Cum să faci tăieturi pe un tricou?

Cum să faci tăieturi pe un tricou?

Aveți un tricou preferat. Sau nu, nu așa – ai avut un tricou preferat. Ea obosită de tine, pătată, a pierdut forma. Îmi pare rău că trebuie să-l arunci sau să pui o cârpă. Sau poate încerca să-i dea o viață nouă? O mică fantezie și ambițiune – și aveți din nou un tricou preferat.

Vei avea nevoie:

Șablonul pentru care veți face tăieturi sau decupaje (sau o idee clară despre ceea ce veți face).

Foarfece ascuțite cu capete ascuțite sau cuțit de papetărie.

Bucată de fibră de sticlă sau dimensiune din plastic cu tricoul tău.

Cârlig sau ace dacă doriți să obțineți tăieturi de răchită+

Opțional, decor.

Puteți lucra mai întâi „pe pisici”, adică pe ceva foarte inutil și puteți să riscați și să tăiați imediat tricoul în sine.

Secțiunile pot fi împărțite condițional:

Local:

 • În regiunea gulerului (tăieturile semicirculare sunt potrivite), în timp ce puteți tăia guma+
 • Pe mâneci (tăieturi verticale elegante)+
 • pe spate și față (la înălțime diferită)+
 • (Puteți alege o opțiune excelentă cu panza auxiliară cu tăieturi orizontale realizate din același tricou sau dantelă cusută).

Către:

 1. Vertical+
 2. Orizontală+
 3. Diagonală+
 4. semicircular+
 5. În general, puteți tăia modele dacă sunteți sigur că vor arăta bine pe acest tricou

Informa:

 • Benzi plate+
 • „Laces”+
 • interconectate unul cu celălalt, de exemplu, sub formă de panglici.

Secvențiere:

Decideți cu locul și forma tăierii.

„Purtați” tricoul pe o suprafață plană (PAL, placă, plastic, plexiglass) pentru ca tăieturile să fie obținute doar pe o parte a tricoului fără a deteriora al doilea.

Citește mai mult  Bluze pereche

Reducere superficială sau tăiată

Acum cel mai rău lucru – tăiat! Unul sub altul face două tăieturi. Încercați să nu permiteți zzabrin.

Degetele mari și indexate preiau bazele opuse ale tăierii și trageți ușor țesătura pe laturi. Ca rezultat, atunci când eliberați cârpa, marginile tăieturi răsucite și veți renunța la dungi plate, ci ca și cum ar fi „încălcături”.

La fel ca cu fiecare bandă tăiată, întinzându-se în mod necesar în direcția în care tăiați țesătura – dacă au tăiat orizontal, apoi trageți într-o direcție orizontală, în cazul unei secțiuni verticale – verticale.

Apoi, la cererea dvs., puteți să vă puneți deja noul tricou și purtați-vă și puteți lega încă benzile între ele cu un cârlig de tricotat.

Dacă doriți, decorați pene, pietre, margele. Cel mai important, nu exagerați.

Notă: Nu faceți prea multe tăieturi, efectul unui corp gol în această opțiune nu este foarte frumos, ca să nu mai vorbim de faptul că nu este întotdeauna adecvat.

Idei interesante pentru tăieturi pe un tricou:

Tăieri verticale pe tricoul inferior sau pe mâneci de fund. Rezultatul este o margine care va arăta mai ales dacă ați sfărâmă fiecare bandă la cel mai obișnuit nod și decorați margele.

Ornament disecat. Aplicați un desen pe un șablon pe țesătură, apoi tăiați modelul cu crestături mici. Rezultatul este deosebit de impresionant asupra lucrurilor ușoare.

„Coaste”. Poate fi localizată pe spate sau pe stomac, în funcție de formă și de curajul tău. Fă-i larg pe partea de sus și de îngustare – va adăuga o imagine a originalității.

Citește mai mult  Rochie cu buclă - pentru un caz special

Faceți câteva tăieturi orizontale din partea de jos la partea de sus la fiecare 4-5 cm în partea laterală a tricoului, treizeci în banda strălucitoare și legați-o pe umăr cu un arc frumos – noul dvs. este un lucru plin de farmec deja chiar și nu este destul de tricou.

O opțiune foarte interesantă este obținută, dacă în partea stângă și spre dreapta gâtului pentru a face mai multe tăieturi verticale, iar benzile rezultate pot fi cupru cu fiecare alte linii situate într-o ordine de verificare.

Dacă tricoul dvs. a întins deja cartea, fac și traversează tăieturile verticale în partea inferioară a acestuia, nu numai că nu puteți restrânge fundul tricoului întins, dar și pentru a simula stilul Hippie.

Foarte spectaculos caută decupaje pe un tricou, care sau alte cârlige.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: