Femeie americană blugi

Femeie americană blugi

Jeans-american a venit la noi din America. Ei au fost populari printre mamele americane la începutul anilor 90 din secolul trecut, unde numele de blugi al mamei a fost numele. Astăzi, mulți gardieni de modă aleg acest stil ca o alternativă la blugi familiari.

Particularități

Una dintre speciile de blugi de sex feminin sunt femei americane care se bucură de o mare popularitate în întreaga lume, datorită confortului și practicității. Ele posedă un aspect atractiv, nu interfera cu libertatea de mișcări și, de asemenea, combinate cu ușurință cu diferite elemente ale dulapului.

Jeans-american sunt produse din denim denim, diferite sloturi pe pantaloni. Cel mai adesea, modelul este purtat cu suveran. Toate aceste caracteristici le referă la stilul american. În aparență, au multe în comun cu blugi-iubiți.

Cui se potrivește?

Acest stil nu este potrivit pentru toate fetele. Reprezentanți foarte subțiri ai sexului frumos care merită evitarea blugi-americanului, pentru că vor ieși doar. Acestea ar trebui să acorde prioritate pantaloni pe scară largă.

Americanii sunt în mod ideal, stau pe fete cu un tip de figura clepsidră, care poate fi îngroșată pentru a apela ideal pentru multe stiluri și modele de blugi. Fetele cu un tip de formă dreptunghiulară sau ovală de cifre poate ajusta proporțiile corpului datorită blugi-american. Acestea vă permit să evidențiați zona șoldului sau taliei.

Modele

Astăzi, stiliști oferă o varietate de modele de blugi-americane, ceea ce le face mai mult îmbunătățită.

Americanii se întind sunt în cerere mare din cauza stilului de amenajare. Partea de jos pâslă și găurile de pe genunchi dau modele de un farmec aparte și farmec. Acestea creează efectul de pantaloni prescurtate.

Aterizare de mare Lands vor găsi, de asemenea, frumoase modele de blugi americane care vă permit să sublinieze frumusețea corpului feminin, în ciuda utilizării CROO unisex.

Tendințe de modă

Stylistii recomandă purta femeile blugi-americane cu călărie largă și liberă. Adevărat elegant oversisizează. Puteți crea combinații unice cu jachete, reglementări sau hoodies.

În timpul verii, acest stil de blugi poate fi purtat cu vârfuri scurte, tricouri alcoolice, lupte de tricotaje sau tricouri huligan. Merită să luăm vârful în stilul casual. Dar dacă doriți să creați o ceapă romantică, elegantă, atunci mai bine să purtați cu jachetă americană, jachetă sau reglanet tricotat.

Când alegeți pantofii ar trebui să fie respinsă din stil. Imaginea unei femei de afaceri poate fi creată într-o combinație de femei americane cu pantofi de gleznă, pantofi pe un călcâi sau o pantofi de balet. Pentru realizarea unui arc elegant pentru fiecare zi, adidași sportivi, adidași sau adidași sunt perfecți.

Ce sa porti?

Jeans-american poate fi combinat cu o varietate de lucruri de garderobă pentru realizarea unui arc la modă și spectaculos în diferite stiluri.

Cele mai strălucite și mai elegante ansambluri cu femei americane:

Bluza, cămașa sau puloverul tăiat gratuit vor ajuta la realizarea unei forme de feminitate. Pentru a accentua linia taliei, cămașa trebuie plină de blugi, deși arată frumos o tandem a americanilor cu o cămașă deasupra. Când alegeți o soluție de culoare, preferința merită să plătiți partea superioară a albastru sau albă.

Pentru a crea efectul bluzei și a puloverelor neglijente, puteți închide vizualizarea laterală

  • Cultură-top sau pulover scurtat este o soluție proaspătă și strălucitoare, care arată grozav cu modelele blugi cu o talie copleșitoare.

Este de remarcat faptul că modelele foarte scurte ale vârfului trebuie evitate, deoarece distanța dintre partea de sus și blugi nu ar trebui să fie de cel mult trei centimetri.

  • Pentru vară, puteți ridica o cămașă de culoare, în timp ce puteți vizualiza inul, bumbacul subțire sau sifon. Este minunat să creați o imagine în stilurile Boho sau Hippie.

Se pare original cu o cămașă complet fixată cu un colier sub guler

  • Bluza, tricou sau pulover, obosit în mijlocul americanilor, arata simplu și elegant.

Această combinație este ușoară, deoarece partea de sus poate fi schimbată cel puțin în fiecare zi, iar blugi vor da o libertate incredibilă de mișcări.

În sezonul rece, acest arc poate fi suplimentat cu un pulover cald, cardigan tricotat sau jachetă moale

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: