Fusta creionului cu o talie copleșitoare

Fusta creionului cu o talie copleșitoare

Fustele „Creion” sunt considerate clasice, astfel încât acestea pot fi văzute în dulapul a milioane de femei. Cea mai populară opțiune pentru o astfel de fustă este o lungime clasică a modelului, dar acum, multe trampling de modă Alegeți o fustă similară, cusută cu o linie de talie trecută.

Talia copleșitoare va elimina vizual centimetrele suplimentare, iar fusta fusta va accentua rotunjirea figurii.

Cu acest element, garderoba poate fi creată atât imaginea de zi cu zi, cât și costumul pentru un eveniment solemn sau o petrecere.

Particularități

  • Fusta acestui LED se potrivește cu șolduri și un pic dornic de carte.
  • Datorită liniei de talie de mai sus, o astfel de fustă prezintă o tragere vizuală a figurii, atrage atenția asupra pieptului și face talia vizuală mai subțire.
  • Lungimea sa este adesea medie (genunchi ușor inferior sau ușor deasupra genunchiului), dar există modele cu o lungime de fuste mini și alungite până la mijlocul tibiei.

  • În multe modele pentru o mai mare confort, proprietarul este oferit pentru o mică incizie din spate (mai puțin se întâmplă adesea în față și laterală).
  • De cele mai multe ori, fusta creionului se distinge prin lipsa de finisaje, dar în zilele noastre este adesea pentru decorarea unui astfel de model de fuste utilizează buzunare deasupra capului, inserții de dantelă, bibloși, broderie, dansuri și alte elemente.

Pentru creionul de cusut, cu talie înaltă, utilizați diferite țesături – din bumbac, in și denim la piele, tweed și catifea.

Care se potrivește?

Fusta acestui LED va corespunde nu numai frumusete subțire, dar și fete cu forme luxuriante. Desigur, fetele cu picioare lungi, cu o cifră proporțională au un domeniu mai amplu de experimente cu o fustă de creioane. Ei își pot permite orice culoare și orice țesătură, și, de asemenea, să nu vă limiteze în lungime.

Cu completitudinea, este preferabil unui model dintr-un material întunecat care nu va fi prea strâns. Modelele cu un model mare sau cu buzunare trebuie evitate, este mai bine să alegeți o fustă cu un singur foton sau un produs de imprimare fină.

Dacă alegeți o astfel de fustă cu un neckline triunghiular, acesta va extinde silueta și se va concentra pe bustul care, în același timp, distrage atenția de la coapsele largi. Netezirea disproporționalității figurii capabile și adăugarea de fuste a jachetei creionului stricte sau cardiganul gratuit. Și nu uitați de tocuri înalte, deoarece astfel de pantofi ajută, de asemenea, să arate mai subțire și puțin mai mare.

Stiluri

Stil de afaceri și birou

Pentru un astfel de stil, cea mai frecventă cale cu o fustă cu creion cu o linie de talie supraestimată este o combinație de o fustă densă neagră sau gri închis, cu o cămașă sau bluză stricată. Imaginea de afaceri permite accesorii minime care ar trebui să fie scăzute.

Kitul este, de obicei, completat de sacou clasic și de pantofi cu toc înalt.

În fiecare zi

O varietate de provocări de zi cu zi ale creionului de fuste cu o linie de talie înaltă este destul de mare. Modelele de la tricotaje și blugi sunt foarte populare, mai ales în timpul verii. Pentru vremea rece, sunt adesea alese fuste din materiale dense, într-o pereche la care sunt selectate pulover, bluză sau pulover tricotat. Mergând la o dată, o fustă de creion strălucitoare completează bluza delicată sau bluza ușoară.

O opțiune populară acum pentru o fustă universală, cu o talie copleșitoare, este un model din piele. Puteți crea imagini diferite cu acesta, de exemplu, pentru o petrecere sau o campanie la club.

Imaginea solemnă

Ceapa de seara cu un creion de fusta cel mai adesea creat cu un corset sau bluza romantica.

În același timp, fusta poate fi satinată, catifea, de la brocade și alte țesături scumpe. Bluza într-un astfel de ansamblu se întâmplă adesea translucid sau cu oufle elegante.

Dacă doriți să creați o imagine în stil retro cu o fustă cu o talie copleșitoare, fusta însăși este aleasă de un nonsens și monofonic. Accentul este transferat în partea superioară a costumului, care poate fi sifon, mătase sau bluză de satin.

Stil sportiv

Fusta Stamon Creion cu o linie de talie ridicată pentru fete sportive este cel mai adesea reprezentată de modelele tricotate ușoare care sunt purtate cu un tricou sau tricou.

Ei pot purta adidași sau adidași, dar astfel de pantofi sunt recomandate numai cu picioare lungi.

Printre culorile sunt cele mai populare pene negru, alb, roșu și gri, cu o talie copleșitoare. Și fuste multicolore sunt populare cu naturi luminoase care doresc să saconeze atenția.

Cum de a alege accesorii?

  • Pentru a atrage atenția asupra unei talie subțire, cu o fustă de acest stil purtați o centură subțire.
  • Alegerea bijuteriilor la o astfel de fustă se bazează pe starea generală a costumului. Dacă imaginea este strictă, decorațiile ar trebui să fie elegante și să nu atragă o mulțime de atenție. Poate fi broșă, margele alungite, pandantiv pe un lanț și mult mai mult.

  • Punga la creionul de fuste este selectată în funcție de stil. Puteți purta o geantă de mână clasică și un ambreiaj mic și o servietă de afaceri și chiar un rucsac.
  • Unele imagini cu o pungă de creion permit utilizarea unei capace de col uterin ușor sau a eșarfă de licitație. Uneori oprește alegerea pe cravată.
  • Pentru a crea o imagine atractivă, punând o fustă strictă, alegeți accesorii luminoase. Poate fi o centură largă sau o pungă suculentă de umbră.

Ce sa porti?

Fusta Taransch „creionul” este perfect combinată cu călărie diferită – atât cu cămăși stricte, cât și cu bluze modeste și cu vârfuri superbe sau tricouri simple. Totul depinde de timpul anului, stilul și preferințele selectate ale proprietarului unei astfel de fuste.

În timpul verii este pus pe o cravată strânsă, tricou luminos sau tunică gratuită. Pe vreme rece, o astfel de fustă este completat de o jacheta din denim, un pulover, pulover, tricotate „câte doi“, jacheta din piele sau jacheta strictă.

Cea mai avantajoasă versiune de pantofi pentru Taransch Mini „Creion“ va fi modele cu toc înalt. Astfel arată o fusta perfect cu un ac de păr, astfel încât pantofi, cizme de glezna sau sandale clasice sunt de obicei selectate pentru ea.

Boots, în conformitate cu stilisti, va fi ponderarea o imagine cu o fusta de astfel de tăiat o, și adidași, pantofi de balet și alte pantofi cu talpa plata sunt doar frumuseți adecvate, cu o creștere ridicată și picioare lungi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: