Fuchsia Rochii

Fuchsia Rochii

Culoarea purpurie sau culoarea fuchsia, deoarece este la modă acum pentru a apela, este o culoare foarte luminoasă și curajoasă. Recent, se bucură din nou, această culoare este încă una dintre nuanțele preferate ale multor reprezentanți ai podelei frumoase.

Aproape fiecare fată din garderoba lui are ceva în culori Fuchsia. Unele din această culoare adoră, iar unele, dacă nu urăști, atunci doar încearcă să evite această culoare în dulapul lor.

Rochii de această culoare preferă să poarte fete și femei foarte îndrăzneț și încrezători. Se pare la fel de puternic și sub lumina soarelui și sub lumina luminilor de spoturi sau lămpi. Pentru a nu arăta prea curat, la rochia de care aveți nevoie pentru a ridica cu atenție accesorii și încălțăminte. Ce stiluri sunt mai bune pentru a alege unde și cu ceea ce să le poarte, vom spune în acest articol.

Caracteristici de culoare

Culoarea similară cu violet, numită culoarea fuchsiei în aceeași floare fermă, care, la rândul său, a fost numită după descoperite de această floare a omului de știință LEONART FUNCȚIONAL FUCHS.

Această culoare se caracterizează prin jucăuș incredibil, luminozitate, eleganță ascunsă și veselie explicită. Designerii și designerii de modă au prezentat această culoare la modă în anii ’30 din secolul al XX-lea și au produs acest adevărat patru. Din acel moment, această culoare este uitată în modă, apare din nou în nuanțe noi și cu o nouă forță.

Nuanțe populare

Culoarea Fuchsia este obținută prin amestecarea nuanțelor roșii și albastre. În funcție de proporțiile lor, se obțin diferite nuanțe de culoare purpuriu. Aceste nuanțe afișează pe deplin inconsecvența acestei culori. De la o umbră strălucitoare incredibil de suculentă, el se poate transforma într-o culoare calmă, blândă și modestă.

Cele mai populare dintre ele sunt:

  • Fuchsia Deep+
  • Hollywood și Cherry Fuchsia+
  • Fandango+
  • Și Fuchsia Pink.

Care se potrivește?

Fuchsia Culoare costumele nu sunt potrivite pentru toată lumea. Cu toate acestea, printre set de nuanțe de această culoare, aproape fiecare fată poate găsi o opțiune potrivită. Potrivit stilistului, la tonurile înfundate și ușoare ale culorii fuchsiei, în special la Fuchsia roz, sunt obligați să transforme blondele și pielea strălucitoare maro. Imaginea lor este bine finalizată machiajul luminos.

Tonurile luminoase saturate de Fuchsia cu îndrăzneală pot alege proprietarul părului întunecat.

Lungime și șobolani Lungime

De la lungimea și stilul costumului depinde de. Un fapt interesant este că rochiile mai simple și mai bune, cu atât se pare mai elegant. Proprietarii unui sân mic pot alege costumele cu un neckline.

Femeile cu sânii luxeni ar trebui să-și acorde atenția asupra modelelor de rochii, a căror talie este subestimată. Cei care au o figură standard, dar aș dori să ascund câteva kilograme inutile, pot alege în siguranță rochii lungi cu o talie supraevaluată. Iar proprietarii de figuri subțiri sunt permise să poarte rochii în podea cu fundul luxuriantă. Nu este recomandat să cumpărați costume cu broderie, arcuri și lebede. Rochia greșită sau este prea complicată pe ștampile poate strica întreaga imagine. Este mai bine să oferiți preferințe rochiei cu o tăietură simplă și textura concisă.

Lung

Astfel de costume preferă, de obicei, fete foarte încrezătoare și luminoase. În funcție de leson, puteți alege decorațiuni și chiar o eșarfă.

Dacă este o rochie de seară, atunci este mai bine să alegeți pantofi de culori negre, argint și bej pe tocuri înalte.

Accesoriile sunt mai bune pentru a alege din aceeași culoare gamma. Rochii lungi de seară cu umeri deschise arată bine, dacă arunci un șal sau o capă de aceeași culoare sau altă nuanță de Fuchsia. Sunele și rochii mai ușoare sunt recomandate pentru a alege pantofii acelorași culori numai la un nivel scăzut în timpul.

Midi

De asemenea, puteți alege elemente de dulap verde, albastru și gri, cu excepția pantofilor și a accesoriilor culorilor enumerate. Puteți alege o centură non-filament sub culoarea pantofului. Rochii o astfel de lungime poate fi pusă oriunde. Totul depinde de stilul și rochiile de tăiere. Opțiunea clasică este cazul diferitelor nuanțe ale acestei culori cu o mică gât sau fără decupare. O astfel de rochie poate fi pusă în modul de lucru în fiecare zi, deoarece un eveniment oficial.

Mic de statura

Fuchsia Cocktail Cocktail Rochii sunt ideale pentru petreceri, cluburi de noapte și alte motive similare. Într-o astfel de rochie, cu siguranță nu veți fi neobservate. Nu uitați să diluați imaginea prin alte nuanțe și veți arăta superb.

Combinații spectaculoase

Fuchsia Culoarea este foarte arogantă la compatibilitatea cu alte flori. Este important să luăm în considerare faptul că aspectul dvs. neobișnuit selectat pare să fie diferit ca imaginea „copacului de Anul Nou”. Prin urmare, un punct separat va lua în considerare problema modului în care și cu ce nuanțe pot fi combinate de rochiile culorii fuchsiei și nu numai.

Să începem cu acele tonuri cu care sunteți cel mai sigur și ușor de combinat.

gri

Armonizează cu ușurință cu hainele de nuanțe roz-purpuriu. Cu o rochie gri de această culoare va arăta elegant și nobil. Această culoare într-o oarecare măsură se topește testul lui Fuchsia.

Argint

Opțiunea absolut errone este o imagine cu o culoare fuchsia și pantofi și accesorii de argint. Acestea pot fi pantofi elegant cu toc înalt și pantofi de balet și sandale elegante.

Negru

De asemenea, poate fi combinat cu culoarea fuchsia ca pantofi, genți de mână sau ambreiaj. Este permisă deschiderea rochii deschise ale culorii Fuchsia cu o bolero negru sau o rochie montată cu o centură neagră și pantofi negri.

Verde

În mod similar, ca și în natură, petalele de flori strălucitoare sunt armonizate cu tulpini verzi și frunze, hainele de culoare Fuchsia pot fi armonizate cu îmbrăcăminte și accesorii verzi. De exemplu, o rochie de culoare fuchsia scurtă strălucitoare va arăta bine cu mâneci scurte sau fără pantofi de piele verde pe tocuri, o culoare mică de ambreiaj de argint, o brățară blândă și cerceii corespunzători.

Galben

Culoare galbenă la imagine, unde predomină culoarea fuchsiei, puteți adăuga cu o curea și pantofi pe tocuri. Astfel de accesorii arată bine cu rochia tunică sau cu cămașa de îmbrăcăminte.

roșu

De exemplu, un fucsia luminos este bine potrivit pentru Balahon Red vară Dress – pantofi roșii cu insertii de aur, o geantă de mână galben cu un lanț de aur ca o curea.

alb

Pentru rochia de culoare fuchsia, alb poate fi adăugat folosind o manta sau o lungime adecvată. Pentru aceasta pantofi de imagine mai bine alege crema. În plus, se pare elegant, cu imaginea de sus și de jos a alb Fuchsia. Combinația dintre aceste două culori într-o singură rochie este binevenit.

portocale

Acesta poate fi cu ușurință prezente în imagine cu culoarea fuchsia ca o fusta sau pantaloni, dar este dificil de a combina cu o rochie de culoare fucsia. Poate dacă este o rochie de vara din stofa ușoară a unui stil simplu, puteți pune pe sandale portocalii sau pantofi de balet.

Albastru

Puteți ridica pantofi albaștri din piele pentru rochii scurte de Fuchsia. Și blugi înguste albastru, partea de sus, jacheta de culori Fuchsia, pantofi roz și o geantă albastră pot trage o cale în fiecare zi.

Turcoaz

Imaginea unei fuchsia delicată roz poate fi ușor diluată cu o nuanță de supraveghere de turcoaz. Și un turcoaz luminos poate fi diluat cu fuchsia strălucitoare, dar în acest caz este mai bine ca culoarea turcoazului să fie mai mult, iar culoarea fuchsiei poate fi prezentă ca înflorit, de exemplu.

De aur

Decoratiunile de aur si accesoriile arata foarte impresionante cu rochii fuchsia. Ele pot fi de diferite lungimi și stil.

Se apropie de pantofii de culori de aur.

Bej

Culoarea bej neutră și echilibrată Calmează imaginea cu Fuchsia strălucitoare.

Roz

Ca și culoarea roșie, fiind o nuanță relativă, poate fi combinată cu culoarea fuchsiei. El adaugă o imagine a sentimentului de sensibilitate și senzualitate.

În ciuda oricăror interdicții, există întotdeauna posibilitatea de a experimenta. Nu vă fie frică să faceți acest lucru, dar nu uitați de simțul măsurii. Dacă nu sunteți sigur de compatibilitatea oricărei culori cu Fuchuy, alegeți tonuri înfundate.

Pentru iubitorii de această culoare există principiul „degradului”. Esența sa este de a construi o imagine a unei culori, dar tonuri de luminozitate diferite. De exemplu, un pantaloni straluci de culoare fuchsia luminos se va potrivi deasupra și pantofii fuchsiei roz. O astfel de imagine arată luminoasă și la modă și elegantă.

Ce trebuie să purtați: Selectăm accesorii

Deoarece culoarea lui Fuchsia în sine este foarte luminoasă și expresivă, nevoia de accesorii atrăgătoare dispare imediat. Dacă este o rochie cu mâneci lungi, de exemplu, puteți fi limitat numai la o geantă de mână sau o ambreiaj și la pantofi potriviți.

Decoratiuni care merita alegerea foarte atent bazata pe rochia de stil. O opțiune bună este biouterea culorii de argint cu accesorii. Aproape orice păpușă poate fi pusă pe una sau mai multe brățări. Cercei trebuie să aleagă același stil.

Cu rochii deschise, puteți purta o bolero, cusută dintr-un material similar, culoarea căreia este combinată cu Fuchsia. La unele rochii, în special blestemat, nu împiedică centura. În același timp, nu este necesar ca centura să fie completă cu rochia. Puteți să-l alegeți în siguranță, principalul lucru este că el nu ambreia imaginea și armonizarea cu costumul în sine și cu accesorii.

Cu rochii scurte, puteți purta curele largi, și cu mult timp este mai bine să purtați centuri înguste, îngrijite care sunt destinate numai notării taliei.

Când alegeți bijuterii, puteți fi ghidați de țesătura rochiei. La materiale dense, merită să luați bijuterii masive. Țesăturile ușoare pot fi combinate cu deschideri, decorațiuni de aer și produse cu drepturi de drept exclusivitate.

Ce pantofi se vor potrivi?

Este mai bine să alegeți acele culori care sunt combinate cu o nuanță roz-violet. Dacă nu doriți să riscați și să experimentați, cumpărați pantofi bej sau nuanțe de argint.

Pantofii de argint creează o imagine a unei femei rafinate și elegante. La o astfel de imagine nu va afecta ambreiajul tonurilor de argint. Pantofii albi sau sandalele vor adăuga ușurință și neglijență. Astfel de pantofi pentru a deveni fete tinere și obraznice.

La rochie strictă va fi pantofi relevanți și ambreiaj negru. Pantofi albastru și verde la rochia de culoare Fuchsia vorbesc despre extravaganță, curaj și dragoste pentru noutate și experimente ale proprietarului lor. Principalul lucru este că este necesar să ne amintim că culoarea pantofilor nu trebuie să țipă și puternic luminos, altfel imaginea va fi înghețată. În ceea ce privește stilul de pantofi, opțiunea Win-Win este pantofi cu toc înalt.

Nu este recomandat categoric să poarte pantofi cu pietre, paiete și paiete. Ei pot crea o imagine ieftină fără gust. De asemenea, tratați cu atenție cu pantofii lacului, mai ales dacă rochia de pânză este strălucitoare. Această imagine nu este interzisă, dar este considerată prea atrăgătoare.

Sfaturi despre machiaj

Finalizarea imaginii dvs. Machiaj atașat. Luminozitatea și saturația machiajului depind de locul în care veți merge în această imagine. La petrecere sau la alte evenimente de natură de divertisment, puteți aplica în siguranță un machiaj luminos și captivant. Artiștii de machiaj Reconcunoașteți astfel de costume pentru a aplica machiajul dintr-o combinație de roz, violet, vinete, prune, vin și tonuri de cireșe. Rujul a permis să ia și lucios și mat.

Utilizarea nuanțelor de nuanțe albastre creează o altă imagine. Puteți adăuga o săgeți de ochi la ele. La un astfel de machiaj, este mai bine să aplicați o rolă de umbră corporală și o ruj mată roz. Un astfel de machiaj este potrivit pentru rochii de nuanțe mai relaxate de Fuchsia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: