Fuste din piele

Fuste din piele

Fusta pielii este numită un lucru universal și foarte sexy care va fi întotdeauna la modă. O astfel de fustă poate fi introdusă în stil de afaceri și poate purta ca un element spectaculos al arcului casual. Indiferent de stilul ei, fusta pielii este combinată remarcabil cu diferite culori, texturi și stiluri. Și, prin urmare, proprietarii de fuste din piele pot experimenta în siguranță imagini, selectând combinații elegante și de succes.

Bastoane populare

Cele mai solicitate fuste din piele de următoarele stiluri.

Creion

Din cauza lui tăiat drept și pensia alimentară mici, această fusta pare destul de strict. Este iubit pentru versatilitatea, deoarece pe baza unei fuste-creion din piele, puteți crea o varietate de imagini – romantice, de afaceri, casual, seara, sport.

Similare fusta din piele arata cel mai bine pe fete ale căror cifră seamănă cu o para sau clepsidră.

Creion fuste aspect deosebit de spectaculos.

Soarele

O astfel de piele un aspect fusta feminin, flirtary și foarte romantic. Este ușor de a combina cu diferite texturi – denim sau tesatura lenjerie, vâscoasă sau dantelă. In fusta-soare a pielii puteți ascunde o mică plenitudine de șolduri.

clopot

Un astfel de model de fuste din piele dragoste pentru tăiat sale speciale, care permite de a sublinia talia, ascunde soldurile complete și prelungi vizual ale picioarelor.

Modele cu miros

Fusta de la pielea acestui stil poate fi pusă într-o întâlnire de afaceri și pe o plimbare obișnuită și pe o petrecere de distracție.

Principala ei demnitate este de a putea ajusta fin figura în prezența șoldurilor complete.

Cea mai bună călătorie model cu mirosul este considerată o bluză sau o broască țestoasă. De asemenea, o astfel de fustă din piele arată bine cu un pulover montat și puteți arunca o atingere pe partea de sus.

Cu dantelă

Fusta din piele făcută de dantelă arată elegantă și romantică. Cel mai adesea, dantele trec prin fusta adolescentă, creând un strat translucid inferior. O astfel de dantelă poate avea o lățime și densitate diferită.

Cel mai adesea este prezentată în aceeași culoare că fusta din piele însuși, dar există modele cu un finisaj de dantelă a unei culori contrastante. De asemenea, dantele pot fi prezente pe fuste din piele sub formă de inserție laterală.

Cu o talie copleșitoare

Modelele de acest tip ajută la realizarea figurii vizual mai subțire, deoarece talia de mai sus distrage atenția de la șolduri și trage silueta. Fuste din piele cu o linie de talie copleșitoare sunt deseori reprezentate de „creionul” și „lalea”. Lungimea unor astfel de fuste poate fi atât scurtă, cât și medie.

Citește mai mult  Blugi largi

Fuste cu inserții din piele

Modelele în care pielea este reprezentată doar o parte din fustă, foarte populară. În astfel de produse, inserțiile din piele pot fi amplasate dungi verticale, dar mai des sunt benzi orizontale.

De exemplu, poate fi o bandă orizontală de piele, cusută prin clopotniță.

Există, de asemenea, modele cu mai multe dungi orizontale. Mă întreb că fustele cu diagonală, precum și inserții cutanate.

Lungime

Lung

Fusta de piele Maxi arată original și găsită în dulapuri rar, dar merită atenția modeiului. Astfel de modele pot fi decorate cu buzunare, fermoare și cusături decorative.

Unele fuste din piele lungi au o tăietură, expunând o parte din picior. Plus astfel de fuste consideră posibilitatea de a ascunde defectele picioarelor.

Midi

Lungimea de mijloc Fuste de piele pot fi reprezentate prin tăiere directă și modele în pliurile care arată foarte impresionant.

Pentru finisajele lor folosesc buzunarele deasupra capului, fulgerul, dalele decorative, lanțurile și marginile.

Mic de statura

Astfel de fuste din piele sunt cele mai frecvente și reprezentate de diferite stiluri, printre care există fuste directe, fuste de soare și o fustă de lalep.

Fustele mini ale pielii aleg fete care doresc să atragă atenția, deoarece combinația de o mică lungime a fusta și a plăcii de piele va atrage cu siguranță multe vederi.

O astfel de fustă este în valoare de poartă frumuseți cu picioare subțiri și, pentru a nu arăta în mod inutil sfidător, pantofii la mini fusta din piele vă sfătuiește să alegeți pe jos.

Culori populare

Negru

Fustele de piele neagră pot fi numite cele mai înaintate, deoarece acestea sunt cele mai frecvente și cel mai adesea cumpărate de Fashionista.

În multe cazuri, vârfurile albe sunt alese la fusta neagră. Nu mai puțin comună combinație cu un ton de paletă pastel. Trebuie remarcat faptul că fusta neagră a pielii este combinată armonios aproape cu orice călătorie, fie că este o bluză roșie sau o cămașă verde.

alb

O astfel de fustă din piele arată spectaculoasă și elegantă, dar nu este sfătuită să o poarte totul la modă. Din fusta albă a pielii, ar trebui să refuzați fetele cu șolduri complete, deoarece această lipsă de fustă ușoară va accentua suplimentar.

Pentru o astfel de fustă puteți purta atât o cămașă de culoare, cât și o bluză albă de zăpadă. O alegere bună va fi, de asemenea, un pulover sau un pulover de negru sau albastru.

Citește mai mult  Bluze cu umeri deschise

O jachetă la un ansamblu cu o astfel de fustă de piele este, de asemenea, în valoare de alegerea albă, deși o jachetă din piele neagră va arăta, de asemenea, cu o astfel de fustă foarte bine.

roșu

Fusta pielii Această umbra nu poate lăsa pe nimeni indiferent, atragerea priventă proprietarului ei. Cu o astfel de fustă, o bluză cu o imprimare strălucitoare, de exemplu, leopard sau punct polka.

De asemenea, la o fustă din piele roșie puteți purta top albastru, negru sau bej.

Burgundia

Fusta pielii Această umbră arată luminoasă și foarte elegantă. Ea este cea mai profitabilă să se combine cu călăria albă de zăpadă. În plus, adăugarea perfectă față de fusta de burgundă va fi de sus negru, de exemplu, suspensie neagră sau pulover subțire. De asemenea, unele fete cum ar fi combina o astfel de fustă cu o bluză sau o cămașă în ton.

Bej

O astfel de fustă arată elegant și aristocratic, subliniind hamul figurii proprietarului său. Fusta pielii Această nuanță este cel mai adesea combinată cu bluze negre, precum și cu bej. În plus, modelele bej de fuste din piele se uită minunat cu cămăși dulci și vârfuri albe de zăpadă.

Maro

Fusta acestei umbre aparține clasicului on-line cu negru. Un excelent „însoțitor” la fusta maro va fi dungat de sus, de exemplu, într-o bandă alb-negru. De asemenea, o astfel de fustă este bine combinată cu călărie albastră, care poate fi reprezentată de o bluză, pulover sau cămașă denim. Ideal va fi, de asemenea, o combinație de fustă maro cu un pulover sau o tensiune bej.

Ce să poarte și să combine?

Fusta-creion de la piele cel mai adesea combinat cu călărie strictă. De exemplu, poate fi o bluză, o cămașă masculină, un pulover de lână subțire. Fetele de burtă plat purta adesea aceste fuste de stil cu un top scurt.

O varietate de cămăși, de exemplu, într-o cușcă, cu un model luminos, în tonul pastel, de la Denim, și alții, vor avea succes la fusta din piele. O opțiune bună este, de asemenea, un pulover cu un partener mare în timpul iernii și o cămașă simplă sau un vârf luminos într-un sezon cald.

Fusta de la pielea Logonului „Bell” sfătuiește să se combine cu un balon deschis, pulverizator montat, bluze delicate și o jachetă feminină sau o jachetă din piele pot fi folosite ca îmbrăcăminte exterioară.

Pantofii la fusta din piele sunt selectate în funcție de imaginea creată. Dacă fusta din piele este folosită într-un stil de afaceri și este reprezentată de un model strict, cea mai bună alegere va fi pantofi clasici cu toc înalt.

Citește mai mult  Cu ce ​​pantofi purtând blugi-iubiți?

Ansamblurile casual cu o fustă din piele pot fi completate și cizme, sandale și pantofi și chiar adidași. Puteți pune pe fustele lungi ale pielii ca pantofi de balet și alte pantofi pe pantofi plat și stiletto.

Decorațiile la un ansamblu cu o fustă din piele trebuie aleasă de prostii. De la brățări masive și de pandantive, precum și lanțurile groase ar trebui refuzate.

Imagini spectaculoase

  • Pentru imaginea unei doamne de afaceri, combinați fusta din piele a stilului „creion” cu o bluză de țesut umplută cu o centură. Adăugați bărci din piele pe tocuri înalte, precum și sacul de piele și brățară elegantă.
  • ceapa casual, cu design elegant pot fi create cu o textură a pielii fusta, majorat cu un tricou cu o inscripție interesantă. La un astfel de ansamblu, ridica sandale pe șlefuirea, ambreiajul mic, bijuterii fără griji și ochelari de soare. Pentru alte tinuta casual, puteți adăuga o fusta de piele cu o imprimare contrastante, precum și a pus pe ciorapi negri și cizme de glezna.
  • În vremea rece, puneți pe o fustă din piele cu un pulover tricotat, luați crucianul din piele de sus. Finalizați costumul cu o pungă mică peste umăr, cizme pe jumătate pe păr și o eșarfă luminată.
  • Pentru a obține o imagine elegantă și elegantă, puneți o fustă din piele, o cămașă albă strânsă și o vesta simplă de blană de coroană. Pentru a adăuga, utilizați pantofii pe călcâi, cercei și o pungă de piele mică.
  • Dacă doriți să creați un costum festiv bazat pe o fustă din piele bazată pe o fustă din piele, corsesul este perfect. Ar trebui să fie selectată o curea largă, ambreiaj pe un lanț și o decorare de argint, precum și pantofi interesanți.

Grija cum să accident vascular cerebral

Pentru a fusta de pe piele pentru o lungă perioadă de timp, își păstrează atractivitatea, este important să o luați din umiditate.

Ștergeți un astfel de produs în nici un caz nu poate. Pentru a îndepărta contaminanții, este mai bine să atribuiți o fustă într-o curățare uscată. Se recomandă, de asemenea, protejarea unor astfel de haine de la razele drepte ale soarelui.

Călcarea unei fuste din piele, care, datorită așezărilor lungi în dulap, se formează pliuri, urmează din partea greșită a modului de încălzire minim al fierului. Dacă există o căptușeală, călcarea este în mod necesar efectuată prin ea.

În alte cazuri, merită să puneți o ceașcă de țesătură de bumbac, prin care să efectueze fierul. Nu apăsați fierul puternic și nu-l întârziați mult timp într-un singur loc, astfel încât nu există urme pe fuste. Funcția cuplului Când procesați o fustă din piele nu poate fi activată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: