Fuste calde

Fuste calde

Rochii de vară și de primăvară și fustele devin principalele obiecte ale dulapului nostru. Dar, cu debutul vremii reci, multe fete refuză aceste lucruri frumoase și feminine în favoarea nu a unor blugi și pantaloni practici atât de eleganți, ci mai practici.

Dorința de a păstra sănătatea este bună, dar pentru a sacrifica frumusețea și eleganța de dragul căldurii, nu aveți nevoie întotdeauna.

Dacă nu doriți să refuzați fustele preferate, chiar și cu sosirea iernii, atunci, cu siguranță, există mai multe modele încălzite în dulapul dvs. Fuste de țesuturi calde și dense – cel mai bun mod de a avea grijă de sănătatea ta, fără a schimba stilul feminin obișnuit în haine.

În articolul nostru actual, am dori să spunem despre tipurile existente de fuste calde în detaliu: despre cele mai bune materiale, accesorii la modă, precum și cum și cu ceea ce ar trebui să fie fuste de toamnă și de iarnă.

Bastoane populare

Deoarece fustele calde sunt cusute din materiale foarte dense, alegerea modelelor este semnificativ limitată. Luați în considerare unele dintre cele mai de succes stiluri pentru fuste de toamnă și de iarnă.

  • Fustă creion – Aceasta este o versiune câștigătoare a hainelor pentru orice moment al anului. Silueta simplă, strictă accentuează avantajele figurii, ascunzând dezavantajele sale.
  • Fusta-trapezium – varietate clasică de fustă caldă. Are de obicei lungimea MIDI sau MAXI. Potrivit pentru fete complete, deoarece maschează kilograme suplimentare în coapse, datorită unei siluete ușor curbate.
  • Fusta-Tatyanka – Fusta magnifică cu falduri plantate pe cochetă. Una dintre cele mai populare modele din ultimele sezoane. Este cel mai potrivit pentru o doamnă subțire, dar și un astfel de stil nu este contraindicat – trebuie doar să alegeți o opțiune extinsă.

Stofa

Pentru a crea fuste calde sunt utilizate atât materiale naturale, cât și materiale sintetice. Astfel încât produsele să fie mai buruienile, aleg adesea un material care este un amestec de fibre naturale și artificiale. Vă vom spune mai multe despre principalele tipuri de materiale folosite pentru a coase fustele de toamnă și de iarnă:

Citește mai mult  Fuste denim: un astfel de denim practic

  • Lână. Fustele naturale din lână sunt foarte calde, dar nu întotdeauna plăcute pentru organism, prin urmare diferiți aditivi sunt adesea prezenți în țesătură. Fuste de lână pot fi țesute sau tricotate.
  • Blană. Fuste complet de blană sunt destul de rare. Mai des puteți găsi modele cusute din mai multe tipuri de materiale, printre care există o blană reală sau artificială.
  • Bologna. Fustele de bolon sunt haine minunate pentru plimbări de iarnă în aerul proaspăt. Intestinul este un material multi-strat care nu se udează și păstrează bine cald. Modelele Stegan sunt deosebit de interesante.
  • Tweed. Acest tip de țesături de lână sunt minunate pentru curățarea fustelor calde. Are o textura neobișnuită, reliefată. Fuste răsturnate luminos acupungete – o modalitate excelentă de a diversifica dulapul de iarnă.

Modele pentru sezon

Pentru fiecare moment al anului, diferite tipuri de fuste sunt potrivite, deoarece cu debutul răcirii se schimbă nu numai materialul, ci și lungimea, precum și stilurile de lucruri.

Iarnă

În timpul iernii, este foarte important să păstrați picioarele în căldură, astfel încât sezonul rece este mai bine să dea preferință unui model alungitM.

Cu toate acestea, dacă locuiți în regiune cu un climat blând sau purtați haine lungi superioare, atunci fustele mini pot fi o opțiune de iarnă. Fuste scurte calde sunt bine combinate atât cu cizme elegante, cât și cu cizme amuzante sau uggi.

Cel mai popular desen pentru fuste de iarnă este o celulă în diferite variante. Fustele checkered sunt capabile să revigoreze chiar și un dulap de birou plictisitor, deci cel puțin un astfel de model trebuie să fie în dulapul unei femei de afaceri.

Toamnă

Deși toamna, de obicei, nu ne indulda cu o vreme bună, zilele calde în acest sezon sunt mult mai mari decât în ​​timpul iernii. Prin urmare, toate fetele au o mare oportunitate de a stoarce în cele din urmă picioarele în fuste scurte. Lungimea Maxi va avea în continuare timp să se plictisească pentru iarnă, deci este mai bine să alegeți modelele MIDI pentru toamnă sau mini.

Citește mai mult  Legins de compresie

Fuste de toamnă coase din țesături mai dense decât modelele de vară, dar nu de la o astfel de iarnă. Acesta este de obicei denim, piele, velveen sau țesătură de sacou. Fustele de la astfel de materiale sunt perfect combinate cu mantale, tranșee și straturi – îmbrăcăminte exterioară obișnuită pentru perioada în afara sezonului.

Toamna este momentul accesoriilor interesante și a pantofilor neobișnuite. În acest moment al anului, imaginea dvs. poate completa umbrele luminoase, cizme de cauciuc amuzant, eșarfe originale și mănuși.

Lungime

De obicei, alegem lungimea fustei, bazată nu numai pe particularitățile figurii noastre, ci și cu vremea din afara ferestrei. Cele mai calde modele de fuste au de obicei o lungime de cel mai mare decât genunchiul – tocmai astfel de modele sunt considerate optime pentru sezonul rece.

Midi

Pentru multe fete și femei, fustele de lungime mijlocie sunt considerate hainele cele mai confortabile pentru sezonul rece. Ei se încălzesc bine, dar în același timp vă permit să vă mișcați în mod activ. Fuste la genunchi, la câțiva centimetri deasupra sau mai jos, este la fel de bine arată atât cu cizme înalte, cât și cu cizme sau jumătate de cizme.

Cele mai populare modele de fuste calde MIDI sunt un „creion”, „trapeziu”, „soare” și „jumătate de lungime”, precum și „clopot”. Astfel de stiluri sunt foarte feminine, ele subliniază perfect toate avantajele aspectului, cu condiția ca modelul să fie selectat de tipul figurii. Uită-te la fustele de materiale dense pe o coquette largă sau curea corsetului.

Lung

Fuste lungi de iarnă este o alternativă minunată la pantaloni calzi.

Ele vă permit să abandonați mai multe perechi de ciorapi și lanțuri. Fuste maxi pentru câțiva ani au existat pe periferia modei, dar acum că sezonul de modă devine o tendință reală.

Dacă fustele lungi de vară la modă a fost deja stăpânită cu succes, apoi cu modele de iarnă situația nu este atât de simplă. Alegerea fustelor maxilare calde nu este încă mare, deși îmbrăcăminte mai potrivită pentru femei pentru o iarnă rusă aspru găsi dificil.

Citește mai mult  Rochie de seară de lavandă

Prin urmare, cei care se pot manipula acul și firul se află într-o poziție câștigătoare. Ele pot alege în magazinul pe care îl vă plac țesătura și coaseți o fustă caldă pentru dvs., care va fi singura de un fel.

Croșetat și tricotat

O altă opțiune de a crea o fustă cu propriile mâini este să vă amintiți lecțiile de lucru și legați un lucru cald cu ace de croșetat sau de tricotat. Metoda de împerechere depinde de abilitățile și preferințele dvs. Pe spițele puteți conecta modele directe și montate cu modele de panglici și croșetat – fuste cu deschidere luxuriantă.

Cârligul este utilizat, de obicei, pentru a crea fuste de vară – modelele complicate sunt obținute mai bine din fire subțiri. Dar pentru a lucra cu lână mai potrivită. Fuste asociate cu spițele sunt obținute foarte calde și drăguțe. Craftswomenul experimentat poate încuraja modele complexe, incredibil de frumoase.

Fuste tricotate Mai bine uzura cu haine de pânză. Combinația dintre „Fusta tricotată + pulover tricotat” este destul de grea.

Ce sa porti?

În sezonul rece al multor fete vă place abilitatea de a elimina ciorapi strălucitori, ciorapi și golf. Ei nu numai că nu sunt lăsați să înghețe, ci și să dea imaginii unele jucători și rău. Fuste scurte și midi sunt perfect combinate cu aceste fundații ale dulapului.

Fustele de țesut cald pot fi purtate cu pulovere confortabile tricotate, broaștele de broaște, jachete cu amprente amuzante, jachete și veste. Îmbrăcămintea exterioară poate fi oricare, dar stilistii recomandă combinarea fustelor lungi cu scurte călărie și scurt – cu mai mult.

Accesorii de iarnă și de toamnă – nu mai puțin elegant și frumos decât vara. Este timpul să cumpărați mai multe pălării originale, eșarfe, eșarfe, veasiuni și mănuși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: