentru o fustă de culoare verde monofonică.

Pentru vară sau ieșire romantică au recomandat fuste de măsline sau mlaștină. Aceste nuanțe calde sunt combinate cu culori maro, bej, portocaliu.

Dacă doriți să experimentați, aveți nevoie pentru a alege culoarea de accesorii si bluze care nu susțin cu verde activă.

Ce sa porti?

La figuri mari, subțiri, orice fustă în pliu va sta perfect. Dar femeile nu sunt disperate și, folosind tehnici non-hard stil, arată decent în fusta-pleks. Pentru asta aveți nevoie:

 • Pick up lungimea produsului pentru corectarea figurii+
 • Utilizați accesorii+
 • Selectați partea superioară a imaginii corespunzătoare+
 • Ridica pantofii potriviți.

Durata MIDI Vizualizează vizual figura o face mai subțire. Țesătura ușoară, curgătoare a fusta sacrificată dă romantismul și ușurința imaginii.

Fusta de etaj ” scurte cifra femeilor mici. Lungime adecvată pentru ei – Midi sau Mini.

Pleks-mini fusta necesită un studiu atent al imaginii.

Pentru a echilibra figura unei femei, partea superioară a costumului ar trebui să fie volumetrică, dar nu lungă. Ea trebuie să deschidă șoldurile. În acest caz, se utilizează o centură sau o centură. Scurtarea focalizării pe talie. Trebuie să evidențiezi pieptul pentru a distrage atenția de la coapse. Bluze cu Ruffs îndeplinește perfect această caracteristică.

Centura de piele maro va decora fusta verde pliala de orice umbra si accentuează talia. Ambreiajul sacului, pieptul sau cross-bodi la tonul centurii va completa imaginea.

Pentru o fustă de vară de mlaștină luminoasă sau de culoare de măsline, o bună adăugire la un vârf scurt al suplimentului alb.

Imaginea memorabilă luminată este creată pe un contrast cu un vârf dungat.

Partea de sus poate fi nu numai monofonică, ci și culoarea. În timpul verii, aveți nevoie de combinații de contrast, contrast de topuri și bluze. Acestea sunt nuanțe potrivite de roșu, galben, portocaliu. Sunt permise tricouri și tricouri cu amprente ale acestor culori.

Fusta plisată se referă la stil romantic în haine. Dar imaginea este ușor de transformat într-un birou, sport. Ar trebui să fie pus pe modelul detaliile corespunzătoare ale îmbrăcămintei, iar arcul dorit este finalizat. Pentru birou tipic de bluze, broaștele, jachete, cămăși denim, jumper. Da, iar culoarea fustei trebuie să se potrivească cu stilul de afaceri. Nuanțele întunecate ale culorilor de mlaștină, măsline, smarald sunt selectate.

În timpul iernii, filmul de fustradă verde va decora o haină de blană scurtată, care nu ascunde frumusețea Proprietarului de pliuri și picioare al acestei rochii romantice. Culoarea pastelă a stratului de blană în combinație cu o fustă verde verde, albastru-verde sau smarald oferă imaginea luminozității.

Cu care combaterea pantofului?

Fără îndoială, în crearea unui mod la modă, pantofii joacă un rol decisiv și final. Un număr mare de modele de pantofi se vor potrivi cu fusta plisată. Este important să se ia în considerare în ce caz sunt create un set de haine.

Pentru o ieșire festivă, aveți nevoie de pantofi pe un călcâi. Părul face ca echipamentul să fie solemn. În plus, în pantofii ei pe tocuri, piciorul este tras vizual. Pentru fustele verzi, ei iau pantofi de contrast pictat, ceea ce face imaginea luminoasă. Alb, bej, culori roșii de pantofi bune pentru garderoba de vară. Sandale pe o singură talpă – completează perfect fusta lungă „în podea”.

La modă pentru a combina incompatibile. Imaginea sportivă implică purtarea adidași și adidași cu orice haine. În birou purtând în mod convenabil pantofi de balet.

În sezonul rece, cizmele și cizmele gleznei. Bocancii gleznei sunt potriviți pentru o fustă scurtă. Ei deschid frumusețea picioarelor. Lungimea Midi arată grozavă cu cizme înalte.

Imagini frumoase

  Fusta verde a oricărei umbre vă permite să creați o mulțime de imagini de neuitat, dacă combinați cu îndemânare elementele dulapului. În natură sau în vacanță, puteți arăta ca o nimfă forestieră sau o tânără Turgenev. În oraș se apreciază afacerea dinamică, stilul de birou.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: