Cum să pliați rapid un tricou

Cum să pliați rapid un tricou

Poate că nu găsiți toate lucrurile lumii ca fiind comune și universale, ca un tricou obișnuit cu care puteți crea multe ceapa nu destul de standard.

Inițial, în vremurile anterioare, tricourile au fost un tip de lenjerie de corp, dar după un timp a început să ia un loc cu drepturi depline printre atributele casual ale dulapului.

Prima mențiune a tricourilor a fost în timpul celui de-al doilea război mondial, când un tricou a făcut parte din garderoba marinarilor în Statele Unite ale Americii.

Materialul de bumbac este utilizat de obicei pentru tricouri de cusut, cu adăugarea de fibre tricotate în cantități diferite.

T-shirt este un produs care se poate întinde, să fie gratuit sau montat. Unele modele pot fi echipate cu un guler mic, precum și cu mâneci lungi, ceea ce este relevant în vremea rece.

Metode de tricouri pliante: scheme, instrucțiuni, Lifehaki

Foarte des, ceea ce face un costum, un tricou este folosit pentru a economisi timp și, de asemenea, a pus-o pe cea mai de sus convenabil. Prin urmare, este foarte important ca produsul să păstreze întotdeauna un aspect elegant.

După spălare și călcat produsul trebuie să fie pliat, astfel încât nu este menta si nu uita cu atenție atunci când este necesar să-l poarte.

Este pentru că există mai multe moduri de a face produsul îngrijit, fără a crea pliuri și firimituri.

De exemplu, există o cale de pliere tricouri literalmente pentru un moment, sau mai degrabă în două secunde.

Pentru a face acest lucru, este necesar să se îndrepte produsul pe o suprafață plană, contur vizual linia compartimentarea T-shirt peste în jumătate, precum și o linie care trece de la umăr, care se află lângă partea de jos a produsului.

Apoi, o parte trebuie să ia un tricou pentru locul în care liniile sunt se presupune că se intersecteaza. O a doua mână – punctul peste partea superioară a umărului, combinarea cu cel mai jos punct, trăgând în același timp și partea care deține celălalt braț.

Produsul în sine format, iar la final, este necesar doar să se aplece de-al doilea manșon, care are doar o fracțiune de secundă,.

Acest mod de pliere tricouri pentru a permite șederea produsului în „formă“, uita-te curat și călcate. Și, în plus, nu are nevoie de nici un efort, și vă permite să faci asta doar o singură mișcare.

Mai multe metode sunt prezentate ca.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: