Dressing de seară de vară

Dressing de seară de vară

Vara este un timp de vacanță, distracție și sărbători. Sezon frumos pentru a se arăta în toată gloria sa. Și rochii de seară plătește o atenție deosebită. Designerii de modă, la rândul lor, oferă cea mai mare alegere. Preferința este dată la lumină, țesături de aer, imprimări luminoase de culoare, modele grafice. Ceea ce este interesant, tradițiile rămase din anotimpurile trecute rămân în tendință. Cu toate acestea, rochiile de vară din stil retro sunt incredibil de populare, dar acum accentul se pune pe moda 20 și 40 de ani. Dar despre totul în detaliu.

Mic de statura

Recepții și diverse părți care sunt efectuate direct în aer liber, dictează stilul lor. Designerii de la cele mai recente spectacole de modă oferite pentru o astfel de mini-mini ocazional, din țesături luminoase. Cu ajutorul unei astfel de rochii, veți arăta farmecul figurii dvs. și, de asemenea, imaginați evenimente.

Lungimea mini este bine combinată cu siluete simple. De exemplu, a-siluetă și caz. Completați-le deschideți înapoi sau neckline, iar imaginea dvs. va fi incredibil de atractivă. Nu vă temeți că stilurile sunt prea simple. Datorită culorii și texturii materialelor, compensează această nuanță.

În noul sezon de vară, designerii de modă au folosit toate mijloacele pentru decorarea luminată și uneori extravagantă a rochiei de seară. De exemplu, clești feminini, dantelă, broderie ornamentală, paiete mari, pene, fringe t.D.

Toată atenția este concentrată în jurul valorii de aur, bronz, argint în finisajele din material, precum și efectele tridimensionale holografice care au devenit rezultate la modă.

Una dintre cele mai interesante decizii ale designerilor este utilizarea de reproduceri ale picturilor celebre pentru a efectua amprente pe rochii scurte, etno-modele și altele. Astfel încât să puteți întâlni statutul evenimentului, precum și să vă arătați cunoștințele despre lumea superioară.

Strălucitor

Costumele de seară luminoase sunt considerate perfecte dacă seara se prăbușește să fie fierbinți. Dacă linia de talie nu este clară, vă permite să purtați o rochie chiar și la fete cu o figură completă.

Datorită culorilor și amprentelor luminoase și saturate, motive mari de flori sau acuarelă, un model poate fi numit Baza pentru dulapul de seară de vară.

În acest sezon, rochii cu curele subțiri și credință americană sunt cele mai populare. Țesături pliate sau netede din materiale ușoare. Accesorii pe gât aici nu vor fi necesare, dar brățările masive vor fi adecvate.

Sarafany

Sundress cu bretele subtiri a fost mult timp de moda plaja. În același timp, acest lucru este tot aceeași rochie de seară favorit. arată la modă nota popularitatea modelelor monofonice, dar luminoase, precum și cu imprimare, care sunt perfecte pentru petrecerea de vara.

Puteți adăuga o sundress de vară cu o pălărie mare, o geantă de mână elegant, care este rupt prin umăr, sau un ambreiaj dreptunghiular.

Cu incizie

Cum te simți în legătură cu rochii de seară de vară în podea, și chiar și cu o incizie mare, ceea ce demonstrează flirtightly piciorul? Ea nu numai întruchipează feminitatea, sexualitatea si rafinament, aceasta este o tendință de moda că sezonul de primăvară-vară. Și toate pentru că la locul de muncă o incizie de mare nu este adecvată, nu este convenabil la discotecă, și pentru o seară solemnă exact ceea ce ai nevoie.

Gratuit croas

Tinuta care arata pe un cuplu de dimensiuni mai mult decât adevărat dimensiunea, acesta oferă nu numai conformitatea cu tendintele modei actuale, dar, de asemenea, salvează de căldură în seara de vara.

Frumusetea lor este ca ele arata profitabile pe fete subțiri care doresc să se adăuga vizual câteva kilograme, dar în același timp, accentuează frumusețea doamnelor complete care nu doresc să arate talie sau solduri lor complete.

Dar alegerea ar trebui să fie făcut cu atenție, astfel încât să nu facă propria formă inform. Utilizați accesorii spectaculoase pentru a completa imaginea.

Tricou rochie

În noul sezon de vară, rochie-tricou a devenit un simbol al chic feminin. Și toate datorită absenței de tăiere stricte, care a adăugat modele excesive de rigoare. Modelele actualizate scot în evidență feminitatea. Iar lungimea variază de la lungimea mini la maxi.

Asimetric

tinuta de vara asimetrica – una dintre principalele tendințe ale acestui sezon. Ei pot avea un corset sau o fustă asimetrică sau toate împreună. Dar totuși, cea mai populară fustă a formei greșite. Ea deschide pe o parte în picioare în zona șoldului, iar pe cealaltă există un genunchi mai mic.

Acest stil este relevant atunci când alegeți o rochie de cocktail sau o tunică.

În ceea ce privește accesoriile, sandalele de lumină, sandalele romane, stilettos sau frunze sunt binevenite aici. Decorațiile sunt alese în funcție de natura evenimentului.

Scurt pe față lung În spatele

Arborii de vară de seară în stilul lui Hai Low rămâne, de asemenea, în tendință și nu va ieși curând cu podium-uri. Mai mult accent se face acum pe o bucla lunga si mini fusta.

Dacă aceste modele anterioare au fost relevante la petreceri și nu sărbătorile oficiale, acum designerii le-au adaptat pentru recepții solemne.

Grec

Stilul grec astăzi interpretează în moduri diferite. Ea aparține corsetul cu prima american, cu o curea pe un umar. Materialul poate fi translucid, care curge.

Alegerea unui costum grec, vă va arăta la fel de profitabile în ea în timpul sărbătorilor, la plimbare seara sau chiar în rolul de iubite.

În prezența unei burtă discoverished, să acorde o atenție la modelul cu un pic obraznic sau pentru o combinație de stil grecesc și un Ampir (supraestimată talie, se concentreze pe piept).

Completați imaginea de vară în aer liber pantofi – sandale, sandale romane, etc.

Balon

Caracteristica de stilul de rochii de cilindru este sigur baggy. Dar, în același timp, silueta are contururi clare. Fusta pare a fi băltit din interior, iar distanța de la marginea tinuta la talie formeaza un fel de formă rotundă cilindru. Prin urmare, numele.

Această opțiune de rochie de seară de vară este un element excelent al garderobei pentru fete subțiri sau subțiri. Complet frumuseți sunt mai bune pentru a evita soluții similare, deoarece acestea pot arăta figura ta nu este în cea mai bună lumină.

Dacă mai devreme cilindrii au avut o lungime înainte de genunchi sau Midi, astăzi tendința reală este modelele lungi în podea sau la glezna. Shades alege mai bine luminos.

Sirenă

Acest stil este opusul completă a cilindrilor. Acesta este purtat numai pe partidele seculare, deși modele individuale cu imprimeuri florale și nuanțe luminoase pot fi adaptate la plimbări simplu, stând cu prietenii.

rochii de modă în stilul de sirenă în această vară sunt realizate cu o baie care vă permite să creați un singur stil.

Dar ia în considerare această opțiune numai pentru cei care au un tip de formă – clepsidră. Aceasta este, talie trebuie să fie pronunțat, iar șoldurile nu sunt larg. Cu o figură completă, rochia va scoate in evidenta doar defectele.

Cu niveluri si volane

Vara este momentul perfect pentru lebede, volane si volane. Astfel de elemente sunt capabile să completeze cifra feminină, de aceea nu este surprinzător faptul că în acest sezon sunt la vârf de popularitate.

Dar totuși opțiunea cea mai extravagantă este prezența unor niveluri pe rochii și fuste, numărul căruia poate fi diferită. Totul depinde de preferințele dvs. personale, precum și de anumite caracteristici ale figurii și de evenimentul viitor.

La nunta

Marul domnișoarei și mirele invitați la nunta de vară se alătură în special, deoarece timpul se bucură de procesul de alegere a unei rochii. Pentru sezonul de vară, designerii au pregătit cea mai largă varietate de modele care vor fi soluția perfectă și pentru prietenele mirelui.

Țesături ușoare, de aer, sundrese sranzate, interpretarea culorilor de in sunt permise aici. Fustele pot fi atât lungi cât și scurte sau, deloc, pot fi o rochie de seară superbă.

Moda de nunta de vară unește mai multe lucruri – stofa de curgere, blândă, decor de dantelă sau materiale translucide pentru inserții. Ei nu ar trebui să fie prezenți în imagine, dar cu siguranță vă vor accentua frumusețea și importanța unui eveniment solemn.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: