Fuste MIDI

Fuste MIDI

Fusta este una dintre detaliile de bază ale dulapului de sex feminin. Lungimea corectă selectată va permite să fie profitabilă să sublinieze lungimea și frumusețea picioarelor subțiri. Și cum să fie dacă picioarele nu sunt potrivite pentru mini, dar nu doriți să purtați fuste? Versiunea optimă a lungimii MIDI vine la salvare.

Acest popular astăzi a apărut în anii ’40 ai secolului trecut. Câțiva ani mai târziu, Mini în partea de sus a popularității a decolat, dar în curând lungimea medie universală a fusta sa întors dragostea meritată.

Caracteristicile fustelor la genunchi

Clasic MIDI Lungime – până la mijlocul capetelor, dar fustele la genunchi sau ușor mai mici sunt mai populare. Găsirea perfect potrivită pentru tine – suficient pentru a aprecia critic picioarele în oglindă și găsiți locul cel mai subtil din zona genunchilor. Va fi lungimea optimă.

Fusta de lungime medie, în ciuda versatilității aparente, poate juca o glumă dornică. Dacă picioarele nu sunt suficient de subțiri sau netede, atunci o astfel de lungime va accentua acest lucru. Dacă fusta se termină într-un loc larg al piciorului, cifra va arăta greu.

Titularii de picioare subțiri o asemenea lungime se vor potrivi aproape pentru orice ocazie de viață. Heelul înalt ajută la crearea unei imagini mai expresive și spectaculoase.

Cui se potrivește?

O gamă destul de liberă de lungimi – de la mijlocul genunchiului la gleznă, permite fiecărui reprezentant al sexului frumos să găsească opțiunea optimă potrivită pentru aceasta. Ascundeți plinătatea picioarelor sau invers – pentru a sublinia ușor ușurința, permite cu ușurință fusta selectată corect midi.

Purtând că poate fi subțire și pasăre, înaltă și miniatură, tineri și vârsta adultă. Aceasta este aceeași opțiune versatilă pentru cazul în care fusta lungă este inconfortabilă și scurtă necorespunzătoare.

Cum de a alege o lungime adecvată?

Factorul determinant atunci când alegeți lungimea perfectă a fustei, este cu siguranță înălțime. Găsirea opțiunii corespunzătoare poate fi utilizată cu formula. Coeficientul de mijloc pentru calcularea lungimii fustei MIDI – 0,5. Valoarea coeficientului poate varia de la 0,4 la 0,55, în funcție de înălțimea călcâiului și a nivelului genunchiului. Pentru a determina lungimea fustei, multiplicați-vă creșterea la acest coeficient.

Aceasta este teoria. În practică, un experiment simplu va ajuta la determinarea lungimii perfecte: trebuie să luați o tăietură a țesutului și să încercați singur.

Adăugarea sau reducerea lungimii poate fi văzută în care figura pare a fi cea mai avantajoasă. Aceasta va fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Bastoane populare

Cele mai câștigate bazine pentru o astfel de lungime sunt fusta de soare (jumătate de lungime), direct și an.

Lush

Fusta magnifică a lui Midi arată foarte elegant și în sine și cu add-on-uri sub formă de pliuri, gâluri, precum și din mai multe pene. Perfect potrivit pentru fete cu tip de fizic – „Hourglass”. Doamnelor mai în vârstă Se recomandă alegerea modelelor mai puțin luxuriante, cu falduri moi, curgătoare.

Drept

Fusta directă de lungime mijlocie – o opțiune clasică potrivită pentru orice ocazie. Fusta poate fi dreaptă sau ușor îngustată.

An

Fusta-an este perfect pentru femeile cu forme luxuriante. Pliuri, pene sau lebeturi care extind partea inferioară a fustei, echilibrează vizual figura grea, făcând silueta mai alungită și subțire.

Fusta-trapezium

Modelul trapezoid se va potrivi femeilor cu figura după tipul „triunghi inversat”. O astfel de fustă accentuează talia și oferă schițe frumoase ale liniei coapsei.

Când cumpărați modele alternative de lungime medie, trebuie să acordați atenție prezenței tăieturii. O fustă îngustă și strânsă arată incredibil de elegantă și feminină, dar oferă anumite inconveniente la mers pe jos.

Stofa

Fusta de lungime medie nu implică anumite reguli specifice în alegerea țesăturii. Fiecare material pe modelul unei astfel de lungimi arată diferit, și destul de caz.

De la FATIN

Fusta MIDI de la tul va ajuta la crearea unei imagini romantice, delicate. Ideal pentru fete tinere. Combinate cu bluze decorate cu tot felul de garnituri, biblioteci și pliuri. Reglați imaginea flirtului va ajuta pantofii pe călcâiul înalt.

Piele

Potrivit pentru doamne curajoase, încrezătoare. Perfect combinat cu o jachetă din piele sau denim și jachetă. Opțiunea inițială este o combinație de fustă din piele cu o echitatie, realizată din dantelă sau țesătură translucidă, de exemplu.

Tricotat

Așa-numitul tricotaj „lichid” nu este cea mai bună idee pentru croitorul fustelor MIDI. El subliniază chiar și cele mai mici figuri de defecțiune, deci nu se recomandă utilizarea acesteia.

De dantelă

Lace – Material foarte blând, frumos. Perfect potrivit pentru crearea unei imagini de seară.

Optimală opțiune pentru croitorul fustelor MIDI – Masă unică. Orice imprimare, axul mai mare și luminos pe dezavantajele formelor dacă sunt. Acest moment este necesar să se ia în considerare atunci când alegeți o țesătură.

Dacă încă o țesătură aleasă cu un model, atunci partea de sus la o astfel de fustă este mai bună pentru a selecta culori calme, monofonice.

Culori populare

Negru

Culoarea neagră nu va ieși niciodată din modă. Aceasta este baza, împingând de la care puteți crea imagini clasice, romantice, originale și extravagante. În mod ideal, combinate cu toate culorile, nuanțele și amprentele. Femeile adecvate de orice vârstă și un set.

alb

Se referă, de asemenea, la culori universale, poate mai puțin practice, dar dar mai elegante. Ideal pentru plămâni, fuste de vară.

În mod perfect combinat cu alte culori, este un element de bază al oricărui ansamblu de haine. Opinia general acceptată este că, de culoare alba adauga excesul de greutate, este parțial adevărat, așa că doamnele cu forme magnifice ar trebui să fie selectate de către alb-zăpadă fuste midi cu o atenție specială.

roșu

Red Fusta Midi – un dulap foarte expresiv subiect. Aceasta culoare este deja atras de la sine, astfel încât înainte de a alege partea de sus corespunzătoare, este necesar să se determine ce efect ce sunt în așteptare pentru imaginea rezultată.

Pentru a crea un castron agresiv, luminos de culoare saturate. Atenuarea imaginea va ajuta la toate nuanțele de tonuri pastelate.

Albastru

De culoare albastru inchis saturată este cel mai des folosit în primăvara-toamna sau dulap de iarnă. Este perfect combinat cu jampers, turtlenecks, pulovere, jachete denim și T.D. L

Acest lucru ar trebui să acorde prioritate mai ușoare, tonuri blânde de albastru, turcoaz și alte nuanțe de albastru.

Verde

haine verzi potrivite pentru aproape toate ocaziile. Fustă în combinație cu o opțiune de bluză albă clasică – Office, cu un tricou de sus sau tricou – pentru fiecare zi.

Verde nu iese din modă, toate nuanțele sale, inclusiv Emerald și Khaki, sunt populare.

Din alte culori populare pot fi observate purpuriu sau violet, precum și corpul. Fusta acestei culori pare deosebit de blândă și romantică.

Tipărite la modă

Plante ornament – unul dintre cele mai populare în acest sezon. Colorarea în flori revine, adaugă imaginea frivolității și a romanticității.

Colorarea adecvată poate alege cu ușurință fiecare femeie. Singura regulă – partea de sus într-o astfel de fustă trebuie să fie selectată cu un singur foton, astfel încât imaginea să nu pară prea mult alyapic și cursuri.

Banda este întotdeauna topică. Cel mai bine este să selectați modelele cu o bandă verticală sau zigzag – o astfel de imagine prezintă o trăsgere vizuală a figurii.

Adesea pe fuste sunt aplicate abstracții și desene.

Printurile de animale sunt din nou populare. Tigry, leopard, culoarea șarpelui va atrage cu siguranță atenția altora. Opțiunea ideală pentru cei cărora le place să fie centrul atenției!

Pier mazăre perfect potrivită pentru fuste pentru fiecare zi. Combinate cu topuri monofonice sau bluze.

Nu pierde relevanța și celula de diferite dimensiuni.

Imagini spectaculoase

Amateur Classics ar trebui să încerce o imagine neașteptată: Fusta de zăpadă MIDI cu montare sau de colorat gratuit de culoare și veste de denim sau jachetă. Foarte drăguț și modern!

O altă opțiune interesantă – o fustă din piele neagră și un pulover tricotat în vrac.

Opțiune excelentă pentru vara fierbinte – fusta + cămașă sau culori puternice luminoase, acide. Culorile trebuie să fie contrastante, de exemplu, salată și roz otrăvitoare.

Lover of Romance Asigurați-vă că încercați pe o fustă magnifică cu bluze cu mâneci scurte. Foarte feminină și imagine blândă.

Tonurile pastelului de pește-jumătate de pietriș arată minunat cu bustierul alb de alb. Zhakachet va ajuta la crearea unei imagini mai modeste și delicate.

Ce sa porti?

Fustele luxuriante, largi de lungime mijlocie sunt ideale pentru crearea unei imagini romantice, feminine. Ele sunt perfect combinate cu bluze clasice, copaci frumoși care se potrivesc cu broaștele. Pentru a crea o imagine mai informală, puteți purta, de exemplu, o cămașă de denim.

MIDI Fuste din țesături subțiri, ușoare, perfect combinate cu tricouri, tricouri sau topuri. Imagine complet creată de ajutor, sacou sau vesta. Puteți alege bărci clasice, pantofi de balet sau pantofi sport ca pantofi.

Dacă lungimea fusta vine la gleznă, atunci pantofii pe o talpă plat numai greutatea imaginii și fac chiar și picioarele cele mai lungi și subțiri scurte. În astfel de cazuri, preferința ar trebui să fie dată pantofilor, sandalelor, liniilor de boot sau cizmelor pe călcâi.

Mai multe reguli generale pentru combinarea lucrurilor:

  1. Dacă fusta și partea de sus a pick-up într-o singură schemă de culori, vă va permite să scoateți vizual cifra, faceți-o mai subțire.
  2. Dacă tricoul sau vârful nu este extins, dar pentru a umple o fustă, vă va ajuta să prelungiți în mod vizual picioarele. Același efect poate fi obținut atunci când fusta MIDI este combinată cu un vârf scurt sau o jachetă.
  3. Decât o fustă magnifică, cu atât mai netedă și mai restrânsă ar trebui să fie de sus. Aceasta este o regulă generală, dar și din ea există excepții.
  4. Fuste cu amprente luminoase necesită cele mai relaxate modele de top și invers – monofonice pot fi completate cu topuri motley, tricouri sau tricouri.
  5. Fusta de lungime mijlocie permite perfect utilizarea tricourilor unui ochi sau a unui blazer lung. Adevărat, această opțiune este interesantă arată la fete mari, miniatura el va fi în continuare mai scurt.
  6. fuste Midi poate fi purtat nu numai cu toc înalt. Orice variații de pantofi sport, sandale, sandale pe o talpă plată, pantofi de balet poate, de asemenea, arata foarte armonios, în combinație cu o astfel de fusta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: