Fuste denim: un astfel de denim practic

Fuste denim: un astfel de denim practic

Lucrurile de la denim nu își pierd relevanța, deoarece lumina a fost văzută pentru prima dată. Jeans, jachete de denim și pantaloni scurți nu ies niciodată din modă, așa că vom obține lucruri similare pentru un sezon. Fustele ocupă un loc special într-un rând de îmbrăcăminte denim. Au apărut puțin mai târziu decât alte lucruri din acest material, dar instantaneu a câștigat dragostea fetelor europene și americane, datorită confortului incredibil și aspectului elegant.

În articolul de astăzi, vă vom spune despre istoria apariției fuste denim, precum și cu privire la formele de modă și soiuri de acest element din dulap.

Vei invata despre cele mai populare modele de fuste din denim și despre regulile de combinare a acestora cu diferite haine.

Un pic de istorie

Primele fuste denim au apărut mai mult de o jumătate de secol în urmă – în anii ’60 ai secolului trecut. Ei nu au fost confiscate în mod specific, dar transheated din blugi vechi, ponosite, cea mai mare parte de sex masculin. După ceva timp, designerii au atras atenția asupra acestor homemakes, și deja în anii ’70, fuste din denim a apărut în colecțiile de haine de moda din celebrul Couturier.

În acele zile, fuste denim a avut o siluetă directă și lungime midi sau mini. Ultima opțiune a fost ales cele mai avansate gărzile de moda pentru o excursie pe jos la dans. Mai târziu, când „fierte“ blugi a devenit popular, fuste au început să digere pe picior de egalitate cu blugi.

Stiluri la modă

Astăzi, fuste denim există într-o varietate de variante: scurt, lung, drept, pliat, strâns, rupte, tăiere și t.D. Vă invităm să faceți cunoștință cu mai multe modele cele mai interesante de fuste din denim.

Creion

Creion – Clasic Middle Lungime fusta. Acesta este de obicei asociat cu un stil de afaceri, dar în cazul blugi este destul de casual. Cu toate acestea, dacă aveți un cod vestimentar nu prea strict la locul de muncă, apoi într-o astfel de fusta este foarte posibil să apară în birou.

O fusta creion are, de obicei, o semi-flexare, un pic mai redus în jos o siluetă și lungimea mijlocul genunchiului. Este perfect combinat cu ambele lucruri din garderoba de afaceri – tricouri, bluze, jachete cu guler, și cu haine casual – tricouri, bluze, pulovere, și t.D.

Soarele

Soarele este o fusta arcuit, care poate fi orice lungime. Particularitatea sa este că acesta este de tăiere printr-o bucată solidă de material, astfel încât sub forma unui disc desfăcută soare seamănă.

Sun fusta poate fi plantate pe o gumă sau o cochetă. Este foarte ușor să coase singur: craftswomen cu experiență nu mai merge mult de o oră. Cum de a face o astfel de fustă cu propriile mâini puteți citi în materialul nostru „Cum să coase și cu ceea ce poartă o fustă-soare pentru o fată?”.

Datorită particularităților materialului, fusta din denim blestemată este ținută perfect de forma – astfel încât lucrul păstrează volumul, nu are nevoie de mult de îngrijire.

Citește mai mult  Tunica roz

Lalea

Tulip – foarte frumos și model de fusta neobișnuit.

Datorită caracteristicilor de Croy, îi conferă coapsele un volum suplimentar, astfel încât această opțiune este de multe ori alegerea, fete fragile subțiri care doresc să dea o cifră mai multe forme feminine.

Tulip fusta este un fel de mini, ea de obicei nu se întâmplă mai mult decât mijlocul șoldului.

lalele Denim un aspect mai informal decât aceleași modele din alte materiale. Dar ele sunt perfect combinate cu haine într-o varietate de stiluri, inclusiv în sport. Una dintre cele mai interesante versiuni ale fustei lalea este un model cu un miros.

Trapez

Un trapez este una dintre cele mai populare soiuri de fusta. Acest model este, de asemenea, numit-figurativ. Este o lungime scurtă sau mijlocie fusta cu o siluetă ușor curbat. Astfel, fusta nu se potrivește de șold, dar, de asemenea, nu le da un volum suplimentar.

Astăzi, fuste trapezoidală, cu aterizare de mare. Linia taliei copleșiți lungește vizual picioarele și se îngustează cifra. Acesta este motivul pentru care un astfel de stil este potrivit pentru fete continue și mici.

Cu toate acestea, trapezului fusta este o opțiune bună pentru toate tipurile de formă, așa că vă sfătuim să te uiți la acest model.

Lungime

Lungimea fustei ar trebui să fie selectate, procedura nu numai din caracteristicile figura lui, dar, de asemenea, de tipul de eveniment pe care intenționați să vizitați. Denim Fustes poate fi absolut orice lungime, iar acum vă vom spune în detaliu despre fiecare dintre opțiuni.

Lung

Fuste maxi Stai la vârf de popularitate Iată câteva sezoane la modă la rând. Și dacă în timpul iernii sunt puțin uitate, atunci în moda de vară pentru că fuste lungi s-au întors invariabil.

Pentru o vreme, fustele maxi erau comune de blugi densi, cu o siluetă clar definită, de exemplu, Dumnezeu. Astăzi, modelele gratuite din țesut fin sunt mai relevante, deci vă sfătuim să acordați atenție fustelor spațioase denim în stilul țării sau Boho.

Midi

fuste Orientul Mijlociu-lungime sunt universale și foarte confortabil, în special pentru modelele Denim. În fusta de blugi midi, puteți merge la serviciu, studiați, pentru o plimbare în jurul orașului sau la orice eveniment de divertisment. Este perfect combinat cu lucrurile din vara și de la dulapul de iarnă, deci nu veți avea probleme cu selecția setului. Denim Fuste de lungime mijlocie pot fi diferite siluete – strânse, drepte, colapsate sau volumetrice.

Mic de statura

Denim Mini Fustes la un moment dat a produs o expoziție reală: au folosit un succes incredibil în tinerii Hippen și au provocat nemulțumiri de la generația mai în vârstă. Astăzi, o astfel de fustă este un fenomen mai mult decât obișnuit, toți sunt purtați – de la fetițe la femeile adulte.

Vizionarea fustelor scurte de la denim este foarte impresionantă, mai ales în timpul verii, când puteți demonstra picioarele tăbăcite. În sezonul rece, astfel de fuste pot fi purtate cu ciorapi dens, ciorapi, jambiere sau heter – imaginea originală, directă.

Modele cu dantelă

Destul de ciudat, dar blugi dur și dantelă blândă formează o combinație foarte frumoasă, armonioasă. Designerii au prins mult timp această caracteristică, astfel încât fustele create în contrastul acestor două materiale apar pe podiumurile la modă.

Citește mai mult  Cum să ridicați ciorapi sub rochie?

Sfaturile Lace este o modalitate excelentă de a actualiza bătrânul, darby, dar preferat Fusta Denim. Culoarea dantelă poate fi oricare, dar mai spectaculoasă arată țesut alb de zăpadă (în special pe pielea tăbăcită).

Dantelă pe fustă poate fi prezent sub formă de inserții sau garnituri. Cel mai adesea, panglica de dantelă este separată de centura sau tivul produsului sau scrie dantelul sub forma unei decor spectaculoase.

Culori populare

Tradițional pentru culoarea denim este albastru. Este tesatura albastră numită de obicei blugi. Nuanțele acestei culori pot fi diferite: de la albastru deschis, caracteristice blugiilor vechi, zdrobită, la Iscin-negru. Cu toate acestea, producătorii au început mult timp să picteze denim în toate culorile curcubeului. Vă invităm să vă familiarizați cu cele mai interesante soluții de culoare pentru Fuste de Denim.

Albastru

Fuste denim albastru și fuste în nuanțe albastre (albastru sau albastru închis) – acesta este un adevărat clasic al stilului de zi cu zi. Din anumite motive, lucrurile denim – să fie pantaloni, jachete sau fuste – perfect combinate cu haine de orice culoare. Acesta este cel mai important avantaj al fustelor de la denimul albastru.

Astfel de fuste sunt cele mai des găsite, pentru că este același lucru universal ca blugi. Ele pot fi purtate cu o varietate de pantofi: cu pantofi clasici, sandale luminoase, sandale ușoare sau cizme de cowboy: absolut orice opțiune va fi apreciată.

Negru

Fusta neagra de la Denim – un lucru apropiat de stilul de afaceri. Dacă codul de îmbrăcăminte de birou îi permite, atunci o astfel de fustă este o modalitate excelentă de a diversifica dulapul de lucru, fără a merge dincolo de culorile monocrome. De regulă, fustele denim de culoare neagră au o siluetă simplă – o dreaptă, șaptebornă sau ușor aruncată.

Astfel de modele sunt rar volumetrice – o siluetă frivolă nu se combină cu material grosier și culoare discretă.

Fustele de denim negru sunt bine combinate atât cu bluze, cămăși și veste, și cu lucruri de la dulapul casual.

alb

Fusta albă de la Denim arată foarte proaspătă, luminoasă și neobișnuită. Un lucru similar ar trebui să fie cu siguranță cumpărat pentru vară pentru a străluci bronzul de aur – culoarea albă se va rușina, deoarece este imposibilă. Această opțiune alege de obicei fete tinere care preferă frumusețea practicului. Desigur, lucrul alb este foarte marcat și l-a șters după fiecare ieșire, dar efectul lui.

Fusta de denim alb poate fi combinată cu nuanțe saturate și suculente. Experiment, în căutarea celor mai strălucite și neobișnuite combinații.

roșu

Fuste roșii de la Denim se găsesc în magazinele de îmbrăcăminte extrem de rare, deci dacă ați vrut să obțineți un astfel de lucru, cel mai simplu mod de a coase singur sau ordine în Atelier.

În acest sezon de modă, se recomandă să dea preferință unor nuanțe adânci și întunecate de roșu – vin, burgundă, castan, cupru – ele arata foarte rafinat si nobil. Fusta roșie denim va fi bine combinată cu vârful albului, negru sau albastru.

Citește mai mult  Cămașă cu tricou

Imagini spectaculoase

Combinând o fustă de denim cu lucruri de diferite orientări stilistice, puteți crea imagini luminoase și originale. Luați în considerare unele dintre cele mai interesante ceapă.

Fusta-trapezing pe o talie copleșit, combinată cu un top fără mâneci, sac din piele, sandale și pălărie de stil SFari.

Fusta Lush Bell este mai mică decât genunchiul în combinație cu o cămașă strictă sau jumper, pantofi clasici și sacrificiul sacului.

O fustă de creion cu margini de panglică și scuffs este o combinație neașteptat de armonioasă, cu o cămașă strălucitoare, ochelari de soare mari, bărci negre și o pungă.

Imagine romantică: Fusta albastră bogată bogată, cu vârf alb, ruturi decorate și sandale.

Ce sa porti?

Printre varietățile uriașe de lucruri cu care fusta denim poate fi combinată, există obiecte de haine care sunt cele mai de succes perechi. Vă invităm să vă familiarizați cu mai multe opțiuni câștigătoare.

Fusta denim poate combina în siguranță cu următoarele lucruri.

Cu o cămașă denim

Lucrurile denim sunt perfect combinate între ele. Pentru blugi și fuste de denim ale unei perechi frumoase vor fi jachete denim și cămăși. Cu toate acestea, o regulă importantă trebuie să fie respectate: în set denim, partea de sus ar trebui să fie de cel puțin o pereche de nuante mai deschise sau mai întunecate.

Contrastul de culoare, cu atât mai mult câștigătoare se va uita afară tinuta. Puneți două lucruri denim pe care aceeași umbră este considerată un gust prost.

Cu o cămașă albă

Fusta denim și cămașă albă sunt două lucruri universale care pot fi combinate cu orice. Împreună, ei alcătuiesc kitul de bază, care va fi potrivit aproape peste tot – de la birou la o petrecere prietenoasă.

Această pereche poate fi purtată cu o jachetă strictă, jachetă din piele sau blugi. Acesta va fi perfect combinat cu pantofi de călcâi, sandale ușoare, baloturi sau cizme de cowboy. În timpul zilei vă puteți schimba accesorii, crearea de imagini diferite.

Cu Telnyashka

Vesta obraznic – partea preferată a dulapului de vară a multor fete. Este deosebit de impresionant în combinație cu diverse lucruri de la denim – blugi, pantaloni scurți și, desigur, fuste. O imagine deja clasică de vară este o combinație de o fustă scurtă de denim, cu o vestă de a emite.

În același timp, partea superioară a ansamblului este de obicei achiziționată pentru una sau două dimensiuni mai mult decât aveți nevoie – astfel încât ea este jignit cu umerii ei. Pe partea de sus a unui astfel de costum, puteți arunca o jachetă sau o cămașă denim.

Reguli Combinații pentru femei după 40 de ani

Fusta denim nu ar trebui interzisă pentru femeile adulte. Acesta este un lucru cu adevărat universal care este potrivit pentru orice vârstă. Chiar dacă credeți că vârsta vă obligă să fiți stricți și eleganți în orice situație, nu este în orice motiv să îl refuzați confortabil, uzură ocazională.

Fusta denim este perfect combinată cu multe lucruri de la garderoba „adult”, aducând o varietate plăcută. Cămăși, bluze, jachete, cardigane vor face un ansamblu armonios cu o fustă de denim. Alegerea pantofilor nu va fi și o problemă: pantofii clasici vor fi potriviți aici, cizme pe tocuri, pantofi gleznă sau sandale elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: