Cum de a alege o rochie de mireasa?

Cum de a alege o rochie de mireasa?

În viața fiecărei fete există același bărbat cu care ea este gata să se lege la căsătorie. Se întâmplă adesea ca tineri casatoriti sunt decis să dea un jurământ la cele mai înalte forțe și merg la biserică pentru a se căsători. Care ar trebui să fie tinuta punctată și cum să-l aleagă?

reguli de alegere

Dacă decideți să nunta, merită atenție la anumite reguli de selecție a rochiei de mireasa:

  • Pentru ceremonia de nunta, tinuta nu este potrivit, prea goale mâini, umeri, spate, picioare și piept. Rochia ar trebui să fie închise sau completate Bolero.
  • Același lucru este valabil și pentru lungime – trebuie să fie sub genunchi. Nu puteți purta o rochie de nuntă scurtă și strânsă.
  • Nu ridica o rochie cu decor Configurat. Broderie de licitație, margele de perle sau draperii vor fi doar dreptate.
  • Satin, sifon, qhipura sau orice alt țesut adecvat din țesătură, dar merită atenție faptului că tinuta sa uitat natural și doar.
  • Modelul ergonomic pentru nunta va fi un drept sau un pic de tăiere curbă.
  • Trenul este un element al rochiei de nuntă a catolicii, deci nu este în întregime potrivit pentru bisericile ortodoxe.
  • Capul este acoperit în mod necesar de o cămașă.
  • Moderarea hainelor continuă într-un fel de pantofi de machiaj și modest, dar confortabil.

Lungime

Mulți sunt obișnuiți să presupună că cea mai optimă opțiune pentru nuntă este lungimea maximă. Frumos, solemn, modest. Lungimea podelei, desigur, este relevantă în orice moment, dar biserica nu interzice rochii de lungime medie, principalul lucru este că genunchii sunt închise.

Citește mai mult  Ștampile de rochii de seară

Rochia lungă din dantelă sau satin va arăta grațios, elegant și doar excelent. Puteți adăuga un șal delicat sau un șal de dantelă pe cap și umeri.

Transformatoarele, care au o fustă pot schimba forma sau pot dezasambla fusta. Printre acestea puteți găsi un model de stil și nuntă adecvată și pentru un eveniment solemn. O fustă detașabilă va rezolva problema lungimii dacă sunteți un iubitor de rochii scurte.

Timbre

Rochii prințesă și an sunt foarte rar aleși pentru nuntă. Se crede că nu este o fustă luxuriantă care să vă permită să demonstrați modestia mirelui. Totuși, tendințele modei au afectat modelele de echipamente de nuntă. Admisibilă pentru a alege o rochie cu mâneci și gât din țesături translucide.

Cu mâneci

Rochia de mireasa poate fi efectuata cu diferite forme de maneci: lanterna, drept, montat, lung sau scurt.

Licitație și feminitate suflă din costume cu mâneci lungi. Opțiunea optimă va fi o rochie cu un corset și mâneci de dantelă, precum și un model din satin.

Dacă alegerea dvs. sa oprit pe un model cu maneci scurți, atunci ar trebui să adăugați mănuși potrivite pentru culoare și material.

Închis

Potrivit canoanelor bisericii, este o rochie care acoperă mâinile, umerii, pieptul și picioarele, va fi perfect pentru nuntă. Costurile etichetate închise sunt potrivite pentru fete modeste și grave care doresc să arate impecabile. Și mânecile și corsetul guisiunii vor dilua rigoarele.

Dantelă

Costumele rănite de dantelă și guipure vor sublinia fragilitatea și sensibilitatea fetei. Rafinat și bogat va fi o astfel de rochie de mireasa.

Un alt avantaj va fi faptul că, datorită luxului materialului, costumul nu are nevoie de decorațiuni și adăugiri speciale. Rochia poate fi cusută din țesături deschise sau decorate de ele.

Citește mai mult  Rochie tunică - imagine elegantă și modernă

Simplu

Simplitatea și frumusețea costumelor fără persoane inutile vor sublinia nevinovăția mirelui, dă-i sensibilitatea și feminitatea. Un astfel de costum va fi cel mai optim pentru ritualul de nuntă. Rochia simplă de satin cu vehicul de dantelă va fi cea mai câștigătoare opțiune.

Pentru gravidă

Dacă nunta va avea loc în timpul sarcinii, merită să luați cu atenție o siluetă. În primele luni de sarcină, opțiunea optimă va fi echipamentul A-siluetă sau o rochie greacă cu o talie înaltă, care va ascunde burta.

Deoarece o rochie albă, conform dogmelor religioase, poate purta doar o fecioară, apoi fetele într-o poziție ar trebui să aleagă rochia altor tonuri ușoare.

Pentru plină

Pentru a alege un model, merită să mergeți cu prudență, luând în considerare caracteristicile fizice. Silueta grecească universală va ascunde aproape toate defectele din abdomen, iar costumul A-Silhouette va corecta vizual defectele din șolduri.

Dacă aveți o talie clar definită, încercați rochia Silhouette Mermaid.

Rochia trapezului va ascunde șolduri largi și va face vizual umerii mai largi.

Culoare

În plus față de albul tradițional, nunta este, de asemenea, costumele perfect potrivite ale oricăror tone ușoare și blânde: roz, cremă bej, lapte, verde, albastru, albastru.

Inacceptabil pentru îmbrăcăminte de nuntă de culori închise.

Rochia albă este o soluție tradițională de nuntă, astfel încât acest costum nu va pierde niciodată. În plus față de simbolurile albului, este, de asemenea, combinat perfect cu bronzul mirelui. Deci, dacă aveți timp să vizitați marea sau în solariu în fața nunții, va fi foarte bun să vă uitați la costumul alb de piele de bronz.

Accesorii

Pantofi

Asigurați-vă că acordați atenție pantofilor în care veți sta la ceremonia de nuntă întreagă. Ar trebui să fie modest și confortabil, pecălcâi scăzut, deoarece coroanele vor fi ținute peste cap.

Citește mai mult  Femeie frak

Nu recurgeți la alegerea pantofilor cu elemente luminoase și atrăgătoare, deoarece acestea nu se potrivesc într-o imagine simplă.

Frizură

Ca o căptușeală pe o nuntă, puteți folosi un văl, o batistă translucidă sau o căpătare pe cap, precum și o pălărie. De asemenea, soluția modernă va fi o capotă din dantelă sau palatină.

Puteți adăuga o imagine utilizând alte accesorii, de exemplu, folosind mănuși de orice lungime, bratari de culori vii sau capete pe umeri.

Rigoarea și simplitatea rochiei de mireasă implică umerii și brațele acoperite, dar acest lucru nu înseamnă că rochia ar trebui să fie închisă surd. Alegeți un dantelă Bolero la rochia, șalul sau vasul extins și nu trebuie să renunțați la modele deschise.

Hairstyle

Coafura ar trebui să fie, de asemenea, simplă, astfel încât să nu strică sub capul căruia îi va acoperi capul. Dacă coafura este completată de FATA, atunci nu este necesară acoperirea capului – principalul lucru este că vehiculul acoperă partea de sus.

Flori vii în coafură și ca decorațiuni.

Machiaj

În lumea modernă fără machiaj, nu este necesar, deci trebuie să mergeți la biserică cu o machiaj temperată și simplă. Cel mai bun machiaj natural este cel mai potrivit, buzele nu merită dureri, deoarece trebuie să sărutați pictograma și crucifixul.

Și opțiunea cea mai optimă va fi clarificarea acestei chestiuni la preot.

Nunta este evenimente foarte responsabile și cea mai importantă soluție în viața tinerilor. De aceea merită considerat-o cu toată seriozitatea și cu toate problemele – machiajul, lungimea costumului, accesoriile, pălării și așa mai departe – pentru a consulta Sfântul Părinte, care va ține acest rit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: