Fusta de creion tricotat

Fusta de creion tricotat

Fusta Taransch „Creion”, cusută de la tricotaje, este foarte populară cu moda modernă, deoarece vă permite să creați imagini diferite pe ea în multe stiluri. Și dacă decideți să deveniți proprietarul unei fuste similare, merită să știți ce se întâmplă și ceea ce este cel mai bine combinat cu.

Particularități

 • Fusta de la țesături de țesături tricotate „Creion” seducă seductiv șoldurile și este ușor îngustat în partea inferioară a acesteia.
 • Cel mai adesea lungimea unei astfel de fusta atinge genunchii, uneori coboară puțin mai mică sau ridicând puțin deasupra liniei genunchiului.
 • Fuste tricotate nu impeneste, se întinde bine, nu interfera cu mutarea și nu irită pielea. Dacă alegeți corect dimensiunea, acestea vor sta pe figură și nu formează falduri inutile.
 • Modelele foarte înguste și strânse din tricotaje sunt recomandate numai fetelor cu forme perfecte.

Modele

 1. Pentru stilul de birou și de afaceri, fustele din panza tricotate neutru sau saturat, de exemplu, gri, bej, albastru închis, maro, violet închis, negru.
 2. Pentru ceapa în stilul casual, în cererea de modele monofonice și fuste cu o culoare interesantă.
 3. Pentru un eveniment secular, o fustă tricotată este potrivită, tăiată cu broderie, dantelă sau talie.
 4. Vintagele stilului au fost prezentate fuste tricotate și tocate.

Cu o talie copleșitoare

Modelele din tricotajele acestui stil vor alege adesea fete mici, deoarece linia de talie de mai sus este vizibilă în mod vizual silueta. Topul ales la acest tip de fustă tricotată este cu siguranță umplută.

Cum de a alege?

Căutați un model adecvat de creion de fustă tricotat, urmează:

 1. Cumpărați numai produse de calitate. Dacă fusta este cusută din material cu o vâscoasă superficială și suficient de densă, atunci un astfel de lucru va fi purtat de mult timp, fără a pierde forma și nu se rostogolește. Produsul din tricotajul prea subțire va tăia urât corpul, acoperă rapid parcelele de fum și role, iar după toate mai multe stiluri vor deveni un formal.
 2. Ridicați produsul pe figura dvs. Modelul de dimensiune va fi răsucite din nou la mers, iar fusta mai mică va muri în corp. În plus, fetele complete nu trebuie să aleagă o fustă din material texturat.
Citește mai mult  Fuste de ciocnire: cum să alegeți o fustă arcuită și să o purtați cu?

Ce sa porti?

 • Crearea unei imagini de afaceri, o cămașă, bluză, tortleneck, sacou, blazer, vesta pus pe o fustă tricotă. Accesoriile în acest caz ar trebui să fie inconspicuoase și modeste, iar ca îmbrăcămintea exterioară, un strat sau o mantie în pastel gamma funcționează organic.
 • Când creați o imagine în stilul de casual la o fustă tricotată, creionul adaugă o cămașă simplă sau de sus, combinându-l cu o jachetă neîngrijită cu un model, sandale sau cămașe de balet.
 • Creionul de fustă tricotat colorat poate fi combinat cu o bluză bej de dantelă și pantofi îndreptați, apoi veți obține o imagine romantică blândă.
 • Pentru a vă întâlni cu prietenii cu prietenii, o combinație de fustă cu creion cu o bluză subțire tricotată sau corsetă cu o bluză translucidă.
 • Fusta elegantă cu inserții de broderie sau dantelă poate fi completată de o singură persoană și bluză de mătase. La fusta luminoasă fără finisare, ridică un dantelă sau bluză de guipură de ton neutru.
 • În vremea rece până la o fustă de materiale dense, purtați un pulover în vrac sau turtleneck.
 • Pentru a sublinia talia fină cu o fustă tricotată, puteți purta o curea îngustă.

Pantofi

Pantofi la un creion de fustă tricotat într-un stil de afaceri ar trebui să aibă un călcâi. Este de dorit ca acesta să fie ridicat, mai ales dacă creșterea unei femei este mică.

În ceapă ocazională, este permisă utilizarea pantofilor cu pantofi redus, pantofi de balet și chiar adidași.

Pentru porii rece, o bună alegere de pantofi va fi de jumătate de cizme sau o cizme gleznă cu un călcâi mediu sau o pană.

Îngrijire

Pentru un creion elegant de fusta tricotat pentru o lungă perioadă de timp sa bucurat de proprietarul său, este important nu numai să cumpărați un produs de calitate, dar, de asemenea, știu cum să-l îngrijească:

 • Pentru a avea grijă de fusta tricotată, este important să urmați recomandările producătorului pe care le veți vedea pe eticheta unor astfel de haine.
 • Nu ștergeți creionul de fustă din tricotaje la temperaturi de peste + 400C.
 • Înainte de a spăla, scoateți produsul din afară, acesta va ajuta la menținerea coloranței.
 • Decizia de a spăla o astfel de fustă cu mâinile, nu încercați chestia și nu o comprimați prea mult când este deșurubată.
 • Uscați fusta tricotată cu un mod natural și este mai bine nu într-o poziție agățată, dar este așezată pe un prosop.
 • Plătiți astfel de haine în dulap numai complet uscate.
 • Bobinele formate în proces pot fi tăiate cu atenție cu foarfece mici.
Citește mai mult  Blugi au rupt în genunchi

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: