Hanorac cu gluga

Hanorac cu gluga

Jacheta este un lucru practic și confortabil, mai ales dacă este cu glugă. În astfel de haine, este plăcut să se încălzească în vreme rece, să alerge în parc, să te protejezi de insecte sau brusc a început ploaie. Acesta înlocuiește cu succes puloverul și capacul și o mare varietate de opțiuni pentru blugi cu o capotă vă permite să îl includeți în dulapul oricărei modi.

Particularități

 • Bluze care au o capotă, sunt foarte frecvente ca izolație, în timp ce se confruntă minunat cu sarcina de conservare a căldurii.
 • În funcție de tăietura de la cenușă cu o capotă, există multe nume. Printre aceștia există Keena, bluze, hoodies, mantale și multe alte modele. În același timp, toți pot fi numiți „Hood”.
 • Datorită dispozitivului de fixare pe întreaga lungime a puloverelor, produsele cu glugă sunt ușor de utilizat, ușor fixate și dezbrăcate.

Cele mai multe Hooded Prezentat în culori restrânse și diferă într-un final minim.

 • Lucrul cu glugă cu glugă este un lucru de stil sportiv, astfel încât acestea nu sunt purtate la birou și nu se usucă unde este valabil codul de îmbrăcăminte strictă.
 • Jacheta cu capișon tricotat realizată manual, este o îmbrăcăminte spectaculoasă și originală.
 • Hodele de cafea se pot numi îmbrăcăminte universală, deoarece pot fi purtați la orice vârstă și cu orice tip de figură.

Modele

Jachetele cu glugă sunt prezentate cu o varietate destul de mare de modele, dintre care se găsesc:

Pulover lung. O astfel de sacou cu fața buzunarului unei piese speciale este numită un dornic. Este adesea decorată cu o emblemă de imprimare, inscripție sau sport luminoasă. Extrem de răspândire pulovere tricotate feminină alungită. Ele sunt purtate în perioada de toamnă în vreme caldă în loc de haina, punându-se cu fuste, pantaloni și cizme frumoase.

Sport. O astfel de sacou este proiectată pentru sport, de exemplu, pentru funcționarea. Acesta este prezentat în colecțiile tuturor mărcilor implicate în producția de îmbrăcăminte sportivă. În cazul în care Crate Sport Sweatshirt este spațios, se numește și hota. Cuvântul este asociat cu hainele, numit Hoody, care, la rândul său, este numit așa din cauza capotei, numită Hood English.

Mângâieri de plasă. Este un stil de stradă și poate fi numit, de asemenea, nomade mantia. O astfel de opțiune de jachete cu glugă liberă este aleasă pentru a-și exprima individualitatea independentă și auto-suficientă.

Caracteristicile distinctive ale mantalei sunt o capotă mai adâncă, o culoare neagră și o lungime sub mijlocul șoldurilor, astfel încât să poată fi numită o mantaua unei jachete.

Cu urechi și ochelari pe capotă. Astfel de pulovere arata foarte drăguț și amuzant, deci sunt în cerere la tineri. Datorită urechilor fermecătoare, imaginea devine mai feminină. O astfel de sacou pare bine cu blugi și cu o fustă luxuriantă și cu jambiere. De regulă, bluzele fleece cu urechi sunt oferite pentru sezonul rece.

Printre astfel de cafe-uri sunt deosebit de populare blugi. În plus față de blugi „Panda”, produse cu pisici, urși și vulpi folosesc în mare cerere.

Kofta-Balahon. Acest model este reprezentat de tricoul fără tricou cu mâneci lungi. Cel mai adesea este echipat cu un cordon care poate fi strâns cu o capotă. Pe multe pulovere ale acestui stil, numite și Balaphons, există buzunare deasupra capului. Ele sunt puse pe jos, pe un picnic sau pe o jogging.

Gem pe fermoar. Un astfel de dispozitiv de fixare este foarte popular pentru CAFF, cu glugă augmentată. Fabricat din tricotaje, un astfel de model este numit o bluză. Ea este purtată în vreme rece, în loc de o jachetă sau pulovere-olimpice.

Jam fără fermoar. Închideți în astfel de pulovere Există butoane sau butoane. Există modele cu unul sau două butoane, care pot fi în centrul puloverului sau mai aproape de gât. Astfel de jachete purtau, de asemenea, numele site-ului sau hoodies.

Fără mâneci. Astfel de jachete cu glugă cumpără atât pentru perioada de vară, cât și pentru offseason, punând cu broaștele și golf. Mâneci similare sunt în cerere în sportivi și pot fi numiți bluze, hoți sau veste.

Cu o capotă de blană. Astfel de pulovere sunt populare pentru sezonul de iarnă și toamna târzie. Datorită decorării de blană, ele sunt bine deținute și arată foarte atractive. Blana pe capotă este naturală sau artificială.

În plus față de capotă, blana poate fi finisată manșete, precum și mâneci peste întreaga lor lungime.

Cu o capotă mare. O astfel de sacou gratuită este adesea cusută dintr-un material de bumbac și se numește jachetă sau hoody. Dimensiunile mari ale capotei fac astfel de haine confortabile și atractive.

Cald și izolat

Jachetele cu capișon cald sunt în ce cerere în frig. În timpul iernii, blocajele groase tricotate cu capota perfectă. Modelul sudate Cot cu căptușeală fleece. Dacă un astfel de pulover este cusut în întregime din acest țesut, este adesea numit fish în viața de zi cu zi. Pulovere similare încălzite cumpăra pentru vremea de toamnă rece sau pune în timpul iernii sub hainele superioare.

Material

De lână

Sweatshirturile de lână sunt foarte frecvente, deoarece un astfel de material este cald și plăcut la atingere. Sweatshirturile de lână cele mai multe ori vin pe butoane.

Tricotat

Supliment de o capotă a oricărui pulover tricotat face ca produsul să fie mai interesant și mai atractiv. De regulă, utilizează fire care conțin cel puțin 50-60% lână pentru fabricarea unor astfel de îmbrăcăminte. Inserțiile sau panglicele de deschidere sunt adesea găsite pe astfel de jachete.

Adesea jachete cu capișon tricotate sunt fixate pentru butoane, dar există și modele cu cârlige sau „șarpe”.

Tricotat

Sweatshirt, pentru fabricarea cărora se folosește panza tricotată, se numește o bluză. Este cusut dintr-un subsol tridimensional de două sau trei (tricotaje de bumbac cu adăugarea de viscoză sau poliester), precum și de la fleece (pânză de poliester dens, care se pot întoarce).

Pentru Trim, bluze folosesc buzunare aplicate imprimărilor termice, o varietate de broderie, appliqués, fulger și alt decor.

Denim

O astfel de sacou este adesea reprezentată de o combinație de denim cu tricotaje de bumbac. Ea poate arăta ca o jachetă denim la care sunt cusute mâneci și capote tricotate. Bluze calde cu căptușeală de vârf și căptușeală tricotată sunt, de asemenea, comune.

Culoare și imprimare

Întuneric

Printre nuanțele întunecate ale Hoodies conduce un pulover negru. Nu mai puțin popular și albastru închis, precum și pulover maro închis, violet și burgundă.

Ușoară

Printre astfel de produse, jacheta gri și albă utilizează o cerere specială. Fabric, Pink, Peach, Bej și Pistachio Tint.

Luminos

Printre nuanțele luminoase, Corble Hooded Cele mai populare sunt galben, terracotta, jachete roșii și verzi.

Cu Print

Astfel de pulovere pot fi pe față sunt decorate cu un model mare sau un model mic. Pe partea din spate a multor hoodies puteți vedea inscripții mari.

Cum de a alege?

Selectarea unei jachete cu glugă adecvate, puneți întrebări:

 1. Care stil aveți nevoie? În selecția sa, Basy pe caracteristicile fizice. Dacă aveți formulare luxuriante, este mai bine să vă uitați la modelele extinse, iar fetele subțiri își pot permite și bluze scurte.
 2. Ce material ar trebui să fie modelul dvs? Ridicați o astfel de țesătură în care vă veți simți cel mai confortabil.
 3. Ce nuanță a puloverilor sunt interesați? Cel mai adesea un sacou cu glugă cumpăra pentru toamnă când nu vrei nimic să țipă și să provoace. De aceea, jachete calde sunt cele mai solicitate, culoarea, care este un pic mai atent și imobilizat.
 4. Ar trebui să fie unele decor pe tricou? Cele mai multe modele de astfel de haine sunt minimalism, dar sunt produse cu atragerea privirilor până la sfârșit, de exemplu, o imprimare interesant, margine de blană sau broderie.

Tendințe de modă

COFT Sortimentul cu gluga de astăzi este foarte extinsă. hanorace sport sunt în cerere mare, ca popularitatea de rulare și alte sporturi este în continuă creștere. interes au interacționat în hanorace și modele cu urechi.

Printre Tricotate COFT, cele mai comune tricotat stoc și pulovere cu codițe clasice sunt cea mai mare atenție din fashioniste.

Atrage atenția și jachete cu glugă, cu modele geometrice, în special cu etno-motive.

Branduri

Printre sporturile sportive din cele mai populare modele de la Nike, deoarece acesta este unul dintre cei mai de succes producători de îmbrăcăminte sportivă care oferă haine de înaltă calitate pentru funcționare. În pulovere Nike, există buzunare, fermoar și o capotă moale care protejează împotriva vântului.

Adidas Bluzy Sports nu sunt mai puțin frecvente. Ele sunt reprezentate de modelele de fulgere cu diferite soluții de culoare și o capotă confortabilă, strânsă cu dantelă. Ele sunt alese nu numai pentru antrenament, ci și pentru plimbarea obișnuită.

O altă marcă populară care oferă jachete cu capișon pentru oamenii activi este Insula Stone. Această companie italiană este specializată în îmbrăcăminte de tineret premium. În haina producției sale, este prezentă lână naturală.

Cum de a plia o jachetă cu glugă?

 • Pescați cămașa și puneți-o pe o suprafață plană, așezând mânecile de pe laterale.
 • Împingeți capota, astfel încât să se transforme un triunghi (vârful în jos în zona gâtului).
 • Îndoiți capota peste linia umărului în jos, astfel încât el să se așeze pe zona toracică.
 • Luați un bluze de umăr și faceți-l înăuntru prin rotirea manșonului în jos.
 • De asemenea, pliați cel de-al doilea manșon.
 • Îndoiți o cămașă pe 1/3 și apoi din nou.

Un alt mod interesant, cum să pliați o jachetă cu glugă, să căutați în videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: