Figura patinaj

Figura patinaj

Figura de patinaj este un tip special de sport în care un rol important are o componentă estetică. Sportivii nu sunt în campionate nu în formă standard, dar în costume frumoase unice.

Particularități

Figura contemporană patinaj foarte solicitantă de îmbrăcăminte pentru instruire și concurență. Echipamentul unui atlet este proiectat nu doar să nu-l deranjeze, ci și să ajute la obținerea celor mai bune rezultate.

Costumele se referă de obicei din țesătură elastică. Ei sunt lipsiți de curelele care pot la cel mai inoportun moment aluneca umărul. Hainele ar trebui să fie cât mai ușor posibil, altfel unele elemente vor fi foarte problematice. Costum de înaltă calitate trece bine de aer și, de asemenea, afișează umiditatea. În plus, trebuie să alegeți o țesătură având proprietăți antibacteriene și non-alergie atunci când contactați corpul.

Echipamentul trebuie să protejeze atletul de răniri, să nu împiedice circulația și respirația sângelui corect.

Sartul de figură petrece o mulțime de timp pe gheață, astfel încât corpul său trebuie să fie protejat de supercooling. Costumele de formare au proprietăți excelente de izolare termică. În plus, atletul nu împiedică lenjeria de calitate termică.

Trebuie să vă amintiți despre calitățile estetice ale unei figuri ale unui skateman de figură. Chiar dacă este doar o antrenament, costum de la catifea, decorată cu stras, garantată să adauge încredere în puterea lor. Și în discursul final, tăiat neobișnuit, broderie frumoasă, paiete, modele asimetrice vă vor aduce beneficii printre concurenți și vor atrage atenția spectatorilor și a judecătorilor. Cu toate acestea, există unele restricții care se referă la apariția unui skateman de figură. El nu ar trebui să extindă excesiv corpul, deoarece este încă o formă sportivă.

Costumele competente alese se potrivește cu natura dansului și, în același timp, este lipsit de teatralitate.

Fact interesant – În plus față de recomandările generale, există reguli clar desemnate privind îmbrăcămintea pentru patinaj de figură. Deci, de exemplu, sportivii bărbați sunt interzise să facă în jambiere, hainele lor trebuie să aibă mâneci. Femeia ar trebui să speră cu siguranță o fustă. În plus, costumele de patinatorii pe spectacole, precum și atribuirea nu pot demonstra niciun logou.

Dacă în trecutul recent, skaters-ul au fost o anumită uniformă uniformă, care nu reflectă natura muzicii, atunci modern Echipamente de tehnologie de înaltă tehnologie Skateman și este la un nivel estetic ridicat, deci este recomandat să îl achiziționați în magazine specializate.

Modele

Costumele se referă exclusiv din materiale elastice: Lycra, Stretch Velvet, Biflex, Plasă.

Modele cu corpul gol mimică ochiurilor de plasă, Datorită efectelor optice, acestea vă permit să simuleze o figură mai ideală. Cu toate acestea, acest material necesită utilizarea competentă – în caz contrar se poate arata ca o mai sigur, care va strica toata impresia.

Cifra de patinatoare la prima vedere pare monoton, întotdeauna format din fusta si costume de baie. Dar este înșelătoare – fiecare Fusta este unic și întotdeauna creează o nouă imagine interesanta. Ele sunt, de regulă, de regulă, dintr-un sifon usor sau grila din nou întindere (la o distanță imita perfect sifon).

În ceea ce privește lungimea fustei, acesta poate fi diferit: de la foarte scurt la opțiunea care acoperă genunchiul. Este clar că modelele lungi în sport sunt inadecvate.

În mod obișnuit, costumele sunt decorate cu strasuri și se utilizează, în principal, decorațiile de marcă de un anumit domeniu dimensional sunt utilizate. Numărul de pietricele este limitat, deoarece rochia nu poate cântări prea mult. În acest sens, locația competentă este importantă – ar trebui să pară mai mult decât de fapt.

În ceea ce privește patinajul pereche, echipamentul sportivilor armonizează de obicei culoarea. Pe rochia de parteneri sunt nevalabile proeminente, elemente alunecoase sau zgâriere care pot interfera cu execuția elementelor pereche.

Figura kituri de patinaj nu sunt doar bărbați și femei, ci și copii. Să ne oprim mai mult pe un set pentru o fată.

Patorii tineri sunt, de obicei, îmbrăcați în rochii speciale (sub formă de fustă scurtă cu un trico), bluze cu miros, jambiere strânse, jambiere sau ciorapi. Modelele pentru copii, precum și adulții, coase din materiale elastice. Un astfel de costum oferă antrenorului posibilitatea de a observa diferite deficiențe în execuția elementelor.

Fata angajată în patinoarul închis nu este ușor de conectat, dar în același timp este imposibil să permiteți supercooling-ul. În cazul în care copilul abia a început să tren, imediat nu vă puteți cumpăra echipamente profesionale, dar Prima dată să se angajeze într-un costum de sport încălzit cu pulover aressed și dresuri ordinare. Dacă este necesar, puteți arunca o ușoară jacheta sau vesta de sus.

Nu aveți nevoie pentru a pune pe capul viitorului PAC campion cald – selectați o versiune de lumina pe coarde, și chiar mai bine un thermopower special pe cap.

În formare, sunt necesare sau cu un deget mănuși, și lăsați copilul de captare mai multe abur. Deoarece opțiunile de lână rapid la culoare, soluție optimă – mănuși de suflare impermeabile. În ele, degetele pentru copii nu vor fi explorate. Dacă se dorește, părinții pot dobândi accidente vasculare cerebrale termice speciale pentru fiica, reducerea de umiditate în plus. Adesea, astfel de produse au strat anti-alunecare.

Pe picioarele fetelor, thermalons uzura, cu absența lor, șosete subțiri de lână sunt potrivite pe partea de sus a colantii. Nu uitați că la sfârșitul șosetelor de antrenament și a ciorapilor ar trebui eliminate.

Nu ascultați niciodată eșarfa de gât a copilului tău – își amenință siguranța. Cea mai bună soluție – Pulover sub gât.

În ceea ce privește discursurile și competițiile demonstrative, costumul patinatorului de fată nu este diferit de modelul adult. Dar există o etică specială, conform căreia este indecentă, dacă într-un sportiv începător, care nu este încă perfect, purtând o rochie prea scumpă.

Soiuri

Echipamente de patinatorii diverse. Acesta poate fi împărțit în lucruri pentru instruire și costume elegante pentru spectacole și competiții demonstrative.

Seturi de formare Includeți pantaloni în etanșeitate sau salopete pentru bărbați. Opțiunile femeilor sunt corpuri, rochii, tricouri, fuste. În cele din urmă, sportivii pot fi îmbrăcați într-un costum de sport elastic. Și bărbații și femeile au nevoie de lenjerie de corp termică. De asemenea, la îndemână, ar trebui să existe întotdeauna o jachetă subțire sau o vestă de datorie (dacă atletul trebuie să stea și să se relaxeze ceva timp). Ca o cămașă de patinatori, este de obicei utilizată o sursă termică confortabilă.

Trebuie remarcat faptul că îmbrăcămintea de formare este întotdeauna mai restrânsă prin design, decât costume elegante pentru spectacole. De regulă, acestea sunt lucruri monofonice cu o cantitate minimă de decor (sau absența completă).

Producătorii

Printre companiile angajate în îmbrăcăminte pentru patinatorii, Sunt atât producători străini (europeni și americani), cât și producători interni. Printre străinătate se numește Mondor și Danskin. Producătorii de lux sunt branduri italiene Sagecester, Karisma.

Tecso, firmele Brbeck se specializează în cusut.

Colantele Mondor specializate sunt cunoscute la nivel mondial. Acestea sunt produse de diverse densitate (diluant proiectat pentru spectacole, gros, bumbac – pentru antrenament). Există modele combinate cu capace de încălțăminte care nu au opriri și altele. Mondor Colanți realizați din fire de înaltă rezistență cu efect reticulent cu apă ușoară.

Producătorii executivi ruși produc, de asemenea, produse în conformitate cu standardele înalte utilizând cele mai noi echipamente. Modelele pentru patinatorii tineri sunt reproduceți în funcție de modelele speciale, luând în considerare caracteristicile cifrei copiilor. Ca rezultat, costumele pentru copii sunt perfect așezate, nu frecați pielea blândă și dați o posibilitate de deplasare a mișcărilor.

Tendințe de modă

Suitele moderne pentru patinatorii sunt realizate în culori saturate luminoase. Nuanțele lor devin din ce în ce mai rafinate. De exemplu, roz este reprezentat în mango indică. Versiunea pe bază de plante relevantă a salatăi.

În general, este trasată o tendință constantă spre simplitate elegantă, deși există și glamour. Întotdeauna stați în costume clasice de modă pentru patinatorii – pentru că personifică însăși esența acestui sport frumos.

Ca o umplutură figurativă a costumelor în costume, imaginile animale sunt foarte solicitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii. Echipamente similare impresionează întotdeauna spectatorii.

Adesea, sunt din nou costume pentru copii sub formă de eroi fabuloși sau personaje de desene animate populare, atât eroi pozitivi, cât și răufăcători.

În ceea ce privește echipamentele adulte, sportivii tind să selecteze costumele corespunzătoare stilisului genului muzical (fie că este un clasic sau rock și roll). Imagini populare care transmit un anumit timp (de exemplu, stiluri).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: