Fuste scurte de lux

Fuste scurte de lux

În ciuda faptului că fustele scurte de lux sunt incredibil de frumoase și fascinante cu industria aeriană, ei nu sunt potriviți pentru toată lumea. Așa că o astfel de bucată de garderobă arăta într-adevăr spectaculos, trebuie să aveți o figură impecabilă, picioare subțiri și o creștere medie.

Fusta scurtă de lux pentru tineri. Femeia în vârstă va arăta în necorespunzătoare. Un astfel de model nu este recomandat pentru femeile complete și înalte. Dacă nu pronunțați o talie, atunci fusta magnifică o va corecta și va face vizual datoria datorită volumului de pe șolduri.

Modele și stiluri

Fusta de belling

Vino la noi din secolul al XVII-lea, fusta de clopot a devenit mai puțin populare acum 300 de ani în urmă. Desigur, a suferit schimbări indigene privind lungimea și tipărirea, dar baza lui Croy rămâne neschimbată: o talie îngustă și se extinde tivul. Asemănărie cu o floare, care stabilește numele numelui logonului, evident. Fusta este atât de magnifică încât țesătura nu atinge nici picioarele.

Plățile acestui stil au puțin, astfel încât orice imprimare nu este distorsionată și arată foarte bine.

Fusta-pachet

Nu este întâmplător ca acest model să poarte un astfel de nume. Ea seamănă cu adevărat cu o fustă de balerină.

Abundența transparentă, plămânilor și a aerului de aer creează un efect încântător. Pentru fabricarea pachetelor de fusti folosind FATIN sau CHIFFON. Ceea ce este interesant, acest model cu o combinație pricepută cu alte elemente ale dulapului, vă permite să creați o mare varietate de imagini, uneori s-au opus diametral. De exemplu, „marionetă” sau „rock”.

Citește mai mult  Chifon tricouri

rochie plisată

Dacă stilul anterior este o opțiune pentru vara, fusta în pliul din acest plan este universală. În funcție de material, poate fi opțiunea de vară și de iarnă. Pentru sezonul rece, alegeți o imprimare geometrică.

american

American – Fusta multi-tier. Ca un raft, constă din numeroase straturi, fiecare dintre acestea fiind întocmită pe fundul Ruff sau Ryush. Toate acestea îi oferă o pompă. De obicei, pentru fabricarea de american este un chiffon de nailon.

Pe măsură ce fusta este destul de voluminoasă, partea superioară ar trebui să fie simplă. În caz contrar, imaginea va fi prea supraîncărcată.

Ce sa porti?

Când se întocmește un dulap cu o fustă lungă luxuriantă, țineți cont de faptul că apropierea vârfului depinde direct de fusta în sine. Partea de sus devine mai închisă cu o scădere a lungimii fustalei. Reducerile adânci ale gâtului sunt complet inadecvate. Opțiunea ideală va fi rack sau clemă de coliere. Dacă doriți să faceți un gât deschis, atunci gâtul este potrivit sub formă de oval sau „barcă”.

O combinație bună cu o fustă scurtă luxuriantă oferă un vârf de fixare, de exemplu, o broască țestoasă, corsetă sau elegantă pe curele subțiri. Cu ajutorul unui corset, puteți crea o imagine de partid romantic. Corsetul va accentua pieptul și talia, iar fusta va ajuta la ascunderea dezavantajelor șoldurilor, dacă există.

Dacă preferați partea superioară a unei siluete directe, atunci pentru el, alegeți un tricou de pulover sau cu mâneci lungi.

Fustă și cămașă luxuriantă – acesta este un tandem pentru cei care preferă viața de zi cu zi, adică stilul casualului. Dacă se răcește, atunci o astfel de imagine va completa perfect jacheta scurtă sau jacheta.

Citește mai mult  Fuste într-o cușcă

Dacă nu vă este frică de experimente și de dragoste originalitate, apoi ridicați o fustă scurtă de lux pentru o jachetă luxuriantă. Fundul său spart va fi în mod armonios în imaginea generală a imaginii. Mai mult, un astfel de top va face vizual gura „ospen”. Ales corect în culoare și textură, el te va face incredibil de frumos.

O fustă scurtă luxuriantă va ajuta la crearea imaginii unui hippie, dacă, desigur, vă place. Pentru partea superioară a unui astfel de arc, obțineți un tricou scurt sau tricou. Pantofi sunt de asemenea necesari speciali – acestea sunt sandale cu curele (legare). Curelele din piele, brățările și cercei multicolore vor fi potrivite ca accesorii.

Foarte interesant cu fustele luxuriante arata diverse veste de blana si jachete din piele.

În ceea ce privește schema de culori, pentru vară și primăvară, alegeți culori strălucitoare: roșu, salată, galben lămâie. Nu uitați că accesoriile și pantofii ar trebui să aibă aceeași culoare ca fusta. Bluza albă și blazerul gri vor fi foarte utile pentru un astfel de arc.

Pentru toamna și iarna, opriți alegerea dvs. pe fuste maro, verde închis sau cireșe. Pulover, cizme de gleznă și haine vor face o imagine mai completă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: