Fusta de dantelă

Fusta de dantelă

De mult timp, dantelul a fost considerat unul dintre cele mai scumpe și mai frumoase materiale. Purtarea îmbrăcămintei de dantelă ar putea permite doar oameni foarte bogați. Dar timpul nu stă în picioare, iar astăzi fiecare la modă poate avea în dulapul său cât de multe lucruri de la acest material blând și aerian. Fustele de la dantelă sunt universale și potrivite tuturor fără excepție față de reprezentanții sexului frumos.

Inițial dantelă a fost folosit pentru a crea un stil romantic în haine. Țesături ușoare, deschise, deoarece este imposibil să se potrivească imaginii unei tinere doamnă Dreamy. Tendințele de modă de astăzi dictează noi reguli. Fusta de soare dantelă este perfect combinată cu o simplă de sus și jachetă denim. Această imagine arată foarte modernă, democratică și nu mai puțin elegantă decât romantică!

Astăzi, în colecțiile multor designeri puteți găsi fuste de la dantelă. Și nu este surprinzător! Acest material frumos este ideal pentru a crea haine de vară și de seară. Fusta poate fi complet dantelă sau reticulată în combinație cu alte materiale.

Bastoane populare

Printre modelele cele mai populare, este demn de remarcat fusta de soare, jumătate de cincin, o fustă de creioane, un trapeziu „Tulip”.

O fustă lungă este ideală pentru fetele subțiri mari. Un astfel de stil este subliniat perfect de fragilitatea siluetei feminine.

Fetele mici cu forme luxuriante ar trebui să acorde o atenție la fusta de supărare, care se îndepărtează vizual și ușor.

Modelul trapezoid „echilibru” Triunghiul inversat „.

Fusta de creion de dantelă – decizie optimă pentru doamna de afaceri, care dorește să adauge la strictețe și romanticitate.

Modelele luxuriante

Stilul flirt, jucăuș va potrivi tinerei tinere tânără romantică și doamnelor mai în vârstă. Fusta luxurianta poate fi orice lungime. Cele mai populare cu Fashionistas foloseste fusta soarelui, cusute dintr-o panza solidă sau de la opt pene largi. De asemenea, fuste și chiar fuste asemănătoare cu pachetele de balet sunt, de asemenea, populare. Astfel de modele sunt fermecătoare la doamna foarte tânără.

Culori populare

Negru

Negru – Clasic, Culoare de bază. Este combinat universal cu alte flori și arată grozav în solo. Utilizate în diferite stiluri de haine. Lace fusta neagra in podea – optiunea perfecta pentru accesare. Fusta neagră de dantelă scurtă potrivită pentru dulapul casual. Fusta de lungime medie în combinație cu o bluză clasică sau de sus fără probleme creează o imagine strictă de afaceri. Poate fi completat cu o jachetă montată.

Reîmprospătați imaginea, faceți mai puțin oficial și strict va ajuta tricoul superior sau multicolor.

alb

Fuste de dantelă albă aparțin, de asemenea, lucrurilor universal combinate cu alte obiecte de îmbrăcăminte. Fusta alba în sine arată foarte elegantă, pentru a compila o imagine spectaculoasă a unui top destul de competent selectat. Satin, sifon, mătase sau bluză de guipură vor ajuta la crearea unui arc foarte blând, feminin.

roșu

Culoarea roșie în orice moment asociată cu pasiune și sexualitate. Femeia în roșu atrage întotdeauna ochii admirați. Dar nu înseamnă că această culoare nu poate fi folosită în alte stiluri de haine, cu excepția romantică și seara.

Fusta de dantelă roșie În combinație cu călărie clasică, jachetă și pantofi cu toc înalt va ajuta la crearea sau întărirea imaginii unei femei de afaceri de succes. O astfel de fustă nu va tolera amestecuri cu mamele sau lucrurile vagi. Numai clasic, este întotdeauna o versiune câștigătoare.

Fusta de dantelă roșie În combinație cu călărie clasică, jachetă și pantofi cu toc înalt va ajuta la crearea sau întărirea imaginii unei femei de afaceri de succes. O astfel de fustă nu va tolera amestecuri cu mamele sau lucrurile vagi. Numai clasic, este întotdeauna o versiune câștigătoare.

Lungime

Lung

Fusta lungă de dantelă va fi întotdeauna la vârf de modă. Un astfel de stil creează o imagine deosebit de feminină și elegantă. Modelul de montaj se va potrivi proprietarilor tipului de tip „Hourglass”. Fusta lalea lui Tulip este bună pentru doamnelor cu șolduri largi.

Fusta de dantelă lungă este cea mai des folosită pentru a crea o imagine de seară. În acest caz, merită adăugarea unei bluze atlas subțiri, batista, mătase sau material translucid.

Midi

Doamnelor cu forme magnifice Se recomandă să ridice fustele un genunchi mai mic. Coapsele strânse și cartea luminilor de carte sunt foarte ușor ușor, scoate figura. La o astfel de imagine este cel mai bine să selectați pantofi pe un călcâi.

Mic de statura

Femeile cu figuri perfecte sau aproape de ele parametrii pot alege în siguranță o fustă scurtă de dantelă a oricărui stil. Mini fusta Este recomandabil să se combine cu o călare mai modestă, închisă, astfel încât imaginea să pară mai armonioasă.

Sfaturi pentru alegerea

Clasicul va fi întotdeauna popular, este baza, baza dulapului oricărei femei moderne. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că imaginea creată, într-un stil strict, de afaceri, va arăta plictisitor și din ce în ce mai mult.

Imagini spectaculoase

Creionul spectaculos de fuste de dantelă este perfect pentru întâlnirea oficială și pentru partidele informale și pentru recepția solemnă. Opțiunea de seară originală este o fustă marcată cu dantelă, cu o căptușeală la mijlocul șoldului sau puțin mai mică, restul este transparent. Puteți adăuga o bluză ușoară, subțire de mătase și o imagine de seară finalizată. Dacă în loc de bluze să folosească un vârf cu o singură mână, cu o cămașă de blugi deasupra unei cămașă denim, atunci o opțiune excelentă se poate dovedi pentru fiecare zi.

Una dintre combinațiile cele mai îndrăznețe și neașteptate este dantelă și piele. O astfel de imagine va risca să încerce departe de fiecare femeie: această opțiune pentru cel mai îndrăzneț și îndrăzneț. O opțiune este o fustă de dantelă în combinație cu jacheta din piele sau jachetă. Sau fusta combinată din piele și dantelă – totul depinde de imaginația ta!

Imagine neașteptată – combinație de dantelă alb de zăpadă și cămașă denim albastră. O astfel de imagine arată foarte proaspătă și tinerețe.

Imagine în stil militar – fusta de dantelă de măsline sau maro + cămașă sau camuflaj bluză de colorat + piele sau jachetă denim și pantofi aspiratori.

Stil sportiv – Fusta soarelui dantelă, pulover cu gât înalt sau broască țestoasă, adidași sau adidași.

Ce sa porti

Dantela este un material foarte elegant, dar acest lucru nu înseamnă că fusta dantelă este un detaliu exclusiv dulap seara. Designerii moderni oferă multe variante diferite ale unei combinații de fustă de dantelă cu alte lucruri de dulap de femei, din care puteți alege cel mai potrivit pentru fiecare caz.

Top

Versiunea universală a îmbrăcămintei potrivită pentru fustele de dantelă de orice stil. Dantelă, satin, matase de top în ton fusta va ajuta la crearea unei imagini elegante, de seara. Un singur ton de țesături ușoare – o opțiune excelentă pentru fiecare zi.

Mike

Tricoul de vară din tricotaje subțiri sau bumbac în combinație cu o fustă de dantelă creează o imagine frivolă, ușoară. Este perfect combinat cu veste sau jachete. Poate fi purtat sau crescut.

tricou

Se pare că astfel de lucruri incredibile, arată armonios, de exemplu, într-un stil casual. Tricouri de umbră de blândă, pastelă va face o imagine mai feminină și culori strălucitoare – mai agresive. Ca pantofi puteți alege atât pantofi clasici, fie pantofi de balet și adidași de sport sau cizme.

Bluză

Opțiunea de combinație clasică. Office, Imagine Romantic, Evening Ușor de creat cu bluze de diferite stiluri. Cu mâneci și fără țesături subțiri și dense, potrivite și lățime – sunt ideale pentru fuste de dantelă. Imaginea creată arată întotdeauna foarte feminină și elegantă. Potrivit pentru atmosfera de afaceri și pentru o întâlnire romantică.

Cămaşă

Cămașă, cusută din țesături ușoare, transparente, va ajuta la crearea unei imagini blânde, romantice. Material mai denser este potrivit pentru stilul de afaceri sau pentru utilizarea de zi cu zi. Cămașa poate fi dreaptă sau montată, laminată sau umplută.

Săritor

Opțiune excelentă pentru vremea rece. Fusta de creion de dantelă va arăta grozav cu un jumper în vrac, o broască țestoasă sau pulover. Aspectul este acum în modă, astfel încât să puteți experimenta în siguranță imaginea și purtați sub cămașa jumper, de exemplu.

Dantelă sus

Top și fustă realizată dintr-un material, completează perfect reciproc. Dacă ridicați partea de sus a aceleiași umbre ca fusta, împreună vor arăta ca o rochie elegantă și de seară. Nedorit pentru a selecta umbra superioară de sus decât fusta în sine. Imagine suplimentară creată de o jachetă montată.

Mai multe reguli generale:

  • Fusta de dantelă saturată, umbra luminoasă necesită mai relaxat, un top neutru.
  • Modelele înguste și montate arată perfect cu bluze mai voluminoase sau largi.
  • Fuste scurte și pliate sunt combinate cu succes cu vârfuri sau tricouri strânse.
  • Fuste de dantelă presupune prezența unei subclasuri dacă dantelul este foarte dens, atunci puteți face fără ea.
  • Pentru uzura ocazională, nuanțele pastel sunt ideale – nisip, albastru blând, verde deschis, roz, liliac și t.D.
  • Pentru a crea un costum de seară, ar trebui să alegeți culori clasice – alb, alb, vin, roșu, smarald, albastru închis, coral.

Fuste de dantelă sunt potrivite pentru diferite ocazii – pentru muncă, mers pe jos, filme în filme, petreceri și t.D. Ele sunt combinate armonios cu îmbrăcăminte monofonică. Când alegeți un vârf, ar trebui să evitați amprentele, celulele, mazăre, benzi. Este permisă ornament fin, neobișnuit. Fusta de dantelă – Decorarea oricărei imagini, deci nu o supraîncărcați cu decorațiuni suplimentare și accesorii atrăgătoare.

Îngrijire

Când cumpărați o fustă de dantelă, nu trebuie să încercați să salvați și să achiziționați un lucru mai ieftin, altfel riscă să se întindă rapid și să pierdeți formularul după prima spălare. La fusta de dantelă cât mai mult posibil de către hostess, este necesar să o tratezi foarte atent.

  • Fuste de dantelă Șterge pe mâini să nu deterioreze materialul subțire.
  • Lucrurile foarte poluate sunt pre-îmbibate în apă caldă, cu un detergent divorțat.
  • După spălare, clătire absolută, aprofundată și uscarea într-o formă masivă.
  • Stroke astfel de fuste prin tifon umed de partea greșită sau pur și simplu să dispară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: