Fusta Sun Clash

Fusta Sun Clash

modele fusta Conturat în orice moment să rămână relevante. Spre deosebire de fuste directe sau strâmte, se uita la Great District, aducând chiar și cele mai stricte imaginea unor cochetărie și pozne.

Una dintre cele mai populare piei de fusta este „Soare“. fuste de soare arata foarte neobișnuit, datorită caracteristicilor Croy – sub forma desfăcută, un astfel de model ia forma unui cerc neted ideal.

În acest articol dorim să vă spun în detaliu despre fustele Soarelui fustelor: ceea ce se întâmplă la care se duc, și cui – nu și, desigur, despre cum și de ce ar trebui sa poarte acest articol.

Caracteristicile modelului

Despre când o fustă de soare arcuită a văzut mai întâi lumina, istoricii de modă, nimic nu este cunoscut – evident doar ceea ce sa întâmplat de foarte mult timp în urmă. Cu toate acestea, popularitatea reală și dragostea la femeile din jurul lipiului mondial de fustă-soare cucerite în anii ’60 ai secolului trecut.

Dacă te uiți la filmele de la Hollywood a timpului, veți vedea că multe personaje sunt afectate în fuste și rochii cu siluetă luxuriantă recunoscută. Apoi au uitat de acest model de câteva decenii, și destul de recent a apărut din nou în colecțiile de designeri celebri.

Fusta Sun topită poate fi efectuată în mai multe variante. Modelele scurte sunt bune pentru evenimentele informale, fustele de lungime mijlocie sunt o versiune universală de zi cu zi și lungă, în ciuda unor impracticați, sunt acum la vârf de modă.

Fusta soarelui de la debut este un model care este suficient de ușor pentru a vă coase propriile mâini. Prin urmare, dacă aveți cel puțin abilități minime de tăiere și coasere, puteți obține un lucru cu adevărat unic pe care nu-l mai mult.

Pentru a scula fusta de soare care nu a tăiat neapărat cercul dintr-o bucată solidă de țesătură. Nu mai puțin interesant decât modelele fără sudură, fuste compuse din mai multe pene.

Care se potrivește?

Caracteristica principală a glestei de fustă (inclusiv modelul „Soare”) este că acesta adaugă vizual volumul fundului corpului. Acest lucru ar trebui să fie amintit dacă figura dvs. este departe de „90-60-90 prețuiți”.

Pentru proprietarii unei figuri băiete (sânii plini și coapsele înguste), o astfel de fustă va deveni o modalitate excelentă de a face forme mai feminine. Dar, în acest caz, trebuie să selectați partea de sus, ca rezultat, nu vă transformați într-un triunghi curat.

În general, fetele subțiri, suficient de mari se temeau de adezivul de fustă-soare absolut nu este nevoie, deoarece nu poate strica o astfel de figură. Doamnele mici tinere ar trebui să fie alese cu grijă, deoarece cu vedere la fusta lungă le va vedea chiar mai jos.

Dacă aveți coapse largi, dar, în același timp, un mic sân și o linie de talie pronunțată, se recomandă să dea o preferință unei fusta nu mai mare decât mijlocul genunchiului, deoarece, altfel partea inferioară a corpului va arăta și mai mult.

Cu ajutorul unei fuste-soare arcuite, puteți echilibra proporțiile figurilor de tip „triunghiulare inversate” (umeri largi și coapse înguste). În acest caz, este mai bine să alegeți un model, cusute din țesături strânse care păstrează bine.

Stofa

The Sun Jelly este un model universal al unei fuste arcuite, care este convenabil în orice moment al anului. Cu toate acestea, diferite tipuri de țesături sunt potrivite pentru diferite sezoane meteorologice. Timp de vară, fustele sunt potrivite, cusute de la plămâni, în cea mai mare parte materiale naturale, cum ar fi bumbac, SITS, FLAX, Lace, Chiffon. În timpul iernii, veți fi confortabil să vă simțiți în haine, cusute din țesături mai dense și calde. Modele de iarna Fuste de soare Glue canalizare din lână, tapiserie, velur, jacquard și t.D.

Piele

Astăzi, piele și din piele este una dintre cele mai relevante materiale. Dacă mai devreme au fost folosite în principal pentru încălțămintea și îmbrăcămintea exterioară, acum în magazine există colecții întregi de rochii din piele, fuste, pantaloni, jachete și t.D.

Fusta arcuită, din piele, arată foarte avantajoasă, deoarece o anumită rudă a materialului este echilibrată, datorită siluetei moi, romantice a produsului.

Şifon

Chiffonul subțire, aproape fără greutate este ideal pentru prăbușirea fustelor de vară. Chiffon Sun fuste arată incredibil de frumos, cum ar fi flori delicate. Deoarece materialul este un fuste foarte ușoare și aproape transparente, sunt de obicei colectate din mai multe straturi de material. Multistratificată prăbușit fuste crea un contrast profitabil cu o cifră de fată fragilă.

Pe banda de cauciuc

Cele mai multe specii populare de fusta este sacrificat „Soare“ modelul pe gingie. Ea este familiarizat cu fiecare fată din copilărie, deoarece astfel de fuste sunt foarte des achiziționate pentru fete foarte mici. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că vorbim despre fas pentru copii. fuste soare pe banda de cauciuc sunt potrivite pentru toată lumea, fără excepție. Ei coase, de obicei, din materiale subțiri, ușoare, astfel încât în ​​special convenabil pentru vara.

Bobina Sun fusta pe banda de cauciuc este foarte ușor de a coase cu propriile lor mâini. Chiar și cu cei care sunt doar un pic familiarizat cu gherghef, va dura destul de un pic de timp. Modelul produsului este foarte simplu, astfel încât chiar și nou-venit va fi capabil să facă față acestei sarcini.

Cu falduri

Soarele-soarele adezivului este ușor de învățat pe ansambluri verticale care trec pe toată lungimea produsului. Dimensiunea și numărul de pliuri Fiecare model pot fi diferite.

Există modele cu pliuri mari mari și există un pledat foarte mic. Totul depinde, inclusiv, de la tipul de țesătură. Dacă țesătura este subțire, atunci pliurile sunt mai moi, ondulate și dacă fusta este cusută dintr-un material dens, atunci ansamblul va fi mai rigid și static. Și una și o altă opțiune pare foarte spectaculoasă – feminină și un mic jucăuș.

Ce să poarte și să combine?

O fuziune arcuită poate deveni un lucru de bază al dulapului tău. Acesta aparține categoriei de îmbrăcăminte, care este perfect combinată cu cele mai diferite lucruri – din vară frivolă flash-uri la blazer strict.

Dar atunci când alegeți acompaniament la o fustă arcuită, trebuie să luați în considerare materialul produsului. Dacă fusta este cusută din țesut fin, o lumină de sus, tricou tricotat simplu, cămașă ușoară sau bluză. Pe partea de sus puteți arunca o bolero, o jachetă denim sau cadagan în stilul casual.

Fuste Sun-Clash din materiale mai dense – Aceasta este o opțiune pentru vremea rece sau pentru viața de zi cu zi. Prin urmare, ele sunt bine combinate cu broaștele laconice, cămăși, jachete, pulovere montate, veste și t.D.

În ceea ce privește pantofii, este de preferat dacă este pe toc – cel puțin un mic. În funcție de sezon, poate fi cizme clasice, cizme de gleznă, cizme înalte, pantofi de pană, sandale. La care călcâiul este contraindicat, poate fi sfătuit să poarte o fustă arcuită cu apartamente elegante de balet, mocasine sau pantofi pe o talpă plat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: