Fabric pentru costume de sport

Fabric pentru costume de sport

Haine pentru formare și sport SEWS profesionale din materiale speciale, care au o serie de proprietăți specifice. Ce fel de materiale sunt folosite pentru acest lucru – articolul nostru va spune.

Particularități

Materialul folosit pentru a produce un costum de sport trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  1. permeabilitate la aer de mare. Suit trebuie să treacă cu ușurință aerul, astfel încât sportivul este confortabil chiar și în timpul celor mai intense antrenamente. În plus, materialul ar trebui să săriți peste umiditate, nu da acumularea de sudoare sub haine.
  2. Putere. Un treningul trebuie să fie proiectat pentru o sarcină destul de serioasă, să se întindă bine și să mențină forma sa originală.
  3. Practicitate. Materialul ar trebui să poarte ușor și rapid uscat.
  4. Apel exterior. Ei bine, în cazul în care costum, în plus față de funcțiile de bază arată, de asemenea, elegant și frumos. În astfel de haine, este mult mai plăcut.

Vizualizări

Pentru a crea sport sunt utilizate ca țesături naturale și sintetice.

Bumbacul este unul dintre cele mai populare și frecvent utilizate materiale pentru coaserea costumelor sportive. Avantajele sale includ: rezistență ridicată, rezistență la burn, o permeabilitate excelentă la apă și aer, hipoalergenicitate. Dezavantajele sale includ o informație relativă.

Canvas are, de asemenea, o bază de bumbac. Dar, în contrast, de la un costum de bumbac, hainele din panza are o rezistență ridicată la uzură și menține aspectul original pentru o lungă perioadă de timp. Materialul este foarte dens, nu este întins, practic în uz.

Lana este adesea folosită pentru a coase modelele izolate. Are obiective în apropiere, printre care igieticitatea, coeficientul ridicat de economisire a căldurii, higroscopicitatea. Minusurile includ, poate, numai complexitatea în îngrijire.

Mătase nu este niciodată utilizată în formă pură, de obicei în combinație cu alte materiale. Adăugarea de fibre de mătase face posibilă pentru a face mai mult material rezistent la uzură, durabil și atrăgător.

Citește mai mult  Sweatshirt pentru copii

Subsol – material de bumbac natural, foarte moale si placut la atingere, Datorită unei țese speciale. Uneori, utilizat în combinație cu fire de poliester. Subsol este împărțit în 2 grupe: două fire și trehnitka.

Dvunitka format intercalare două fire. Este mai subțire, moale, lumina, este utilizat cu o căptușeală de lână. Trehnitka – Bole strânse și materialul cald, care este potrivit pentru utilizare în sezonul rece.

Dezavantajele materiale naturale pot fi atribuite necorespunderea lor de sublimare, de exemplu prin vopsire. Decor și imprimare sunt aplicate acestora prin intermediul broderie pe material, detaliile facturilor sau serigrafice.

Avantajele materialelor sintetice, în special, este elasticitatea crescută. Datorită acestui fapt, creșterea vieții sporturilor și a confortului utilizării sale. În plus, sinteza este ușor de îngrijit. Este foarte ușor șters, se usucă repede, nu se întinde și nu își pierde forma. Pe de altă parte, sintetica poate provoca o reacție alergică.

Plasă falsă – Material sintetic pentru costume sportive. Acesta este un poliester, care se caracterizează prin rezistență la uzură foarte mare, practică, ușurință de îngrijire. Culoarea nu va fi palidă și nu se estompează chiar și după spălarea multiplă. Materialul este foarte higroscopic și îmbunătățirea proprietăților, este adesea tratată cu o impregnare specială. Mesh hipoalergenne, astfel încât să se aplice pentru a crea îmbrăcăminte pentru copii. Cel mai adesea materialul este folosit pentru coaserea hocheiului, voleiului, formei de fotbal. Grila poate avea o densitate diferită.

Elastik În exterior reprezintă un material absolut neted pe o parte și moale, cald, asemănător, pe cealaltă. Materialul deține perfect căldură, atât de potrivit pentru perioada de primăvară de toamnă.

Citește mai mult  Blugi ghici

Principalul avantaj al lui Dupus este rezistent la vânt. Acest material adesea coase o paradă, o formă frumoasă. Uneori, materialul este procesat de o impregnare specială. Îmbrăcămintea lui Dusp, de regulă, este efectuată cu căptușeală.

Micropolyster – material pe bază de fibre de poliester. Are o densitate bună, durabilitate, ușurință. Aproape nu minte, păstrează bine, rezistent la Burnout. Partea facială a materialului are o suprafață de catifelată moale, plăcută la atingere.

Materialul Prince are o bună capacitate de apă-repellent, ușor de îngrijit, durabil, atractiv extern.

Taslan – Material pe bază de poliamidă. Se caracterizează printr-o textura neobișnuită de țesut și de prezența stratului de acoperire impermeabil poros din partea greșită. Materialul este foarte ușor, durabil, nu întârzie umiditatea, nu pierde puftul, ușor de utilizat, rezistent la frecare, întindere mecanică și alte stres.

Din alte materiale, puteți observa, de asemenea, ca, nailon, spandex, tricotaj, cârpă antibacteriană și t.D.

Pentru a coase un costum de sport, mai multe materiale pot fi utilizate imediat, posedând proprietăți fizice și mecanice excelente. De regulă, porțiunea exterioară este făcută din poliester impermeabil, o fleece caldă este folosită ca o căptușeală, o grilă de căptușeală și t.D.

La cumpărarea unui costum de sport, este necesar să examinăm cu atenție informațiile despre compoziția țesăturii și a căilor de îngrijire. Aceste informații sunt plasate de către producător pe etichetă. Îngrijire atentă și atentă – garanție de durabilitate a oricărui material.

Tehnologii inovatoare

Tehnologiile moderne vizează îmbunătățirea materialelor nu numai pentru costumele sportive profesionale, ci și pentru tricouri obișnuite, pantaloni scurți, pantaloni de antrenament și alte haine.

De exemplu, atenția specială Adidas acordă o atenție deosebită dezvoltării materialelor, la fel de confortabile pentru sportivii implicați în sarcini intensive. Cu exercițiu activ, corpul uman produce o cantitate mare de sudoare. Folosit de marca Microse Car din poliester vă permite să absorbiți instantaneu umezeala și să o duceți la suprafață cu evaporarea ulterioară.

Citește mai mult  Sweathoes alb

În acest caz, materialul are, de asemenea, o abilitate excelentă respirabilă. Materialul de plasă are un design special de tunel, astfel încât aerul să fie întârziat în celule, dar nu împiedică absorbția și ieșirea sudoarei.

Atletul se simte absolut confortabil chiar și cu încărcături intense de putere.

Puma este angajat activ în introducerea de dezvoltări inovatoare în propria producție. Materialele utilizate perfect absorb umezeala. În plus, inserții anatomice speciale la haine oferi optimă termo- și de absorbție a aerului în timpul antrenamentului de intensitate diferită. Structura capilară a materialului vă permite să căldură întârziere și în același timp de umiditate de afișare la suprafață.

O altă dezvoltare inovatoare de companie – Powercell. Principiul muncii sale se bazează pe fenomenul de compresie. Athletic bandă aplicată în locuri special amenajate sub haine, are un efect de compresie, masaj micro și îmbunătățește fluxul sanguin corpului. Aceasta este soluția perfectă pentru sarcini și de formare pe termen lung.

Nike – unul dintre liderii mondiali în producția de sport. Nu este surprinzător faptul că acest brand este, de asemenea, punerea în aplicare în mod activ cele mai recente de dezvoltare științifică. De exemplu, pentru coaserea pantalonilor, pantalonilor și a altor haine, compania utilizează microfibră din poliester reciclat. Acest material se întinde perfect în direcții diferite, absoarbe instantaneu sudoarea. Perfect șterse și se usucă foarte repede.

Pentru iubitorii de țesături naturale de microfibră este adesea folosită în combinație cu bumbacul. În același timp, costumul are toate avantajele sintetice, iar partea sa internă, din bumbac natural, oferă confort și senzații plăcute în timpul clasei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: