Fusta cu o cămașă, pulover sau jumper

Fusta cu o cămașă, pulover sau jumper

Jacheta este un concept destul de larg răspândit, care include o întreagă categorie de lucruri. De obicei, cămașa se numește haine (din țesut sau tricotate) cu mâneci lungi. Adică, puloverele, puloverele, cardiganele, jumperii și tururile populare pot fi atribuite aici. Jacheta poate fi subiectul garderoba de sex masculin, cat.

Combinația dintre „Fusta + Sweatshirt” a fost de mult timp clasică. Aceasta este o combinație simplă și convenabilă care poate avea multe variații. Fustele pot fi purtate cu pulovere libere sau montate, cu modele de butoane, pe fermoar, cu poarta mare sau cu un neckline profund.

În articolul de astăzi, vrem să vă spunem despre caracteristicile kitului „SkIrt + Coffot”: despre posibilele versiuni ale acestui costum, precum și cum și cu ceea ce ar trebui să fie purtat. Veți putea să vă familiarizați cu recomandările stilistului și să evaluați imaginile de modă.

Costume

Unul dintre îmbrăcăminte preferată de doamnelor de afaceri este un costum care este un cuplu de fustă plus o cămașă. Lucrurile incluse în costum sunt de obicei cusute sau conectate dintr-un material și au aceeași colorare.

Costum este opțiunea perfectă pentru ziua de lucru în birou, întâlniri de afaceri, conferințe sau alte evenimente oficiale.

Perechea de costume include, de obicei, o fustă tăiată strictă, cum ar fi un creion sau un trapez.

Cu toate acestea, există mai multe modele frivole – fustele sacrificate în orificiul de tip „soare” sau „Tatyanka”. Jacheta este de obicei destul de laconică – siluetă directă, minim de elemente decorative.

Dacă nu vorbim despre un costum de afaceri, dar despre o rochie zilnică sau festivă, atunci fusta inclusă în el și jacheta poate fi de diferite modele. Acum combinație relevantă de vârf cu o fustă largă bască și îngustă. Un alt costum popular este un pulover scurtat, o parte generoasă de stoarcere și o fustă de fixare.

Cum de a alege un set?

Dacă nu vă plac soluțiile gata făcute, puteți face un set de fuste și bluze, achiziționându-le separat. Cu toate acestea, nu fiecare jachetă va fi bine combinată cu o anumită fustă. Fusta pe lungimea coquette până la mijlocul genunchiului arată bine cu aproape toate soiurile din Cort, dar cu restul modelelor ar trebui să fie mai atenți, deoarece există un risc de a strica vizual cifra nereușită.

Fusta clasică a creionului este cea mai bună combinată cu pulovere montate sau libere de lungime medie. Pentru a acoperi fustele pe centură, ar trebui să alegeți fie pulovere scurtate, fie cele care pot fi hrănite pe fuste. Fustele volumetrice sunt recomandate pentru a se combina cu pulovere sau pulovere semi-drept și îngustă – cu o echipă mai spațioasă.

Interesant și foarte sexual arată o combinație de o fustă scurtă, cu o cămașă lungă, liberă, ca și cum mai multe dimensiuni sunt mai mult decât necesare.

Pulovere scurte cu fuste

Bluze tăiate, care prezintă frumos o burtă plată – una dintre tendințele modei din ultimele sezoane. Astfel de jachete sunt purtate cu blugi, pantaloni scurți și, desigur, cu fuste. Dar nu întotdeauna combinația unui scurt pulover și fustă pare armonioasă.

Astfel încât imaginea nu se întoarce prea calmă, la un pulover scurtat, ar trebui să alegeți o fustă de midi sau maxi. Cu astfel de pulovere, fustele sunt bine combinate pe o talie copleșitoare – cu o astfel de situație, doar o bandă îngustă de piele pe burtă poate fi vizibilă. Este suficient să arate atractiv, ratat, dar nu vulgar.

Stylistii sfătuiesc să urmeze regula de aur: cu atât mai scurtă jacheta, cu atât este mai lungă fusta și viceversa. Cu toate acestea, pentru orice regulă există excepții – prin urmare, nu este necesar să se teamă să experimentăm în căutarea unor noi combinații de succes.

Cum se combină corect?

Acum, puloverele spațioase fără dimensiuni sunt relevante – așa-numita „Oversis”. Lucrurile similare sunt bine combinate cu pantaloni și blugi, dar, de asemenea, într-o pereche cu o fustă, ele nu arată mai puțin efectiv. Punerea pe un astfel de pulover cu fusta MIDI sau MAXI, o parte din ea poate fi conectată în fața centurii – astfel încât proporțiile cifrelor nu vor fi rupte. Dar, în acest caz, puloverul ar trebui să fie destul de subtil.

Dacă purtați o bluză lungă cu o fustă mini, asigurați-vă că marginea fusta nu este ascunsă sub sacou, altfel impresia va fi creată că ați uitat să o purtați, lăsând casa.

Se îndoiesc ce fustă pentru a cumpăra un cuplu la puloverul tău preferat? Vă sfătuim să vă uitați la modelele de la Denim. Denim Fustes sunt combinate cu absolut cu orice călărie – fie că este un pulover al unui tricotat major sau jachetă într-un stil sportiv.

Dacă sunteți un fan al unui stil clasic în haine, dar în același timp, nu doriți să stați departe de tendințele la modă, puteți încerca o combinație de fustă strictă (de exemplu, un „creion sau” clopot „) plus O jachetă pe butoanele „Chanel”.

Imagini frumoase și la modă

După cum probabil ați reușit să înțelegeți, în lumea modei există un număr infinit de combinație de jachete și fuste. Vă invităm să vă familiarizați cu cele mai luminoase și mai elegante soluții.

  • Sweater spațios „Babushkin”, o fustă strictă de dantelă gri, o geantă miniaturală pe un lanț și pantofi corporali clasici.
  • Strict clasic: Fusta de creion negru, jacheta mobilă gri cu un decor mic, reamintind creații Coco Chanel și pantofi de călcâi negru.
  • Stilul studenților: un pulover strălucitor cu un model geometric, o fustă scurtă de culori de muștar și o pungă în vrac pentru cele mai necesare.
  • Pulover dungat luminos, condimentat în fusta-maxi saturat albastru în combinație cu sandale colorate în ton și sac mare de umbră neutru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: