Fusta pe o bandă de cauciuc – un lucru universal în dulapul fiecărei fete

Fusta pe o bandă de cauciuc - un lucru universal în dulapul fiecărei fete

Este dificil să se menționeze modelele universale de haine care vor fi potrivite pentru fiecare fată. Fusta de pe banda de cauciuc este exact elementul dulapului, care va ajuta la crearea unei imagini magnifice, deoarece va arata armonios indiferent de tipul de forma. Are o siluetă care zboară și curge, care va ajuta la ascunderea soldurilor largi sau adăugați volum, accentuați talia.

Particularități

Astăzi puteți alege o fustă elastică pentru fiecare gust, deoarece designerii folosesc o varietate de materiale pentru fiecare sezon. Deși astfel de fuste sunt în principal cusute din aer, țesuturi ușoare, dar puteți achiziționa modele pentru primăvară sau timp de iarnă datorită utilizării tricotului dens.

Caracteristica principală a fusta de pe banda de cauciuc este că arată foarte mult pe orice tip de figură. Natura universală a produsului deschide noi oportunități în crearea unei imagini feminine originale.

Fusta rochii foarte usor datorită unei gume de întindere. Chiar și femeile pline cu șolduri largi nu vor simți nici un disconfort. Deoarece țesăturile ușoare sunt aplicate în principal, se încadrează liber pe figura. Fetele cu picioarele complete își pot permite orice model de fuste pe o bandă elastică, deoarece va ascunde defectele figurii, să ușureze calea.

Nu credeți că acest model este creat exclusiv pentru fete complete. Ea arata grozav pe figuri subterane, accentuează hamul picioarelor.

Un pic de istorie

Nimeni nu știe datele de a crea o fustă pe o bandă elastică, dar cu precizie putem spune că acest stil este strâns legat de povestea de fustă la soare. Aceste două modele au multe în comun, și, cel mai important, diferența este că fustele Skama Soarele sunt cusute dintr-o țesătură ușoară sub forma unui cerc, în timp ce cusăturile sunt practic absente. Fusta de pe banda de cauciuc are mai multe modificări: cu un miros, un volum diferit sau cu tăieturi.

Se crede că acest stil a apărut la aproximativ 50-60 de ani din secolul al XX-lea sub forma unei parode a siluetei „Hourglass”. Această versiune a fusta se va bucura de femei, deoarece poate fi purtată pentru orice caz. Astăzi, toți designerii bine-cunoscuți sunt oferite cu siguranță în noi colecții de modele rafinate și elegante ale acestui stil.

Stiluri și modele populare

Fustele de pe banda de cauciuc au același principiu al tăierii, dar nu împiedică designerii să creeze noi stiluri, uimitoare modele de lux.

Acest element al dulapului poate fi de diferite lungimi: scurt, lung sau midi. Designerii experimentează constant, chiar au oferit modele rafinate cu un tren.

Fuste pe o bandă elastică pot fi făcute din țesături diferite, limitări pur și simplu nu există.

Designerii de modă folosesc catifea, mătase, velveen, denim, bumbac, satin sau lână. Alegerea țesăturii depinde de timpul anului. De exemplu, pentru sezonul rece, preferința merită să plătească materiale dense. Pentru a crea o imagine strictă, puteți purta ciorapi și cizme de gleznă sau cizme înalte. Pentru zilele fierbinți de vară, ștampile din aer, materiale pulmonare vor fi potrivite.

Pentru imagini de seară, puteți alege Atlas, mătase sau catifea. Corsetul sofisticat va ajuta la crearea unei imagini de seară de neuitat.

Cauciuc larg

Fusta pe o gumă largă este în mare cerere, deoarece ajută la accentuarea taliei și, de asemenea, nu necesită o centură. Vă permite să creați o imagine romantică, feminină. Guma largă este potrivită pentru orice tip de figură. Acest model este convenabil de utilizat, deoarece economisește timp atunci când este echipat din cauza absenței unei belocări suplimentare.

Guma larga pe fusta arata elegant si original. Vă permite să ascundeți centimetri în abdomen și miere.

Fusta poate fi atât lungă, cât și scurtă. Modelele de lungime Maxi sunt uneori decorate cu o bandă de cauciuc de altă culoare, culoarea contrastantă arată originalul.

Fusta lungă poate fi purtată pe Bemps pentru a crea o imagine atractivă și sexuală. Modelul decorat cu o centură largă pe talie va accentua feminitatea. Pentru a crea o imagine extraordinară, puteți ridica fusta pieptului. Frumos și fermecător se uită la banda de cauciuc fierbinte.

Designerii oferă o mulțime de forme de fustă scurtă pe o gumă largă: cu clești de lumină, lalea, soare sau Bologna. Fiecare model arată de neegalat. LightCloth este o alegere minunată pentru sentimentul de confort chiar și în cele mai fierbinți zile.

O astfel de fustă de opțiuni este combinată armonios cu echitația de montare. Puteți alege un tricou sau tricou. Pentru a crea o imagine romantică, o soluție magnifică va fi un pulover cu umeri deschisi sau un corset rafinat.

Cauciuc îngust

Multe modele de fustă sunt cusute pe gumă îngustă. Această opțiune oferă o șosetă confortabilă fără centură. Fusta cu o bandă îngustă de cauciuc este potrivită nu numai pentru fetele subțire, ci și plină, deoarece vă permite să ascundeți defectele figurii. Modelele pe o gumă îngustă purtă ușor și îndepărtate. Banda elastică nu creează disconfort atunci când șosete.

Cum să coase o gumă de fusta cu propriile mâini?

Puteți decora independent fusta ta elastică favorit. Principalul lucru – îngrijit și pe îndelete efectua întregul proces. Este necesar să se aleagă o bandă elastică, lățimea care ar trebui să fie de patru sau cinci centimetri. Lungimea acestuia într-o formă care nu ar trebui să fie întins câțiva centimetri mai mic decât volumul de talie.

  1. Este necesar să se ia o gumă, se măsoară lungimea dorită și tăiați-l. Apoi conectați marginile sale unul cu celălalt cu un știft. Vârfurile de guma de mestecat ar trebui să fie încordate pe mașina de scris, în timp ce aproximativ jumătate lăsând acemeter de la fiecare margine.
  2. Atunci ar trebui să stabilească cu acuratețe scrisorile de gumă. Pentru a face acest lucru, trebuie să le descompună asupra părților și de a face mai multe cusături de mașini pentru fixarea sigură.
  3. Acum puteți trece la procesul de coasere a benzii elastice la fusta. Amintiți-vă că linia mașinii trebuie să treacă despre partea din față. Necesitatea de a lăsa câțiva milimetri de la marginea inferioară a gingiei.
  4. Cusurile nu ar trebui să reflecte asupra elasticității gingiei, deci ar trebui să fie aplicată în partea de sus a fustei. La linia a rămas elastică, trebuie să o întindeți mai întâi și să puneți cu atenție linia mașinii care se lipeste la marginea inferioară a gingiei.
  5. Pentru a strânge fără probleme linia de pe banda de cauciuc, faceți-o la aceeași distanță de margine, este necesar să folosiți un știft pentru a fixa la tăietura superioară sau cu ajutorul cusăturii corespunzătoare pentru ao trage la fuste. Cea de-a doua modalitate de a crea o sutură netedă este că trebuie să faceți două linii paralele pe marginea superioară a produsului, apoi un pic de scădere a fustei și ajustați-o la dimensiunea gingiei în poziția liberă. După ce aveți nevoie cu ajutorul pinilor englezi, strângeți o gumă la fustă și mergeți cusătura corespunzătoare din banda de cauciuc.
  6. Pentru a coase o bandă de cauciuc la fuste, este mai bine să utilizați cusătura „Zigzag” de densitate medie și suficient de largă. Astfel încât aceasta va asigura elasticitatea gingiei astfel încât să se poată întinde bine.
  7. Când linia se află pe toată lățimea fusta, atunci puteți elimina cusătura temporară.

Ce sa porti?

Atunci când alegeți Majs sau tricouri care merită să acorde atenție faptului că fundul liber al fustei de pe banda elastică necesită un pic atașat. Tunica, top, tricou sau bluza trebuie să meargă în jurul cifrei și să sublinieze talia.

O astfel de fustă arată armonios în orice stil, deci pentru o combinație frumoasă de mai multe elemente ale dulapului, merită mai întâi să determinați stilul. De exemplu, o fustă de vară pe o culoare strălucitoare de culori o lungime scurtă va combina în mod ideal cu un tricou tricotat cu o singură culoare. De la pantofii care merită acordarea atenției la baletele confortabile sau la sandale practice. O geantă mică va fi elementul final în crearea unei imagini unice.

Pentru suporturi maxi-lungime foarte atent ridica cu atenție alte elemente de garderobă. Se va potrivi cu o singură imagine cu un manșon scurt sau lung. În timpul răcoros al anului puteți purta o vestă elegantă. Fusta pe o banda de cauciuc din podea frumos va arata cu sandale sau apa.

Multe fete aleg stilul Hippie, iar fusta de pe banda de cauciuc este accentul principal în crearea unei astfel de imagini. A fi în tendință, este suficient să purtați sandale sau cizme înalte, decorate cu fringe. De asemenea, frumos va arăta o cămașă de bumbac cu o imprimare floristică. O pungă mare peste umăr sau bandajul original de pe cap va fi elementul final în crearea unei imagini.

O fustă elastică este minunată pentru a crea o imagine de seară frumoasă. Fusta poate fi orice lungime, dar obligatorie este prezența tocurilor și a umerilor deschise sau a roților. corset rafinat sau de sus creează un tandem bun cu acest element dulap universal.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: