Cum să alegeți un top de lenjerie și cu ceea ce să îl combinați?

Cum să alegeți un top de lenjerie și cu ceea ce să îl combinați?

Topul de lenjerie a cucerit inima lui Modnitz și a intrat în numărul de elemente de bază ale dulapului. Dacă alegeți tăiat dreapta, materiale și textura, acest lucru elegant va ajuta la crearea unui picant si imagine feminina. Dar linia dintre frumusețe și manta în utilizarea de sus este foarte subțire. Este necesar să cunoaștem elementele de bază ale stilisticelor care vor ajuta să decideți ce și cât de bine să poarte vârfuri de lenjerie și din ce opțiuni ar trebui refuzate.

Opțiuni Croy

Sus în stilul de lurking poate fi efectuat în diferite tipuri de stil.

 • Free Cut. Produsul completează curele subțiri, care adaugă o imagine a feminității. Stilul poate ascunde defectele figurii, deoarece nu implică o felicitare strânsă a siluetei. Dar trebuie să știți că proprietarii unui sân mare, curele subțiri vor deveni o opțiune mai bună, așa că partea de sus va arăta prea sfidător.

 • Top bustier. Modelul este echipat cu pahare de susținere care se concentrează pe zona toracică. Produsul implică o formă densă în figură și se potrivește fetelor cu o figură bună.

 • Tăiat tăiat. El accentuează forma și se concentrează pe gât, umeri, piept. Modelul de montaj își poate permite fetele unui complex subțire. Produsul este bine combinat cu fusta, blugi, pantaloni, jumper, cardigan.

 • Top cu Volamyi. Decorul ondulat poate fi făcut din aceeași țesătură ca cea de sus sau dintr-un material de contrast, de exemplu, dantelă. WAOLAS pot fi plasate pe linia de piept sau pot decora un v-gât.

O astfel de tăietură atrage atenția asupra Sine și adaugă imaginea umbrei romantismului.

 • Modelul cu Koulisa. Această versiune a lui Croy vă permite să creați draperii în zona de piept sau talie. Puteți muta faldurile folosind o panglică, strângerea materialului cu formarea de pliuri frumoase.

Tipul de lenjerie de vârf poate fi cotitorat în diferite moduri de lungime a produsului.

 • Crop cultură. Un astfel de model este foarte scurt și scutură zona abdomenului. Această opțiune este potrivită numai pentru cei care au o figură ideală. Este posibilă combinarea scurtei top cu fustă sau pantaloni, pantaloni scurți, precum și cu cardigan, sacou sau sacou. Pentru stilul biroului de afaceri, acest lucru nu este potrivit, dar poate fi folosit pentru o plimbare sau o excursie la plajă.
 • Lungime standard. Linia de jos a produsului este situată chiar sub talie. Această opțiune este universală și ușor combinată cu tot felul de haine.
 • Un model extins. În lungime ajunge la mijlocul șoldului și ceva reamintește tunica. Cu această tăietură, puteți ascunde defectele figurii, cu condiția ca țesătura să facă liber o siluetă. Există opțiuni mai lungi care pot ajunge la genunchi și seamănă cu Sundress. Astfel de vârfuri sunt purtate ca un tip separat de îmbrăcăminte sau combină cu alte elemente de garderobă.
Citește mai mult  Cămașă de rochie - de la brutal la imaginea elegantă

Stylistii cred ca topul arata cel mai elegant daca ceasul lui este simplu si are curele subtiri clasice.

Finisajul decorativ sub formă de dantelă sau suspensie este mai bine pentru a evita, deoarece simplifică produsul, iar în unele cazuri o face să apară fără gust.

Materialele

Partea de sus ca element de lounge implică utilizarea țesuturilor ușoare și curgătoare. Cele mai potrivite produse sunt considerate a fi mai multe opțiuni.

 • Atlas. Material textura ușoară, plăcută, care curge. Dar are o luciu excesiv de pronunțat, care poate simplifica aspectul produsului, în special în combinație cu dantelă. Modelele de satin fără decorare arată mai bine și elegant.

 • Mătase. Este considerată o cârpă scumpă și de înaltă calitate, cu o mată sau jumătate. Materialul de mătase este plăcut pentru piele, nu se va lipi de figură și se potrivește liber. Această țesătură este subțire, deci este ușor să se drapeze, să facă lebede, mici garnituri. Mătase este folosită pentru a crea siluete de zbor gratuite.

 • Catifea. Materiale navale dense din care sunt create topuri pentru imaginea de seară. Fabric moale, se potrivește siluetei fără formarea de șanse. Catifea potrivită pentru a decora dantelă, suspensie, broderie.

 • Dantelă. Material subțire și deschis care este utilizat pentru a crea modele translucide ușoare și, de asemenea, utilizate pentru finisarea produselor cusute din alte țesuturi. Versiunea dantelă arată întotdeauna foarte inteligentă și atrage atenția.

În ciuda varietății țesăturilor, stilistii cred că cea mai bună opțiune pentru partea de sus este de mătase.

Nu se recomandă utilizarea produselor din țesuturi tricotate, deoarece acestea sunt denumite fundul lenjeriei de corp sau îmbrăcăminte de acasă.

Culori

Pentru topurile făcute în stil de salon, cele mai potrivite nuanțe pastelate – poate fi bej, albastru, roz, lilac, lămâie, turcoaz, culori gri și, de asemenea, pentru astfel de produse sunt potrivite clasic alb și negru. Lucrurile de tonuri pastel reîmprospătare și întineri imaginea, face mai feminina si fragila.

Citește mai mult  Tunică din Chiffon

designeri de culoare negru sunt considerate relevante, deoarece este ușor de combinat cu alte puncte de dulap și silueta subțire vizual. În ceea ce privește alb, este universală, deoarece este ușor de a combina cu orice culori si imprimeuri. Alb este una dintre opțiunile clasice, se pare în stare proaspătă și imobilizat. Modelele albe sunt potrivite în orice situație care variază de la o petrecere prietenoasă și se termină cu un stil business. În performanță alb, mătase, dantelă, ghipura, satin, sifon arata grozav.

În plus față de nuanțe pastelate, în partea de sus lenjerie poate avea o paletă mai luminoasă. De exemplu, produsele într-un albastru, verde smarald, teracotă, alleum saturate sau luminos ton portocală aspect foarte expresiv.

De fapt, utilizați la elaborarea imaginii și de sus cu modele. Poate fi flori de acuarelă, desene monocrome geometrice stricte, ornament grec sau floral.

Este mai greu să combine produsele în culoare, decât opțiunile unic, dar într-o combinație pricepută, acest element al dulapului poate deveni o imagine evidențiază.

Ce sa porti?

În combinație cu partea de sus puteți crea diferite imagini. Acest articol de garderobă va merge pentru o combinație cu:

 • Sacou+
 • blugi+
 • Cămaşă+
 • pantaloni+
 • Fusta+
 • Pantaloni scurti+
 • Sacou+
 • sacou+
 • Pulovere și alte lucruri.

Topul clasic de lenjerie este considerat universal pentru motivul că poate fi combinat cu o cântărire de lucruri și de uzură în orice moment.

Imaginile create în combinație cu partea de sus sunt potrivite pentru viața de zi cu zi, într-o atmosferă festivă sau de afaceri.

 • Business Luc. Sus este utilizat fără finisaje suplimentare, este mai bine să alegeți mătase sau atlas din materiale, culoarea este selectată în funcție de setul principal de îmbrăcăminte. Sus este sigur de a acoperi cu o jachetă sau jachetă.
 • Stil casual. Top combinat cu blugi, pantaloni de bumbac sau pantaloni scurți. Se uită frumos în versiuni cu mai multe straturi atunci când fusta combină, blazer, sacou. Uneori, partea de sus este pusă pe o broască țestoasă sau cămașă, creând o imagine jucăușă.
 • Ceapă pentru petrecere. Prin acest caz, este oportună utilizarea vârfului de catifea, sifon, satin, guipure. Pentru decoratiuni pot fi luate strasuri, suspensie, lanțuri, flori. Micul vârf arată frumos împreună cu un costum de pensulă sau o fustă cu o lungime MIDI. Shorts și mini fusta în acest caz nu sunt potrivite, deoarece se dovedește o imagine prea mare.
Citește mai mult  Sari - Rochie de zeițe hinduse și indian obișnuit

Bellery Sus este convenabil și practic, poate fi combinat cu o batistă și bijuterii cervicale, revigorarea costumelor de afaceri stricte și plictisitoare.

Exemple frumoase

Pentru o petrecere festivă, este oportună utilizarea culorilor de top de aur sau argint, este perfect combinată cu pantaloni de mătase sau fusta.

Bright top arată în mod ideal în combinație cu o jachetă albastră neagră sau întunecată. Un astfel de echipament este chiar adecvat în birou.

Pentru viața de zi cu zi, în partea de sus va fi bine combinat cu modele de fitness de pantaloni sau o fusta largă în vrac.

O combinație de contrast de negru de top si fusta alba sau de culoare creează o imagine luminoasă a lucrurilor simple,.

blaturi lenjerie de mătase de nuanțe pastel arată feminine neobișnuit în combinație cu o piele sau jacheta din denim.

Despre cum să coase clothespiece cu propriile mâini, puteți afla din clipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: